Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Teetres
  • /
  • 1

Opinie o Teetres

teetres.com

Bolszewo

Zakupy Teetres opinie
Asortyment
2.38
Dostawa
2.12
Łatwość zamawiania
2.5
Obsługa i reklamacje
2
Poziom cen
2.42

Średnia ocen

2.28

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

26

dodanych opinii

 

bzykbzyku / 2022-06-09

Jakość wykonania jest bardzo wysoka, bardzo krótki czas dostawy, wszystko ok!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo wysoka jakość nadruku i materiału

Wady

Wziąłem tylko jedną

Extra informacje

Marek / 2022-05-17

Odradza. Chamstwo i oszustwo. Towar nie taki jak zamówiony, miała być koszulka z rysunkiem bez napisu przyszła z rysunkiem i napisem. Infolinia nie działa, nikt nie raczy odebrać telefonu, a na maile odpisują, że nie mogą zmienić projektu "artysty". Nie chodzi o zmianę projektu, ale skora mam do wyboru koszulkę z napisem i bez, a wybrałem bez to powinienem dostać bez napisu. Tkanina kiepskiej jakości. Szkoda pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Rozczarowana / 2022-01-06

Witam. Bluza w końcu przyszła po prawie miesiącu . Zaskakujące i bardzo miłe że strony firmy jest to, że dodali jako 'przepraszam" w gratisów bluzę.jakos produktów bardzo dobra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Zaskoczenie w formie gratisowej bluzy

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Rozczarowana / 2021-12-24

Oszuści !!!! Zamówione prezenty pod choinkę ... I pod choinką pusto.... Zamówienie złożone ponad 2 tygodnie temu. Rozczarowanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paweł / 2021-12-23

Oszuści, towar zapłacony, czas realizacji do 3-5. Paczki nadal brak. Zamówiona bluza dla dziecka na prezent i rozczarowanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Xavcio / 2021-12-11

Zamówienie przyszło szybko, produkt dobrej jakości, ale to co naprawdę skłoniło mnie do napisania recenzji, są kozak krówki, które były w paczce.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Krówki

Wady

Tylko 2 krówki :(

Extra informacje

Krówki u nich sa super.

miłosz / 2021-09-24

nadruk na koszulce dobrej jakosci, zamowienie zrealizowane w 3-4 dni. wszystko zgodne z opisem a cena lepsza niz w zdecydowanej wiekszosci sklepow. dodatkowo dali kod rabatowy na nastepne zakupy : )
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, mila obsluga, dobra jakosc

Wady

-

Extra informacje

Edyta / 2021-08-04

Odradzam!!! Bardzo długi czas na realizację zamówienia. Produkt przyszedł wadliwy! Case ma źle wycięty otwór na aparat! Brak możliwości użytkowania!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wadliwy case, długa realizacja zamówienia!!!

Extra informacje

.

Yugi / 2021-07-18

Zamówiłem obudowę, bardzo słaba jakość, mówiąc szczerze w pierwszy raz w życiu miałem w ręku tak słabej jakości produkt, Wstydziłbym się coś takiego produkować tym bardziej za 30 zł. Za 90 centów są o wiele lepsze produkty.
Zalety

szybo

Wady

jakość

Extra informacje

Dixie / 2021-07-01

Długi czas oczekiwania w dodatku jeszcze gościu okłamuje że paczka została wysłana jak Czekam już prawie miesiąc i nie została wysłana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas oczekiwania brak towaru brak pieniędzy

Extra informacje

Niezadowolona / 2021-06-27

Zamówienia nie szło się doczekac
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak towaru, brak zwrotu pieniędzy, bardzo długi czas realizacji zamówienie w końcu zrezygnowalam

Extra informacje

A. S / 2021-04-18

Generalnie nie polecam.. Długi czas oczekiwania na przesyłkę.. Materiał bardzo słabej jakości..
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

KM / 2021-04-03

Odradzam. Najpierw gigantyczne opoznienie. Nie otrzymalem paragonu i nie chcieli mi go wyslac po probie kontaktu. Urzad Skarbowy powinien zainteresowac sie ta firma. Jakosciowo towar jak z bazaru. Z reszta pozostale opinie wiele o tym podmiocie mowia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bk / 2021-03-31

Bardzo odradzam korzystanie z tego sklepu. Najpierw dwa tygodnie czekałam na zamówienie- okazało się, że nie mają towaru, który sprzedają. A teraz kolejne dwa tygodnie czekam na zwrot wpłaty za anulowane zamówienie. Na ponaglenia nie odpowiadają. Beznadzieja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Żadne

Wady

Wszystko

Extra informacje

Kuba / 2021-03-31

Ten sklep to absolutna porażka. 10 dni czekania na towar tylko po to, żeby mnie łaskawie poinformowali, że zamówionej rzeczy, mimo że była dostępna online, jednak nie ma. Na mój mail kilka (4-5) dni po zamówieniu ZERO ODPOWIEDZI. Na telefon i zostawioną wiadomość głosową ZERO ODPOWIEDZI. Teraz najlepsze. Żeby wymienić jeden towar na inny o niższej cenie, mam wypełnić formularz zwrotu towaru (którego przecież nie dostałem, sic!) i wtedy oni mi łaskawie zwrócą środki, a następnie mam ponownie złożyć zamówienie na wybrany inny towar. Najgorszy sklep ever. Nigdzie nie zostałem tak źle potraktowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Okropna komunikacja i obsługa, trudności w modyfikacji zamówienia,

Extra informacje

PAT / 2021-03-15

Zdecydowanie odradzam. Brak kontaktu. Brak towaru. Problemy z odzyskaniem pieniędzy.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

kontakt, zwrot

Extra informacje

Piotr / 2021-03-08

Żeby zamówić paczkę trzeba zrobić konto, a czas realizacji to około miesiąca. Nigdy więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

Paczka przyszła po miesiącu, zero kontaktu. Nie polecam.

Extra informacje

Interes / 2021-01-14

Zdecydowanie nie polecam i odradzam. Mija prawie miesiąc, a zamówionych rzeczy brak. Sprzedają ubrania, których nie mają na stanie. Prawie zerowy kontakt, a gdy w końcu odpowiedzą, to w sposób arogancki i nieuprzejmy. Bardzo wysokie ceny. Nigdy więcej tu nic nie kupię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Same

Extra informacje

miesiąc

Kasia / 2021-01-07

niestety wyglada na to ze zostalam oszukana przez ten sklep, zamowilam 13 grudnia prezenty z gwarancja dostawy do Świąt, dxis 7 stycznia, towaru nie ma, na maile nie odpisują telefonu nie odbieraja ! omijac z daleka !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zero

Wady

brak towaru, brak kontaktu, brak zwrotu pieniedzy i jakiejkolwiek informacji zwrotnej

Extra informacje

Mama / 2020-12-27

Zamowiony towar na czas na prwzent. Bez zadbych zastrzezen. Superbluza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Extra informacje

Krzysztof / 2020-12-12

Anulowałem transakcję z powodu cyklicznego wydłużania się wysyłki. Teraz jest problem ze zwrotem pieniędzy przez teetres. UWAŻAJCIE NA OSZUSTÓW
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

rzdnych

Wady

wszystkie

Extra informacje

Krzysztof / 2020-12-03

Zamówienie realizowane pond tydzień i po tygodniu jeszcze nie wysłane i nie wiadomo kiedy będzie wysłane. Zamówienie z dostawą 1-2 dni przesunęło się o czas bliżej nie określony. Miał być prezent. Firma nie rzetelna ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

rzadnych

Wady

wszystkie mozliwe

Extra informacje

Mg / 2020-10-23

Słabo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Mateusz / 2020-09-14

Kontakt ze sklepem na poziomie zero. Brak odpowiedzi na maile, towar zamówiony 2 września otrzymałem 14 września. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

brak

Wady

Długie oczekiwanie na przesyłkę, kontakt ze sklepem.

Extra informacje

Jakub / 2020-03-04

Dobra jakość, szybka przesyłka polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość szybkość wysyłki oraz kontakt z producentem.

Wady

póki co brak :))

Extra informacje

gabo / 2019-12-15

wrócę tu na zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Teetres opinie