Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Hosting
  • /
  • Superhost.pl
  • /
  • 1

Opinie o Superhost.pl

Internet Superhost.pl opinie
Cena/Jakość
4.5
Parametry
4.63
Wsparcie techniczne
3.74
Wydajność
4.32

Średnia ocen

4.30

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

39

dodanych opinii

 

Father of Spiders / 2019-07-22

To czysta przyjemność współpracować z każdym pracownikiem SuperHost.pl. Nigdy mnie nie zawiedli i odpowiedzieli na każde pytanie jakie przez ostatnie prawie juz dwa lata mialem. Szybka odpowiedz i super uprzejmy team. SuperHost.pl Kocham Was! :)
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Szybkosc

Wady

Brak

Extra informacje

2 Lata

~Superhost user / 2014-03-06

Sam hosting nie jest zły ale helpdesk to jakaś katastrofa. Albo blokują stronę bez ostrzeżenia, albo dają dwa tygodnie na zredukowanie obciążenia serwisu po czym blokują go po 1 ( jednym ) dniu. Identyczne problemu z obsługą Superhost maja ludzie od lat. Dziwne, że w tym czasie ktoś zarządzający nie ogarnął sprawy i nie zrealizował tej obsługi profesjonalnie.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
3.00
Zalety

nowy wisepanel

Wady

dramatyczna obsługa techniczna

Extra informacje

2 lata

~Superhost user / 2014-03-06

Sam hosting nie jest zły ale helpdesk to jakaś katastrofa. Albo blokują stronę bez ostrzeżenia, albo dają dwa tygodnie na zredukowanie obciążenia serwisu po czym blokują go po 1 ( jednym ) dniu. Identyczne problemu z obsługą Superhost maja ludzie od lat. Dziwne, że w tym czasie ktoś zarządzający nie ogarnął sprawy i nie zrealizował tej obsługi profesjonalnie.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
3.00
Zalety

nowy wisepanel

Wady

dramatyczna obsługa techniczna

Extra informacje

2 lata

~Superhost user / 2014-03-06

Sam hosting nie jest zły ale helpdesk to jakaś katastrofa. Albo blokują stronę bez ostrzeżenia, albo dają dwa tygodnie na zredukowanie obciążenia serwisu po czym blokują go po 1 ( jednym ) dniu. Identyczne problemu z obsługą Superhost maja ludzie od lat. Dziwne, że w tym czasie ktoś zarządzający nie ogarnął sprawy i nie zrealizował tej obsługi profesjonalnie.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
3.00
Zalety

nowy wisepanel

Wady

dramatyczna obsługa techniczna

Extra informacje

2 lata

nowakukasz / 2012-11-28

Z firmą współpracuję a i wiem o niej od niedawna. ale trzeba powiedzieć, że mają jedną z najlepszych ofert na rynku. 8 zł za miesiąc + promocja róg obfitości (sprawdźcie sobie! bo warto) - cud miód orzeszki :))
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

a wszystko

Wady

-

Extra informacje

tanio, od kilku tygodni

nowakukasz / 2012-11-28

Z firmą współpracuję a i wiem o niej od niedawna. ale trzeba powiedzieć, że mają jedną z najlepszych ofert na rynku. 8 zł za miesiąc + promocja róg obfitości (sprawdźcie sobie! bo warto) - cud miód orzeszki :))
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

a wszystko

Wady

-

Extra informacje

tanio, od kilku tygodni

nowakukasz / 2012-11-28

Z firmą współpracuję a i wiem o niej od niedawna. ale trzeba powiedzieć, że mają jedną z najlepszych ofert na rynku. 8 zł za miesiąc + promocja róg obfitości (sprawdźcie sobie! bo warto) - cud miód orzeszki :))
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

a wszystko

Wady

-

Extra informacje

tanio, od kilku tygodni

encore / 2012-11-07

Superhost wprowadziło ofertę promocyjną, zobaczyłem wczoraj na ich stronie. Róg obfitości – w hostingu biznes 2.0 i bez limitów można dostać kupony warte do 2000 zł.Ciekawa jest opcja z kuponem na email marketing. Zresztą zobaczcie sami. http://superhost.pl/hosting/www/Aż żałuję, że mam już z nimi podpisaną umowę. Chociaż i tak do końca nie ma czego, bo hosting działa wyśmienicie.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

tanio, działa, dobry helpdesk, ciekawe promocje

Wady

brak

Extra informacje

około dwóch lat

encore / 2012-11-07

Superhost wprowadziło ofertę promocyjną, zobaczyłem wczoraj na ich stronie. Róg obfitości – w hostingu biznes 2.0 i bez limitów można dostać kupony warte do 2000 zł.Ciekawa jest opcja z kuponem na email marketing. Zresztą zobaczcie sami. http://superhost.pl/hosting/www/Aż żałuję, że mam już z nimi podpisaną umowę. Chociaż i tak do końca nie ma czego, bo hosting działa wyśmienicie.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

tanio, działa, dobry helpdesk, ciekawe promocje

Wady

brak

Extra informacje

około dwóch lat

encore / 2012-11-07

Superhost wprowadziło ofertę promocyjną, zobaczyłem wczoraj na ich stronie. Róg obfitości – w hostingu biznes 2.0 i bez limitów można dostać kupony warte do 2000 zł.Ciekawa jest opcja z kuponem na email marketing. Zresztą zobaczcie sami. http://superhost.pl/hosting/www/Aż żałuję, że mam już z nimi podpisaną umowę. Chociaż i tak do końca nie ma czego, bo hosting działa wyśmienicie.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

tanio, działa, dobry helpdesk, ciekawe promocje

Wady

brak

Extra informacje

około dwóch lat

nunu / 2012-10-29

Bardzo tanio. To po pierwsze. A z usług firmy korzystam ponad dwa lata. Najpierw domeny, później pakiety hostingowe.Hosting działa bez przerwy, raz czy dwa były drobne problemy, ale kontakt z obsługą 24/h na dobę na jak najwyższym poziome. Zresztą dostałem też o tym info.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75
Zalety

działa :D

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

ponad dwa lata

nunu / 2012-10-29

Bardzo tanio. To po pierwsze. A z usług firmy korzystam ponad dwa lata. Najpierw domeny, później pakiety hostingowe.Hosting działa bez przerwy, raz czy dwa były drobne problemy, ale kontakt z obsługą 24/h na dobę na jak najwyższym poziome. Zresztą dostałem też o tym info.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75
Zalety

działa :D

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

ponad dwa lata

nunu / 2012-10-29

Bardzo tanio. To po pierwsze. A z usług firmy korzystam ponad dwa lata. Najpierw domeny, później pakiety hostingowe.Hosting działa bez przerwy, raz czy dwa były drobne problemy, ale kontakt z obsługą 24/h na dobę na jak najwyższym poziome. Zresztą dostałem też o tym info.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75
Zalety

działa :D

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

ponad dwa lata

smoky / 2012-10-12

Mam u nich sporo serwisów na hostingu od dłuższego czasu i nigdy nie miałem żadnego problemu. Nie zdarzyły mi się żadne awarie, ale w razie czego wiem że jest pomoc techniczna 24h, co bardzo sobie cenię. Myślę, że ich stosunek ceny do parametrów jest bardzo atrakcyjny.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

szybkość, pomoc techniczna

Wady

brak

Extra informacje

nie pamiętam

smoky / 2012-10-12

Mam u nich sporo serwisów na hostingu od dłuższego czasu i nigdy nie miałem żadnego problemu. Nie zdarzyły mi się żadne awarie, ale w razie czego wiem że jest pomoc techniczna 24h, co bardzo sobie cenię. Myślę, że ich stosunek ceny do parametrów jest bardzo atrakcyjny.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

szybkość, pomoc techniczna

Wady

brak

Extra informacje

nie pamiętam

smoky / 2012-10-12

Mam u nich sporo serwisów na hostingu od dłuższego czasu i nigdy nie miałem żadnego problemu. Nie zdarzyły mi się żadne awarie, ale w razie czego wiem że jest pomoc techniczna 24h, co bardzo sobie cenię. Myślę, że ich stosunek ceny do parametrów jest bardzo atrakcyjny.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

szybkość, pomoc techniczna

Wady

brak

Extra informacje

nie pamiętam

smoku / 2012-10-09

Z usług superhost korzystam od dawna, najpierw podstawowy hosting i domeny, teraz już większość ich usług i rozwiązań dla biznesu. Owszem, czasem jakieś problemy się pojawiają, ale są szybko rozwiązywane i wcale nie szkodzi to mojej działalności.Hosting szybki, wydajny, firma bardzo solidna.Polecam bez cienia wątpliwości
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

szybkość, wydajność, cena, obsługa

Wady

raczej brak

Extra informacje

2 lata, ceny różnie, ale generalnie tanio

smoku / 2012-10-09

Z usług superhost korzystam od dawna, najpierw podstawowy hosting i domeny, teraz już większość ich usług i rozwiązań dla biznesu. Owszem, czasem jakieś problemy się pojawiają, ale są szybko rozwiązywane i wcale nie szkodzi to mojej działalności.Hosting szybki, wydajny, firma bardzo solidna.Polecam bez cienia wątpliwości
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

szybkość, wydajność, cena, obsługa

Wady

raczej brak

Extra informacje

2 lata, ceny różnie, ale generalnie tanio

smoku / 2012-10-09

Z usług superhost korzystam od dawna, najpierw podstawowy hosting i domeny, teraz już większość ich usług i rozwiązań dla biznesu. Owszem, czasem jakieś problemy się pojawiają, ale są szybko rozwiązywane i wcale nie szkodzi to mojej działalności.Hosting szybki, wydajny, firma bardzo solidna.Polecam bez cienia wątpliwości
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

szybkość, wydajność, cena, obsługa

Wady

raczej brak

Extra informacje

2 lata, ceny różnie, ale generalnie tanio

~MarcinIT / 2012-10-06

Te opinie poniżej to już chyba nieaktualne. Firma już od dłuższego czasu poprawiła znacząco swoje usługi i stała się konkurnecją dla innych hostingodawców. Sam posiadam tam hosting i jestem jak najbardziej zadowolony.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50
Zalety

Dobra obsługa techniczna, Niezawodność

Wady

Extra informacje

2 lata

~MarcinIT / 2012-10-06

Te opinie poniżej to już chyba nieaktualne. Firma już od dłuższego czasu poprawiła znacząco swoje usługi i stała się konkurnecją dla innych hostingodawców. Sam posiadam tam hosting i jestem jak najbardziej zadowolony.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50
Zalety

Dobra obsługa techniczna, Niezawodność

Wady

Extra informacje

2 lata

~MarcinIT / 2012-10-06

Te opinie poniżej to już chyba nieaktualne. Firma już od dłuższego czasu poprawiła znacząco swoje usługi i stała się konkurnecją dla innych hostingodawców. Sam posiadam tam hosting i jestem jak najbardziej zadowolony.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50
Zalety

Dobra obsługa techniczna, Niezawodność

Wady

Extra informacje

2 lata

~bociek / 2007-10-16

Gdy odchodizłem od Home.pl do serwerydedykowane.pl skuszony dobrymi opiniami i atrakcyjnymi cenami zrobilem najwiekszy blad. Od ponad roku u nich serwer dedykowany - wypasiony serwer. Ogolnie gdyby nie awarie bylbym zadowolony ale co mnie najbardziej wkurza to fakt ze serwer lezy i NIKT kompletnie NIKT w tej firmie nie potrafi nic zrobic (mowie o fizycznym restarcie lub wymianie wadliwego podzespolu) a nawet co gorsza nie wie jaka jest przyczyna problemu. Dzis przegieli serwer nie dziala od godz. 5 rano, 6 telefonow, 4 maile i zero odzewu. Po prostu olewanie klienta, a nie placimy malo za ten serwer.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
2.75
Zalety

jesli dziala to jest ok

Wady

jesli cokolwiek sie zepsuje to na amen i nic o awarii sie nie wie, superhost tez nic nie bedzie wiedziec.

Extra informacje

~bociek / 2007-10-16

Gdy odchodizłem od Home.pl do serwerydedykowane.pl skuszony dobrymi opiniami i atrakcyjnymi cenami zrobilem najwiekszy blad. Od ponad roku u nich serwer dedykowany - wypasiony serwer. Ogolnie gdyby nie awarie bylbym zadowolony ale co mnie najbardziej wkurza to fakt ze serwer lezy i NIKT kompletnie NIKT w tej firmie nie potrafi nic zrobic (mowie o fizycznym restarcie lub wymianie wadliwego podzespolu) a nawet co gorsza nie wie jaka jest przyczyna problemu. Dzis przegieli serwer nie dziala od godz. 5 rano, 6 telefonow, 4 maile i zero odzewu. Po prostu olewanie klienta, a nie placimy malo za ten serwer.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
2.75
Zalety

jesli dziala to jest ok

Wady

jesli cokolwiek sie zepsuje to na amen i nic o awarii sie nie wie, superhost tez nic nie bedzie wiedziec.

Extra informacje

~bociek / 2007-10-16

Gdy odchodizłem od Home.pl do serwerydedykowane.pl skuszony dobrymi opiniami i atrakcyjnymi cenami zrobilem najwiekszy blad. Od ponad roku u nich serwer dedykowany - wypasiony serwer. Ogolnie gdyby nie awarie bylbym zadowolony ale co mnie najbardziej wkurza to fakt ze serwer lezy i NIKT kompletnie NIKT w tej firmie nie potrafi nic zrobic (mowie o fizycznym restarcie lub wymianie wadliwego podzespolu) a nawet co gorsza nie wie jaka jest przyczyna problemu. Dzis przegieli serwer nie dziala od godz. 5 rano, 6 telefonow, 4 maile i zero odzewu. Po prostu olewanie klienta, a nie placimy malo za ten serwer.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
2.75
Zalety

jesli dziala to jest ok

Wady

jesli cokolwiek sie zepsuje to na amen i nic o awarii sie nie wie, superhost tez nic nie bedzie wiedziec.

Extra informacje

~Ana / 2007-10-11

Jestem niezwykle zadowolona z usług firmy SuperHost.pl s.c. Usługa hostingowa pakiet Start, który posiadam od ponad 2 latach działa bez zarzutu. Początkowo moje konto miało panel administracyjny cPanel, natomiast teraz wykfalifikowani technicy przenieśli moje konto na WisePanel. Bardzo łatwy w obsłudze panel, który dodatkowo ma po boku zawarte obiaśnienia oraz wymienione w punktach czynności, które należy wykonać. Nawet jeśli zdarzył mi się jakiś problem z podpięciem domeny mogę zawsze zadzwonić do pomocy technicznej, która jest 24h/7. Technicy w prosty sposób wyjaśniają jak należy przeprowadzić całą operacje. Faktury są zawsze wystawiane na 30 dni przed wygaśnięciem usługi. W przypadku domen, a dokładniej ich wygasania zawsze są przypomnienia. Zarówno mailowe jak i telefoniczne. Serwer działa bez awaryjnie i z tego co wiem serwerownia znajduje sie w Gdańsku nie daleko siedziby działu technicznetgo. Naprawde polecam usługi firmy SuperHost. łatwo można je zamówić, tak samo łatwo można zarejestrować domeny. Firma oferuje też całą game usług dodatkowych np. tworzenie stron www, pozycjonowanie itp...Pozdrawiam serdecznieANA
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

BARDZO dużo plusów

Wady

czasmi trzeba czekac 24h na odpowiedz na maila

Extra informacje

2 lata, cena 99 zł netto

~kazik / 2007-08-10

Nie rozumiem tych pozytywnych opinii, ktore tu ludzie wypisuja. Przeciez ten hosting to masakra. Wsparcie techniczne na bardzo niskim poziomie. Odpowiadaja szablonowo zamiast w czyms konkretnym pomoc. A pomoc jest w czym bo co chwila im serwer przestaje dziala. NIE POLECAM!!!
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
2.75
Zalety

CenaParametry

Wady

WsparcieAwaryjnosc

Extra informacje

6 miesiecy

~Nolte / 2007-08-10

Co tu dużo mówić, stabilna firma na polskim rynku, korzystam z ich usług Superhost dla mniejszych klientów jaki Serwerydedykowane i za te pieniądze nie mógłbym oczekiwać dużo więcej.Problemy techniczne rozwiązywane są dość szybko, własny panel administracyjny porywa swoją prostotą, idealne rozbudowywane rozwiązanie.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75
Zalety

cena, jakość, pozycja na rynku, fajny panel, bezpieczeństwo

Wady

drobne przerwy techniczne, czasami opieszalosc pracownikow pomocy tech

Extra informacje

hosting posiadam od 4 miesięcy, dwa serwery od pół roku, cena za hosting to 99zł a za dedyki po 399

~Mik / 2007-08-06

Miałem dużo przebojów z różnymi hostingami w Polsce i za granicą. Obecnie już od paru miesięcy mam hosting w superhost i mimo różnych przerw technicznych związanych z aktualizacjami systemu, które mają miejsce w nocy to jestem zadowolony. W końcu kiedyś trzeba rozwijać system, więc przerwy są niezbędne.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50
Zalety

- cena, -parametry, -rozwijany system, -intuicyjne zarządzanie,

Wady

- nocne przerwy związane z rozbudową,

Extra informacje

od 2 miesięcy, kupiony za 99 zł

~Guzowaty / 2007-08-03

Nudna firma, po okresie próbnym byłem zadowolony i teraz też jestem.Większych rewelacji nie ma. Własny Panel, wszystko działa. Ogolnie dość zadowolony. Nie wiem co można więcej chcieć od usługodawcy. Wsparcie tech -4 dlatego że jeszcze nie miałem z nimi kontaktu.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75
Zalety

Działa jak należy, ciekawy panel, prace techniczne w godzinach nocnych

Wady

Nudy!

Extra informacje

3 tygodnie, za 149 zł

~LwiPazur / 2007-08-02

Mam u nich 2 serwery dedykowane i jest nieźle. Jeden w Gdańsku jeden w Warszawie, wszystko rozwija się bardzo ładnie. KVM gdy niezbędna jest dostepny, pomoc technika rzeczowa. Ogólnie jestem zachęcony do dalszej współpracy.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50
Zalety

Duża różnorodność dostępnego sprzętuSzybka wymiana sprzętuMożliwość upgradu już użytkowanego sprzętuMiły rzeczowy kontakt

Wady

Czasem problem w gubieniu części pakietów

Extra informacje

Jeden serwer już blisko 2 lata, drugi od 5 miesięcy, w sumie abonament około 1500 zł

~Motyl / 2007-07-30

Wszystko w porządku, optymalnie skonfigurowany, bezpieczny, funkcjonalny i zdecydowanie w dobrej cenie. Serwerownia w Polsce, obsługa po polsku i bardzo intuicyjny panel zarządzania WisePanel
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75
Zalety

Cena, konfiguracja, php 4 i php 5, własny panel administracyjny, pomoc techniczna 24h/ dobę, dobry kontakt mailowy

Wady

Brak księgowości w weekendy, brak ssh i możliwości instalowania własnych certyfikatów ssl

Extra informacje

9 miesięcy, ok 200 zł

~Miki / 2007-07-29

Firma przedstawia sobą totalny brak profesjonalismu. Bardzo częste awarie. Sprzęt nie mający nic wspólnego z serwerami płyty głowne ASRock za 70 zł. Brak zasilania awaryjnego. Ech nawet nie mam siły dalej pisać. Naprawdę odradzam.
Zalety

Cena

Wady

Podzespoły typu ASrockKiepska obsługa technicznaBardzo częste awarie

Extra informacje

Serwer miałem w tej "firmie" przez 5 miesięcy

Sugrowicz / 2007-07-11

Jestem zadowolonym posiadaczem konta od 4 miesięcy.Cena w stosunku do jakości i funkcjonalności jest rewelacyjna.Po różnych przebojach trafiłem w końcu na stabilne serwery.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50
Zalety

Przejrzysty panel administracyjnyNiezależne funkcjonowanie wszystkich usług na serwerzePomoc techniczna 24h na dobęWciąż rozwijany Autorski panel administracyjny WisePanelSzybkość łączBardzo tanie domeny, szybka rejestracjaChyba wszystkie możliwe domeny narodoweFirma z mojego miasta! :)

Wady

Brak pgSql (mają wprowadzić niedługo)Brak nowoczesnego fajnego Webmaila (ale podobno pracują nad takim)Brak obsługi księgowej w weekendy

Extra informacje

już blisko 5 miesięcy

~Ryzan / 2007-07-07

Wszyskto ok, wsparcie techniczne takei sobie. Mam konto od roku i nigdy nie mialem zadnych problemow, fakt ze dlugo odpowiadaja na maie.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.25

~mikee / 2007-02-01

Codzienne pady po 5-10 minut. Wolne dzialanie.. Tragedia..Duzy serwer, fajne opcje.. Ale co z tego... Jak ktos ma serwis ktory nie wymaga ciaglej bezawaryjnej dzialalnosci ale duzo zajmuje to polecam. Jak ktos wymaga ciaglej pracy bez przerwy - odradzam.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
2.50
Zalety

parametry

Wady

wszystko poza nimi

Extra informacje

~Marek / 2007-01-12

Jestem związany z SuperHost.pl od 2 lat i słyszałem o nich różne opinie.Większość złych bo takie z reguły się piszę - o tym co dobre rzadko kto mówi.Wydajność: 4 - zdarzają się awarie lecz są one krótkotrwałeParametry: 5 - zdecydowanie najlepsze parametry ze znanych mi hostingówWsparcie techniczne: 3 - pięta achillesowa firmy, ale zależy na kogo się trafi. Długo trzeba czekać na odpowiedź, ale zawsze po mailu reagują na problemCena/Jakość: 5 - zdecydowanie najlepsze w SuperHost.pl jest skojażenie ceny z jakością. Za niewielkie pieniądze otrzymujemy dobrej jakości hosting i pewność że firma cały czas się będzie rozwijać
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.25
Zalety

1. Cena2. Duże konta3. Dobra jakość usług4. Stały rozwój firmy5. Świetne promocje

Wady

1. Czasem zawodzi wsparcie techniczne2. Rzadkie i krótkie ale irytujące przerwy techniczne

Extra informacje

2 lata, usługa hostingowa Super za 149zł

~squall / 2007-01-10

jezeli macie wirtualke i spory serwis to odradzam absolutnie!kiepskie parametry serverow i jezeli wasza strona generuje spory ale nie olbrzymi load to lepiej isc do dreamhost.comobsluga fatalna, maja w dupie klienta i mam wrazenie ze graja sobie na kompach, malo profesjonalne ufoki, ktore tam siedza i nie potrafia rozmawiac z klientaminie potrafia doradzic co i jak i nie dbaja o klienta
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
3.25
Zalety

cena - zdecydowanie sa najtansi i parametry spox

Wady

fatalna obsluga

Extra informacje

2

treewood / 2007-01-09

Z firmą Superhost mam styczność od 2 lat. W firmie, której pracowałem mieliśmy wykupiony 1 x serwer RESSELER PRO, 1 x serwer dedykowany a obecnie posiadam 1 x konto START i 1 x konto STANDARD. Mając styczność z serwerami home.pl, kei.pl, nazwa.pl mam szansę porównać usługi tych firm.Moim zdaniem superhost.pl wypada dobrze w przypadku parametrów z powyższą konkurencją. Panel administracyjny cPanel a także WHM daje mnóstwo możlwości i jest intuicyjny. To jest spory plus i szkoda, że inne duże firmy hostingowe w Polsce takich paneli nie mają a bawią się w swoje własne często o wiele wiele gorsze.Niestety mankamentem firmy superhost.pl jest jej wsparcie techniczne. Bardzo często załatwiane sprawy są z dużymi opóźnieniami. Czasami na realizację czegoś trzeba czekać 24 godziny i gdyby się w tej sprawie nie upomniało to może by trwało o wiele dłużej. Niektóre rzeczy są robione na odpierdziel :/Z wydajnością też jest bardzo różnie. Zdażyły mi się 3 pady powyżej 24 godzin na różnych serwerach czy to RESSELER PRO, czy to na Dedykowanym czy na zwykłym koncie STANDARD.Dla tych, którzy nie prowadzą poważnego biznesu w necie i nie potrzebują super wydajnych maszyn to jest dobre miejsce.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
3.50

Internet Superhost.pl opinie