Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telewizja
  • /
  • Telewizja cyfrowa
  • /
  • UPC (TV)
  • /
  • 1

Opinie o UPC (TV)

Telewizja UPC (TV) opinie
Cena
1.61
Cena/Jakość
1.44
Niezawodność
1.73
Obsługa klienta
1.28
Oferta
2.11
Parametry
1.6

Średnia ocen

1.63

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

58

dodanych opinii

 

Kropek / 2021-12-10

Żenada żona podpisała umowę 03.12.2021,dzisiaj jest 10.12.2021 a od tygodnia nie mamy dostępu do " kablówki " brak sygnału pod numerem 813 813 813 to siedzą jakieś nieogarnięte debile z racji że mamy telefony na kartę poszło już ponad 90 zł na same dzwonienie na zgłaszaną usterką dzwoniąc pod podany wyżej numer przez 2 minuty gada Prokop później automat przez kolejne 8 minut muzyczka i reklamy aż w końcu po 12 minutach odbiera nieogarnięta obsługa która kręci i nic nie rozumie jeżeli przedstawia się argumenty zaraz się rozłączają,przez tydzień nie można się doprosić usunięcia usterki,jeżeli chodzi o interwencje serwisową 0 reakcji natomiast jeżeli chodzi o podpisanie umowy to serwisant/instalator już jest na drugi dzień żeby podpisać umowę. Jutro jedziemy złożyć odstąpienie od umowy,oczywiście rzecznik praw konsumenta został poinformowany oraz Urzędu Komunikacji Elektronicznej.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.33
Zalety

Serwisant/instalator szybka wizyta w celu podpisania umowy ..

Wady

Brak reakcji na zgłoszone usterki/wady/problemy całkowity brak inicjatywy w usunięciu usterki,nie ogarnięte osoby pod numerem 813 813 813

Extra informacje

kafar / 2021-03-29

Nie polecam,cztery dni temu zgłaszałem awarię ich sprzętu. Mija cztery dni i nikt się nie pojawił. Aby porozmawiać z kimś na infolinii trzeba czekać dwadzieścia minut. A na koniec okazuje się że oni tam ch***a wiedzą. Czat z konsultantem tragedia,prawie godzina a z nikim jeszcze nie rozmawiałem bo wszyscy zajęci. Cztery dni bez działającej usługi ale po kasę się upomną. (nie zapłacę) jutro pakuję ten ich sprzęt i wysyłam. Rozwiązuję umowę z tymi błaznami. Co do ich usług,tak naprawdę nie ma tam co oglądać. I nie piszę tego bo jestem zły. Taka jest prawda. Ich oferty są g..... warte.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

żadnych zalet.

Wady

Brak kontaktu z kimkolwiek kto mógłby rozwiązać problem. Czekasz cztery dnio na serwisatnta który i tak się nie pojawia. Drogo i beznadziejnie.

Extra informacje

Szukajcie innych dostawców tv.

Rafał / 2020-12-01

Szczerze nie polecam, internet nie nadaje się do użytku, przestaje działać w losowych momentach. Brak internetu i ciągłe awarie są na porządku dziennym. Ponadto pomoc techniczna nie jest w stanie naprawić problemów...
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Całe "UPC" to jedna wielka wada

Extra informacje

Albert / 2020-11-28

Nie polecam, internet nie nadaje się do niczego. Wywala co 5 minut, ping w grach wypierdala do 2000, ogólnie największe gówno z jakim miałem styczność. Dzwoniłem 4 razy na infolinię i za każdym razem problem został rzekomo rozwiązany... OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.17

Krzysztof / 2018-02-08

Usługi na bardzo dobrym poziomie - od 10 lat nie mogę powiedzieć złego słowa. Serwis działa szybko a ja rzadko z niego korzystam. Ceny jak na lidera rynku zdecydowanie za wysokie, szczególnie pakiety dodatkowe oraz dekoder Horizon. Po liderze można by oczekiwać innej polityki cenowej z korzyścią dla Klientów jak i dla samego UPC.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
3.00
Zalety

oferta programowa, jakość usługi, szybkość internetu, multiroom, pakiety dodatkowe, usługi dodatkowe

Wady

czas oczekiwania na połączenie to totalna pomyłka, brakuje kilku kanałów dostępnych u konkurencji

Extra informacje

10

~Gg / 2017-07-09

Telewizja co chwila się wiesza, mierne opisy programów a infolinia to chyba jest jakiś bardzo słaby żart. Moja opinia to ZERO i śmiech na sali. Polecam cyfrowy Polsat.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Nie ma zalet

Wady

Wszystko od początku do końca

Extra informacje

2 miesięcy

~Ula / 2017-07-09

Oferta, moim zdaniem,najlepsza na rynku, natomiast jest za drogo.Obsługa super, do momentu podpisania umowy.Później przeważnie pod górę, szczególnie gdy coś się psuje.Dekoder Horizon niedopracowany.Najpierw zepsuł się po kilku godzinach eksploatacji.Po wymianie często się zawiesza.Reset pomaga, lecz trudno go przeprowadzić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.33
Zalety

Duży wybór programów, szybki internet.

Wady

Słaby sprzęt.

Extra informacje

Od lat korzystam z tv, internet i telefonu.Im dłużej korzystam tym bardziej tracę zaufanie do usług UPC.

~Rob / 2017-05-12

Mam u nich internet i tv od lat, do tego niestety telefon stacjonarny bo innej możliwości nie było. Internet ciągle zrywa, tv na wielu programach pokazuje się w kwadratach pikselowych. Wielokrotne resety tv i netu to jedyna rada z pomocy technicznej. Dekoder Horizon go to porażka z softem, który nie działa tak jak powinien. Brak realnej możliwości nagrywania. Mimo deklaracji programu i czasu nagrywanie się nie włącza, a w przypadku próby próby nagrania info usługa nie może być zrealizowana. Nadmieniam, że mam pakiet max.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Zrywający internet, niestabilna praca, słaby i wieszający się soft, problemy z nagywaniem, złej jakości odbiór tv

Extra informacje

~Illona / 2017-04-30

Częste zawieszenie się dekodera, zawieszanie się rutera - konieczność częstego resetowania dekodera.W dniu wolnym od pracy, dekoder jest nie czynny, brak możliwości skontaktowania się z obsługą techniczną.cały dzień 29.06 i poranek 30.04 dekoder nie działa, brak jakiejkolwiek informacji czy jest awaria i kiedy zostanie usunięta. Nikt nie odbiera telefonu ?! WadyBrak możliwości kontaktu z obsługą. Brak szacunku dla wieloletniego klienta.5 lat korzystania z usług UPS
Cena
Parametry
1.50
Zalety

Wady

Brak możliwości kontaktu z obsługą. Brak szacunku dla wieloletniego klienta.

Extra informacje

5 lat korzystania z usług UPS

~sirek / 2017-03-21

W zasadzie chciałbym się odnieść do nowych informacji graficznych na ekranie przy zmianie kanałów , które zostały ostatnio zamieszczone.Czy ktoś mi może powiedzieć po jakiego wała na górze ekranu jest podwójny napis o różnej wielkości TELEWIZJA NA ŻYWO i powtórzona informacja o aktualnym programie / taka sama jest na dole/ . Coś wam nie wyszło czy informatyk był pijany ??Zegar przenieść z górnego prawego rogu ekranu na dolny prawy bo pokrywa się z logami większości kanałów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wygląda ciekawie niż poprzednie stado kropek na ekranie ale reklamowanie polecanych filmów uważam za zbędne.

Wady

Usuńcie to o czym pisałem wyżej bo to masło maślane nikomu nie potrzebne

Extra informacje

aze 3tygonie

~Sławomir Rutkowski / 2017-02-21

Uwaga!Posiadam w UPC pakiet Select.Wydawało się oczywiste,ze nowe bezpłatne telewizje stacji naziemnej będą dołączane do oferty.Okazuje się,że dołączane są testowo,a po jakimś czasie znikają.Jeśli chcesz mieć te nowe darmowe stacje musisz przejść na najwyżej płatny pakiet.Taka jest filozofia działania UPC.Przestrzegam kto o tym nie wie !!!WadyNowe bezpłatne stacje telewizji naziemnej nie są dodawane do oferty stacji !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Nowe bezpłatne stacje telewizji naziemnej nie są dodawane do oferty stacji !!!

Extra informacje

~staszek657 / 2017-01-29

wszystko bylo ok poki nie zaczela sie robic pikselizacja na ekranie owszem wysylano serwisantow robili co mogli lecz polegli nie dali rady , po 2 miesiacach po prostu upc zaczelo mnie splawiac kiedy dzwonilem odwieszali rozmowy na 15min mowili ze wysla sewisantow lub oddzwonia , w sumie minely ponad 2 miesiace a telewizji nadal nie da sie ogladac .
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

macie klienta w dupie

Extra informacje

~Robert / 2016-11-23

Dekoder dramat - nigdy nie miałem w ręku urządzenia które tak często zawodzi. Resety po kilka razy w tygodniu. Najbardziej irytująca jest chyba pauza, po której dekoder zawiesza się i zostaje samo tło horizon. Trzeba wrócić do telewizji na żywo, czym traci się pauzę. Porażka! ale oczywiście w upc twierdzą że działa bez problemu.Obsługa chamska, bezczelna i z tupetem. Raz nawet złożyłem skargę na pana który na mnie nakrzyczał... a jak mu powiedziałem że dla mnie rozmowa skończona po czym się rozłączyłem, skurczybyk oddzwonił kontynuując swoją tyradę. Niestety zwrotki na skargę nie otrzymałem, a po pół roku jak zadzwonili kolejny raz żebym dobrał dodatkowe usługi poinformowałem ich, że jak tylko umowa dobiegnie końca to rezygnuje, na co usłyszałem, że skoro mam pół roku to mogę sobie dobrać jeszcze coś na pół roku. Heh niesamowite! nawet nie wiedziałem, że takie absurdy są możliwe. Dodatkowo, po zakończeniu okresu obowiązkowego trzeba przedłużyć umowę, bo w przeciwnym razie po jej rozwiązaniu dostaje się 3-miesięcznego BANA i nie można z nimi podpisać umowy. Myślę, że powinień się już nimi zająć uokik, bo to co wyprawiają przechodzi ludzkie pojęcie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Internet, bo chodzi dobrze w krk.

Wady

cała reszta

Extra informacje

8 lat

~aaa / 2016-11-01

Arogancka firma , podle traktuje starych klientow.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~PiotrW / 2016-09-14

Witam,chodzi o dekoder Horizon, jego działania, a szczególnie obsługę menu i funkcji. Do głowy przychodzą mi tylko następujące określenia: katastrofa, porażka, nieustanna irytacja, zmęczenie, głupota etc. Ale do rzeczy oto lista funkcji delikatnie mówiąc spie.... ch w porównaniu do poprzedniego dekodera cyfrowego Mediabox hd z nagrywarką, a więc od początku w Horizon:- nie działa wyświetlacz i nie pokazuje godziny ani jaki to program etc (podobno jest tam jakiś wyświetlacz ale nieaktywny)- nie można wyjść z menu jednym przyciskiem do oglądanego programu tak jak to było w poprzednim dekoderze naciskając klawisz upc, czasami trzeba kilka razy nacisnąć back i czekać bo toto nie reaguje z prędkością błyskawicy- przełączanie na inny kanał to prawdziwa męczarnia, najpierw czarne tło potem tło grafiki horizon, potem jakieś obrazki i dopiero jak sobie ustawisz na 2s wyświetlanie menu znika to i pokazuje się cały obraz programu, zapomnij o płynnym przełączaniu programów- grafika horizon zajmuje 2/3 ekranu i nie da się tego ominąć zmieniając kanały zawsze się pojawi tak jak w poprzednim belka z informacją na dole ekranu- na podglądzie kanału wyświetla tylko informacje o jednym programie na przód- ulubione w prawdzie da się "ustawić" ale na podglądzie funkcji "programtv" nie filtruje programów tylko dodaje gwiazdkę przy ulubionym, pozostawiając dalej wszystkie kanały na liście, funkcja bez sensu w takim układzie, przewijanie tego wszystkiego po prostu nie ma sensu- po wyświetleniu tzw info o programie dość ładny opis filmu/programu tylko bez daty produkcji, nie dowiesz się z jakiego roku jest dany film/program- ustawienie tzw memo i nagrywania to jakiś koszmar, poprzednio wystarczyło nacisnąć ok i już dany program był zaznaczony, czyli memo wymagało naciśnięcia 3 razy przycisków na pilocie tu naliczyłem 8 razy żeby ustawić memo i wyjść z tego, czy ktoś myśli że mnie to bawi?- żeby zobaczyć co aktualnie się nagrywa trzeba wejść głębiej do menu i później cofać się przyciskiem back bo przecież tu nie można jednym przyciskiem wrócić do programu- cała ta grafika wyświetlana przy okazji wyświetlania menu etc zajmuje czas reakcji, powoduje to, że ten sprzęt jest przeznaczony dla emerytów którzy mają czas żeby czekać aż coś się pojawi- zamiast jeszcze bardziej ułatwić poruszanie się po menu i jego funkcjach zostało to skomplikowane i wydłużone do granic możliwości- wczoraj drugi dzień użytkowania i już się zaczął zawieszaćPewnie jest jeszcze sporo "kwiatków" ale mnie już to nie interesuje.W zasadzie czego się nie dotkniesz, jakiejkolwiek funkcji musisz stracić na to więcej czasu niż w poprzedniku. Po dwóch dniach odstępuję od umowy, nikomu tego nie polecam, chyba, że ktoś jest masochistą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

~Małgaga / 2016-06-24

Notoryczne zakłócenia w odbiorze, całkowity brak sygnału zdarza się bardzo często. Konsultanci nie chcą przyjmować zgłoszenia i wmawiają, że inni użytkownicy nie zgłaszają awarii, więc nie jest się według nich wiarygodnym, a wszytko to wina odbiornika względnie odbiorcy. Życzą sobie sprawdzenia ustawień odbiornika TV, następnie straszą opłatą 50 zł za nieuzasadnione wezwanie. Działając wspólnie i w porozumieniu z sąsiadami zgłaszamy te awarie. Podczas gdy jedna z sąsiadek rozmawia z konsultantem zgłaszając awarię, ten wypiera się, i wmawia że ja awarii nie zgłosiłam - nadchodzi do mnie sms z UPC o treści "Przypominamy o umówionej wizycie serwisu... Aby odwołać wizytę odeślij sms o treści NIE". Jak się okazuje w tym czasie awarię naprawili i gdybym nie zareagowała na sms - przyjechałby technik i skasowałby 50 zł.75% lokatorów naszego bloku zrezygnowała z usług UPC. Pozostali rozważają rozstanie się z tym usługodawcą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Brak

Wady

Obsługa - same minusy.Zły odbiór - notorycznieBrak sygnału - bardzo często

Extra informacje

Ponad 15 lat

~czarna / 2016-05-08

dekoder Horizon z nagrywarką po odcięciu prądu już się nie włączy jedynie uruchomić może to serwisant z upc miał być u mnie dnia 4 maj nie dotarł zero kontaktu więc dzwonie do upc oni nic nie wiedzą nie mogą nic zrobić dzwonie 5 maja to samo 6-tego 7-mego maja w końcu po 4 dniach dzwoni do mnie serwisant ze on nie wiedział jaki jest problem nie ma dla mnie dekodera więc nie przyjedzie i bedzie dopiero dnia 9 maj. jednym słowem jeden wielki bałagan w życiu nikomu nie polece upc najgorsza firma z jaką mam styczność. Lekceważenie klienta kłamstwa .
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Zero zalet

Wady

Cała firma to jedna wielka pomyłka

Extra informacje

Płace za tv i net 100 zł z nagrywarką ale dekoder nie działa . Korzystam z usług upc pół roku i mam już dość.

~antykatol / 2016-04-18

Konsultanci ładnie czarują a potem dostawca robi co mu się podoba. Dopiero po zalogowaniu się na ich stronie dowiedziałem się że wyraziłem zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych. Oczywiście zrobili to samowolnie bez mojej zgody. Po powrocie z kilkutygodniowego pobytu za granicą okazało się że mam zablokowane usługi z powodu niezapłacenia faktury. Przy czym zwłoka wynosiła PIĘĆ DNI!!!!!. Pani na infolinii arogancka i opryskliwa. Kolejny kwiatek to dodatkowe HBO. Naiwnie dałem się namówić ponieważ rzekomo mogłem zrezygnować w każdej chwili co okazało się nieprawdą. Gorszego dostawcy jeszcze nie miałem, internet zamula, horizon wiecznie się zawiesza, po prostu szit!!!!!RADZĘ UNIKAĆ UPC A PRZYNAJMNIEJ DOKŁADNIE CZYTAĆ UMOWĘ!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma zalet

Wady

mnóstwo

Extra informacje

~antykatol / 2016-04-18

Konsultanci ładnie czarują a potem dostawca robi co mu się podoba. Dopiero po zalogowaniu się na ich stronie dowiedziałem się że wyraziłem zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych. Oczywiście zrobili to samowolnie bez mojej zgody. Po powrocie z kilkutygodniowego pobytu za granicą okazało się że mam zablokowane usługi z powodu niezapłacenia faktury. Przy czym zwłoka wynosiła PIĘĆ DNI!!!!!. Pani na infolinii arogancka i opryskliwa. Kolejny kwiatek to dodatkowe HBO. Naiwnie dałem się namówić ponieważ rzekomo mogłem zrezygnować w każdej chwili co okazało się nieprawdą. Gorszego dostawcy jeszcze nie miałem, internet zamula, horizon wiecznie się zawiesza, po prostu szit!!!!!RADZĘ UNIKAĆ UPC A PRZYNAJMNIEJ DOKŁADNIE CZYTAĆ UMOWĘ!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Julka / 2016-04-09

Na infolini w obsłudze są ludzie ,którzy potrafią się opryskliwie zachowywać.Podam przykład:Poinformowano mnie,że rozmowa będzie nagrywana ,więc ja też poinformowałam ,że będę nagrywać.I w tym momencie facet z z infolini się zaśmiał i powiedział ,że się na to nie godzi i się wyłączył.Dodam ,że wcześniej był niegrzeczne i chciałam mieć na to zachowanie dowód.Jak to jest nas abonentów można nagrywać a my nie możemy , ,inaczej \\\"wypad\\\"????? Zlikwidowali filię w Lesznie i wszystko musi odbywać się drogą internetową lub pocztową.W razie zmian i rezygnacji komplikacje nie z tej ziemi!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Niewielka ilość awarii.

Wady

Drogo dla stałych urzytkowników i potrafią nawet zwiększyć abonament a w momencie kiedy się rezygnuje to cena nagle spada .To świństwo.Tak zrezygnowałam z telewizji i się nie dałam namówić ,choć byłam bombardowana telefonami .

Extra informacje

~nekany / 2016-03-25

Przedluzylem umowe Poprzednia umowa byla na firme Poinformowała Paniusie ze zakonczylem dzielalnosc i prosze o umowe na osabe prywatna Tak tez sie stalo Paniusia z automatu zadecydowala ze beda wyslane faktury elaktroniczne Bez mojaj zgody Czekalem na przyslanie rachunku Wysylalem maila z informacja ze nie jestem zainyeresowany fakturami Maile bez odpowiedzi Zaczelo syraszanie firma.windykacyjna Postanowilem poje hac osobiscie na ul Marynarska i grzecznie wyjasnic problem Poprosilem Pania o.wysyawianie zalegluch rachunkow bo chce utegulowac zaleglosci Otrzymalem wydruk rachunku i tego samego dnia placilem zaleglasci Minął miesiac i otrzymałem wezwanie do zaplaty z zastraszaniem firma windykacyjna.Zaplaculem sume jaka byla wypisama na wezwaniu Zastanawiam sie czy panie w biurze przy Marynarsmiej potrafia sluchac ze zrozumieniem a Firma UPS potrafi tylko zasyraszac a nie zajmie sie profesjonalna obsluga klienta i dosyarczaniu zlej ja jakasc sygnalu Ciagle zanila glos Trzeszczy Trzeba tesetowac dekoder Kpina WadyZla bsluga klijeta Zla jakosc nadawanego sygnaluza dlugo i nie przedluze umowy
Cena
Niezawodność
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Zla bsluga klijeta Zla jakosc nadawanego sygnalu

Extra informacje

za dlugo i nie przedluze umowy

~natka / 2016-03-14

najgorsza tel na swiecie nie mozna znalesc rachunku natelewizorze. dzwonie pytam czemu mam zablokowany dekoder baba mowi ze nie zaplacone gdzie jest nadplata dzwonie znowu okazuje sie awarialudzie nie kompetentni wrecz chamscy najgorsza tel jaka zdarzylo mi sie kiedy kolwiek miec dno dno dno
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

zadne

Wady

cały szereg

Extra informacje

za dłogo

~czesiek68 / 2016-02-13

Brak słów - chamstwo i brak poszanowania klientów- brak faktury przesłanej na mail to wina klienta - koszt rozmowy telefonicznej to 5 pln doliczyć dodatkowo do abonamentu - brak słów - nigdy więcej UPC !!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

całokształt kontaktów

Extra informacje

2 lata - 80 pln

~Hania / 2016-02-08

Jestem rozgoryczona zachowaniem na infolinii.Nie jestem już ich klientem , chciałam zwrócić sprzęt.Na infolinii nie podano mi numeru do placówki, tajemnica.Nie są pewni gdzie mogę go oddać, Pan był nieprzyjemny, wręcz chamski.Byłam ich klientem ponad 10 lat.A jak nie to "poszła won"

~Marlena / 2016-02-08

Nie polecam nikomu. Już 3 raz podnieśli mi rachunek od tak. Dzwoniłam do nich,powiedzieli, że przepraszają i od przyszłego miesiąca będzie korekta. Niestety znowu dostałam wyższy rachunek,różnica to 20zł on stwierdzili że oddadzą mi po 5 zł za każdy miesiąc. Rozumie ktoś coś z tego? Bo ja nie. Dzwoniąc po raz kolejny, powiedziałam, że chce zakończyć z nimi współprace z tego właśnie powodu. Pani konsultantka stwierdziła (strasząc mnie) ze od razu naliczy mi odsetki za zerwanie umowy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

dobry internet i kablówka

Wady

oszuści i złodzieje

Extra informacje

5 lat

~kaspa / 2016-02-01

Nie polecam uslug z upc , to jakis koszmar a zeby polaczyc sie z konultantem z upc to conamniej 10 minut to trwa albo dluzej
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

kiepska jakosc

Wady

zla obsługa

Extra informacje

2 lata 60 zł

~Rafał / 2016-01-23

Oferta na cenniku wygląda bardzo atrakcyjnie. Kolorowo przestaje być w praktyce zwłaszcza jeśli chodzi o telewizję. Dekoder z pilotem i nagrywarką. Co z tego, jeśli pilot działa jak chce i kiedy chce(baterie state, nowe, akumulatory), a nagrywarka... Właściwie to można zapomnieć, że coś takiego jest. Non stop się zacina, nie da się niczego spokojnie obejrzeć. Do internetu mam jedno zastrzeżenie, zasięg Wi-Fi. Dwie cienkie ściany to wszystko przez co sygnał jest w stanie się przebić. Czasem nawet drzwi z szafy potrafią skutecznie ograniczyć zasięg.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Stosunek cena/prędkość internetu

Wady

Jakość urządzeń , pilot, nagrywarka, zasięg Wi-Fi,

Extra informacje

Posiadam od półtora roku

~Waldemar / 2015-12-02

Witam! Nie jestem zachwycony nowym dekoderem Horizon. Jest to niewypał. Często trzeba go resetować by, funkcjonował jak należy. Ostrzegam innych użytkowników przed błędem nabycia owego urządzenia. Będziecie żałować!
Zalety

brak

Wady

patrz wyzej

Extra informacje

rok,dopłata wyniosła około 40 zł

~tomaszko / 2015-11-29

Od dn.28.11.2015 rozmazywał mi sie obraz na kanałach TVP 1 i 2 oraz TVN.Napisałem o usterce do ich obsługi na pomoc techniczną 29.11.2015.Z automatycznego maila odczytałem,że mają się skontaktować w ciągu 48 godzin w przypadku pomocy technicznej, nic się nie poprawiało więc zadzwoniłem kilka godzin później do operatora.Rozmowa trwała ok.15 minut.Przywrócenie ustawień fabrycznych nic nie dało.Operator umówił mnie z pracownikami pomocy technicznej na dzień 30.11.2015 i poinformował,że jeśli wezwanie będzie bezpodstawne to kosztować mnie to będzie 50 zł. Za ok.10 min.po rozmowie, obraz mi się ,,cudownie poprawił".Jak teraz mam się zachować?Czy odmówić serwis i znowu długo czekać na połączenie ,aby nie być posądzony o bezpodstawne wezwanie,czy czekać aby sprawdzili łącze i być może znaleźli przyczynę,gdyż w zeszłym tygodniu i to też w sobotę ,miałem podobną usterkę.Jestem w rozterce...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

różnorodność programowa,w miarę szybki internet ale na kablu

Wady

wciskanie swoich dodatkowych usług nawet,kiedy wkurzony klient długo rozmawia przez telefon z operatorem aby usunąć usterkę

Extra informacje

ok,pół roku za 104,98 zł

~Ka / 2015-11-25

są tragiczni w kontaktach, odpowiadają regułkami, wprowadzają klienta w błąd, odpowiadają na pytania wymijająco dodatkowo oferują promocje które przez telefon brzmią inaczej, na umowie inaczej a po podpisaniu umowy jeszcze inaczej. Szczerze nie polecam, nie warto głupim abonamentem na internet czy TV zdrowia marnować!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

żadnych

Wady

same wady

Extra informacje

3 miesiące miałam płacić 120 zł płacę 140 zł i nadal reklamuję

~Robert / 2015-10-08

Nie będę psioczył na obsługę, bo nigdy z nimi nie miałem problemu, ale dekoder HORIZONto porażka. Zmiana kanału zajmuje wieczność, wiesza się i trzeba go resetować przynajmniej 3 razy w tygodniu, ale i tak najgorszy jest internet to dramat. NIE POLECAM HORIZONA
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Porównując do poprzedniego dekodera na pewno lepszy dzwięk i obraz.

Wady

powolny, zacina się, częsty brak internetu

Extra informacje

5 miesięcy

~macgreg / 2015-10-02

Po kolejnej modyfikacji systemu wyłączyli mi dostęp do HBO nie informując o tym .Wcześniej tak zmodyfikowali infolinię że wchodząc w opcję HBO automatycznie >rzekomo rezygnowałem z HBO

~Miki / 2015-08-05

Ja jakiś czas temu zrezygnowałem. Nie byłem zadowolony przede wszystkim z obsługi bok. Wygórowane ceny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~manik90 / 2015-07-21

ja mam horizona w sumie bylo roznie, ale i tak lepiej niz to co mialem jakis zacofany totalnie, a teraz moze i trzeba go resetowac ale ma wiecej opcji

~Jasia / 2015-07-17

Czy to możliwe że taki operator ma tak marny sprzęt. Mam na myśli telewizję - w tym roku trzeci raz wymieniam dekoder, bo go systematycznie coś trafia , najprawdopodobniej jego jakość. Wszystkie nagrania oczywiście trafia szlag. Są w stanie zaoferować lepszej jakości, ale trzeba płacić więcej- tego też nie rozumiem, bo mam pełny pakiet, z którego korzystam w 80 procentach. Jak tak dalej pójdzie zmuszą mnie do zmiany operatora.
Cena
Obsługa klienta
Parametry
1.33
Zalety

internet jest ok

Wady

marnej jakości dekoder, ciągle się psuje, a ja z niego dużo korzystam

Extra informacje

całe lata

~Mandari / 2015-07-13

Ja na jakość usług nie narzekam jestem zadowolony.Ale płatność to porażka , rachunek zapłacony 9 dnia miesiąca (termin mam do 23-25) (płatność internet) a w systemie wisi ze nie opłacone (mija tak 7 dni ) notoryczne upominają przez telefon ze mają brak wpłaty oczywiście automat , wtedy muszę dzwonić i co miesiąc wyjaśniać sytuacje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25

~plinki / 2015-06-01

ja korzystam z horizona i jestem zadowolony z jego funkcjonowania i ilosci opcji ktore posiada. w porownaniu co mozna bylo dostac od innych jest to dobra propozycja.

~Paweł / 2015-05-28

Wszystkim, którzy rozmyślają nad platformą HORIZON mówię jednoznacznie: NIGDY TEGO NIE BIERZCIE!!!!! Mam go od pażdzienika 2014, ciągłe awarie, już 3 dekoder, bezczelne ignorowanie reklamacji, ciągłe prace nad modernizacją systemu, ogólnie BUBEL

~Zdegustowany / 2015-05-04

Nowy dekoder HORIZON to jedna wielka ściema. Wyciąganie kasy za produkt niewspółmiernie niskiej jakości.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Ja / 2015-04-29

Ostrzegam! Przy rezygnacji z ich usług i oddawaniu sprzętu żądajcie pokwitowania tzw protokołu zdawczo odbiorczego.Oddawałam sprzęt Pani w BOK nie chciała wydac mi pokwitowania mówiąc, że nie stosują takich praktyk!!!, ale sie uparłam. Po miesiącu przyszło obciążenie 35 zł kary za nieoddanie sprzętu. Gdybym nie miała pokwitowania nic bym nie załatwiła, Po prostu wyłudzają haracz licząc, że nie ma się pokwitowania. Po interwencji odzyskałam 35 zł. Myślę, ze specjalnie nie dają prokotołów zdania sprzęu żeby naliczać kary.
Zalety

brak

Wady

arogancja i liczenie na głupotę klienta, podstępne wyłudzanie pieniędzy

Extra informacje

3 lata

~Mieczysław / 2015-04-13

W grudniu 2014 roku zgłosiłem rezygnację z HBO. Mimo wyrażonej zgody(DO KOŃCA 03.2015 r), przez UPC do tej pory nie wykonano blokady.W to miejsce W DRODZE tak WYMUSZONEGO ,,PRODUKTU" dalej przesyłany jestrachunek z opłatą za HBO!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Duże

Wady

j.w.

Extra informacje

6 miesięcy

~Joasia / 2015-04-08

UWAGA!!!uważajcie na nowy dekoder HORIZON wielka porażka, nie wiem co pisać co jest złe bo generalnie wszystko jest nie do przyjęcia. Zawiesza się nie działa wiele rzeczy a miało być lepiej nowocześniej niż przy starym dekoderze a jest tylko drożej a reszta to wielkie oszustwo, nie dajcie się na to namówić. Wciąż dzwonimy do obsługi a ich odpowiedź to że wprowadzą poprawki to jest śmiechu warte.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

Horizon do śmieci

Extra informacje

~jhjhjsd / 2015-04-03

wzialem oferte z horizonem i ucieklem z vectry jak najdalej bo przeciez po co po paru latach dawac cos dobrego.w upc chociaz z dobra propozycja wyszli.

~wkurzona / 2015-03-31

Sprawdzajcie wszyscy uzytkownicy upc faktury. Naliczaja abonament,dodaja kanaly jakie im sie podoba i nawet o tym nie poinformuja. Dlatego zalecam sprawdzac co miesiac za co biora kase i prawidlowo naliczaja.ja za pozno sprawdzilam i stracilam prawie 200 zl bo za pozno zlozylam reklamacje. Zrezygnowalam z tv z upc a nadal dostaje do zaplaty za abonament. Nie polecam upc. Odbior tv,internetu i telefonu okropny. Skonczy mi sie z upc umowa i zmieniam operatora.
Cena
Obsługa klienta
1.00
Zalety

nic

Wady

kiepski odbior lub wcale nie dziala. technicy nie wiele sie znaja, moze nie wszyscy. jeden madrzejszy od drugiego.

Extra informacje

za dlugo. zalezy co na fakturze wymysla. ciezko pozniej o odbior swoich pieniedzy. lub wcale bo za pozno zgloszona reklamacja. po to zatrunili ksiegowe, zeby pilnowaly naliczen.

~rysiek / 2015-03-17

Zdecydowanie odradzam. KŁAMIĄ celowo wprowadzając w błąd na każdym kroku, żeby wydoić jak najwięcej od klienta. Nie tylko nie szanują klientów- z taką cyniczną bezczelnością nie spotkałem się nigdy w żadnej firmie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~ryszard / 2015-03-16

TV upc. Jednym słowem, koszmar.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

nie znam

Wady

nieuczciwosc, mijanie sie z prawda bardzo utrudniony kontakt .

Extra informacje

3 lata

~Iwona W. / 2015-03-07

w grudniu 17 roku 2014 mój narzeczony chciał skorzystać z promocji na HBO którą reklamowało w tv UPC. Umowa roczna już dawno nam się skończyła, byliśmy na tzw umowie na czas nieokreślony. Okazało się że konsultant uruchamiając nam dodatkowy pakiet HBO przedłużył nam umowę na 2 lata (nie informując nas o takich konsekwencjach przyłączenia nowego pakietu kanałów). 2iego stycznia złożyliśmy reklamacje z prośbą o odsłuchanie rozmowy oraz rozwiązanie zawartej nielegalnie umowy. Mamy obecnie 7 marca, a nasza skarga nadal nie jest rozpatrzona! Umowę na 2 lata mamy nadal, rachunek miesięczny wynosi 170zł, a UPC umywa ręce ciągle zbywając nas że nie są w stanie nic nam odpowiedzieć bo reklamacja nie jest rozpatrzona. To jedna wielka kpina i żenada! Jakiś pajac chciał dorobić sobie do targetu, a my idioci musimy teraz płacić! NIE POLECAM TYCH OSZUSTÓW! Infolinia w której pracują naciągacze!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

infolinia pełna naciągaczy!!!

Extra informacje

ponad rok za 123zł (internet,tv, telefon)

~SN / 2015-02-21

Ta firma nie powinna świadczyć usług jakichkolwiek. Pracownicy firmy nie są przygotowani do obsługi klienta. Umowa to kawałek papieru zobowiązujący klienta do płacenia. Kontakt telefoniczny czy czat - tragedia intelektualna. Wystawienie faktury to zadanie zbyt trudne dla pracowników tej firmy. Nie polecam, korzystając z UPC będziecie czuć się jak śmiecie, a nie jak klienci.
Zalety

brak

Wady

niekompetentna obsługa, nieumiejętność opanowania fakturowania i płatności, obsługa płatności przez najbardziej powolny bank, arogancja pracowników i ich totalna niekompetencja, konieczność przyjęcia postawy żebraka żeby odzyskać swoje pieniądze

Extra informacje

10 mcy, stanowczo za drogo

~bd 53 / 2015-02-20

uważać na tą firmę.zrezygnowałem z jej usług po 2 latach,zwróciłem sprzęt w dniu 26.01.2015 a oni przysłali mi rachunek/rozliczenie/ z dnia 5.02.2015 za m-c luty.To jest chore.Ta firma w przyszłości upadnie,mam taką nadzieję.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

brak

Wady

bzdurne pakiety,z idiotycznymi kanałami

Extra informacje

2 lata miałem

~piotr / 2015-02-19

Niestety, oferta UPC jest coraz gorsza. Niby wiele kanałów, ale większość to te same, tylko HD. Ciągłe powtórki - dziesiątki razy te same filmy, seriale w kółko. Nowości czasem są, ale tylko, gdy się dopłaci za ekstra kanały.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

Całkiem ok Internet.

Wady

Extra informacje

parę lat, już nie pamiętam, ile

~jrDaily / 2015-02-16

DRAMAT. Od 6 miesięcy problemy techniczne!!! Od 3 miesięcy mam dekoder Horizon. Mam z nim problemy KAŻDEGO dnia. Codziennie, zawiesza sie, uniemozliwia nagrywanie/odtwarzanie. Czegoś podobnego jeszcze nigdy nie doswiadczyłem. Zdecydowanie odradzam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

niestabilność urządzenia horizon, brak skutecznej pomocy ze strony UPC, przymus pozostania z UPC mimo ze nie usługi nie działają!!!! Sprawę kieruje do Urzędu Ochrony Konsumenta

Extra informacje

3 miesiace (dekoder horizon)

~UPC / 2014-11-16

Składam od trzech miesięcy reklamację na działanie nagrywarki. Nie mogę się doprosić o zmianę na działający sprzęt.Raz nagrywa raz nie. Infolinia wmawia mi że mają problem z softem. Osoba od utrzymania klienta powiedziała mi że muszę zmienić usługę na droższą to dostanę działający sprzęt jakiś mediaboks. A ja chcę tylko aby sprzęt działał. Proszę o pomoc co mogę zrobić napisać do UOKIK czy co... ile czasu mają na odpowiedź na reklamację.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

Dają stary popsuty sprzęt od klientów którzy rezygnują z ich usług.

Extra informacje

2lata

~as / 2014-10-16

Jestem już klientką od ponad 5 lat i ogólnie nie narzekam. Oczywiście jak wszędzie bywają awarie, ale generalnie szybko są usuwane, a reklamacje uznawane. Trochę kłopot jest dodzwonić się do BOK ale są tez inne kanały łączności - np. maile, na które o dziwo dość szybko odpowiadają (najczęściej następny dzień roboczy. Ostatnio przedłużałam umowę - są trochę oporni na krótkie związki :) i z reguły trzeba się uwiązać na 2 lata by dostać ciekawa ofertę. Generalnie ja jestem jednak usatysfakcjonowana.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

mało awarii, dobra oferta

Wady

kontakt z BOK

Extra informacje

5lat

~scorpio / 2014-06-27

Nigdy więcej UPC i ich "tzw" usług. Po pierwsze jestem klientem UPC 10 lat. Niestety do dnia dzisiejszego mamy sygnał analogowy. Ponad rok temu rozważałem rezygnację z kablówki z uwagi na lepszą ofertę, choćby Polsatu - cenową, programową i jakościową. Ale Konsultanci UPC zapewniali że będziemy mieli sygnał cyfrowy. W kwietniu okazało się że dostaliśmy informację że będziemy mieli dalej sygnał analogowy i jak się komuś nie podoba może wypowiedzieć umowę... Po miesiącu firma UPC poszła na całość i podwyższyła abonament z 55zł na 65zł nie zmieniając ani jakości sygnału ani oferty programowej. Konsultant uświadomił mi że UPC dopłaca do sygnału analogowego i musieli podnieść cenę. Pytam się a co mnie to obchodzi?!? Skoro dla nich jest drogo i nieopłacalnie niech zmienią na sygnał cyfrowy. Logiczne. Tak właśnie firma UPC traktuje wieloletnich klientów. Płać i milcz.A teraz kilka uwag na temat ich świadczonych usług. Nie było tygodnia żeby z jakimś kanałem nie był problem. A to brakowało dźwięku, a to brakowało obrazu albo w ogóle nie było i jednego i drugiego. Dzwonienie na infolinie i działo technicznego wymaga anielskiej cierpliwości. 10-15 a czasem 20 minut czekając na to żeby ktoś łaskawie odebrał a licznik i koszty oczywiście się naliczają.UPC żeby ułatwic klientom kontakt umożliwiło komunikację za pomocą live chatu ale tylko dla osób które chcą zamówić nowe usługi. Starzy klienci muszą płacić. Żadna osoba z UPC nie zadzwoni do klienta - niech sami dzwoni i płaci. Dla porównania gdy zgłaszałem problem w firmie Sony z moja PS3 pamietam ze konsultant załatwil za mnie wszystko dzwonil do mnie na koszt firmy i na bierząco mnie o wszystkim informował. UPC nie rozumie że klient jest najwazniejszy.Przez 6 miesiecy kilkukrotnie zgłaszałem problem z eurosportem. Obraz był powiekszony przez nadawce i nawet znaczek z nazwa kanału nie miescil sie na ekranie TV - wyobrazcie sobie mecz tenisa gdzie zawodnik biegnie w jedna lub druga strone i znika z pola widzenia... paranoja.Na koniec wypowiedzenie umowy wysłane jeszcze tylko miesiac i nagle telefony z UPC sie urywaja ze moga mi obnizyc abonament o 20zł !!! Wow padłem z wrazenia. Opamietali sie po tylu miesiacach jak zobaczyli ze miarka sie przebrała i straca klienta. Powiedziałem gdzie moga sobie wsadzic te 20zł i ze nie zycze sobie nigdy wiecej tel z ich strony. Wszystkim serdecznie odradzam tę firmę bo jak juz podpiszecie umowe bedziecie dla nich płacacymi, nic nie wartymi smieciami.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wysoka cena, obsługa klienta rodem z prl, problemy techniczne, uboga oferta programowa

Extra informacje

10

~GM / 2013-12-01

Z samym sygnałem problemu nie ma, ale dekodery mają zajeżdżone.Odradzam dekodery z nagrywarką!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

sygnał

Wady

dekodery

Extra informacje

2lata, tv-100zł, internet-20zł 30Mb.

~czerwonysztandar / 2013-05-17

Firma oparta o kodeks "złodziejski" (wszystkie chwyty w celu wyłudzenia pieniędzy i oszukania klienta dozwolone). Całkowity brak wsparcia technicznego. Jeśli coś nie działa to jest TWÓJ (kliencie) problem. Klient z podpisaną umową jest dla nich niczym - dla tych którzy chcą kupić usługę to nawet specjalne okienka bez kolejki i kontakt telefoniczny bez czekania się znajdzie. Gdy chcesz reklamować lub zgłosić awarię - okazuje się wówczas, że nawet znalezienie informacji o tym jak to zrobić jest BARDZO utrudnione. Podobnie, gdy chcesz wymówić umowę. Wówczas proces jest znakomicie utrudniony i schowany przed użytkownikiem. Banda oszustów - i doprawdy ciekawe jak to jest, że nikt się tym nie zajął. (prokuratura, urząd antymonopolowy czy tym podobne instytucje).Na marginesie: jakość internetu słabiutka. Te ich promocje na 60Mb, 120Mb itp to jedna wielka lipa. Miałem internet u innego providera (przepływność 6Mb) i było lepiej niż teraz gdy mam 60Mb UPC
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak - albo inaczej: nic specjalnego. Mają duży zasięg

Wady

Mają zbyt duży zasięg (pozycja prawie monopoistyczna), cena za usługę wygórowana, oszukańcze metody konstruowania Umów, całkowity brak wsparcia technicznego i brak poszanowania klienta

Extra informacje

13 miesięcy. 150zł - ale "zrobiło się" 169zl (bo okazuje się, że włączone "na okres próóbny darmowe" kanały hd trzeba było specjalną procedurą "wymówić". To przykład oszukańczych praktyk UPC

~ryzy12 / 2012-11-21

to nasze upc swoim zachowaniem przypominają monopolistę, chętnie rozliczają płatności internetem lecz jeśli zgłaszasz awarie, przerwę w transmisji, pikselową jakość obrazu, 4mb transferu przy 25mb umownych to staje się problem. Wpierw wpisz nr klienta (rachunki przychodzą netem a laptopa brak pod ręką), no to pesel osoby zawierającej umowę (płacę za rachunki - umowę podpisała żona a te ostatnie pięć cyfr? kto to pamięta) na miłość boską proszę jedynie o sprawdzenie co się dzieje i nie oczekuję cudu, lecz pan z ogólnego biura sprzedaży, bo tylko oni odbierają, bardzo uprzejmy tylko do momentu gdy uświadomił sobie o co chodzi - i od nowa wpisz nr klienta. Po kilkunastu telefonach jest nr klienta - telefon na biuro obsługi, 30 prtsc różnych testerów prędkości w tym upc (nie wiem jak ale pokazał 14mb w tym samym czasie 4-5mb inne portale). no i mamy serwis, lecz będzie kosztował 50zł gdy bezpodstawnie go wzywamy, no w sumie to podstawnie bo płacimy za 25mb - to dawać bo może coś się popieprzyło. 20 minut później eureka 23-24mb na różnych portalach i 25 na UPC, no to rezygnujemy z serwisu. i tak średnio 1x na miesiąc. CYRK - a nie zgłaszam reklamacji, jestem miły, płacę regularnie - proszę tylko o sprawdzenie co się dzieje (oczywiście jak coś się dzieje, mam 35lat wracam po 17:00 i nie jestem złośliwy. jeśli coś nowego, konkurencyjnego się pojawi w mojej okolicji bez wahania się przeniosę.
Cena/Jakość
Oferta
2.50
Zalety

jedyne gdy się ma okno na południe - brak możliwości anteny

Wady

wg opinii - OBSŁUGA

Extra informacje

7lat, różne taryfy

~Bernadeta Wyszomirska / -0001-11-30

Cwaniacy! Jako wieloletni klient zamówiłam przejście na tv cyfrową,szybszy internet i przeniesienie telefonu. Instalator tego ostatniego nie podłączył toteż nie korzystałam z numeru zastępczego.Pisemnej reklamacji nie uwzględniono, bo abonament wynika z umowy którą podpisałam, a opłata instalacyjna 50zł należy się za podłączenie 2 usług. Gratuluję UPC sprytnych przedstawicieli, którzy znając kruczki świadomie kpią z klientów oraz wymuszają podpis papierów na kolanie. Dodam, że instalator wychodząc do awarii nie zostawił mi ich w celu przeczytania. To też sztuczka. Uważajcie !!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

BOK w moim mieście i nie trzeba wydzwaniać na automat.

Wady

zbyt rozbudowane i skomplikowane dla laika.

Extra informacje

115 kanałów+ 30Mbs+60 minut= 120zł/mieś przez 2 lata

Telewizja UPC (TV) opinie