Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • TVN
  • /
  • 1

Opinie o TVN

www.tvn.pl

Warszawa

Internet TVN opinie
Cena/Jakość
2
Obsługa klienta
2
Terminowość
2

Średnia ocen

2.00

w skali od 1 do 5.

 

TVN opinie TVN
2.00 1350

jacek / 2023-01-22

ponoć żetelna stacja tylko dla PO jak są afery to morda w kubeł i cisza jak w Brukseli ani słowa powinni was zamknąć
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Andrzej / 2023-01-13

Jak zwykle w faktach sportowych tylko Raków i Lech grał dzisiaj sparing panowie szlachta warszawska Pogoń Szczecin tez miala sparing ! I nie tylko!!! Gdzie obietywizm i szacunek dla innych

Stary / 2023-01-06

Fakty 19 00 proszę o punktualność

Rafał / 2022-12-16

Skoki narciarskie słabo promowane, nie wiadomo kiedy konkurs, mało zapowiedzi, jak się trafi przypadkiem to się ogląda, chyba że się śledzi skoki z innych źródeł nie tvn.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Darek / 2022-11-20

Żałuję: że głosowałem na.was:gdy chciano nie dać wam koncesji :bo promujecie Ukraińców czyli UKRAPOL . Jestem prawdziwym Polakiem i będę walczył o swoją wolność.Gdy będzie koniec wojny na Ukrainie:to won Ukraincy na Ukrainę.Nie chcę ukrapolu w Polsce.No to Polska a nie Ukraina.Przez Ukraińców wszystko drogie i Ukraińcy się panoszą:ale to ich kraj nie jest i nie będzie póki prawdziwy Polak żyje!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Grześ / 2022-09-10

Dzidy i ćwiki telewizja kolaborantów i niemieckich świń
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Minusy do oporu

Extra informacje

Gówno

Roman / 2022-09-09

Największe gówno zaraz po polsacie. *** oglądam film i ***ch bezsęsownych reklam 20 minut. Czy was do reszty po***o. Nie mam przyjemności oglądania tej ***ni. Jestem świadomym konsumentem i te wasze reklamy mnie tylko ***ają. Wolę płacić za platformy filmowe niż was *** w reklamach oglądać.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

W ***.

Extra informacje

Żenada.

Adriano / 2018-03-05

Dobre programy, które pozwalają się zrelaksować po pracy. Wieczorami puszczają niezłe filmy, dość nowe, nie takie sprzed dwóch lat jak to niektóre stacje robią. Wiadomość ze świata są u nich dość szybko, możnaby rzec na bieżąco.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wybór seriali, nowe filmy

Wady

Extra informacje

Internet TVN opinie