Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Szkółka Roślin Magda
  • /
  • 1

Opinie o Szkółka Roślin Magda

www.rosliny-magda.pl

Nadrybie-Dwór

Zakupy Szkółka Roślin Magda opinie
Asortyment
3.68
Dostawa
4.14
Łatwość zamawiania
4.09
Obsługa i reklamacje
3.86
Poziom cen
3.73

Średnia ocen

3.90

w skali od 1 do 5.

 

Szkółka Roślin Magda opinie Szkółka Roślin Magda
3.90 1613

Megan / 2021-08-05

Sadzonki bardzo ładne, dobrze zabezpieczone w transporcie. Roślinka gratis. Sklep godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2021-06-24

zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Przesyłka zabezpieczona ,roślinki nie uszkodzone ,świeże,dostawa szybka od momentu przygotowania

Wady

Extra informacje

Jadwiga / 2021-05-25

Mizerne sadzonki, tłumaczenie że o tej porze roku tak wyglądają jest po prostu głupie. W innych szkółkach dostałam w 100%w lepszej kondycji. Spakowane też nienajciekawiej. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wydawało się że cena

Wady

Słabe rośliny

Extra informacje

Anna / 2021-05-20

Rośliny źle zabezpieczone do transportu, kolory inne niż na zdjęciach, mizerne roślina gratis to trawa z łąki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak troski o klienta

Extra informacje

Teresa / 2021-04-14

bardzo ładne dorodne i świetnie ukorzenione sadzonki ostróżek ogrodowych w dobrej cenie, starannie zapakowane i szybko dostarczone. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobrej jakości towar, profesjonalnie zapakowany do wysyłki , dobre wrażenie

Wady

na chwilę obecną nie ma minusów

Extra informacje

Anna / 2021-04-09

Rośliny zamawiałam kilkukrotnie i zawsze przyjeżdżają w stanie idealnym. Jestem zadowolona z zakupu. Mimo pory roku rośliny zawsze wyglądają tak jak na daną porę powinny wyglądać a nie wypędzone w szklarnich. Zdrowe sadzonki które zawsze przyjmują i zimują w 100%. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, zadbane i zdrowe sadzonki

Wady

Extra informacje

Marzena / 2021-03-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej szkółce Rośliny zawsze docierają w bardzo dobrej kondycji super zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Staranne pakowanie

Wady

Extra informacje

Wojtek / 2021-03-23

Polecam zakupy w tej szkółce Roślinę super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ola / 2021-03-20

W szkółce zamawiałam rośliny na cały ogród. Wszystko przyszło profesjonalnie zapakowane, bez problemu się przyjęło. Robiłam zakupy kilka razy nigdy się nie zawiodłam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zadbane rośliny, profesjonalna obsługa, dobrze przygotowane do wysyłki

Wady

Brak

Extra informacje

Ela / 2021-03-19

Bardzo profesjonalna szkółka z dużą gama roślin. Rośliny pełne wigoru. Młode rośliny przyjmują się w 100%. Zamawiałam kilkakrotnie i nigdy się nie zawiodłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa, dobre doradztwo.

Wady

Extra informacje

Kasia M / 2021-03-19

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w tej szkółce. Miła obsługa która doradzi, duży wybór roślin, szybka dostawa i starannie zapakowane rośliny w paczce. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marta / 2021-03-19

Czytam opinie i nie mogę uwierzyć. Byłam na jesieni w szkółce żeby kupić roślinki. Obsługa bardzo kulturalna pomijając Pandemię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kulturalna obsługa, odpowiedź na każde pytanie

Wady

Extra informacje

Magdalena Magda / 2021-03-19

Super szkółka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystka na czas

Wady

Extra informacje

Łukasz / 2021-03-18

Zamawiam rośliny z tej szkółki od lat zarówno w dostawie jak i osobiście i nigdy nie miałem żadnych problemów. Właścicielka zawsze chętna do pomocy, potrafi doradzić przed zakupem. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej K. / 2021-03-18

Robię zamówienia od wielu lat, nie ma co narzekać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Obsługa i Produkt

Wady

Extra informacje

Chełm / 2021-02-08

Nie polecam szkółki. Nie powtórzę zakupów w tej szkółce. To prowizorka, a nie szkółka. Brak zainteresowania klientem. Wciskane są pierwsze lepsze rośliny, nikt nie słucha potrzeb klienta. Unikajcie szerokim łukiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Maryla / 2021-02-03

Chamstwo właścicielki nie zna granic. Pieniądze umie wziąć, ale przygotować profesjonalnie wysyłki nie potrafi. Rośliny wysłane połamane i, co więcej, z robakami!!! Uwaga, szkółka jest zarobaczona!!!! Nie polecam. Odradzam. Bardzo niski poziom.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anatol / 2021-02-01

Szkółka bardzo źle wyposażona. Właścicielka arogancks i butna. Nie odpowiada na wiadomości, jest niekomunikatywna i nieprzyjemna. Bazuje na fotografiach z internetu, nie wie sama co ma na stanach magazynowych. Paczki spakowane nieprofesjonalnie, często z pękniętymi doniczkami. Rosliny słabej jakości, zarośnięte w doniczce. Coś okropnego. Zero rabatów. Dokumenty wystawione z błędami. Ewidentnie brak profesjonalizmu to narzędzie właścicielki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alina / 2020-07-25

Rośliny małe i słabo ukorzenione, wpłaciłam pieniądze wcześniej, czekałam miesiąc i przesłali mniejszą ilość roślin, kolejny miesiąc czekam na pieniądze, za towar który nie dostarczyli. NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Agnieszka / 2020-07-03

Rośliny są bardzo małe i mimo iż wydaje się, że firma ma ceny konkurencyjne to za takie nierozwinięte sadzonki ceny są wygórowane. Większość nie jest nawet dobrze ukorzenionych więc szanse na przyjęcie są niewielkie. Pracuję w ogrodnictwie od 5 lat i NIGDY nie widziałam czegoś podobnego. Właścicielka firmy bardzo trudna w kontaktach. Uwaga na regulamin wg którego zakupów nie można zwrócić (nawet jeśli są fatalnej jakości). Generalnie nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

bardzo dobrze zapakowany towar

Wady

towar najgorszej jakości

Extra informacje

Krystyna / 2020-05-14

Super sprzedawca, dobry kontakt, roślinki super zapakowane - polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

colina / 2019-04-29

Sklep bardzo dobrze zaopatrzony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Szkółka Roślin Magda opinie