Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 2

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.31
Niezawodność
4.32
Obsługa klienta
4.31
Parametry
4.4

Średnia ocen

4.33

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

575

dodanych opinii

 

carola / 2024-04-09

internet jest szybki, ceny mają dobre na tle konkurencji. poza tym nie mam uwag.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Najek / 2024-04-06

toya była mi znana od długiego czasu, dopiero jak mnie poprzedni dostawca zrobił w jajo to się im przyjrzałem. w toya mam wiele opcji do wyboru, jasną umowę i poważne traktowanie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

bagnet / 2024-04-04

mega rozsądny dostawca pod wieloma względami. polecam każdemu kto ma możliwość, bo są konkurencyjni i dbają o klienta
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Aldonix / 2024-03-25

Podobne hajsy wcześniej płaciłam innemu dostawcy i prędkość teoretycznie ta, co w Toya, ale praktyka jest taka, że speed test dopiero teraz się zgadza z rzeczywistością. Także wiem za co płacę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kangur / 2024-03-20

Do internetu nie mam żadnych uwag, raz na jakiś czas zdarza mi się sprawdzić prędkość czy jest zgodna, z tą za którą płacę i jest okej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Rum / 2024-03-18

polecam ich internet. mamy od toya i w domu i w pracy i ogarnia wszystko elegancko. no i mają też dobre warunki finansowe.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Antek29 / 2024-03-18

całe studia w wynajmowanych mieszkaniach miałem toya i spoko to wychodziło bo nie ciął się, awarii nie wiele. teraz swoje mieszkanie mam i też na tego dostawcę się zdecydowałem. polecam szczerze bo rachunki też okej przychodzą.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

użytkuję od 6 lat

żabson / 2024-03-13

Internet niczego sobie. Korzystam z niego o różnych porach, bo pracuję na zmiany i po pracy/ przed dość sporo czasu siedzę na necie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

mikey / 2024-03-13

Mnie tam necik odpowiada. Stosunek jakość-cena jest zachowany a kolejnym plusem jest doradctwo. Byłem w placówce i Pani zaproponopwała dobrą opcję.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Elvis / 2024-03-10

Router dobrej jakości, pozwala na szybki przesył danych. Łącze jest stabilne. Polecanko.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jagieł / 2024-03-07

polecam! niejedna osoba skorzystała za moją "namową" i jest zadowolona. na pewno nie zmienię toya na nic innego
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

robak / 2024-03-05

dobrze jest, taki internet mi się podoba. firma jest ok, umowa jest przejrzysta, ja znów będę przedłużał
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

janson / 2024-02-29

cena za pakiet bardzo atrakcyjna. internet i tv oba super śmigają.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Connie / 2024-02-26

Po takim czasie oceniam toya na piatke. Obsluga klienta- spory plus bo panie zawsze pomocne i cierpliwe.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybki, tani, niezawodny

Wady

brak

Extra informacje

użytkuję 3 lata

ambroży / 2024-02-23

Fajny internet do gierek, ceny uważam mają totalnie przystępne, także jestem na tak

grosik / 2024-02-22

Toya wymiata! świetne możliwości są u nich dla każdego kto ma swoje konkretne potrzeby związane z internetem. Dla mnie dostawca nr 1
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

d'amek / 2024-02-20

dobry internet się zawsze obroni, tak jak u toya- super prędkość, dobre pakiety, porządna obsługa na infolinii
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

lolek / 2024-02-19

tak sie sklada ze ja akurat wynajmuje mieszkanie od kilku lat w ktorym wlasnie toya jest dostawca internetu no i nie mam zastrzezen. awarie rzadko sa a jak cos to na infolinii mowia co i jak. obsluga zazwyczaj przyjazna.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Janusz / 2024-02-14

Internet spoko, mam w domu i w firmie, bo blisko pracy mieszkam i tak naprawdę i tu i tu jest ok. Raz chyba w pracy się zdarzyła awaria,ale to mega szybko rozwiązali-kontakt na telefon.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

karolina / 2024-02-12

mam bardzo dobrą opinię nt toya. ich internet mnie jeszcze nie zawiódł, ani w pandemii ani teraz
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet Toya (internet) opinie