Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 7

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.31
Niezawodność
4.32
Obsługa klienta
4.31
Parametry
4.4

Średnia ocen

4.33

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

575

dodanych opinii

 

Edyta / 2023-05-15

UWAGA! OSZUŚCI! Nie można zerwać z nimi umowy wcześniej, tak jak jest to zapisane w ogólnych warunkach umowy, bo umowy są przedłużane cyklicznie bez wiedzy użytkownika. Dodatkowo straszą karami za rozwiązanie umowy- około 900zł Ceny abonamentu również podnoszą bez informowania! Omijać szerokim łukiem! Polecam zgłaszać do Ukik ich praktyki
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

bogda / 2023-05-12

Internet w tych czasach musi być niezawodny i od toya taki mam. Nie ma przycinania, prędkość sprawdza się wg umowy, nie ma co się rozwodzić w temacie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

borek / 2023-05-05

bardzo dobry net od nich kanałow tv tez cala masa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

radek / 2023-05-05

Dla mnie super, najlepszy operator ever do tego z najlepsza oferta cenowa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

rok

Sebastian / 2023-04-30

Dzisiaj Zgodnie z zawartą umową wypowiadam świadczenie usługi TOYAnet 500/50 ( 69,90zł / miesiąc ) z okresem obowiązywania do 31 maja 2023r. Zaproponowana oferta przedłużenia umowy na tą samą usługę za 79,90zł miesięcznie jest dla mnie – stałego klienta od 8 lat - żerująca i nie do zaakceptowania tym bardziej, że paradoksalnie dla nowego abonenta usługa ta jest oferowana za 72,90zł, natomiast kilka dołożonych na siłę kanałów TV nie stanowi dla mnie żadnej wartości gdyż ich odbiór możliwy jest z ogólnodostępnej telewizji naziemnej za pomocą druta wetkniętego w gniazdo odbiornika. W porach imprez sportowych o zwiększonej oglądalności operator ingeruje w dane przesyłane przez IPTV , kiedy transmisja się zacina , robię hotspot z telefonu ( Orange lub TMobile ) i transmisja działa stabilnie - pewnie takie zemsty że nie kupuję od nich telewizji ale pakiety są mało konkurencyjne cenowo. Przekazany router w wifi , model : TG2492S_85 nie radzi sobie z zapewnieniem zasięgu w całym 100m mieszkaniu istnieje więc konieczność zastosowania dodatkowego urządzenia o czym informowałem dział techniczny otrzymując w odpowiedzi informację, że urządzenie jest sprawne. Nie chciano wymienić urządzenia na inny model dlatego cieszę się że zdaję ten badziew. Dobrzy są w komentarzach na FB, ale po wielu próbach negocjacji oferty przez infolinię - co sami sugerowali szukam innej oferty , pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.50
Zalety

Prędkość , stabilność łącza

Wady

Lekceważenie stałych klientów , brak możliwości wymiany urządzenia

Extra informacje

6 lat

elon / 2023-04-30

Nie ma się co zastanawiać, serio tylko Toya. Internet działa na propsie!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

gadek / 2023-04-29

Minusów nie widzę. Za to plusów wiele, zaczynając od takich rzeczy typowo technicznych jak szybkość łącza, przez obsługę klienta a kończąc na możliwościach i wyborze pakietu pod siebie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

fiona / 2023-04-28

mi pasi i internet i tv. uwazam ze cena godziwa. jakosc b. dobra.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

krzysiek / 2023-04-24

ja w pakiecie mam z tv bo wychodziło korzystnie cenowo. z obu jestem zadowolony. internet stabilny przede wszystkim. no i szybki jest. a co do tv to kanałów bardzo dużo i nagrywanie jest też.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena dobra, pakiety, szybki net

Wady

nie ma

Extra informacje

puł roku

lord b. / 2023-04-22

Używam tego internetu parę miesięcy i na pewno będę przedłużać umowę. Internet idealny na studencką kieszeń!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

tam / 2023-04-21

świetne pakiety do wyboru,ceny konkurencyjne, prędkość internetu jest rewelacyjna
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
5.00

kazik / 2023-04-17

Z internetu korzystam już od kilku lat i jestem zadowolony. Szybkość jest na poziomie i cenowo też spoko.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

3lata

Ania / 2023-03-30

Polecam, dobra obsluga klienta i przede wszystkim dotrzymuja warunkow umowy
Zalety

Wady

Extra informacje

poltorejroku

Nicola / 2023-03-29

Wszystko super, rewelacyjny kontakt i to sie ceni bardzo
Zalety

Wady

Extra informacje

dwa lata

barry / 2023-03-24

Przede mną kolejne miesiące, jeśli nie lata z toya. Jestem zdecydowanie na tak!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

adrian / 2023-03-24

Jakość usług jest naprawdę dobra. Dla mnie ok
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

mark / 2023-03-24

Ceny są konkurencyjne, a jakość usług jest wyjątkowo dobra. Nigdy nie mieliśmy problemów z naszym połączeniem internetowym, a kiedy musieliśmy skontaktować się z obsługą klienta, zawsze była ona pomocna i skuteczna. OK
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Paweł / 2023-03-23

Moja praca zdalna stała się o wiele łatwiejsza. Internet z toyi jest niezawodny i wydajny, co pozwala mi skupić się na mojej pracy bez przerywania :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kamila / 2023-03-23

Toya oferuje wiele różnych pakietów usług, co pozwala mi wybrać te, które najlepiej pasują do moich potrzeb i na moją kieszeń :P Super
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Huba / 2023-03-21

Idealny dostawca dla osób, które cenią sobie jakość i niezawodność. Internet działa szybko i bez żadnych problemów. Polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet Toya (internet) opinie