Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 14

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.51
Niezawodność
4.52
Obsługa klienta
4.54
Parametry
4.63

Średnia ocen

4.55

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

292

dodanych opinii

 

Michasia / 2020-12-16

Pracuję zdalnie i mam internet z Toyi, jeszcze się nie zdarzyło by był problem z połączeniem. Daję 5/5.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, jakość

Wady

Extra informacje

rok

Jula / 2020-12-15

Nie miałam żadnych problemów z tym dostawcą. Mieszkam w Łodzi i tutaj Toya jest najlepszym wyborem :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Karol / 2020-12-15

Internet najlepszy w mieście. Złe opinie chyba pochodzą od konkurencji bo wszyscy moi znajomi chwalą Internet w TOYA.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Bardzo stabilny

Wady

Extra informacje

Mam Internet od wielu lat.

daria / 2020-12-15

Obsługa klienta to jakiś żart. Pomoc zerowa. Internet podłączony na odwal się a ceny z kosmosu. PORAŻKA, nie polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

kamil / 2020-12-14

Toya śmiga, można śmiało brać :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

oliwer / 2020-12-14

najstabilniejszy internet w mieście i jeden z lepszych w Polsce, jestem bardzo zadowolony :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Wady

Extra informacje

rok

mark / 2020-12-14

w ciągu dnia działa bezproblemowo, nie mam na co narzekać, polecam każdemu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00

Wiktoria / 2020-12-10

Net działa bardzo dobrze, nic się nie zacina, jestem zadowolona z prędkości
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Rafał / 2020-11-30

Zmieniłem poprzedniego operatora na Toyę i różnica ogromna! Zero pingu w Lolu, a na tym mi zależało najbardziej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

olga / 2020-11-30

działa tak jak trzeba, nie zacina się, jestem w pełni zadowolona :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25

Internet Toya (internet) opinie