Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Topmarket.pl
  • /
  • 1

Opinie o Topmarket.pl

Zakupy Topmarket.pl opinie
Asortyment
2.58
Dostawa
2
Łatwość zamawiania
2.85
Obsługa i reklamacje
1.55
Poziom cen
2.73

Średnia ocen

2.34

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

25

dodanych opinii

 

Waldemar / 2022-01-13

Stoję przy kasie a pani z obsługi pyta mnie czym płacę .Czym chcę u mnie tylko gotówka tam są kasy samoobsługowe jeśli kartą.Co to jest za paranoja.Nie muszę znać się na tych samoobsługowych mam chęć zapłacić normalnie i problem jest.Super Market na zwycięzców w Warszawie masakra.Panie nie miłe robią zawsze problem ,Pani chyba kierowniczka bardzo nie miła,inna cena na pułce przy kasie inna wyższa trzeba pilnować.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

Obsługa masakra

Extra informacje

Wioletta / 2021-07-19

Otrzymałam towar niekompletny, którego nie mogę używać, minął tydzień, a firma nie kwapi się z uzupełnieniem braku. Są odporni na maile, które się im wysyła, lekceważą klienta. Jak dla mnie nosi to znamiona oszustwa.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Jacek / 2020-06-05

Masakra i żenada. Szybka wysyłka 24h czyli już po tygodniu. Infolinie nie odbiera, na maile nie odpisują totalne zero kontaktu. Stres i nerwy. Odradzam w 100 %.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

absolutnie żadnych

Wady

brak kontaktu, wprowadzanie w błąd, opieszałość

Extra informacje

mlotowiertarka / 2019-11-21

Towar zamowiony mial byc w ciagu 5 dni. Po 7 dniach nie dotarl. Bardzo ciezko sie do nich dodzwonic. Jak juz sie dodzwonilem to okazalo sie ze nie maja jeszcze zamowionego mlota sds yato na stanie po probie kontaktu na nastepny dzien brak odzewu. Dla mnie STRATA CZASU!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Niska cena za cos czego nie ma

Wady

Brak towaru. Nieterminowosc

Extra informacje

~evela / 2014-02-11

Porażka nikomu nie polecam firma ma w d... klientów od 2 miesięcy nie mogę zareklamować fotelika samochodowego - nic ich nie interesuje bezpieczeństwo dziecka, zero odzewu, brak kontaktu, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów to jakaś pomyłka!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

NIE MA

Wady

całokształt a przedewszystkim olewanie klienta - sprzedać i tyle!!!

Extra informacje

po 1.4 r zabezpieczenie fotelika połamało się cena ok 270

~BB1 / 2013-12-27

Jedna wielka kpina i totalne lekceważenie klientów. Po 15 dniach od złożenia zamówienia i przelania pieniędzy na konto sklepu zadzwoniono do mnie, że moje zamówienie zostało anulowane. Na ile się orientuję jest to niezgodne z prawem poniewaz sklep zawarł ze mną umowę poprzez potwierdzenie przyjęcia mojego zamówieni. OK - kupiłem to co chciałem gdzie indziej. Niestety od 14 dni nie mogę się doczekać zwrotu wpłaconej kwoty - mimo moich telefonów i wysyłanych e-maili. CZYSTA KPINA .NIE ŻYCZĘ SOBIE ŻADNYCH KONTAKTÓW ZE STRONY TEGO SKLEPU!

~Leszek / 2013-12-08

Przestrzegam przed sklepem TOPMARKET.pl i odradzam robienie w nim zakupów. Niestety zostałem oszukany na kwotę 2881,98 zł. W dniu 20.08.2013 złożyłem zamówienie nr TP99942 na lodówkę Bosch KGN 36 AI22. 23.08.2013 r. otrzymałem telefon, że są problemy z dostępnością i termin realizacji to 2 tygodnie. Podtrzymałem zamówienie, gdyż sądziłem, że w innych sklepach może być podobnie, a cena była dość atrakcyjna. Przelew wysłałem na konto podane w otrzymanej fakturze pro forma i czekałem cierpliwie. Gdy lodówka nie dotarła w obiecanym terminie, dowiedziałem się w rozmowie telefonicznej, że są nadal problemy w hurtowniach, bo producent ma wciąż przerwę wakacyjną, trwa sezon urlopowy i lodówka jeszcze nie wyjechała z fabryki. Kolejny prawdopodobny termin: za 2 tygodnie... Po 2 tygodniach znów to samo: problemy z dostępnością, ale pod koniec września to już na pewno będzie. 4.10.2013 wysłałem maila z pytaniem o aktualny stan zamówienia i pytaniem kiedy w końcu otrzymam lodówkę? Brak odpowiedzi. W końcu przyszedł dzień przeprowadzki do domu, a ja wciąż nie mam lodówki. Przytargałem starą lodówkę z bloku i wysłałem 14.10.2013 maila z pytaniem o możliwość anulowania zamówienia i zwrotu pieniędzy. 15.10.2013 odpisał mi Pan z obsługi klienta, że anuluje zlecenie i pieniądze zostaną zwrócone. Potwierdziłem więc mailowo rezygnację i poprosiłem o zwrot pieniędzy na konto. Taką samą lodówkę zamówiłem w innym sklepie i za 3 dni była u mnie!! 18.10.2013 wysłałem maila z pytaniem kiedy otrzymam zwrot kasy - bez odpowiedzi. 31.10.2013 wysłałem maila z wyznaczoną datą na zwrot pieniędzy do dnia 07.11.2013. otrzymałem odpowiedz, że temat został przekazany do właściciela i że otrzymam informację jak przelew wyjdzie. Kasa nie dotarła. Dzwonię do nich i dostaję kolejna obietnicę, że przypomną właścicielowi, że wciąż czekam, ale w ciągu kilku dni powinien być zwrot. Straciłem już resztki cierpliwości i 18.11.2013 wysłałem przedsądowe wezwanie do zapłaty całej przedpłaty wraz z odsetkami w terminie do 29.11.2013. Oczywiście też bez efektu. Wielokrotnie zdarzało mi się w innych sklepach internetowych rezygnować z zamówienia (nawet na większe kwoty) np. z powodu długiego terminu realizacji, ale kasa zawsze była zwracana w ciągu 7 dni. Do tych sklepów wracałem z innymi zamówieniami. W Topmarket na pewno już nic nie kupię , bo ewidentnie nigdy nie mieli zamiaru dostarczyć lodówki ani zwrócić gotówki i tylko grają na zwłokę żeby poobracać moimi pieniędzmi. Na dzień dzisiejszy sprawę zgłosiłem do rzecznika praw konsumenta oraz złożyłem na policji zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przywłaszczenia z art. 284 kodeksu karnego oraz oszustwa z art. 286. W poniedziałek wysyłam pismo do Inspekcji Handlowej. Jeżeli to nie pomoże, to mam już przygotowany przez prawnika pozew do sądu. Nie polecam sklepu Topmarket sp. z o.o. Pozytywne opinie na różnych porównywarkach cenowych chyba sobie sami piszą. Ja im zawierzyłem i zostałem oszukany. Jeżeli już ktoś was zmusi do zakupu w tym nieuczciwym sklepie, to zamawiajcie tylko za pobraniem i sprawdźcie przy kurierze czy nie przyszła cegła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nieuczciwość

Extra informacje

Nie dostarczony

~java / 2011-06-14

czekałam prawie miesiać a otrzymany produkt zapakowany był połowicznie i wystawały części jestem bardzo niezadowolona i zażenowana takim sposobem traktowania klienta. Nie zostałam poinfromowana kiedy nadszedł czas dostawy, że sie opóźni. Ostatni raz zrobiłam w tym sklepie zakupy.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.75
Zalety

Cena

Wady

Długi czas oczekiwania na dostawę, brak informacji ze strony sklepu odnosnie przedłużajacego się czasu dostawy. Niestarannosc pakowania produktów. Mop zapakowany był tylko od strony szczotki, cała długość kija wtsawała przez co został otarty.

Extra informacje

106 zł. Jeden dzień.

~Burgund56 / 2011-06-09

Zakupiony towar / piła łancuchowa elektryczna NAC YT 4645/sprawuje się dobrze w pracach przydomowych.Moje zamówienie zostało zrealizowane szybko, jak również szybka była dostawa.Otrzymałem w trakcie rozmowy z obsługą sklepu tanszy koszt dostawy towaru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka realizacja ,szybka dostawa, dobra cena

Wady

-

Extra informacje

20dni kupiony za 250zł

~JM / 2010-07-14

zamówiłam sprzęt AGD do kuchni, podczas przyjmowania zamówienia wszystko byłook, dostepność produktów potwierdzona. Niestety już w dniu dostawy okazało się, ze 3 z 5 produktów nie ma, będą za 2 dni. Po 2 dniach okaząło się, że wciąż ich nie ma, i nie wiadomo kiedy będą, może za 2 dni. Brak pewności i przeczytane bardzo negatywne opinie o sklepie spowodowały, że resztę zamówiniea wycofałam i teraz czekam na zwrot pieniedzy.Na prawdę NIE POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

duży asortyment, ale to pozory, bo po złożeniu zamówienia okazuje się że ponad połowa nie jest dostępna

Wady

brak towaru, wprowadzanie klienta w błąd, nieprawdziwe informacje

Extra informacje

~kuba / 2010-03-20

Niska cena to jedyna zaleta transakcji. W styczniu kupowałem lodówkę wolnostojącą. W opcji zakupu zaznaczyłem płatność kartą. W przeddzień dostawy, ok. 22 (w piątek) otrzymałem telefon od firmowego kierowcy topmarketu z informacją, że zapomniał zabrać z firmy terminala do kart i muszę mieć gotówkę. Rano oczywiście żadnego przepraszam. Druga sprawa to pobierana opłata za zniesienie i wywóz starego sprzętu. Na stronie: http://www.topmarket.pl/czeste-pytania.h tml?id=5 jest jasno napisane, że jeżeli stary sprzęt jest zniesiony, to nie pobierana jest opłata 30zł. W moim przypadku było inaczej i opłata została pobrana mimo spełnienia warunku zniesienia. Nie było mnie przy odbiorze w domu i osoba odbierająca została zmuszona do zapłacenia. Po czterech moich telefonach do topmarketu zadzwonił "pan od reklamacji", któremu przedstawiłem sprawę. Powiedział, że jak tylko skontaktuje się z kierowcą zadzwoni do mnie. Kontaktuje się z kierowcą już drugi miesiąc... Więc duży minus za obsługę klienta.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

~anna r. / 2009-12-21

Handlowiec w topmarket.pl gburowaty, nie dało się z nim dogadać na nieco niższą cenę nawet przy większym zakupie i pomimo iż konkurencja ma dużo niższe ceny (problem tylko, że te produkty u konkurencji są daleko od Wawy a chciałam odebrać towar osobiście przed świetami jeszcze) Sztywniactwo i zadzieranie nosa u handlowców to coś co najbardziej demotywuje do zakupu w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak plusów

Wady

chamska obsługa, nieelastyczność

Extra informacje

~olab / 2009-04-28

Zamówiłam u nich płytę indukcyjną, po dwóch dniach zadzwoniła do mnie pani z informacją że skontaktują się ze mną w sprawie dostawy- po czym po czterech dniach otrzymałam telefon że płyty nie ma i na razie nie będzie. Płyta ta nadal dostępna jest w sprzedaży. Żałuje że nie przeczytałam wcześniej opinii na temat sklepu. Jedyny plus to ich ceny ale co z tego- skoro nie posiadają proponowanych produktów.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

~manieq / 2009-03-01

Zamówiłem zmywarkę i lodówkę. Po prawie dwóch tygodniach zostałem poinformowany, że nie posiadają towaru.Dość długo im zajęło stwierdzenie tego.Ogólnie mówiąc strata czasu.WadyNie posiadają towaru => marnują czas
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie posiadają towaru => marnują czas

Extra informacje

~Miczael / 2009-02-25

Zamówiłem towar za pobraniem cena 2238zł, zwodzili mnie przez m-c !!!!! Towaru nie wysłali bo podobno problem z dostępnościa, dodzwonić się graniczy z cudem, totalna olewka człowieka, obługa mota się zeznaniach, przez okrez m-ca oczekiwania na TV podniesil ceny 3 razy do 2649 zł, Sprzedają WIRTUALNY TOWAR nie mają go na stanie a kase biora !!!! ODRADZAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK bo asortyment w większości wirtualny popatrzec każdy może a już kupić to inna bajka

Wady

szkoda słów, żenada

Extra informacje

NIEMAM nie doczekałem się

~pawel / 2008-11-19

Zapytałem o cenę kilku przedmiotów. W odpowiedzi otrzymałem wycenę. Zgodziłem się na zakup, wpłaciłem pieniądze, a potem dowiedziałem się, że to jednak była pomyłka i cena ma być o 10% wyższa. Mojej reklamacji nie uwzględniono. NIE POLECAM robienia zakupów w tym sklepie!WadyBrak odpowiedzialności za swoje błędy, brak elastyczności, złe podejście do Klienta.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak odpowiedzialności za swoje błędy, brak elastyczności, złe podejście do Klienta.

Extra informacje

~Ama / 2008-10-14

Sklep nie odpowiedział na zamówienie. Dodzwonić się do nich to też sztuka. Gdy wreszcie się to udało okazało się, że nie posiadają modelu telewizora, który był zamówiony i który widniał w ich ofercie. Osoba, która udzielała informacji mówiła tak szybko i niewyraźnie, że trzeba się było dopraszać o powtórzenie wszystkiego jeszcze raz. W każdym razie okazało się, że zamówionego towaru nie ma i nie będzie. Wygląda na to, że im w ogóle nie zależy. Strata czasu.WadyBrak oferowanego sprzętu. Niesolidni na każdym etapie zamawiania towaru. Reszty już nie poznam.
Zalety

Wady

Brak oferowanego sprzętu. Niesolidni na każdym etapie zamawiania towaru. Reszty już nie poznam.

Extra informacje

~Jan / 2008-09-26

Zwabiony w miarę korzystnymi cenami i przyzwoitymi opiniami na forach (pewnie autorstwa samego Topmarket), zdecydowałem się na zakup najpierw telewizora i pralki, a następnie (jeszcze przed zainstalowaniem pralki) płyty gazowej do zabudowy z wyższej półki cenowej. Dostawa przebiegła w miarę sprawnie. Telewizor był w pudełku, pralkę i płytę przez przezroczystą folię widać, że są. Dostawcy dodatkowo gorąco zapewniali również, że w razie jakichkolwiek uszkodzeń, wad wszelkie ewentualne reklamacje są szybko rozpatrywane, że szybko dokonuje się wymiany wadliwego sprzętu itd, więc nie warto rozpakowywać, dokładnie oglądać… PO POBRANIU PIENIĘDZY ZAINTERESOWANIE TOPMARKET KLIENTEM JEDNAKŻE CAŁKOWICIE SIĘ KOŃCZY. Pierwsza niespodzianka spotkała mnie po zdjęciu foli i styropianów z pralki. Spora, głęboka rysa na ukrytej pod styropianem wierzchu obudowy… Cóż, po miesiącu od dostawy trochę niezręcznie reklamować, poza tym pralka działa i ma stać w zamykanej szafce, więc trudno można to jakoś przełknąć. Rozpakowuje pilnie kupioną kilka dni wcześniej płytę gazową. Rys na szkle, palnikach, pokrętłach nie ma, wszystkie części są, wydaje się, że na pierwszy rzut oka wszystko ok. Zamawiam gazownika do instalacji, gazownik zainstalował, patrzę… a tu bok płyty jakoś nie równolegle się układa w stosunku do zlokalizowanego obok zlewu. Płyta miała mieć kształt prostokąta o bokach 58x51, a ma kształt dziwnego trapezu o podstawach 58 i 61. Wygląda fatalnie, oczywisty brak, tego zaakceptować się nie da. Na wszelki wypadek sprawdzam instrukcję, dane na stronie, potwierdza się, że to bubel.Dzwonię do Topmarket. Na każde połączenie czeka się jak w banku co najmniej 5-10 min. Niechętnie podają maila do wysłania reklamacji, ale zapewniają, że szybko odpowiedzą. Zastrzegają jednocześnie by płyty nie używać do rozpatrzenia reklamacji. Wysyłam reklamacje (plus zdjęcia, z których jasno wynika, że Topmarket sprzedało bubla) mailem, oprócz tego pocztą poleconą. Brak jakiejkolwiek reakcji. Żona, zdeterminowana brakiem możliwości przygotowania ciepłych posiłków (zwłaszcza dla małego dziecka), wydzwania do niech codziennie. Codziennie odpowiadają, że jeszcze nie mają stanowiska, ale cynicznie zapewniają, że jeszcze tego samego dnia odpowiedzą. Jednak nic, żadnego kontaktu, maila, telefonu z ich strony. KOMPLETNA AROGANCJA I OLEWANIE KLIENTA, a biorąc pod uwagę, że dwa z dostarczonych urządzeń miało poważne wady i że do bezdyskusyjnej reklamacji w ogóle się nie odnoszą i nie proponują żadnych rozwiązań, nie sposób nie nabrać podejrzeń, że TOPMARKET ŚWIADOMIE HANDLUJE WYBRAKOWANYM SPRZĘTEM nabytym być może na jakich wyprzedażach bez prawa reklamacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

PO POBRANIU PIENIĘDZY ZAINTERESOWANIE TOPMARKET KLIENTEM JEDNAKŻE CAŁKOWICIE SIĘ KOŃCZY, KOMPLETNA AROGANCJA I OLEWANIE KLIENTA, TOPMARKET być może ŚWIADOMIE HANDLUJE WYBRAKOWANYM SPRZĘTEM

Extra informacje

za ok 1200 zł

~waldeke / 2008-09-02

dostawy trzy razy przesuwane jeden z towarow nie dostarczony przez 4 tygodnie tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

karwacka renata / 2008-06-11

czekam na zamrażakę którą kupiłm w piatek w TOP Markecie ,ale do dziś nikt nie wie gdzie ona jest i kiedy ją dostanę to kpina z klienta omijajcie te firmy bo nerwy są zszarpane firma która miała zająć się DHL ekspres z Łodzi ma taki bałagan i nie wie dlaczego mi nie dostarczono i gdzie ona jest i dlaczego tak się niecierpliwie przecież oni potrzebują czasu ,dla mnie to śmieszne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

inspektor / 2008-03-21

Reklamacja uszkodzonej lodówki z powodu niewłaściwego transportu została "załatwiana" przez sklep przez trzy miesiące!!!.Ludzie omijajcie ten sklep z daleka!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Plusem można nazwać załatwienie reklamacji w ogóle

Wady

Nieprofesjonalność obsługi,wyręczanie się klientem do załatwiania spraw należących do sprzedawcy,brak kontaktu i odpowiedzi

Extra informacje

już go oddałem

~Marta / 2007-09-20

sklep nie przyjął mojego zamówienia bo jak to powiedział konsultant "mamy złe ceny" . Nie polecam. Nie rozumiem dlaczego się tak wszędzie reklamują...Wadymają złe ceny
Zalety

Wady

mają złe ceny

Extra informacje

~Filip / 2007-07-17

Kupiłem u nich lodówkę Electroluxa. Szybki i wzorowy kontakt. Sprzęt dostałem po kilku dniach bez żadnych problemów. Sklep ma naprawdę spory asortyment, i z tego co zauważyłem można tam trafić naprawdę dobre okazje. Polecam sklep każdemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niska cena, szybka dostawa, wzorowa obsługa i kontakt

Wady

-

Extra informacje

3 tygodnie

zbyszek / 2007-06-12

Polecił mi ten sklep znajomy.Chciałem kupić lodówkę side by side.Chciałem kupić najpierw lodówkę Daewoo, bo polecono mi ją w jednym ze sklepów agd. Handlowca w Topmarket.pl zasugerował mi delikatnie, że nie są one najlepszej jakości:)Polecił mi Samusunga(RS 21 FCSW).Sprawdziłem w necie i rzeczywiście cenowo mniej więcej podobnie,a jakościowo Samusung jest lepszy.Kupiłem i jak narazie nie żałuję. Kontakt świetny (na drugi dzień oddzwoniono i potwierdzono zamówienie.Po dwóch dniach mailem i sms-em dostałem nr listu przewozowego, a po 3 dniach miałem już lodówkę:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fachowa obsługa,bardzo dobry kontakt(mail,telefon,sms) i szybka dostawa

Wady

Extra informacje

~TYLKO NIE TOP-MARKET / -0001-11-30

Sklep TOP-MARKET / POLAMTRADE mogłabym polecić chyba tylko WROGOWI. Fatalna obsługa klienta, wprowadzania w błąd lub brak informacji, kierownik działu reklamacji nieosiągalny pod telefonem, który podaje w swojej stopce mailowej, w jego imieniu odbierają tel. inni pracownicy, którzy informują, że jest zajęty, na maile nie odpowiadają, ignorują klienta. Zakupiłam u nich stół, który dostarczono mi z defektami, i dopiero po interwencji bezpośrednio u producenta firmy SIGNAL uzyskałam nowy na wymianę po kilku miesiącach czekania, bo POLAMTRADE mnie ignorował i przestał odpowiadać na maile. Brak szacunku i lekceważenie klienta, rozsyłanie bubli i nie realizowanie reklamacji to cechy działalności tej firmy. ZDECYDOWANIE I SERDECZNIE ODRADZAM WSZYSTKIM ZAKUPY W TYM FATALNYM SKLEPIE. Te pozytywne opinie w internecie na innym serwisie to mają chyba od znajomych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

tylko pozorne!

Wady

całokształt, a przede wszystkim FATALNA OBSŁUGA KLIENTA i towar kiepskiej jakości

Extra informacje

Zakupy Topmarket.pl opinie