Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Tamada
  • /
  • 1

Opinie o Tamada

www.skleptamada.pl

Raszyn

Zakupy Tamada opinie
Asortyment
2.22
Dostawa
1.6
Łatwość zamawiania
2
Obsługa i reklamacje
1.36
Poziom cen
2.33

Średnia ocen

1.90

w skali od 1 do 5.

 

Balazin / 2022-10-26

przesyłka doszła po 2,5 tygodnia. opóźnienie z winy inpostu, bo uszkodzili opakowanie, ale na szczęście nie zawartość. dość mały wybór towarów w sklepie, ale jestem zadowolony, bo to jedyne miejsce w PL gdzie można dostać genialny napój Kai z przesyłką. Szkoda, że tylko jedna forma płatności i żadnego powiadomienia o wysłaniu paczki czy trackingu. Przesyłka powyżej 10kg miała być tańsza (zamówiłem 14kg), a nie była.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

napój Kai

Wady

brak potwierdzenia zamówienia itd, mały wybór towarów, tylko przelew, wysoka cena przesyłki

Extra informacje

Znawca sera / 2022-10-10

Towar zamówiony opłacony 21 września dociera 10 października bez zarzutu ,po drodze mejle i tel brak odpowiedzi co z zamówieniem ale aby doszło ...opinie sprawdzone dopiero po tygodniu ciszy sklepu , ciężka sprawa z nimi , teraz już w normie ze jest kilka form płatności a tutaj tylko przelew , z poczatku strona nie robi sie podejrzana .Myśle ze ci ktorzy pisali tutaj opinie w miare nowe dostali aby towar .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Po 20 dniach towar doszedł

Wady

Zero kontaktu z sklepem na email tel , jedna forma płatności

Extra informacje

W tych czasach szkoda nerwów i proszenia sie , zakupy wrzesień

Aga / 2022-09-14

Oszuści, unikanie zakupów w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Michał / 2022-09-05

Po wpłacie pieniędzy brak odpowiedzi
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Zrozpaczona / 2022-08-29

Niestety oszuści! Żałuję, że nie sprawdziłam opinii wcześniej. Po miesiącu od zamówienia zero kontaktu. Nie odbierają telefonu, ani nie odpisują na maile. Przykra sprawa. Radzę unikać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Czekan / 2022-07-26

Polecam uważać na ten sklep. Zwykli oszuści. Pieniądze przelane i cisza. Dopiero po uporczywym straszeniu policją oddali pieniądze. Omijajcie szerokim łukiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Artur / 2022-07-26

Potwierdzam jak niżej, oszuści, żadnego z nimi kontaktu, pieniądze wzięli i cisza. Nauczka na przyszłość by najpierw dobrze sprawdzic stronę na internecie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje

Extra informacje

klijentka / 2022-06-05

OSZUŚCI !!!!!! Przestrzegam przed robieniem zakupów w ty sklepie, a już robieniem jakich kolwiek przelewów z góry. Towaru nie wysyłają, pieniędzy nie zwracają, telefonów nie odbierają, na e-maile nie odpowiadają. Złodzieje i tyle.
Zalety

brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

klijent / 2022-05-31

Uwaga na oszustów. Przestrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie. Sklep nie realizuje zamówień, telefon kontaktowy nie działa, na e-mail nie odpowiadają. Pieniądze jedynie droga sadowa należy odbierać. Szkoda uważałem Gruzinów za uczciwych, a tu rozczarowanie.
Zalety

brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Klient / 2021-05-26

Obiad miał być za 15 min czekałem ponad godzinę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

..

Extra informacje

..

Basia / 2020-12-03

Nie wiem po co ogłaszają się, po co podany jest numer telefonu i email skoro nie można w żaden sposób z nimi się skontaktować .

Maro / 2020-11-18

Koszt przesyłki o wartości 50 zł, ważącej 300-400g to jakaś kpina. 33 złote!?!?!?!

Maja / 2019-10-23

Od 11 dni po przelewie bankowym brak odpowiedzi. Zamówienie ma nadal status "Oczekiwanie na przelew bankowy". Telefonu nie odbierają, na mejle nie odpisują. Zwrotu pieniędzy nie ma. Dziwi mnie to, że strona tego sklepu jeszcze istnieje! Nie polecam!!!

Jacek / 2019-10-22

Szkoda, że nie przeczytałem tych opinii wcześniej. Poitwierdzam. po dwóch tygodniach od złożenia i opłacenia zamówienia - NIC. Kompletna cisza. Zamówienie ma nadal status "Oczekiwanie na przelew bankowy:. napisałem dwa adresy: sklep ma adres: [email protected] a na stronie jest adres [email protected] Trudno przewidzieć, ktory zostanie odebrany. Telefon milczy, tzn jest ale nikt nie odbiera. Pewnie jest w Gruzji (ale tam przecież jest internet, więc zajrzeć na konto i do sklepu należałoby. Albo się sklep prowadzi albo się go nie prowadzi. Jak widać wlasciciel sklepu żyje sobie po prostu dobrze, po prostu po gruzińsku i do sklepu na PrestaShop zagląda jak zajrzy, na luzie, więc nie ma się co denerwować, tylko spokojnie czekać, aż przyjdzie ten odpowiedni czas... :-) Przydałaby się taka informacja na stronie sklepu, że czas oczekiwania może wynosić 1-2 (a może więcej?) miesięcy. Gdybym jednak zapomniał się upomnieć o swoje, bo po 3 tygodniach zyje się kolejnymi sprawami, to bardzo mozliwe, że temat by umarł i kasa przepadnie. A czy przepadnie czy nie to się jeszcze okaże. Jestem dobrej mysli, ale tak czy inaczej zakupów w tym sklepie NIE POLECAM.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.67
Zalety

Wady

Czas oczekiwania, brak kontaktu.

Extra informacje

Andrzej / 2019-07-16

W żadnym przypadku nie placicie w tym sklepie z góry. Kosztowało mi to dużo czasu i nerwów i towar otrzymałem dopiero po 3ch tygodniach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Dobry oryginalny wybor

Wady

Nieuczciwosc

Extra informacje

Alina / 2019-05-06

Sklep niesolidny.Od dwóch tygodni czekam na wiadomośc kiedy zrealizowane zostanie moje zamówienie.Zapłacilam za 48 butelek wody mineralnej,ale najprawdopodobnie jej nie otrzymam.
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

brak informacji o terminie realizacji zamowienia

Extra informacje

RewEso / 2018-05-09

Bardzo dobre gruzińskie produkty, szczególnie dżemy i kompoty w butelkach 1 litrowych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Tamada opinie