Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Lodówki
  • /
  • Technikan - serwis AGD
  • /
  • 1

Opinie o Technikan - serwis AGD

www.technikan.pl

AGD Technikan - serwis AGD opinie
Cena/Jakość
4.88
Głośność
4.64
Jakość wykonania
4.88
Parametry
4.96

Średnia ocen

4.84

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

28

dodanych opinii

 

Grazyna Gdynia / 2020-07-11

Serwisant tel 795797614 skasowal za naprawy zmywarka Okazala sie \r\nSprawna narazl na koszt kupna nowej zmywarki obecnie mam dwie zmywarki Pan nie czuje sie odpowiedzialny jest beszczelny i arogancki naprawa polegala na przechyleniu na bok i wlaczeniu programu\r\nZadeklarowal skasowanej Kwoty przyczym do dzisiaj nie zwrocil pieniadzy
Zalety

Brak

Wady

Brak jakiego kolwiek sprawdzenia sprzetu

Extra informacje

Tacy fachowcy nie powinni wykonywac uslug

Judyta / 2020-07-08

Szybka, solidna naprawa. Cena adekwatna do usterki. Polecam wszystkim ten serwis :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

dobra cena

Wady

Extra informacje

Grażyna / 2020-06-05

Szybka, sprawna naprawa zmywarki. Cena adekwatna do awarii, miły pan. Jak najbardziej, polecam !!! :)
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

szybka naprawa

Wady

nie ma

Extra informacje

Patrycja / 2020-05-10

Polecam !!!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

szybka naprawa

Wady

-

Extra informacje

Ada / 2020-05-10

Szybka, sprawna naprawa zmywarki. Jak do tej pory chodzi bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolona z tego serwisu. Polecam :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

sumienność

Wady

nie ma

Extra informacje

Jadwiga / 2020-04-14

Moja lodówka, ma już kilka lat, miała dość poważną awarię. Na szczęście udało się ją naprawić i działa do dziś. Polecam ten serwis wszystkim :).
Zalety

solidność

Wady

-

Extra informacje

Lena / 2020-04-14

Moja pralka została naprawiona jeszcze tego samego dnia, w którym zgłosiłam usterkę. Naprawa przebiegła szybko i sprawnie. Jestem zadowolona i wszystkim polecam ten serwis AGD.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Hania / 2020-03-05

Szybka, sprawna i profesjonalna naprawa. Lodówka do tej pory chodzi bez zarzutów. Polecam :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Zbig / 2020-02-18

Zdecydowanie nie polecam. Pan servisant co prawda znalazł przyczynę i cześciowo ja usunął ale syfonu zabudowanego w ścianie już nie wyczyścił do porządku . Zalecił za to jego wymianę. Na tym syfonie jest odkręcana rewizja do jego czyszczenia. Za godzinę pracy ten Pan inkasuje 400 pln ( jak sam mi się pochwalił). Przy takiej stawce uważam , że i ten element powinien być wyczyszczony , inaczej jest to naprawa na krótki okres czasu. Za taka stawkę praca powinna być wykonana perfekcyjnie a tak to za naukę zapłaciłem a filtr musiałem doczyścić osobiście.
Zalety

Wady

Cena uslugi

Extra informacje

Marzena / 2020-02-12

Zepsuła mi się zmywarka, usterkę zgłosiłam telefonicznie. Fachowiec szybko przyjechał, naprawił sprawnie usterkę w zmywarce. Jestem zadowolona i wszystkim polecam skorzystać z tego serwisu :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

solidność

Wady

nie ma

Extra informacje

Kaja / 2020-01-14

Szybka, sprawna i profesjonalna naprawa urządzenia AGD. Cena wzięta za usterkę, jak najbardziej odpowiednia do usterki. Jestem zadowolona z naprawy :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

sprawność

Wady

-

Extra informacje

Weronika / 2019-12-10

Usterka w pralce została naprawiona szybko i solidnie. Cena, jak najbardziej adekwatna do awarii urządzenia. Polecam :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

dobra cena

Wady

-

Extra informacje

-

Roksana / 2019-11-21

Podczas prania zepsuła mi się nagle pralka. Dlatego, musiałam szybko, szukać pomocy. Zadzwoniłam do serwisu, przez telefon wszystkiego się wypytywali, ale na szczęście przyjęli usterkę. Mechanik szybko, przyjechał, naprawił usterkę i pojechał. Cena całkiem adekwatna do usterki, ado tego jeszcze szybko i profesionalnie. Jestem bardzo zadowolona i jak najbardziej polecam :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

miła atmosfera

Wady

nie ma

Extra informacje

Klaudia / 2019-10-30

Zgłosiłam usterkę zmywarki we Warszawie. Serwis przyjechał na umówioną godzinę, coś tam pogrzebali, trzeba było wymienić część, na którą musiałam trochę poczekać. Ale tak to ok. Zmywarka naprawiona, działa dalej tak jak trzeba. Nie mam uwag.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

Dobry kontakt z serwisantem, nie miałam z nimi problemów

Wady

Czekanie na część

Extra informacje

Ania / 2019-10-17

Niedawno zepsuła mi się lodówka, więc zadzwoniłam do serwisu. Przez telefon rozmówca wszystkiego mnie wypytał, a potem przyjął zgłoszenie. Serwisant przyjechał jeszcze tego samego dnia i naprawił lodówkę. Podsumowując to jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. POLECAM :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

szybka naprawa

Wady

-

Extra informacje

Danuta / 2019-09-19

Przez internet zgłosiłam naprawę pralki w Poznaniu. Szybko się ze mną skontaktowali. Naprawa poszła bez problemów. Jak najbardziej polecam.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

Dobry kontakt

Wady

Extra informacje

Iwona / 2019-06-12

Polecam mechanika z Wrocławia, szybka naprawa, chociaż pierwotnie nie skuteczna, to za drugim podejściem się udało! Niestety za pierwszym razem został wykryty nie ten błąd, ale na szczęście można to było załatwić, dzięki gwarancji na naprawę.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
4.25
Zalety

szybko, sympatyczny fachowca, szybka reakcja na gwarancje

Wady

szkoda, że nie za pierwszym razem

Extra informacje

Jagoda z Warszawy / 2019-05-30

Polecam mechanika z Warszawy, pralka zalała mi cała podłogę, nie miałam pojęcia jaka jest tego przyczyna. Na szczęście Pan przyjechał i zajął się naprawą bardzo szybko. Przyczyna znaleziona usterka naprawiona!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
4.75
Zalety

cena, szybko, jakość

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2019-05-29

Naprawa pralki we Wrocławiu. U mnie wszystko ok. Serwisant przyjechał, naprawił pralkę. Na części do pralki musiałam poczekać 2 dni, ale wszystko jest naprawione. Działa. Polecam
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

Naprawa wykonana na czas, wszystko działa, gwarancja

Wady

Extra informacje

Krysia Warszawa / 2019-04-15

We wtorek wieczorem popsuła mi się pralka, wysłałam zgłoszenie przez ich stronę. W środę rano otrzymałam wiadomość zwrotną i umówiliśmy się na naprawę. Mechanik z technikana przyjechał na wcześniej ustaloną godzinę, sprawdził co się popsuło, okazało się, że trzeba wymienić jakieś części i czekaliśmy na dostawę. Naprawa przedłużyła się. Podsumowując, po 3 dniach pralka naprawiona, działa. Mam gwarancję na naprawę. Na chwilę obecną wszystko jest ok.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

miły mechanik, dosyć niska cena naprawy

Wady

trzeba było czekać na części

Extra informacje

Martyna z Krakowa / 2019-03-27

Dowiedziałam się o serwisie właśnie z tej strony. Widzą te opinie postanowiłam zamówić usługę i nie zawiodłam się! Polecam Mechanika z Krakowa!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
4.25
Zalety

czas oczekiwania, jakość,

Wady

czas oczekiwania na część

Extra informacje

Wiolka Warszawa / 2019-03-25

Jestem zadowolona z naprawy pralki przeprowadzonej przez panów z Technikana. Naprawa nie była uciążliwa, wszystko poszło w miarę szybko i sprawnie. Dostałam gwarancję na wykonaną naprawę. Polecam
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

Szybka naprawa

Wady

Pan spóźnił się 15 minut

Extra informacje

Martyna z Legnicy / 2019-02-11

Lodówka nagle przestała mrozić, nie znam się zupełnie na sprzętach AGD, więc poszukałam serwisu w internecie i znalazłam Technikan, zadzwoniłam, mechanik był po około 2 godzinach, nie wiem co dokładnie się zepsuło, ale mechanik poradził sobie z naprawą ;)
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

tanio, fachowo

Wady

czas oczekiwania

Extra informacje

Wiktor z Krakowa / 2019-01-17

Polecam, po zgłoszeniu usterki w ciągu godziny był u mnie mechanik. Naprawa równie szybka, wszystko znowu śmiga!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

szybko, tanio

Wady

Extra informacje

Aldona / 2018-12-11

Awaria piekarnika w zeszłym tygodniu, a zbliżają się święta. Na szczęście Pan z tej firmy przyjechał do mojego piekarnika na drugi dzień. Spędził nad piekarnikiem trochę czasu, ale naprawił i dał gwarancję na naprawę. Wszystko działa ok. Ciasta wychodzą :)
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
4.75
Zalety

terminowość, dokładność

Wady

Extra informacje

Martyna / 2018-11-09

Zepsuty piekarnik i lodówka. Dwa sprzęty w jeden dzień. Pech, no ale cóż. Wezwałam mechanika z Technikan.pl, zgłoszenie naprawy wysłałam przez stronę. Szybko się odezwali. Umówiliśmy się na naprawę następnego dnia. Pan z technikana przyjechał na czas, naprawił oba urządzenia. Dostałam gwarancje na wykonane naprawy. Jestem zadowolona z usług technikana z Częstochowy. Polecam
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
3.50
Zalety

Szybka realizacja, konkretny mechanik, punktualność, gwarancja

Wady

Ceny przeciętne

Extra informacje

Gosia z Częstochowy / 2018-11-06

Mechanik dość konkretny, usługa wydaje się być wykonana prawidłowo ponieważ pralka w końcu nie buczy. Ogólnie oprócz niewielkiego spóźnienia mogę polecić.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
4.50
Zalety

cena, jakość

Wady

spóźnienie

Extra informacje

Anna / 2018-08-13

W Warszawie zgłosiłam do naprawy pralkę. Umówiliśmy się na dany dzień i konkretną godzinę. Panowie przyjechali, naprawili to co trzeba i dali gwarancję na naprawę. Jak najbardziej polecam.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

punktualność, szybki serwis

Wady

Extra informacje

gwarancja na naprawę

AGD Technikan - serwis AGD opinie