Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 7

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.51
Niezawodność
4.52
Obsługa klienta
4.54
Parametry
4.63

Średnia ocen

4.55

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

292

dodanych opinii

 

damian / 2021-05-11

nie wiem skąd ten hejt, w porównaniu do innych dostawców - toya działa perfekcyjnie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25

Magda / 2021-05-10

Zdecydowanie odradzam! Podpisując umowę wciskają dodatkowe usługi z których można zrezygnować dopiero po 14 dniach od podpisania a jak się spóźni 2 dni to płacisz za bzdety 2 lata. Internet przerywa co chwile co przy pracy zdalnej jest dużym problemem ale przecież luz bo jak przerwy w miesiącu nie przekraczają 36h to przecież nie ich problem. Rozwiązanie umowy przed czasem nie jest możliwe no chyba ze chce się dopłacić do tego1000zł. Zdecydowanie polecam poszukać innego operatora!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

0

Wady

internet czesto się rozłącza, fatalna obsługa klienta, dodatkowe koszty, rezygnacja z umowy przed czasem ponosi za sobą koszty rzędu 1000zł,

Extra informacje

2 lata

Anna / 2021-05-07

Nie polecam. Podpisując umowę wciskają usługę bezpiecznego internetu z którego można zrezygnować dopiero po 14 dniach od podpisania i tylko przez określony czas. Spóźniłam się 7 dni i muszę teraz płacić przez 2 lata za coś czego nie potrzebuje. Jest to zrobione celowo tak aby część abonentów zwyczajnie zapomniała o rezygnacji. Ewidentne naciąganie!!! Oczywiście na infolinii Pan w niczym Ci nie pomoże . jak tylko będę miała możliwość rezygnacji z usług firmy TOYA bez dodatkowych konsekwencji zrobię to. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wciskają usługi których się nie chce

Extra informacje

Korzystam ok 11 lat i jak tylko będę mogła ZREZYGNUJE

Karola / 2021-04-30

Toyanet1000 super pakiet, mam wystarczająco a nawet więcej. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Loki / 2021-04-30

Przez te półtora roku awarię miałem raz, ale szybko została usunięta. Ja generalnie mogę polecić z czystym sumieniem, szczególnie, że w Łodzi to największy dostawca.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Magda / 2021-04-27

Zmieniłam operatora na Toyę i już nie boję się, że podczas spotkania przez zooma coś będzie się zacinało :) Wszystko działa jak najbardziej na plus
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ofelia / 2021-04-18

internet śmiga zadowalająco , co ważne nie przeprowadzają 'prac technicznych' tak często jak inni operatorzy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

suzanna / 2021-04-15

Bardzo dobra firma. Internet szybki i się nie zacina.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

agnieszka / 2021-04-14

cieszę się że podłączyłam internet od toya, działa świetnie i nie zacina się :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25

Martyna / 2021-04-09

Wczoraj zdarzyła się pierwsza awaria po dłuższym czasie, która potrwała niecałe 20 min, więc spoko. Polecam internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Internet Toya (internet) opinie