Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Telpol - Internet
  • /
  • 1

Opinie o Telpol - Internet

Internet Telpol - Internet opinie
Cena
2.7
Niezawodność
1.98
Obsługa klienta
1.97
Parametry
2.26

Średnia ocen

2.23

w skali od 1 do 5.

 

Telpol - Internet opinie Telpol - Internet
2.23 1342

Marek / 2022-07-01

Zawsze w weekend brak tv oraz internetu na ul spisaka dzwoniąc pani mówi że zawsze można reklamować i żądać zwrotu pieniędzy niby a problem jest podobno po rozmowie telefonicznej z prądem ha ha ha
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00

xxzxzz / 2022-01-11

Omijać szerokim łukiem. Więcej nie dam rady napisać, bo by co 2 słowo kur leciała :). Tak mi ciśnienie podnosi ta kure*ska firma.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Najgorszy / 2021-12-16

Najgorszy internet i obsługa klienta
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Andrzej / 2021-01-28

Uwaga nie wywionzuje się z umowy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Franczeska / 2020-11-10

Internet tej firmy jest nie do przyjęcia. Nauka zadalna i kolejny dzień z przerwami w dostawie. Dzień w dzień to samo i jak zwykle nikt nic nie wie. Trzy lata męki Ale już na szczęście koniec tego koszmary. Nie polecam nikomu tej firmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Brak

Wady

Notoryczny brak internetu

Extra informacje

Andrzej / 2020-08-20

Kiedy Telpol przejął SSI abonenci mieli pozostać na tych samych warunkach a więc 100Mb/100 łącze symeyryczne abonament 49zl.Telpol obniżył do 30Mb./30 iplace dalej 49zl. To trwa już lata. Chciałbym wiedzieć co to za abonament w takiej kwocie. Nie ma takiego abonamentu w ofercie Telpol!
Zalety

0

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Szkoda słów

Andrzej / 2020-08-20

Od trzech lat place abonament w wysokości 49zl za 30Mb/20 Dopiero teraz zorientowałem się że zostałem przez te lata okradany bo nie ma takiego abonamentu. Samoistnie zmieniono warunki umowy. Jednym słowem zostałem oszukany przez TELPOL
Zalety

Żadnych

Wady

Nie da się wszystkich wymienić, za mało miejsca

Extra informacje

Krzysiek / 2020-07-26

Czytajac opinie o firmie TelPol, postanowilem podzielic sie wlasnymi doswiadzeniami. Na poczatku zaznacze , ze nie jestem zwyklym klilentem, a internet uzywam glownie do pracy. Zajmuje sie IT profesjonalnie od lat i chodz sama siec to nie moja dziedzina to NSX-T postawie :) Dodam , tez ze patrzac na opinie klientow, mozna nas podzielic na 2 grupy. 1.Oferta ze strony telpol, lacze DSLowe, modemowe. 2.Klienci przejeci po SSI. Ja , i tutaj moge sie wypowiedziec. W roku 2011 zawarlem umowe z firma SSI. Opcja dotakowe stale zew IP. Od tamtego momentu z laczem nie bylo wiekszych problemow, byly usterki, ale je naprawiono. Z racji pracy mialem zestawione VPNy po calej Polsce i mialem tez stycznosc z innymi operatorami. Najczesciej usterki byly po drugiej stronie. W roku 2016 SSI zostaly przejete przez Telpol. Krotko pozniej zmienilem prace i juz zajmuje sie srodowiskiem miedzynarodowym. Lacze w Chorzowie, zmienilo troche dla mnie znaczenie. Zmienily sie uslugi poczta,VPNy,CA,monitoring, system zgloszen i wiele innych. W tym czasie tez zmieniono predkosc do 100Mb/s w tej samej cenie. Na poczatku to dzialalo nawet fajnie. Chodz przyznam ze deklarowane 100Mb/s symetryczne, bylo do uzyskania na UDP, na TCP 35-40Mb/s. Od 6 lat mieszkam we Wroclawiu i tu tez mam zestawione lacze VPN. Ktoregos pieknego dnia lacze padlo. Podczas pierwszej diagnostyki od razu cos dziwnego wyszlo. Lacze pojawialo sie i znikalo. Gdy dzialalo Tracing route to [188.] over a maximum of 30 hops: 1 4 ms 2 ms 9 ms 172.26.10.1 2 2 ms 2 ms 1 ms 192.168.9.3 3 2 ms 2 ms 4 ms 192.168.2.7 4 18 ms 20 ms 20 ms rs1.ssnet.pl [31.133.16.1] 5 20 ms 14 ms 9 ms 82.10.48.185.ip4.epix.net.pl [185.48.10.82] 6 16 ms 16 ms 16 ms finemedia.plix.pl [195.182.219.116] 7 22 ms 16 ms 19 ms host-188-122-4-34.finemedia.pl [188] Trace complete. A chwile pozniej Tracing route to [188] over a maximum of 30 hops: 1
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Dzieki partactwu tej firmy wiele sie nauczylem o Internecie w Polsce, zdobylem tez kontakty do ciekawych osob.

Wady

Cala ta firma jest wada.

Extra informacje

Czyzu / 2020-04-24

Ta firma to dno nic nie działa zrywa polączenie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

0

Wady

wyszstko

Extra informacje

Jacek / 2018-04-19

Kilkanaście lat doświadczenia z kilkoma sieciami kablowymi utrzymuje mnie w przekonaniu że to najgorsza sieć kablowa. Częste zrywy, najczęściej w święta, albo w chwilach dużej oglądalności. Obsługa klienta - czasami próbuje być miła, ale za tym nic nie stoi, zero chęci pomocy klientowi. Obsługa techniczna - chyba nie istnieje. Aż dziw bierze że w warunkach rynkowych taka niekompetencja utrzymuje cię na rynku.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Internet da się używać, ale bez rewelacji

Wady

wszystko inne

Extra informacje

kilka lat

~Jazzy-127 / 2017-07-18

Jestem userem od dawna. Polecam solidne szybkie łącze. Korzystna cena.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Prędkość stabilność cena

Wady

Extra informacje

~vv / 2017-07-16

ta firma to dno! ciągłe awarie internetu, brak wsparcia technicznego, serwisanci do d....Wadyciągle szwankujący internet
Zalety

Wady

ciągle szwankujący internet

Extra informacje

~Kapral Wojtek / 2017-06-15

Używam internet z Telpolu od dawna i jestem z niego zadowolony
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

InternetCenaBeż Awaryjność

Wady

Telewizja

Extra informacje

~ZuzaH77 / 2017-05-26

Internet na modemu kablowych epc3010 śmiga szybciej niż w umowie. Wielokrotnie podnosił pred kość nawet podczas umowy terminowe. Polecam szybkie i stabilne łącze. Mam tv z elemenami w pakiecie jestem bardzo zadowolony.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Internet tv

Wady

Extra informacje

~Noname / 2017-05-13

Nigdy więcej, kończy mi się umowa i zmieniam od razu. Szkoda tylko, że niedawno przedluzylam. Dzień w dzień nie mam internetu, raz sobie działa a raz nie, jak mu się podoba. Dosłownie codziennie. Był Pan informatyk, który miał z 60 lat i g*wno się znał. Stwierdził że wszystko jest ok, a problem dalej został. Niby wyszukuje sieć a dostępu do internetu nie ma (sprawdzone na pięciu urządzeniach). Pan szanowny stwierdził, że to wina sprzętu i sobie poszedł. Nikomu nie polecę, jedynie telewizję. Z telewizją nie mam problemów, czasami tylko nie ma na chwilę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Telewizja

Wady

Internet

Extra informacje

~Jaroo86 / 2017-05-01

Witam jestem klientem telpolu od 5 lat na dwoch mieszkaniach w Sosnowcu i Dabrowie Gorniczej wiec moja opinia bedzie wiarygodna a wiec jezeli chodzi o internet to zdaezaja sie czasami awarie ale sa od razu naprawiane i prawda ze infolinia 24 h dziala . W ciagu dnia sa kolejki zeby sie dodzwonic natomiast sa rzetelni i moge polecic po awarii zakonczonej oddzwaniaja czy wszystko ok Jeseli chodzi o tv nigdy nie mialem problemu . Podsumowujac jestem bardzo zadowolony z uslug a cena uslug jest najtansza na rynku Wiem co mowie bo pracowalem w upc i inne oferty tez porownywale a eleveny tylko w tej sieci sa za free w pakiecie tvSosnowiec Dabrowa Gornicza
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Sosnowiec Dabrowa Gornicza

~Pyramid Head / 2017-04-17

Internet od ponad 6 miesięcy FATALNY , ciągłe chwilowe przerywanie połączenia i słaby sygnał.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Trzeba płacić

Extra informacje

korzystam rok i 10 miesięcy jeszcze 2 miesiące i zmieniam operatora

~Zero78809 / 2017-04-01

Fakt Telpol przejął SSI i jak dla mnie nic na gorsze się nie zmieniło.Generalnie polecam stabilne szybkie łącze za rozsądną cenę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

Stabilne lacze

Wady

Extra informacje

~snejk / 2017-03-22

porazka!!!! omijac szerokim lukiem . same wady, co chwila cos nie dziala, ssnet chodzil super, a to jest gowno!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

brak

Wady

same wady, co chwila cos nie dziala, ssnet chodzil super, a to jest gowno!

Extra informacje

~Robert Z. ze Świętochłowic / 2017-03-06

Fatalny internet.Firma Telpol przejęła na jesieni zeszłego roku firmę ssnet ze Świętochłowic. Z racji zapewnień pracowników telpol oraz byłego właściciela( listy z informacją) nic się nie powinno zmienić. A jednak od tamtego czasu są ciągłe problemy z transferem. Internet,a testuje go codziennie nie osiągnął więcej niż 25 Mbs!!! Stary potrafił wyciągnąć spokojnie w gdzinach szczytu 80mbs.Jeśli chodzi o obsługę klienta to przypomina się znany program telewizyjny "usterka".A co do serwisu.... najlepiej jak zacytuje pracownika "nie wiem co może być przyczyną..."Generalnie nie polecam, SZCZERZE NIE POLECAM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

cena

Wady

transfer, serwis, obsługa klienta.....

Extra informacje

korzystam od października 2016

~Cvbbbb / 2017-02-22

Szybkie łącze z modemem 5 GHZ. Umiarkowaa cena podnoszenie prędkości łączą.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Szybkie stabilne lacze

Wady

Extra informacje

~Monika / 2017-02-19

Dostałam do zapłaty faktury. Zostały wrzuce do skrzynki bez koperty. Żeby było zabawniej nie podisywałam z nimi żadnej umowy ! WadyNaciągacze
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Naciągacze

Extra informacje

~Juucvgt / 2017-02-11

Stabilne łącze. Korzystna cenowo często większą prędkość niż zadeklarowana
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Stabilność cena predkosc

Wady

Extra informacje

~... / 2017-02-10

Najgorszy internet jaki kiedykolwiek miałem! Fatalna obsługa klienta.Jeśli ktoś chce to wziąć to serdecznie odradzam bo potem będzie za późno.WadyCiągłe problemy z internetem. Obsługa klienta to już jest DRAMAT!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Ciągłe problemy z internetem. Obsługa klienta to już jest DRAMAT!

Extra informacje

~Telpol-ADM / 2017-01-14

WitamJestem jednym z administratorów sieci i uważam, ze wiele z opisanych opinii jest po prostu hejtem konkurencji. Osoby które chcą wyjaśnić problem bo czują się nie usatysfakcjonowane z obsługi, mają problem techniczny zapraszam na forum sieci http://www.telpol.net.pl/_forum/index.php . Tam można w sposób merytoryczny rozwiązać każdą kwestię nie tylko techniczną ale także wypowiedzieć się w każdej kwestii.Tak dla wyjaśnienia awarie się zdarzają, są i są immanentną cechą każdej infrastruktury. Ale dyżury konserwatorów są przez cały weekend także w święta, Infolinia czynna codziennie od 7.00 do 24.00.Jednocześnie wielu tym opinią zaprzeczają nasze wyniki w rankingu speedtest.pl gdzie od wielu miesięcy jesteśmy polecanym dostawcą internetu w województwie śląskim. http://www.speedtest.pl/ranking_isp/1/83/2-1-1-1-2-SL-0-0-1

~Adam / 2017-01-13

Totalne dno, dzień w dzień brak internetu, wieczne tłumaczenie światłowodami. Tu zepsuty tu skraodziny, hmm dziwne, że dziennie ktoś im kradnie lub psuje swiatlowody.Ogolnie, nie polecam internet słaby, traci zasięg, w dodatku dzienny brak.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Olga / 2017-01-09

TELPOL TO DNO,SZCZERZE ODRADZAM TĄ KABLÓWKĘ-to kompletna kpina z klienta !!!!!. Wiem od konserwatora,że są zmuszani do pisania tych dobrych opinii na forach,nikt tam nie pracuje dłużej niż kilka miesięcy,bo rotacja jest niesamowita.Mają wytyczne jak traktować petenta zgłaszającego problem-po prostu jak śmiecia!Nie ma tam szefa jedynie jego niekompetentni zastępcy,jest więc totalny burdel,nie ma się komu poskarżyć na obsługę,ciągłe awarie,które łaskawie ,,usuwają''za opłatą,po kilku dniach!!!Nie mają pogotowia awaryjnego-jeśli coś nawali w piątek,co w Telpolu jest normą-czekasz do poniedziałku-bez dostępu do TV ,telefonu i internetu,późnym wieczorem,podczas deszczu,burz,mrozów- brak sygnału.Jadą na zwykłych kablach,a wmawiają,że na światłowodowych.Zamiast np 300 MB-otrzymujesz...6o ale płacisz za 300 i rekompensaty żadnej,chociaż powinna być naliczana z tzw automatu!.Za przysłanie technika żądają zapłaty 200zł,za metr kabla 40zł,masz jakieś ale-pisz pisma i osobiście składaj je w ,,sekretariacie'',po to by wylądowały w koszu,o odpowiedzi na pismo zapomnij!Abonent nie ma żadnych praw, prócz propozycji...,,możesz zmienić operatora''tylko...nie możesz zerwać umowy,bo znowu kara-MASAKRA!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

płacz i płać!

Wady

NIE POLECAM!Drogo,beznadziejnie,jesteś nikim!

Extra informacje

Z braku laku kupiłam kit

~Diadem / 2016-12-18

Korzystam już kilka lat z internetu dostarczanego przez firmę TELPOL na Osiedlu Środula w Sosnowcu. Mogę powiedzieć, że nie zdarzają się poważne awarie, że nie ma dostępu do sieci przez kilka godzin czy dni, ale za to BARDZO CZĘSTO, kilka razy dziennie zdarzają się chwilowe braki z dostępem do internetu trwające około minuty. Niby nic takiego, ale granie w gry online z tak działającym internetem staje się niemożliwe. Gdy problem wystąpi, pomaga reset routera, zresztą pani z call center sama to zaproponowała, czyli problem jest firmie znany, niestety nic z tym nie robią, a zdarza się to niestety coraz częściej i już waham się czy nie zmienić dostawcy...WadyCiągłe chwilowe rozłączanie sygnału.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25
Zalety

Wady

Ciągłe chwilowe rozłączanie sygnału.

Extra informacje

~Rafał / 2016-12-17

Totalna porażka, ciągle jakieś awarie, ciągle te samo wytłumaczenie, że światłowód popsuty i trzeba spawać, jakby był zrobiony z jakiegoś chińskiego tandetnego plastiku ... Jak się do nich dzwoni gdy jest awaria to czeka się w klejce na połączenie z konsultantem, która zatrzymuje się na wiecznym oczekiwaniu, gdyż ciągle są 2 lub 3 osoby przed nami oczekujące, a jak już przyjdzie nasza kolejka to nikt nie odbiera przez kolejne 10 min telefonu ... ktoś w TELPOLu ma nas chyba za idiotów i odwiesza słuchawkę a ty se czekaj jak głupek... Ostatnio czekałem na połączenie z konsultantem aż 45 minut !!!! Do tego jak CI padnie net w sobotę po południu to musisz czekać do poniedziałku aż się tym zajmą ....
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Karola / 2016-12-08

To jest jakaś kpina prawie codziennie brak internetu przez dłuższy czas, a hajs biora

~Bartek / 2016-11-24

Brak internetu w środku tygodnia od samego rana do chwili obecnej. Na ich stronie żadnej informacji o awarii. Dyletanctwo wyższego poziomu, a ceny rosną.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25

~Michal / 2016-09-25

Dno totalne. Niwzawodnosc to kpina, obsluga klienta tez. Nie dajcie sie zwiesc super hiper opniom ktore sami o sobie publikuja
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

~Borut / 2016-09-20

Super sieć!. Cenowo pakiety idealne. Jak ktoś nie potrafi składać reklamacji to niech nie pisze bzdur.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Bogate pakietySzybki NetSzybka Pomoc Techniczna

Wady

brak

Extra informacje

~Bolo / 2016-09-07

Proszę się nie sugerować gwiazdkami - wszędzie oceniam na '-10'. Także cenę. Za jej stosunek do jakości powinni dopłacać Klientom. Korzystałem z ich łącza przez kilka lat, aż do roku +/- 2011. Wtedy zrezygnowałem na korzyść innej sieci osiedlowej. Awarie internetu zdarzały się kilka razy w tygodniu (np. podczas deszczu), ale to nie koniec. Naprawą awarii z piątku firma zajmowała się w poniedziałek lub wtorek, po nieustającej batalii z infolinią. Dziś (minęło kilka lat), poszukując dostawcy internetu zadzwoniłem do firmy Telpol, aby dowiedzieć się, czy coś się w tym temacie zmieniło. Obecny dostawca przyzwyczaił mnie do tego, że gdy odebrał telefon już znał przyczynę awarii oraz udzielał informacji do jakiego czasu nie będzie dostępu do sieci. Nie muszę chyba mówić, że skoro traktowano Klientów w taki sposób, to awarię usuwano w przeciągu kilku minut. Raz zdarzyło się, że dostępu do sieci nie było przez +/- godzinę. Pani z infolinii firmy Telpol wyprowadziła mnie z błędu i poinformowała, że informatycy pracują od poniedziałku do piątku, więc awarie informatyczne wynikłe w czasie weekendu nie mogą zostać usunięte, aż do poniedziałku następnego tygodnia. Drodzy Państwo (te słowa kieruję w stornę firmy Telpol), proszę mieć na uwadze, że mamy XXI wiek, KOMUNA SIĘ SKOŃCZYŁA, nie jesteście jedyną firmą na rynku a Klient jest waszym źródłem utrzymania, więc... należy wyciągać wnioski, prosić o opinię swoich dotychczasowych Klientów i po głębokiej analizie prowadzić firmę w stronę PROKONSUMENCKĄ! Osobiście odniosłem wrażenie, że oprócz objęcia swoim zasięgiem większego grona osób niewiele państwa interesuje. Jak się 'zmodernizujecie', co w tym tempie może się zejść w czasie z następnym tysiącleciem... może wtedy doczekacie się pozytywnej opinii. Przy okazji: (tak było kilka lat temu) panie na infolinii - dyletantki, nie przeszkolone z zasady uprzejmości. Nie podpiszę z państwem umowy. Szukam dalej, nawet drożej, nawet o gorszych parametrach, ale szukam niezawodności i uprzejmości.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

można zerwać umowę, można odciąć kabel, można podpisać umowę z innym dostawcą

Wady

awarie kilka razy w tygodniu, awarie w weekend naprawiane dopiero w poniedziałek, deszcz = awaria,

Extra informacje

~klientka / 2016-08-29

Firma niegodna polecenia!wieczne problemy techniczne albo z internetem albo z kablówką,a kiedy dzwonisz do biura obsługi klienta to jesteś traktowana jak powietrze - NIE POLECAM!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

tanie nie znaczy dobre!!!

Wady

wieczne problemy techniczne i niekompetentna obsługa

Extra informacje

~Maja / 2016-08-21

Co 2 dzień internet szwankuje ! Nie odliczają swoich wad od kosztów. Człowiek płaci miesiąc w miesiąc a wiecznie coś. Jak działa tv to nie działa net i odwrotnie. Ile można? Cierpliwość się kończy... Na wsi radiówki lepiej chodzą niż teplpol!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

brak

Wady

awarie bez odliczania z rachunku kontrahenta !, zbyt częste powtórzenia awarii

Extra informacje

ok 100zł miesięcznie

~uzytkownik od 5 lat / 2016-08-02

Posiadam internet i telewizję od 5 lat i byłem zadowolony zawsze ale to co się dzieje od jakiegoś czasu to paranoja... nie ma dnia aby internet normalnie działał... dzwoniąc aby się czegoś dowiedzieć słyszę tylko 'jest 40 w kolejce'. Jeśli chodzi o telewizję polecam ale jeśli o internet to nigdy w życiu !!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Teoretycznie tanie uslugi

Wady

Praktycznie ciągły brak internetu

Extra informacje

~Bartek / 2016-08-02

W ciągu ostatnich miesięcy internet pada co drugi dzień. Nie ma możliwości dodzwonienia sie na call center a rozmowa z sekretariatem to jakieś nieporozumienie.Składane kolejny raz reklamację sa odrzucane bo to wina mojego sprzętu nie ich internetu. Tyle że mój sprzęt działa świetnie jeśli połącze się z netem innego dostawcy. Kolejna sprawa to transfer który diametralnie różni się od tego w ofercie.Ta firma wykazuje brak profesjonalizmu, jak to możliwe że jeszcze funkcjonuje. Za pewne to dzięki osoba takim jak na którym nie chciało zmieniać się dostawcy. Dłużej nie wytrzymam, pracuje z domu i niestety brak reakcji że strony telpolu naraża mnie na straty. Wypowiadam umowę w ciągu aktualnego miesiąca.Nigdy nie spotkałem się z taką ignorancja w stosunku do klienta
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Polska firma

Wady

Brak

Extra informacje

~Mik / 2016-08-01

Ta firma to jest jakaś porażka. Ciągle awarie, przerywanie połączenia i słaby sygnał. Jeśli chodzi o kontakt telefoniczny to dodzwonienie się do konsultanta graniczy z cudem a jeśli już się uda to wmawiają że awaria jest moją winą i nic nie mogą na to poradzić (stwierdzili że to moja wina w rozmowie 2 minutowej bo powiedzieli ze u nich wszystko działa)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Wszystko

Extra informacje

~Chorzów Stefana Batorego / 2016-07-30

Nie polecam !! co 2 dzień wyłączają internet i co chwile wymówki : awaria , kradną kable, wyłączyli im prąd tak to jest jak się ma wifi ( na kablu jest identycznie ) śmiechu warte !! za P. Breguły tego nie było !! stoczyli się na psy !! Ps. obsługa jest beszczelna ~!! Właściciel nie lepszy z właścicielami nawet nie umie rozmawiać (...) totalne dno zresztą ocena tej firmy i komentarze mówią same za Siebie ...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

BRAK !

Wady

Extra informacje

11 lat !

~Szymon / 2016-06-28

Szybkość łącza jest zadowalająca ale co z tego jeśli internet cały czas się wiesza nie da się uzyskać stałego łącza. Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie, nie da się dodzwonić a jeśli się dodzwonisz to mówią że jest to problem naszego antywirusa. Nie kupujcie tego dziadostwa. Ja żałuję skusiłem się na cene :/
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25

~Niga / 2016-06-14

Witam,ostrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy, jakość usług bardzo słaba, częste przerwy w dostawie TV i internetu, obsługa Klienta na bardzo niskim poziomie,ciężko w ogóle się dodzwonić,dodatkowo Osoby wynajmujące lokal muszą wpłacić kaucję 100 do każdej usług (TV i internet razem 200 zł). Po zakończeniu umowy i oddaniu sprzętu firma nie chce oddać tych pieniędzy.Koszmar!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak, po prostu są monopolistą w niektórych rejonach

Wady

brak profesjonalizmu i rzetelności

Extra informacje

~Andrzejek / 2016-06-04

Najgorszy internet jaki miałem. Wszystko się wiesza i nie działa poprawnie. Serwis to jakaś ściema.Nie bierzcie tego!WadyWieszanie netu, beznadziejny serwis
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Wieszanie netu, beznadziejny serwis

Extra informacje

~gosia / 2016-06-04

NIE POLECAM. Brak szacunku dla klienta. Ceny wyższe niż konkurencja. Przy pytaniu: Dlaczego taki słaby sygnał? Odpowiedź: No cóż, drzewa rosną po drodze.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

BRAK!

Wady

oszustwo do entej

Extra informacje

od kilku lat

~jan / 2016-05-30

Od połączenia naszej osiedlowej sieci z Telpolem, jest trochę gorzej, przede wszystkim, mimo, że płace teraz niższy abonament, przerażające są ceny, za jakąkolwiek usługę. Szczytem bezsensu, jest cena za zawieszenie usługi, wyjeżdżam na dwa miesiące i przez ten czas, niepotrzebnie muszę płacić abonament, za coś z czego nie będę korzystał, albo mogę zawiesić dostawę, za cenę prawie dwukrotnie wyższą od abonamentu, aż taki głupi jeszcze nie jestem:) pozdrawiam - jan
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Zazwyczaj transfer był taki jak w umowie.

Wady

Prawie codziennie, kolo północy, następowała przerwa w dostawie, przerwy co prawda, były krótkie, ale denerwujące.

Extra informacje

~Schizmen / 2016-05-28

Cena super jakoś jeszcze lepsza nic tylko brać Dużo lepsza oferta niż konkurencji
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Cena, jakość, niezawodność

Wady

Trochę kuleje kontakt z klientem zwłaszcza przy rozmowie telefonicznej

Extra informacje

Korzystam od 2005 roku

~AS / 2016-05-24

Nie radzę nikomu korzystać z Internetu z tej firmy. Serwis jest na najniższym poziomie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~DG / 2016-05-18

Od roku proszę o interwencję w mieszkaniu. STRASZNE przerwy w przesylaniu danych. INFOLINIA PORAŻKA u nich wszystko w porządku u mnie tragedia. NAJGORSZY INTERNET JAKI MIAŁEM. 3 lata 80Mb/s
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Extra informacje

3 lata 80Mb/s

~Gienas / 2016-05-16

Nie polecam! telpol to najgorsza firma z jaką miałem do czynienia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~roki / 2016-05-01

Nie polecam! Internet działa wolno i niestabilnie,częste awarie,Wszelki kontakt z infolinią wymaga mocnych nerwów - totalne olewanie klienta, KPINA! Wadywysoka awaryjność i niestabilność łącza olewanie klienta
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

wysoka awaryjność i niestabilność łącza olewanie klienta

Extra informacje

~Klaudia / 2016-04-30

Od jakiegoś czasu połączenie z internetem zrywa się samo a i sama jakość i szybkość łącza bardzo spadła. Co trochę modem jakby traci kontakt z bazą i trzeba go resetować - po zresetowaniu sygnał jest, ale niestety szybkość transmisji jest beznadziejna - nawet głupie strony informacyjne, które kiedyś chodziły raz dwa, teraz ładują się przez kilka minut albo w ogole się nie załadują. Po telefonie na infolinię dowiedziałam się, że mam stary modem i że mam go sobie jechać wymienić (Dlaczego nikt nie dzwonił do klientów, że wymagana jest wymiana modemu?), gdy przyjechałam do punktu Pani na mnie nawrzeszczała, że bez pudełka przyniosłam i JAK ONA MA GO PRZETRANSPORTOWAĆ DO CHORZOWA?! na co ja jej grzecznie odpowiedziałam, że sama dostałam go w jednorazówce... Po wymianie modemu nadal kicha, po weekendzie dzwonię tam jeszcze raz... - nieuprzejma Pani w punkcie - słaba jakość połączenia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

- cena

Wady

- brak proaktywności ze strony firmy - nieuprzejma Pani w punkcie - słaba jakość połączenia

Extra informacje

~inferno / 2016-04-25

Firma kogucik, przysyłają jakichś meneli do montażu, nic nie działa, nie można się doprosić o serwis - PRZESTRZEGAM PRZED TĄ FIREMKĄ BO TO KATASTROFA!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

firma kogucik - zero profesjonalizmu

Extra informacje

już nie korzystam - szkoda nerwów

~Mariusz / 2016-04-23

Ostatnio kiedy wymieniane było Wi-Fi z telpola na dekoder zaczęły się pewne problemy z sygnałem w 2 pokoju. Np. Kiedy zagram coś w grze na multi to sygnał się traci a szybkość to ponoć 220mbs. A tak zwane lagi są większe kiedy jeszcze ktoś załączy Internet na tablecie. Moim zdaniem tamte Wi-Fi było trochę lepsze bo jak się włączało Neta na tablecie to się trochę ścinało. Szybkość nie taka jaka powinna być. 60 zł
Cena
Niezawodność
3.00
Zalety

Dodatkowe programy na TV z dekoderem

Wady

Słaby sygnał na połowę mieszkania. Szybkość nie taka jaka powinna być.

Extra informacje

60 zł

~gerbi / 2016-04-04

Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -brak współpracy z infolinią -brak współpracy z serwisem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

cena

Wady

-nierówny transfer danych o zaniżonych parametrach -brak współpracy z infolinią -brak współpracy z serwisem

Extra informacje

~Olo / 2016-03-27

Krótko. Klientem TELPOL jestem odkąd pamiętam (kablówka), a internet mam od nich od 2004 roku. Nigdy, przez 12 lat nie zdarzyła się żadna awaria, która nie blokowałaby sygnału na dłużej niż kilka godzin. Jestem zadowolony i z transferu i z jakości. Cena nie zmienia się OD LAT, a tylko podwyższa się prędkość. Nie widzę dla siebie lepszej oferty.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

wszystko

Wady

nie widzę

Extra informacje

od 12 lat, Dąbrowa Górnicza Centrum

~Sahal / 2016-03-25

Stosunek parametry cena bardzo korzystny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

Wysoki i stabilny upload. Nie pamiętam awarii.

Wady

Extra informacje

5 lat

~robert / 2016-03-18

Kablówka telpol chorzów racionalizatorów 10 to oszuści naciągacze i oszuści mam u nich pożal się Boże kablówke i Internet podpisałem z nimi na cyfrówke i dodatkowy pakiet dostałem od nich użyużywany sprzęt który okazał się trefnym sprzętem ponieważ po podłączeniu nie działała karta więc poszłem i aktywowali po podłączeniu drugiej raz dekodera owszem podziałało na jednym telewizorze ale drugi telewizor w tej samej kablówce anologowy pakiet śnierzył więc przysłali pożal się Boże fachowca od kablókablówki z ich firmy podłubał wwymienił kabel trójnik ale znów spierdolił cyfrówke więc poszłem oddać sprzęt przyjęli bo miałem dwa tygodnie na oddanie bez żekomo płacenia aktywacji i dodatkowych opłat a po kilku dniach przyszło mi płacić za coś czego nie mam i oddałem to są oszuści naciągacze kanciaże i złodzieje
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Podmieniają sprzęt

Extra informacje

8 lat

~klientka / 2016-03-02

TRAGEDIA!!!!Ta firma to porazka , powinni to zlikwidowac , dodzwonic sie nie mozna, w kolko awarie, w ciagu 5 min , 3 razy rozlanczanie neta w ciagu dnia to z 4o razy ,,,jak juz sie dodzwonisz to jak sie slyszysz pytania od tych bab idzie oszalec z nerwow!!One nie maja o niczym pojecia , wiecej na tel do nich sie wydaje ,z reklamacjami,codziennie sie dzwoni kiedys jak te chlopaki to trzymali byla bajka , teraz ja piernicze!! Porazka , macie moze jakies inne firmy ktore zakladaja w domkach neta??
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

zadne!!!

Wady

wszystko!

Extra informacje

7lat

~Stały Klient / 2016-02-28

Nie polecam. Brak szacunku dla stałych klientów, ciągłe zmiany kanałów, niska jakość infolinii.Ostatnio do tego wszystkiego doszedł problem z "gubieniem" wpłat za abonament. Żenujące!.WadySłaba jakość infolinii, odłączanie usług bez poinformowania abonenta, ciągła aktualizacja programów, brak jakiegokolwiek programu dla stałych klientów.Abonent od 6 lat. Ostatni miesiąc w tej firmie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wady

Słaba jakość infolinii, odłączanie usług bez poinformowania abonenta, ciągła aktualizacja programów, brak jakiegokolwiek programu dla stałych klientów.

Extra informacje

Abonent od 6 lat. Ostatni miesiąc w tej firmie.

~Michał / 2016-02-12

Rok temu nie najlepiej wypowiedziałem się na temat usługi internetowej od firmy Telpol, ale dzisiaj chciałbym nieco zaktualizować swoją opinię. Po ostatnim zgłoszeniu usterki - przez którą nic nie dało się praktycznie wysyłać (poza tekstowymi wiadomościami), a pingi skakały do nawet ~7000ms - dałem do zrozumienia pracownikom tego operatora, że prawdopodobnie musi być coś nie tak ze skrzynką transmisyjną. Przyjrzeli się problemowi dopiero po zgłoszeniu podobnego problemu przez innego klienta w tym samym bloku i nie w umówiony dzień, a następny i rzeczywiście końcówki kabli były tak stare, że trzeba było je wymienić. A mogli to zrobić zdecydowanie już dawno temu, ale oczywiste musi być, że chyba nawet do niej nie zaglądali. No mniejsza z tym - prędkość wysyłania mam gwarantowaną, a pingi są stabilne, jak nigdy dotąd. Jeżeli chodzi o download, to tego jeszcze zagwarantować nie mogą ze względu na wspomniane stare skrzynki, ale może tak się stać o ile zmodernizują swoje instalacje w blokach.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

cena, prędkość, stabilne i niskie pingi

Wady

w zasadzie tylko technologiczne i obsługa

Extra informacje

50zł

~Krzysztof M. z Dąbrowy Górniczej / 2016-02-02

Jestem użytkownikiem TV kablowej Telpol od samego początku(ok. 20 lat , gdy tylko powstał w moim mieście, jeszcze wtedy nie było internetu, a TV była tylko analogowa.Wszystko było zawsze wporządku, może małe usterki pare razy w roku. internet zawsze działał prawidłowo.Teraz mam małe problemy z tv cyfrową, ale myślę że to wina instalacji kablowej, którą zaproponowano mi wymienić.Polecam TV Telpol
Zalety

szybkość internetu imponujaca, tV prawie bardzo dobrze

Wady

drobne usterki 2, 3 razy w roku na łączach

Extra informacje

ok. 20 lat

~kk / 2016-01-20

telpol na Środuli gówno, co jakis czas brak połaczenia i ogolnie porażka trzeba zmienic.!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

~Jerzy / 2015-12-24

Porazka.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

za długo

~LIROY / 2015-12-02

Ta firma to jest jedna wielka porażka co chwila mają jakąś awarię, zmieniają kolejność kanałów po prostu koszmar.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

BRAK

Wady

W c.........

Extra informacje

za długo

~Krzysiek / 2015-11-30

Firma tragiczna a raczej to co oferuje a raczej nie oferuje swoim klientów w podanych cenach. Infolinia to chamska baba, której sie tłumaczy w sobotę , ze Internet zrywa jego prędkość z zalecanych 250mb jest max 10mb i ping skacze do 400-500ms, na to ona , ze ona widzi u siebie ze jest wszystko ok i serwisu nie przysle. Na miejscu ludzi zarządzających ta firma przyjzal bym sie ludzie co są na infolini i maja cieczke w glowie, nic nie znają sie na usludze Internetu gdzie powinni wiedzieć cokolwiek. Totalne dno, przechodzę do upc . Nigdy więcej tej firmy i nikomu nie polecam.Wadyobsluga chamstwo - do wywalenia tepe baby z infoliniponad 7 lat i same nerwy
Cena
Obsługa klienta
Parametry
2.33
Zalety

Wady

obsluga chamstwo - do wywalenia tepe baby z infolini

Extra informacje

ponad 7 lat i same nerwy

~Erka / 2015-11-27

Szkoda rozpisywać się na ich temat. Mam w firmie TELPOL internet i telewizję od dwóch miesięcy... Średnio raz na półtorej tygodnia do nich dzwonimy z jakąś rzeczą... A to telewizja się zacina, a to błąd na routerze... Porażka. Jak przychodzą naprawiać jedną rzecz, rozwalają drugą... NIE POLECAM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

infolinia... może jedn anie bo i tak nic nie potrafią zdziałać

Wady

podane

Extra informacje

za długo

~god / 2015-11-15

miałem internet z netcomu chodził jak burza przez 5 lat 3 awarie,przejął siec telpol dno totalne gdyby była dobra siec osiedlowa tak jak netcom czy inet dawawno bym zrezygnował z gó...go Telpolu.płace za łącze a sygnał dostaje 1/3 tego co płace-złodziejstwo w biały dzień
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25

~XxX / 2015-08-13

Firma, która nie szanuje klientów (szczególnie stałych). Dział CallCenter służy tylko do zbywania problemów i przerzucania do innych działów, zamiast służyć pomocą. Pracownicy chamscy, potrafią człowiekowi powiedzieć " kwota, którą Pan płaci to śmieszne pieniądze to czego Pan od nas chce" - ŻENADA ! Poza obsługą klienta, na której najbardziej się zawiodłem to sam internet niespecjalnie dobry. Router trzeba ciągle resetować, zrywa połączenia, brak możliwości konfiguracji portów (osoba w CallCenter jedyny port jaki zna to chyba morski). Kiepski internet bym przeżył, ale w czasach kiedy dostawców jest na rynku setki to chamskiej obsługi nie zniosę. Nie polecam, chyba że ktoś lubi tracić nerwy i ciągle mieć problemy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

dostępność w miejscu zamieszkania

Wady

CHAMSKA obsługa klienta , zrywający internet, przestarzały sprzęt

Extra informacje

7 lat

~Swa / 2015-08-03

To ja napiszę tak, firma Telpol to całkowita porażka mam u nich internet + TV od 5 lat, jak zaczęli "podnosić" te prędkości internetu to zamiast się poprawić jest coraz gorzej, non stop awarie, tragedia.Co do telewizji to działało wszystko ok dopóki mi się umowa nie skończyła, teraz same problemy, miałem moduł ICAM, ale nagle zaczęły mi się kanały tracić, przyszedł serwisant, stwierdził że mam uszkodzony TV, myślę sobie no ok w końcu ma już swoje 4 lata, więc spoko poszedłem do firmy i wziąłem dekoder, nie dość że otrzymałem stary, zużyty sprzęt (na pilocie już nawet cyferek na klawiszach nie było) to po podłączeniu to samo, błędy, brak obrazu lub fonii. Znów przychodzi serwisant, sprawdza sygnał, niby ok, nie wie co jest grane (a widzi co się dzieje), wymienia mi końcówkę na kablu - problem znika, serwisant wychodzi, po 2 godzinach znów problemy, dzwonię na infolinię, czekam pół godziny, wredna baba z łaską umawia kolejnego serwisanta, przyjeżdża za 2 dni, spoko - sprawdza sygnał, wszystko ok, wymienia 2 kolejne końcówki na kablach. Sprawdza czy działa - NIE DZIAŁA tak jak powinno, drapie się po głowie, sprawdza sygnał, sygnał OK, wymienia kolejną końcówkę, niby problem znikł, wychodzi. TV dział może z 4 dni, znów problemy, znów telefon do CALL CENTER, tym razem czekam dość krótko na połączenie, może z 20 minut :), baba umawia kolejnego serwisanta, przychodzi na następny dzień, sprawdza sygnał, sygnał OK, chciał końcówki wymienić ale już nie miał czego wymieniać, drapie się po główce i stwierdza że nie wie co może być, może dekoder uszkodzony, biorę dekoder jadę do firmy, z ŁASKĄ wymieniają mi dekoder, znów używka, ale są cyferki na guziczkach pilota, podłączam, ustawiam od nowa listę kanałów, oooo działa, po tygodniu znów to samo, brak foniii, obraz pikseluje itp. Dzwonie mówię o co chodzi, pani chce serwisanta przysłać, więc rezygnuje, ale pani nalega żeby znów przyszedł, zgadzam się, przyjeżdża na drugi dzień, ten sam co wcześniej, więc sprawdza sygnał bo już nie może końcówek wymienić, sygnał OK, stwierdza że chyba telewizor uszkodzony i wychodzi. Biorę dekoder podłączam do 2 telewizora, zero poprawy, przenoszę dekoder i podpinam do 3 telewizora, TO SAMO!, myślę oooo 3 telewizory muszę sobie kupić, w tym popsuł się jeden co ma 2 miesiące, hihi, fajnie.Zdenerwowałem się na MAXA i złożyłem wypowiedzenie TV i Internetu, szkoda nerwów.Aha i zapomniałem dopisać co z netem, mam router wifi od telpolu, sygnał jest tak zajebisty że stojąc 5 m od routera ma jedną krechę zasięgu!!!! PORAŻKAAAAAAA
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Cena usług

Wady

Brak usług, więc w sumie cena wysoka :)

Extra informacje

5 lat

~gedi / 2015-07-03

Operator naprawdę godny polecenia. Okresowo sami podnoszą prędkość bez podwyższania opłaty. Niezwykle rzadkie awarie, które są usuwane bardzo szybko. Miła i fachowa obsługa. Nie ma się do czego przyczepić. Niech uczy się od nich UPC.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

rzetelne wykonywanie usług zgodnie z umową, fachowa obsługa, konkurencyjna cena

Wady

nie zaobserwowano

Extra informacje

4 lata, 65,53/m-c za 100 Mbit/s

~Michał / 2015-02-12

Na chwilę obecną Telpol oferuje szybki internet za bardzo rozsądną cenę. Jednakże poza nią i deklarowaną prędkością oczekiwałbym również niezawodności. Kiedy było 8Mb/s osiągałem ok 15Mb/s bez opóźnień i zająknięć (płynne przeglądanie stron, materiałów wideo online, brak lagów w grach), a teraz jest 100Mb/s i totalna klapa - ledwo udaje się osiągnąć chociaż połowę w downloadzie (bardzo, bardzo rzadko 98Mb), ale upload pozostaje bez zarzutu. Najgorzej jest wieczorami, kiedy to chwilami - no właśnie, pewnie ktoś mi nie uwierzy - osiągam przykładowo 1Mb/s, a pingi są niewyobrażalnie wysokie, także aby przejrzeć jakąś stronę muszę ją kilka razy odświeżać. Oczywiście usługę internetu oceniam głównie pod względem siebie, bo u niektórych znajomych (lecz nie u wszystkich) chodzi on, jak powinien.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.50
Zalety

cena

Wady

kiepskie modemy, sporo obciążeń, brak stabilności, przeciętna obsługa

Extra informacje

Internet mam od kilku lat, może ok. 6 w cenie po zaokrągleniu 56 zł/m-c.

~Irek / 2015-01-18

INTERNET Z FIRMY TELPOL POSIADAM OD PONAD ROKU CZASU JEDNA TYLKO AWARIA W TYM CZASIE PROBLEM ROZWIĄZANY W CIĄGU GODZINY.POLECAM FIRMĘ WYWIĄZUJE SIĘ Z UMOWY I ŚWIADCZY USŁUGI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

BARDZO DOBRA JAKOŚĆ USŁUGI

Wady

BRAK

Extra informacje

PONAD ROK

~Jerzy Gajewski / 2012-07-04

Rewelacja, po przejściach z Orange wziąłem internet 20Mbit za 50zł (cena na czerwiec 2012) i działa to cudownie. Bezawaryjnie i bardzo szybko przez cały czas. Pingi rzędu 10-15ms. POLECAM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność, szybkość, cena, ping

Wady

brak

Extra informacje

1 miesiąc, 24zł aktywacja + 50zł co miesiąc.

Internet Telpol - Internet opinie