Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Telefonium.pl
  • /
  • 1

Opinie o Telefonium.pl

www.telefonium.pl

Zakupy Telefonium.pl opinie
Asortyment
2.67
Dostawa
2.2
Łatwość zamawiania
2.65
Obsługa i reklamacje
2.4
Poziom cen
2.89

Średnia ocen

2.56

w skali od 1 do 5.

 

Telefonium.pl opinie Telefonium.pl
2.56 1539

Dan / 2020-05-11

Ja się pytam jak to możliwe że osoba fizyczna która nie ma i nie miała nigdy firmy jest ciągana po sądach. Bo ktoś z tej akurat strony podszywa się pod jej dane???? Jakim trzeba być orłem w dobie dzisiejszej technologi żeby nie złapać tego który jest za to odpowiedzialny???
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Tysiac

Extra informacje

Ciągle

Janusz / 2020-02-01

A wystarczyło wpisać w google "telefonium wykop", tam już 4. stycznia zamieściłem ostrzeżenie ponieważ sam bym się nadział ale uczę się na cudzych błędach i pomny sensacji ze sklepem e-udanezakupy.pl prześwietliłem firmę. Odsyłam do https://www.wykop.pl/link/5280541/telefonium-pl-uwaga/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

maciej / 2020-01-19

skursyny jak znajde to zajebe. kasa wysłana 3 maile przyszly z info o czasem realizacji 2 dni czekam 2 tygodnie zadnego kontaktu, zadnej informacji oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

cuje

Extra informacje

Agnieszka / 2020-01-14

Też dostałam zwrot pieniędzy. Zamawiałam w sobotę (11.01). Sprawa zgłoszona na policję przez osobę pod której dane się podszyli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Chudy / 2020-01-13

Do Mariana jeżeli dostałeś zwrot kasy to albo cud albo masz dużo szczęścia bo reszta osób oszukanych nie. Ani kasy ani zapłaconego towaru.

Marian / 2020-01-13

Też skorzystałem z tego sklepu, mającego wówczas 5 pozytywnych opinii tutaj, niestety poza pierwszym mailem z potwierdzeniem zamówienia nastąpił brak jakiegokolwiek kontaktu. Moje kolejne maile pozostawały bez odpowiedzi, formularz kontaktowy także pozostał bez odpowiedzi, kontakt telefoniczny - zgłaszała się automatyczna sekretarka. Przerażony tym faktem zajrzałem na tutejsze opinie i ze zgrozą przeczytałem 20 nowych negatywów. Chwilę później zajrzałem na konto i zdziwienie: dostałem zwrot przelewu. Także nie wiem co tu jest grane, dlaczego inni nie dostali zwrotu? Może ktoś jeszcze podzieli się opinią na temat zwrotu pieniędzy?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Brak kontaktu mailowego, telefonicznego

Extra informacje

Łukasz lublin / 2020-01-11

Z firmą nie ma żadnego kontaktu dzis sprawe zgłosiłem na policję po 10 dniach ani telefonu ani pieniędzy także ostrzegam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Darek / 2020-01-10

Alan nie masz za co przepraszać telefonium to też złodzieje i kur.... co wyłudzają kasę. Okradają ludzi a policja nawet nie usunie tej strony i zablokuje konta, tylko przyjmują kolejne osoby oszukane a te huj.... Dalej zarabiają.

Alan / 2020-01-09

Przepraszam to nie ta srona internetowa nie oceniam bo jej nie widzielem jeszcze raz przepraszam Nie moge usunac tamtego komentarza przepraszam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alan / 2020-01-09

Rozjebana kurwa firma kradną pieniądze huje jebane nie kupujcie tych rzeczy z tej strony bo to kradzież...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Gowno nie zalety

Wady

Wszystko to minus

Extra informacje

nick2 / 2020-01-09

Jeśli zostaliście oszukani zgłoście sprawę na Policję, większą szansa na odzyskanie pieniędzy. Ja też zostałam oszukana, sprawa zgłoszona!!
Asortyment
Dostawa
1.00
Zalety

..

Wady

..

Extra informacje

Wojtek / 2020-01-09

Dałem się nabrać ale nie wiedzą kogo oszukali mam znajomość w Polsce i Zagranicą i ich znajdę po swojemu.

chudy / 2020-01-09

Oszuści i złodzieje , firma nie istnieje a konto bankowe na słupa sprawa jest na policji.

t24 / 2020-01-09

Też się dałem nabrać, zapłaciłem, a telefonu nie mam ... ktoś się podszył pod firmę Dalech, podobno już zgłoszone na policję. Ja ze swojej strony zgłaszam oszustwo do prokuratury...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dmytro / 2020-01-08

Ten sklep, to oszustwo, maja falszywe dane, sprawa bedzie przekierunkowana na policje. Niestety tez dalem sie naciagnac

Przemek / 2020-01-08

Ten sklep to przekręt sprawa jest już zgłoszona na Policje

yh / 2020-01-07

vg
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

g

Wady

g

Extra informacje

g

kossa / 2020-01-05

jakiś przekręt, głucho, brak kompletnie kontaktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brk kontaktu

Extra informacje

brak

Ja / 2020-01-04

Nie jestem pewien czy ten sklep istnieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Barbara / 2020-01-04

Anulowali moje zamowienie z powodu brakow magazynowych. Przynajmniej dostalam szybki zwrot przelewu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Patryk / 2020-01-01

sklep minimalistyczny, takie lubie. Latwo mozna znalezc interesujacy produkt. Dostawa w miare szybka. Mozna polecic.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Latwosc zamawania, dostawa, ceny

Wady

Extra informacje

Andrzej / 2019-12-31

Zamawiałem dwa razy. Pierwsze zamówienie przyszło szybko i bez problemów. Drugie anulowali z powodu braku towaru w magazynie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Pierwsze zamówienie dotarło bez problemu

Wady

Anulowali moje drugie zamówienie

Extra informacje

Maria / 2019-12-31

Czekalam na wysylke 3 dni. Telefon oryginalny i nowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Marek / 2019-12-29

Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Anna / 2019-12-27

Nie moglam sie dodzwonic, poza tym ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

ceny

Wady

Infolinia

Extra informacje

Kamil / 2019-12-27

Syn byl zadowolony z prezentu. Jakby byl wiekszy wybor producentow, dalbym max oceny.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.25
Zalety

szybkosc realizacji zamowienia

Wady

zbyt mala ilosc producentów

Extra informacje

Majj / 2019-12-27

W porządku sklep. Telefon kupiony działa bez zarzutu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

dobre ceny, szybka wysyłka

Wady

brak niektórych kolorów smartfonów

Extra informacje

Zakupy Telefonium.pl opinie