Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Stylovy
  • /
  • 1

Opinie o Stylovy

stylovy.pl

Tymbark

Zakupy Stylovy opinie
Asortyment
4.57
Dostawa
4.61
Łatwość zamawiania
4.63
Obsługa i reklamacje
4.52
Poziom cen
4.52

Średnia ocen

4.57

w skali od 1 do 5.

 

Stylovy opinie Stylovy
4.57 1632

Magda Kk / 2023-02-06

przesyłka bardzo szybko dotarła.Ciuchy dobrej jakosci jak na tak niska cene.paczka ladnie spakowana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko dotarlo,dobra jakosc

Wady

nie

Extra informacje

Kasia Bogacz / 2023-01-18

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jak na zdjęciach,wysoka jakosc,szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Joanna Zwierczyk / 2023-01-15

Bardzo polecam. Towar najwyższej klasy, kupiłam ten który sami produkują(stylovy). Rzeczy dopasowane do ciała a materiał jest wysokiej jakosci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko

Wady

Extra informacje

Honka / 2022-12-22

Zamówione wczoraj 21,12 aby doszło przed świetami, 22,12 kurier doręczył. Dziękuje za smaczny gratis :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko tanio dobra jakosc

Wady

Extra informacje

SKawula / 2022-12-04

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tak

Wady

nie

Extra informacje

Natalkapalka / 2022-11-04

szybka dostawa, rzeczy ladnie uszyte i spakowane w firmowe pudelko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko dobre ceny dobre rzeczy

Wady

Extra informacje

Renia / 2022-09-21

ładny dobrej jakosci towar wysylka wyslana po kilku minutach na drugi dzien kurier przyniosl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko

Wady

Extra informacje

Lamaz / 2022-08-19

Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, tania wysylka, dobra jakosc

Wady

Extra informacje

Zip / 2022-07-05

Jestem zaskoczony, zamówienie złożone po 15, informacja na stronie że zamowienia złożone do godziny 14 zoztaną wysłanego tego samego dnia. Moje zamówienie również zostało wysłane tego samego dnia, kolejnego dostarczone, rzeczy zapakowane w ładne firmowe pudełko a każda rzecz w osobnej folii. Rzeczy bardzo ładne z dużą ilością bawełny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, darmowa dostawa, jakosc, ładna strona

Wady

Za późno was znalazłem

Extra informacje

Klient / 2022-06-29

Firmę prowadzi ktoś ze średniowiecza. Blokuje konta jak się zwrócić towar lub złoży zmówienie i nie opłaci. Brak możliwości płacenia przy odbiorze. Nie polecam, odradzam!

Fluorka / 2022-06-27

Polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, ładne, dobra jakosc

Wady

Extra informacje

Jakub / 2022-06-06

Plus za uczciwy i szybki zwrot i natychmiastową wymianę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olson / 2022-06-06

Rzeczy jak na zdjęciu, wymiary zgadzają się z tabela podaną na stronie. Paczka na drugi dzień u mnie, baaardzo polecam ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adet93 / 2022-05-02

Zamówienie zrealizowane w tym samym dniu, rzeczy idealne dopasowane( mam 29lat leża idealnie).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Extra informacje

Ala / 2022-04-27

Zdjęcia mocno odbiegają w rzeczywistości od zdjęć na modelu..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Jakosc, wykonanie , rozmiar

Extra informacje

Olga.W / 2022-04-01

Rzeczy jakościowo bardzo dobre. Miałam problem z dobraniem odpowiedniego rozmiaru, jednak Panie na infolinii bardzo pomocne- wytłumaczyły jak dobrze zmierzyć rzeczy. Polecam bardzo i na pewno wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, obsługa, wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Radzio_oo / 2022-03-30

Rzeczy jakościowo bardzo dobre a co najważniejsze w bardzo dobrej cenie. Paczka na kolejny dzień była już u mnie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Stylovy.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Paczka ładnie zapakowana, dotarła bez wad

Wady

Extra informacje

Katarzyna R. / 2022-03-30

Bardzo dobra jakość rzeczy, wysyłka ekspresowa. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kotek / 2022-03-30

brak profesjonalizmu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych zalet

Wady

brak kontaktu i rozmowy z klientem

Extra informacje

F.C / 2022-03-29

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko,

Wady

"minus na akumlatorze"

Extra informacje

Wielicki.Piotr / 2022-03-17

Zamówienie bardzo szybko zrealizowane, rzeczy ładne i dobrej jakosci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, ceny ok, ładnie spakowane

Wady

Extra informacje

tydzień

NiINA / 2022-01-29

Polecam zamówiony seterek i koszulka - super???? . Materiał uciagliwy co w naszym przypadku jest bardzo ważne .Expresowa wysyłka ,Solidnie spakowane . Dziękujemy i do ponownego zamówienia ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ws / 2022-01-27

obsługa klienta poniżej krytyki, klientowi wmawia się że żadna niezgodność wymiarowa nie wchodzi w grę, osoba na infolini twierdzi iż "gdy on to bedzie mierzył - wymiar zawsze będzie się zgadzał" - tak ja też mogę zmierzyć tak że z faktycznego wymiaru 50 cm zrobię 49 żeby się zgadzało z odchyleniem +-1cm - to przykład z rozmowy. na dodatek nie idzie się dodzwonić, założone konto - nagle jest nieaktywne - a dokonałem zakupu. wystawiane są produkty które są rozmiarowo nieodstępne. wszystko to powoduje rezygnację z zakupu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

nie ma

Wady

fatalna obsługa,

Extra informacje

Bomba / 2022-01-25

Jakosc wykonania, cena i czas realizacja 5 na 5 :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

EW / 2022-01-09

Wszystko doskonale
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kordian / 2021-12-26

Polecam 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, dobre ceny, jakoś

Wady

Extra informacje

21lat, 179cm, 81kg

Jastrząb / 2021-12-16

W srodę wieczorem zamówione, dzis dotarło. Paczka super spakowana a rzeczy ładne i dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko tanio

Wady

Extra informacje

Usia / 2021-12-10

Wczoraj o 15 złożyłam zamówienie, 2 minuty potem telefon ze sklepu czy mogą zmienić kuriera w tej samej cenie na innego bo inny jeszcze zdąży w tym samym dniu odebrać i paczkę będzie jutro a ten poprzedni już był. Dziś o 11 paczka u mnie. Tak się obsługuje klienta!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko mega

Wady

Extra informacje

Fudal / 2021-11-28

96cm w pasie i 185cm. wybrałem 34, spodnie super na wesele. Szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2021-11-27

Niestety spodnie po kilku tygodniach chodzenia popruły się w pasie. Po tygodniu dodatkowo zepsuł się zamek w rozporku. Jakość jest fatalna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Ładny materiał, wygląda dobrze

Wady

Słaba jakość w porównaniu z cenami

Extra informacje

Voga24 / 2021-11-25

Fajne rzeczy zgodne ze zdjęciami, materiał dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

---

Extra informacje

Domin91 / 2021-11-15

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ładne dobre jakosci rzeczy i szybka wysylka

Wady

zeby tansza darmowa dostawa była

Extra informacje

Gregor / 2021-11-09

Bez zastrzeżeń.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bwilona / 2021-10-23

Zamówione 18.10 o13stej, kurier doręczył dzień później. Ładnie spakowane,jakosc dobra, ciuchy na żywo bardzo ładne. Rozmiarowka zgadza się z opisem ale polecam je sprawdzać ponieważ są mniejsze od europejskich.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko ładne tania wysylka

Wady

Mniejsza rozmiarowka

Extra informacje

Mlodydetailer / 2021-10-16

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tak

Wady

Extra informacje

Pawel / 2021-10-09

Tak jak powinno być! Szybko, sprawnie i bez problemów. Opis aukcji jak najbardziej przejrzysty i zgodny ze stanem faktycznym otrzymanego towaru. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, fajne rzeczy

Wady

Extra informacje

Janusz Kutergira / 2021-10-06

Naciągacze na pieniądze!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hugo / 2021-10-06

Qqqq
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

111

Extra informacje

Pawel / 2021-10-03

Oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Zabrudzaja zeczy na zwrotach i patrza wmówić że to zrobił klient

Adam / 2021-10-03

Zwróciłem czysta koszule wysłałem ja wybrudzili ja uwas na zwrotach i nie chcecie oddać pieniędzy jestescie oszustami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Wgl

Justynas / 2021-08-28

Wszystko ok. Towar zgodny z zamówieniem. Taki, jak na zdjęciu. Jakościowo b.fajny. Ekspresowa dostawa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota Kuś / 2021-08-26

super jakosc piekne wykonanie polecam stylovy :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojtekbm / 2021-08-18

Zamówione spodnie spakowane w folijke, reklamówkę i foliopak. Ładnie złożone, w paczce formularz do zwrotu, paczka spakowana po 10 minutach, dostarczona na drugi dzień.Jakość na plus, dużo bawełny, nogi nie pocą się. Sklep można polecać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Scania / 2021-08-06

Wszystko ok, szybko przyszło, ładnie spakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zofia / 2021-08-02

Miła obsługa i dobrej jakości rzeczy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Konrad / 2021-07-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

miesiąc

Barber / 2021-07-21

Na sklep stylovy.pl trafiłem przypadkowo, zamówiłem już kilka razy. Ubieram się to praktycznie na każda okazje. Zawsze szybko zrealizowane zamowienienie a jakosc ubrań niejednokrotnie przewyższa oczekiwania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid / 2021-07-15

Zgodnie z oczekiwaniami. Wysyłka w tym samym dniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, jakosc, ok ceny

Wady

Extra informacje

Kupujaca / 2021-07-01

Wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko. Dobra jakosc

Wady

Extra informacje

DanielW / 2021-06-14

polecam sklep www.stylovy.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko tak jak powinno byc

Wady

Extra informacje

tydzien

Kamildhl / 2021-06-12

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko

Wady

Extra informacje

2 tygodnie

Dagmara / 2021-06-09

Mogę polecić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, jakosc

Wady

Extra informacje

Sandra / 2021-06-02

Wszystko super. Mąż i syn ubrani w jednym miejscu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, przystępne ceny, modnie.

Wady

Extra informacje

Polecam

Kingawld / 2021-05-10

Polecam www.stylovy.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Przejrzysta, ładna strona, fajne ciuchy, dobre ceny, szybka wysyłka.

Wady

Extra informacje

Kamildpd / 2021-05-03

Szybko i zgdnie z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysylka, szczegolowy opis, wymiary, ladnie spakowane,jakosc

Wady

Extra informacje

miesiac

Andżelika / 2021-04-20

Nie polecam zamawiania białych koszul które wcale nie są białe tylko błękitne... Jestem zawiedziona.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.25

Sławek / 2020-09-22

Elegancki sklep i elegancki towar, obsługa super, nie ma problemu z wymianą zakupionych towarów, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fajne wzory i kroje

Wady

Extra informacje

Ania / 2020-09-09

Szybka wysyłka, darmowa dostawa, jakosc naprawdę spoko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fajne rzeczy, dobra jakosc, szybko

Wady

Trzeba sprawdzać rozmiarówkę

Extra informacje

KonradBdg / 2020-08-28

Wszystko git.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko,tanio

Wady

Nie wiem

Extra informacje

Anqa89 / 2020-07-16

Szybko i wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko,tanio, darmowa wysylka

Wady

Extra informacje

Karol3k / 2020-06-01

Wszystko ok. Paczka na drugi dzień. Wymiana tez szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, fajne rzeczy

Wady

Nie mam

Extra informacje

Rafal Kaptur / 2020-05-19

Jakosc ok Wysylka w 1dzien. Ciuchy jak na foto. Rozmiarowka zanizona, Trzeba sprawdzac wymiary Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Trzeba sprawdzac wymiary

Extra informacje

5dni

Kuraq / 2020-05-12

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaqia / 2020-05-08

Paczka odebrana na drugi dzień od zamówienia. Dokładnie jak na foto. Mąż zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Mogła by być tańsza wysylka

Extra informacje

Konqad / 2020-05-05

Wszystko ok!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, jakość

Wady

Extra informacje

Dawid / 2020-05-05

Wysyłka w 24h, jakosc rewelacja. Będę wracał!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, dobra jakosc.

Wady

Extra informacje

Kinga / 2020-05-04

Towar na żywo lepszy niż na zdjeciach. Wysyłka bardzo szybko. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka,dobra jakość

Wady

Extra informacje

mareczek / 2020-01-28

Szkoda, że nie mogę dać lepszej oceny niż 5 :DDDDD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Stylovy opinie