Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 8

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.3
Niezawodność
4.32
Obsługa klienta
4.31
Parametry
4.4

Średnia ocen

4.33

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

572

dodanych opinii

 

rudy ron / 2023-03-09

Brawo dla tego dostawcy! Szybki kontakt, trzymanie się umowy i ogólnie spoko podejście do klienta!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

boniek / 2023-03-02

Polecam, bardzo dobra firma z super podejściem do klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

uczciwosc

Wady

Extra informacje

rok

Anonim / 2023-02-28

Korzystam z usług Toyi już od ponad 3 lat. Stabilnie działający internet w przystępnej cenie. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Anita / 2023-02-27

Super firma dostarczająca usługi wysokiej jakości. Profesjonalne doradztwo i miła obsługa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Latka / 2023-02-24

Toya ma spoko ofertę i jeśli chodzi o neta i o tv, zresztą można to połączyć. internet działa szybko, plusem jest też jasna umowa i korzystne opłaty
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Dawid / 2023-02-24

Przedłużam już kolejny raz umowę, internet śmiga jak należ, kablówka również super
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Lenka / 2023-02-23

Mam internet i tv od nich w pakecie i faktycznie jest super. Pprędkość ok, HD kablówka też super. Polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Huba / 2023-02-22

przerwy w Toya zdarzają się bardzo rzadko, internet jest OK
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Wiktoria / 2023-02-21

Korzstam kilka lat z neta i tv w pakiecie u nich i nie mam zastrzeżeń.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kasia / 2023-02-06

Długo wybieraliśmy odpowiedniego operatora i przejrzeliśmy setki ofert chyba. Padło na TOYA też troszkę z polecenia. Absolutnie nie żałujemy, bezproblemowy Internet. Tak trzymać!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

rok

oleks / 2023-02-04

nie mam nic do zarzucenia, mają fajne oferty, dobrze ogarniają obsługę klienta, same plusy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Czarny koń / 2023-02-02

Witam, dodam, że korzystałem z internetu Toya na światłowodzie - okolice Łodzi. Prędkość internetu jest zmienna i jest to odczuwalne przy ładowaniu stron czy też oglądaniu filmów, co przy prędkości 500mb/s nie powinno być odczuwalne. Widać to bardzo dobrze wieczorami i w nocy. Awarie się zdążają ale nigdy o nich nie informują.. cyrk zaczyna się kiedy chcecie przedłużyć umowę - z automatu dostajecie 2x wyższy abonament lub kiedy chcecie zrezygnować z usług. Kiedy rezygnujecie zmuszają Was do zostania miesiąc dłużej i narzucają 2x wyższą kwotę za usługę tłumacząc że na to się godziłem mimo iż nie dają opcji wyboru tzw. cyklicznego przedłużania kąta.Kolejna sprawa to włączają tzw. bezpieczny internet i pobierają dodatkową opłatę jak się tego nie wyłączy. Jednym słowem przy każdej możliwej sytuacji naciągają na dodatkowe koszty. Nie polecam internetu Toya! Wnioski sami wyciągnijcie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Brak

Wady

Cena, niestabilne łącze na światłowodzie, awarie, problemy przy przedłużaniu umowy i jeszcze większe przy rezygnacji z niej.

Extra informacje

witoldo / 2023-01-31

Oferta Toyi jest dość ciekawa i atrakcyjna cenowo. Jak najbardziej polecam się z nią zapoznać. Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Inka / 2023-01-31

Jestem zadowolona. Proces instalacji routera przebiegł szybciutko i poprawnie. Przemiła obsługa. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Arnold / 2023-01-30

Necik działa bezproblemowo, bez zacinań, polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

walenty / 2023-01-30

Za poleceniem kolegi z pracy podłączyłem net i tv z toya - nie żałuję!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Darek / 2023-01-29

Ogólnie dobry dostawca. Prędkość zawsze na plusa a obsługa bardzo miła i pomocna. OK
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Baaka / 2023-01-29

Internet spoko, zero kłopotów z połączeniem. Polecam gprąco :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

ihor / 2023-01-23

bardzo pozytywne doświadczenie mam z toyą. szybkie i bezproblemowe podpisanie umowy i bardzo korzystny pakiet. polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Samsel / 2023-01-23

Doskonały kontakt i błyskawiczna instalacja routera. Polecam dostawcę, obsuga na wysokim poziomie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet Toya (internet) opinie