Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 6

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.32
Niezawodność
4.33
Obsługa klienta
4.32
Parametry
4.41

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

587

dodanych opinii

 

rex / 2023-09-04

internet porządny i szybki, sprawdzam sobie regularnie, poza tym kontakt z obsługą szybki i zrozumiały
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

ToyaDNO / 2023-08-31

Pracownicy pogubieni w swojej "pracy" Każdy konsultant mówi co innego. Internet nie spełnia oczekiwań (w umowie 1gb, realnie 150mb)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

-

Wady

Pracownicy pogubieni w swojej "pracy" Każdy konsultant mówi co innego. Internet nie spełnia oczekiwań (w umowie 1gb, realnie 150mb)

Extra informacje

NIE POLECAM

Denir / 2023-08-29

Wszystko ok
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena

Wady

brak

Extra informacje

rok

Karola / 2023-08-24

Moi poprzedni dostawcy mogą się uczyć o Toya jeśli chodzi o podejście do klienta i proponowane oferty. Toya rządzi!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Arturr / 2023-08-23

Internet spoko, niezależnie od pory i ruchu czy więcej osób używa, itd. kolejny raz też wezmę od nich
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

gacek / 2023-08-18

Internet jest ok. Poza tym podoba mi się kontakt z obsługą- doradzają, wyjaśniają wątpliwości. Korzystam z tego internetu także do pracy i tu musi być niezawodny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Coconut / 2023-08-16

Mam ten internet od paru miesięcy i jest ok. Działa idealnie, nic się nie zawiesza, brak przerw w dostawie, same plusy ma.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Majkel / 2023-08-13

Nie wiem jak ktoś może być niezadowolony z ich internetu! Mega sprawa! Szybki, tani i niezawodny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

frig / 2023-08-06

Cena za neta idzie w parze z jakością. Obsługa klienta super działa!

Janek / 2023-07-31

Internet spoczko i nie płacze jak opłacam za niego rachunki.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

don / 2023-07-29

Dobry internet, umowa korzystna, co do prędkości ani przy ściąganiu ani przy ładowaniu nie mam uwag
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Remek / 2023-07-27

Ode mnie same piąteczki. Netem ogarniam pracę zdalną i czas wolny. Oddaje.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Devo / 2023-07-25

ja sobie chwalę toya. nie widzę, żeby coś się działo z netem a korzystam o różnych porach i do różnych celów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ania / 2023-07-24

cena nieadekwatna do jakości. Gdyby nie monopol na Internet w budynku, nigdy nie zdecydowałabym się na Toya. 10, 20% szybkości internetu z tej podanej w umowie. Internet mobliny w telefonie działa szybciej... Do tego ciągłe awarie i przerwy w dostawie internetu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Man / 2023-07-24

Najlepszy internet w mojej okolicy. Dobre ceny, niezłe pakiety, Toya jest ok
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

drajw / 2023-07-14

Wszystkie parametry są dobre. Nie ma problemów technicznych ani z obsługą klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gros / 2023-07-12

Jedyna opinia jaka może być to pozytywna! Super jakość, cena też totalnie do zaakceptowania!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

fikus / 2023-06-30

dobry necik bez wykrzaczania i dłuższych awarii. cena spoko, obsługa też okej. miałem gorszych dostawców, jak na teraz lepszego nie. polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Barry / 2023-06-29

Dałem same 5, bo nie mam zastrzeżeń.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

misiek / 2023-06-27

jestem po przedłużeniu umowy na internet+tv. jak chodzi tylko o net to korzystam z niego praktycznie cały dzień i nie mam zastrzeżeń. oferta też mi pasuje bo wychodzi najlepiej cenowo w porównaniu z innymi dostępnymi na moim osiedlu. generalnie toye mogę polecić.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet Toya (internet) opinie