Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Toya (internet)
  • /
  • 1

Opinie o Toya (internet)

Internet Toya (internet) opinie
Cena
4.4
Niezawodność
4.45
Obsługa klienta
4.46
Parametry
4.55

Średnia ocen

4.47

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

233

dodanych opinii

 

Ofelia / 2021-04-18

internet śmiga zadowalająco , co ważne nie przeprowadzają 'prac technicznych' tak często jak inni operatorzy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

suzanna / 2021-04-15

Bardzo dobra firma. Internet szybki i się nie zacina.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

agnieszka / 2021-04-14

cieszę się że podłączyłam internet od toya, działa świetnie i nie zacina się :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25

Martyna / 2021-04-09

Wczoraj zdarzyła się pierwsza awaria po dłuższym czasie, która potrwała niecałe 20 min, więc spoko. Polecam internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Pawo / 2021-04-08

Korystam z netu z toya już od dwóch miesięcy, do tej pory nie wyjawiłem żadnych mankamentów, wszystko działa jak najbatdziej na plus
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Ryszard / 2021-03-31

Po podpisaniu umowy z Toyą na dostęp do Internetu, już na drugi dzień przyszli do mnie pracownicy firmy i podłączyli wszystko tak jak trzeba. Nie mogę narzekać na jakość połączenia ani na prędkość przesyłu danych
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Luka / 2021-03-31

Podczas rozmowy telefonicznej dotyczącej przedłużenia umowy konsultant wykazał sie bardzo dużą wiedzą, chciał pomóc w podjeciu decyzji a nie ją narzucić.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Seri / 2021-03-30

Z mbyt długi czas oczekiwania od zatwierdzenia umowy na połączenie aby ktoś raczył przyjść i podłączyć telewizję oraz internet

sara / 2021-03-30

Bardzo dobrze że zdecydowałam na tego dostawcę. Sprawdza się świetnie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Wady

Extra informacje

rok

dawid / 2021-03-30

bardzo dobry dostawca, polecam każdemu kto się zastanawia nad wyborem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75

Internet Toya (internet) opinie