Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 11

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.51
Niezawodność
4.52
Obsługa klienta
4.54
Parametry
4.63

Średnia ocen

4.55

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

292

dodanych opinii

 

braun / 2021-02-13

My korzystamy z internetu od firmy toya, który bardzo nas zadowala. Nie żałujemy tej decyzji :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Andrzej / 2021-02-12

Toya ma najbardziej wygodne oferty pod każdym kątem. Stosunek cena\jakość najlepszy wśród wszystkich dostawców w Łodzi
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

sylwia / 2021-02-11

dobry dostawca internetu i telewizji pod każdym względem!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Kaja / 2021-02-11

Toya ma super ofertę dla studentów, niezawodny internet, a to jest mega ważne w dobę studiów zdalnych :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Bardzo dobra oferta dla studentów

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2021-02-09

Z toyą miałam wyłącznie pozytywne doświadczenie, więc śmiało polecam. Dobra obsługa, cena adekwatna
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, oferta

Wady

Extra informacje

marcin / 2021-02-09

tv i net od toya działa perfekcyjnie! Polecam wszystkim!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Wojt / 2021-02-08

Ogólnie nie mam się czego czepić, wszystko śmiga jak tego oczekuje. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Cena, prędkość

Wady

Żadnych

Extra informacje

rik / 2021-02-08

Jestem zadowolony z wyboru dostawcy, internet działa bezproblemowo! Prędkość super, nie mam na co narzekać!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Kuba / 2021-02-07

Mysłowice. Tragedia i porażka. Kłamliwe opinie ze jest super, czesto piszą pracownicy toya. Skąd to wiem ? Od nich samych. Obsluga z łodzi jest ok. A z myslowic to żenada. Nad niczym pseudo serwisanci (byli gornicy) nie panują a ich stwierdzenia to zawsze wina klientów. Odradzam icj
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Internet w godzinach do popoludnia w miarę dobrzedziała

Wady

Popoludniu zrywa internet. Obwinianie klientow i od dziesiatek lat ciagle te same problemy.

Extra informacje

Iwona / 2021-01-31

Jestem bardzo zadowolona z internetu od Toyi. Internet działa szybko. Cena jest atrakcyjna. Na plus także bezproblemowy kontakt z infolinią.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet Toya (internet) opinie