Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 12

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.32
Niezawodność
4.33
Obsługa klienta
4.32
Parametry
4.41

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

587

dodanych opinii

 

Bartosz / 2022-08-02

Super net i masa kanlow tv polecam ich
Zalety

Wady

Extra informacje

rok

PAULA / 2022-08-02

Oferta telewizyjna ktora maja rodzice rewelacja, duzo kanalow i tanio!

Pawe / 2022-08-02

super, bardzo dobry net dla mnie wrecz najlepszy w okolicy

ola / 2022-07-31

jest wiele dobrych dostawców obecnie i ciężko jest się zdecydować... pomocne opinie :) dzięki nim mam internet z Toyi i działa dobrze
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

andrzej / 2022-07-31

Zdecydowałem się na internet z Toyi i to był dobry wybór. Mają korzystną ofertę i mogę liczyć na stabilne połączenie. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Paulina / 2022-07-22

Wszystko było dobrze dopóki przy przeprowadzce trzeba było przenieść sygnał a dokładnie podłączyć instalacje pod dom. Oczekiwanie na przyjazd działu budowlanego 3 tygodnie. Po trzech tygodniach przyjechała jedna osoba która stwierdziła, że ona nic tu nie zrobi bo tu jest potrzebna ekipa budowlana, na którą oczywiście czekałam. Po telefonie dowiedziałam się, że u mnie niby telewizja jest już podłączona, co mija się z prawdą, została nawet wystawiona faktura za utrzymanie łączą którego nie ma. Okazuje się że muszę czekać kolejne trzy tygodnie na przyjazd ekipy budowlanej, która powinna już u mnie być.Dzwoniac poraz kolejny na infolinię dowiedziałam się, że w systemie nie widnieje nawet, że telewizja nie została podłączona więc nikt do mnie by nie zadzwonił. Burdel tam macie. Brak kompetencji. Dopuszczenie się wyłudzenia i oszustwa. TE faktury to jakiś żart. Jak śmiecie kazać mi czekać kolejne trzy tygodnie na dział budowlany. Miałam już wyznaczony termin na 21
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Mateusz / 2022-07-11

Internet to jest jakaś porażka, wyjdę do innego pokoju i już zasięgu nie ma, przy pakiecie 300mb youtube zacina sie nawet w 1080p, nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

Wady

Zasięg

Extra informacje

Używam internetu toya ponad rok

Tiger / 2022-07-09

Kilkukrotnie zwróciłem się do toya z prośbą o ustalenie czy u mnie można podłączyć tv +internet - totalna olewka, brak odpowiedzi
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie zaznalem

Wady

Olewcze podejście pracownikow

Extra informacje

Nie było mi dane

Złotno Łódź / 2022-07-07

Złotno 90A - wasz serwisant podłączając nowego użytkownika prywatnego do skrzynki, odłączył "od świata" naszą firmę. Dwa dni czekamy na waszego serwisanta, który naprawi problem, który wy sami spowodowaliście. Obsługa Klienta to jest jakaś KPINA !!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Obsługa Klienta, Czas działania serwisu

Extra informacje

Paula / 2022-07-03

Najlepszy net w mojej okolicy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybki

Wady

Extra informacje

rok

Mario / 2022-06-30

Przedłużam już kolejny raz umowę, bo nie mam żadnych problemów z łączem. Net śmiga jak należy. Obsługa zna się na temacie. Polecam serdecznie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kamil / 2022-06-30

według mnie Toya bardzo dobrze się sprawdza, nie miałem. znimi żadnych problemów od samego momentu podłączenia internetu w domu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

kornelka / 2022-06-29

U nas w Łódzim najlepiej dziala Toya i większość sąsiadów ma od nich. Dobry dostawca
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Tim / 2022-06-29

Иardzo kulturalni pracownicy i z przyjemnością się z nimi rozmawia :) Necik też w porządku
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Częstochowski / 2022-06-29

Toya ma super ofertę dla studentów, bo jest na mają kieszeń. Internet śmiga jak należy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Mario / 2022-06-28

Internet opłaca się, bardzo dobry i szybki, nie utrudnia mi pracy, więc śmiało polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Kacper / 2022-06-28

Korzystam z Toya od dwóch lat i oprócz internetu mam jeszcze też TV. Jeśli chodzi o kanały to jest ich dużo i nie mam żadnych problemów z telewizją, internet śmiga jak należy. Jestem mega zadowolony i szczerze polecam :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ellis / 2022-06-16

Najgorszy dostawca na świecie. Mam światłowód 1000/100, a prędkość kabla wynosi maksymalnie 200. Ping w grach przeskakuje od 110 do 500 na kablu. Wieczorem połączenie może zniknąć. Zapomnij o Wi-Fi, Toya ma najgorszy router na świecie, gdzie zasięg kończy się 3 metry od routera. W dwupoziomowych mieszkaniach w ogóle nie polecam spędzenia Toya. Specjalne podziękowania dla (nie) Toya za zakazanie zmiany ustawień routera, z którego wszystkie routery w wejściu działają na tym samym kanale (4) i nie można zmienić nazwy ani hasła z sieci. Nigdy nie używaj Toya.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

0

Wady

Napisane wyżej

Extra informacje

martyna / 2022-06-09

Nie moge narzekac. Net smiga elegancko, jak coś to obsługa klienta działa bardzo dobrze, ja toya polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Zawiedziony / 2022-05-31

Obsluga na infolinii zniecheca do jakiejkolwiek wspolpracy, ceny ktore rosną po zakonczeniu okresu umowy... DNO
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Internet Toya (internet) opinie