Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 1

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.3
Niezawodność
4.32
Obsługa klienta
4.31
Parametry
4.4

Średnia ocen

4.33

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

572

dodanych opinii

 

okoń / 2024-06-10

Toya ma spoko neta. Prędkość jest świetna, właściwie nie zdarza się,żeby mi się ciął. Filmy chodzą płynnie, zresztą to już nie te czasy, żeby coś nie działało ;)
Cena
Niezawodność
Parametry
5.00

anka / 2024-06-05

Mam ich internet już teraz od lat, nie będę zmieniała. Po co jak wszystko działa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

albert / 2024-05-31

aktualnie wszystko mi odpowiada. polecam tego dostawcę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Maks / 2024-05-27

prędkośc ok, obsługa super, cena do przeżycia. odpowiada mi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gabriel / 2024-05-18

Internet jest u mnie prawie rok i do tej pory nie było nieprzyjemnych akcji. Każdą rzecz można wyjaśnić z obsługą klienta, doradzają też jeśli trzeba. Dla mnie starcza taka opieka klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

mufasa / 2024-05-15

od niedawna mam od nich internet i sumie to nie widzę wad. zasięg jest tak samo dobry w każdym pomieszczeniu w domu (wcześniej miałem z tym problem). na razie jest ok.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Adula / 2024-05-14

Na ten moment jest bardzo okej. Umowę podpisałam kilka miesięcy wcześniej na bardzo dobrych warunkach. Obsługa klienta- oceniam wysoko!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Jaros / 2024-05-11

Toya jest idealna pod kątem neta. Jest szybko, dość tanio i bez wtop/

baumann / 2024-05-07

jeszcze mi się nie zdarzyło,żeby coś było nie tak. szybkie łącze, prędkość jest dokładnie taka za jaką płacę. obsługa też wie jak rozmawiać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
5.00

artek / 2024-05-05

zdecydowanie dobry internet. działa w każdym pomieszczeniu, co do prędkości to wiadomo, że jest jaka powinna być.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

klemens / 2024-04-29

do podpisania umowy zachęcił mnie fakt, że dobry kontakt z nimi jest- osobisty ale przez infolinie tak samo. cena za pakiet z tv bardzo korzystna. przesył jak w umowie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Przemo / 2024-04-24

Z tym netem to można zdalnie pracować. Szybki jest, nie przycina a awarii jak na lekarstwo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

maksymilian / 2024-04-21

w porownaniu do innych dostawcow z ktorymi mialem nieprzyjemnosc wspolpracowac toya wypada najlepiej. bez dwoch zdan. oferta jest korzystna i dobrana pod indywidualne potrrzeby.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

radek / 2024-04-19

Toya działa na 100%. Zero problemów, zawsze mają odpowiedź na konkretne pytania i rozwiązanie każdej sytuacji.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ima / 2024-04-15

Tak to można pracować! Internet ma dobrą prędkość, w razie jakichkolwiek pytań można szybko na różne sposoby skontaktować się z obsługą klienta. Dobry wybór.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

coco / 2024-04-14

Obsługa i necik na najwyższym poziomie. Polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

moniek / 2024-04-10

lata z tym dostawcą i ani myślę o zmianie. toya to gwarancja sensownej prędkości neta, stabilnego łącza i ogarniętej obsługi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

carola / 2024-04-09

internet jest szybki, ceny mają dobre na tle konkurencji. poza tym nie mam uwag.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Najek / 2024-04-06

toya była mi znana od długiego czasu, dopiero jak mnie poprzedni dostawca zrobił w jajo to się im przyjrzałem. w toya mam wiele opcji do wyboru, jasną umowę i poważne traktowanie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

bagnet / 2024-04-04

mega rozsądny dostawca pod wieloma względami. polecam każdemu kto ma możliwość, bo są konkurencyjni i dbają o klienta
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Internet Toya (internet) opinie