Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Lodówki
  • /
  • Technikan - serwis AGD
  • /
  • 1

Opinie o Technikan - serwis AGD

www.technikan.pl

AGD Technikan - serwis AGD opinie
Cena/Jakość
4.88
Głośność
4.64
Jakość wykonania
4.88
Parametry
4.96

Średnia ocen

4.84

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

28

dodanych opinii

 

Grazyna Gdynia / 2020-07-11

Serwisant tel 795797614 skasowal za naprawy zmywarka Okazala sie \r\nSprawna narazl na koszt kupna nowej zmywarki obecnie mam dwie zmywarki Pan nie czuje sie odpowiedzialny jest beszczelny i arogancki naprawa polegala na przechyleniu na bok i wlaczeniu programu\r\nZadeklarowal skasowanej Kwoty przyczym do dzisiaj nie zwrocil pieniadzy
Zalety

Brak

Wady

Brak jakiego kolwiek sprawdzenia sprzetu

Extra informacje

Tacy fachowcy nie powinni wykonywac uslug

Judyta / 2020-07-08

Szybka, solidna naprawa. Cena adekwatna do usterki. Polecam wszystkim ten serwis :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

dobra cena

Wady

Extra informacje

Grażyna / 2020-06-05

Szybka, sprawna naprawa zmywarki. Cena adekwatna do awarii, miły pan. Jak najbardziej, polecam !!! :)
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

szybka naprawa

Wady

nie ma

Extra informacje

Patrycja / 2020-05-10

Polecam !!!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

szybka naprawa

Wady

-

Extra informacje

Ada / 2020-05-10

Szybka, sprawna naprawa zmywarki. Jak do tej pory chodzi bez zarzutów. Jestem bardzo zadowolona z tego serwisu. Polecam :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

sumienność

Wady

nie ma

Extra informacje

Jadwiga / 2020-04-14

Moja lodówka, ma już kilka lat, miała dość poważną awarię. Na szczęście udało się ją naprawić i działa do dziś. Polecam ten serwis wszystkim :).
Zalety

solidność

Wady

-

Extra informacje

Lena / 2020-04-14

Moja pralka została naprawiona jeszcze tego samego dnia, w którym zgłosiłam usterkę. Naprawa przebiegła szybko i sprawnie. Jestem zadowolona i wszystkim polecam ten serwis AGD.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Hania / 2020-03-05

Szybka, sprawna i profesjonalna naprawa. Lodówka do tej pory chodzi bez zarzutów. Polecam :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Zbig / 2020-02-18

Zdecydowanie nie polecam. Pan servisant co prawda znalazł przyczynę i cześciowo ja usunął ale syfonu zabudowanego w ścianie już nie wyczyścił do porządku . Zalecił za to jego wymianę. Na tym syfonie jest odkręcana rewizja do jego czyszczenia. Za godzinę pracy ten Pan inkasuje 400 pln ( jak sam mi się pochwalił). Przy takiej stawce uważam , że i ten element powinien być wyczyszczony , inaczej jest to naprawa na krótki okres czasu. Za taka stawkę praca powinna być wykonana perfekcyjnie a tak to za naukę zapłaciłem a filtr musiałem doczyścić osobiście.
Zalety

Wady

Cena uslugi

Extra informacje

Marzena / 2020-02-12

Zepsuła mi się zmywarka, usterkę zgłosiłam telefonicznie. Fachowiec szybko przyjechał, naprawił sprawnie usterkę w zmywarce. Jestem zadowolona i wszystkim polecam skorzystać z tego serwisu :).
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

solidność

Wady

nie ma

Extra informacje

AGD Technikan - serwis AGD opinie