Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Toys4Boys
  • /
  • 1

Opinie o Toys4Boys

www.toys4boys.pl

Pruszcz Gdański

Zakupy Toys4Boys opinie
Asortyment
4.64
Dostawa
4.64
Łatwość zamawiania
4.55
Obsługa i reklamacje
4.64
Poziom cen
4.45

Średnia ocen

4.58

w skali od 1 do 5.

 

Toys4Boys opinie Toys4Boys
4.58 1592

Kasia / 2020-12-21

Bardzo fajny sklep z oryginalnymi produktami na każdą okazję. Mają także licencyjne produkty z serialu Friends, Harrego Pottera, Star Wars czy Minionki dla dzieci. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Oryginalne produkty

Wady

Extra informacje

Magda / 2020-12-21

Polecam! Szybka i sprawna realizacja zamówienia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Tomek87 / 2020-12-21

Sklep warty polecenia - gadżety z jajem, ale także eleganckie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wiele produktów, darmowa dostawa

Wady

Extra informacje

Kuba / 2020-12-21

Super sklep, w którym zawsze znajdę jakiś oryginalny prezent dla bliskich. Nieważne czy to urodziny, parapetówka czy święta - w Toys4Boys na pewno coś mają na każdą okazję ;) Wielokrotnie składałem zamówienie w sklepie i nigdy nie miałem problemów. W przypadku wadliwego produktu, natychmiast wymieniają na nowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dużo produktów, szybka dostawa, miła obsługa

Wady

Ceny niektórych produktów są dość wysokie

Extra informacje

Anita / 2020-12-21

Super szybka dostawa już na drugi dzień to najlepsza opcja dla zapominalskich. Do tego miła i pomocna obsługa. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór produktów, szybka dostawa, darmowa dostawa, przejrzysta strona

Wady

Extra informacje

Karolina / 2020-12-21

Świetny sklep z wieloma różnymi produktami. W jednym miejscu kupiłam prezenty na Święta dla całej rodziny: dzieciaków, męża, rodziców i siostry. Do tego przesyłka jest darmowa! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, szeroki asortyment

Wady

Extra informacje

Magda / 2020-12-04

Nie polecam ! Paczka zamówiona z gwarancją dostawy na dzień kolejny nie dotarła, mimo, iż zapłaciłam za taką dostawę! niesympatyczna pani przez telefon zaproponowała zwrot pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Yolek12 / 2020-06-16

Bardzo fajny sklep! Często zmieniają asortyment i dorzucają bestsellery, więc można złowić naprawdę oryginalne prezenty dla bliskich.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta89 / 2020-06-16

Bardzo miła i sprawna obsługa. Gadżety dobrej jakości i przede wszystkim szybka wysyłka - przy zamówieniu do godz. 14.00 paczkę dostaje się już na drugi dzień. Idealny sklep dla tych, którzy czekają z zakupem prezentu na ostatnią chwilę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2020-06-16

Bogaty asortyment i bardzo szybki czas realizacji - paczkę miałem u siebie już na drugi dzień. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bogaty wybór, bardzo szybka realizacja

Wady

Extra informacje

manu / 2018-07-03

Sklep nie tylko dla ludzi, którzy nie mają pomysłu na prezent. Wiele fajnych gadzetów, przy zakupie prezentu dla kogoś, na pewno kupimy coś dla siebie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wybór

Wady

Extra informacje

Zakupy Toys4Boys opinie