Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • SzpiegPC
  • /
  • 1

Opinie o SzpiegPC

Internet SzpiegPC opinie
Cena
4.27
Niezawodność
4.18
Obsługa klienta
4.45
Parametry
4.18

Średnia ocen

4.27

w skali od 1 do 5.

 

SzpiegPC opinie SzpiegPC
4.27 1361

~anastazja / 2014-01-30

Program chyba od nie dawna na rynku ale bardzo przydatny Ma ciekawe funkcje i na tyle jasne ze kazdy ogarnie Mozna stosowac na kilku komputerach co jst fajne bo wiem co robi na komputerze moj syn...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

b duzo funkcji nie wszystkie jeszcze przetestowalam

Wady

moglby byc za darmo

Extra informacje

~czarna-wdowa13 / 2014-01-29

nie widzialam wczesniej takiego programu, fajny jao np dodatek do windosa zeby spr innych jak ktos wie, ze ma prgram to moze go wykryc ja go uzywam do spr historii i kto sie logowal. fajne to jest ze dziala wstecz167
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

167

~Olga / 2014-01-27

program ostalam w prezencie niewiele korzystam ale fajny do spr kto sie loguje na komputerze dzieki temu wem ze dziecko sie nie uczy tylko siedzi na ompie b fajny do tego
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szpieguje

Wady

Extra informacje

nie wiem

~Anka / 2014-01-23

to nie mój program, tylko mojego męża, ale ostatnio b przydatny do odzyskania zdjec, przypadkiem usunelam z karty pamieci dalo sie odzyskac wszystkie, mimo ze wczesniej probowalam darmowymi ale tylko ten dzialal na 100%...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

+

Wady

-

Extra informacje

nie wiem

~paul / 2014-01-21

Opcje bardzo podobne, jak oferują darmowe programy, ale w znacznym rozszerzeniu i co najważniejsze: BEZ WIRUSÓW. dodatkowe aktualizacje. Program pozwala na kontrolowanie tego, co się dzieje z naszym komputerem, może nie oferuje super opcji, ale dla nie-informatycznego użytkownika w pełni wystarczające.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

bezpieczny, aktualizacje

Wady

podstawowy program

Extra informacje

już jakiś czas

~Baśka / 2014-01-21

Fajny programik do odzyskiwania zdjęć - pewnie jest sporo podobnych programów, ale ten mogę polecić, bo przetestowałam na sobie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

pomocny przy odzyskiwaniu zdjęć

Wady

nie wiem

Extra informacje

3 m-ce

~albercik / 2014-01-20

program w porządku, przy ściąganiu darmowych wersji zazwyczaj są jakieś wirusy, niepełne wersje i tak dalej, lepiej zapłacić i mieć normalny dostęp.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

pewność, że nie ma wirusów, jak te wersje z chomika

Wady

cena

Extra informacje

137zł

~Adam / 2014-01-20

program jak ktoś juz tutaj wspomniał to zabawka ale niekoniecznie fajna pozawala tylko zobaczyć co się działo wcześniej jak pracownik czy użytkownik włączy tryb incognito w przeglądarce to nie zobaczysz nic a tak robi większość osób które chcą ukryć swoją działalność np pracownicy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

brak

Wady

pokazuje tylko dane historyczne i to niepełne

Extra informacje

117

~aga / 2014-01-17

program wykorzystałam póki co tylko raz, do odzyskania zdjęć po opróżnieniu kosza - chyba sama nie wierzyłam, że można je odzyskać, ale faktycznie wszystkie zostały przywrócone.probówałam wcześniej zrobić to samo z użyciem darmowych programów, ale nie udało się, wychodziły jakieś bzdury. jednak płatny program to skutecznosć.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

skuteczny, odzyskuje dane

Wady

nie jest darmowy

Extra informacje

4 dni, 137

~facho / 2014-01-17

Nic ciekawego ani godnego polecenia. Program bazuje na tym co jest zapisane w komputerze, przez co jeśli ktoś wejdzie w tryb prywatny przeglądarki nie będzie można zobaczyć jakie strony były odwiedzane. Nie wspominając o hasłach ktore jeśli nie są zapamiętane w przeglądarce nie będzie można ich zobaczyć, wystarczy, że ktoś wpisuje hasło z klawiatury i już ten śmieszny program nie będzie mógł "złamać". Z "funkcji" komunikatorów obsługuje skype które logi można przeglądać za pomocą darmowych programów, albo nawet samodzielnie, tak samo z wiadomościami pocztowymi nie każdy ma outlooka większość pisze maile przez zalogowanie na pocztę przez stronę i wtedy program nic nie przechwyci. Jeśli ktoś chce ukryć swoją działalność na komputerze to ten program nic nie wskóra jest to po prostu zlepek tego co można zobaczyć z poziomy windowsa albo za pomocą darmowych programów
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Po polsku

Wady

nie dokładny, nie skuteczny

Extra informacje

137 13 dni

~antek22 / 2014-01-14

Zakupiłem program SzpiegPC, ponieważ potrzebowałem czegoś do sprawdzenia, czy pracownicy w mojej firmie na pewno pracują. Program to umożliwia, jednocześnie ma też inne funkcję, np. odzyskiwanie skasowanych zdjęć. Jak dla mnie fajna zabawka dla niewtajemniczonych informatyków, którzy chcą wiedzieć, co się dzieje z ich komputerem. Cena w porządku, jasne, że mogłaby być niższa, wysyłka super, jeszcze tego samego dnia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

dużo funkcji, natychmiastowa wysyłka, mi pomógł

Wady

cena

Extra informacje

97, mam od 2 tygodni

Internet SzpiegPC opinie