Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Konsole
  • /
  • Sony Playstation 3
  • /
  • 1

Opinie o Sony Playstation 3

Elektronika Sony Playstation 3 opinie
Cena/Jakość
4.54
Jakość wykonania
4.83
Osprzęt, materiały
4.92
Wydajność
4.92
Wyposażenie
4.77

Średnia ocen

4.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

15

dodanych opinii

 

~Lukas / 2016-06-02

Moim skromnym zdaniem konsola Sony PlayStation 3 jest bardzą dobrą konsolą dla osób które lubią dobrą jakość(grafikę). Konsola ta byla by lepsza gdyby była płaska ponieważ by się zmieściła w np.Małe miejsca.Wyposażenie do PS3 również jest dobre np.Move czy też pistolety/karabiny. Lecz to na co zwróciłem szczególną uwagę to wydajność,od czasu do czasu są pewnego todzaju ścięcia,lecz to nie przeszkadza w rozgrywce.PS3 jak na swóje wykonanie parametry jakość i całokształt jest warta tych pieniędzy.
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.60
Zalety

Wyposażenie , jakość , cena

Wady

Brak

Extra informacje

~fanix / 2011-12-15

ps 3 rządi , nie tek iak xBox on chuczy jak kombajn i pożera kase ja odkurzacz
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.80
Zalety

cichy,tani,wydajny

Wady

żadnych

Extra informacje

~fan-xp / 2011-12-03

Grafa jakość cichość wydajność,ale jak bym miał wymieniać wszystkie zalety to by zbyt długo trwało.O x boxos niema czytnika płyt HDMI plastik z recyklingu wygibastyczny pad grafika jak w pierwszym komputerze świat.Jednym zdaniem x box to ****** ******* ******* ******* a playstation 3 najlepszą konsolą na świecie.
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

grafa,HDMI,sixaxis,Heavy rain,CENA!!,Blue-ray i inne.

Wady

Brak

Extra informacje

3 lata 1350zł

~kacpet / 2011-09-14

Mam Playstation3 320 gb slim jestem bardzo Z NIEJ zadowolony.Nie rozumiem ludzi którzy wola xboxa.Narzekają na ceny i gry ale PŁACI SIĘ WIĘCEJ ZA LEPSZY PRODUKT
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.40

~domiś103 / 2011-08-01

ja mam ps3 rok i bardzo je chwale bo ma grafike lepszą od Xboxa lepszą pamięć jak ktos ma grafikę HD jest nie zła jeden kolega na pisał tak : Konsola jest po to żeby grać a nie nagrywać płyty na xboxie xbox jest do bani i tyle . pozdro dla wszystkich
Cena/Jakość
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

jest zajebisty , ma fajne gry, grafika lepsza od x boxa , lepsza pamięć

Wady

Extra informacje

Rok

~Bartek Żegleń / 2010-12-27

gry ida w HD jest blu-ray
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

małe ceny gier

Wady

nie mam

Extra informacje

Mam konsole od 2 tygodni

~adrian bujakiewicz / 2010-11-07

przed wczoraj kupiłem playstation 3 320gb+fifa11 za 1349 zł gram na telewizorze 42cale jestem zadowolony a xbox miałep 2-miesiące i go sprzedałem bo jest do dupy kupujcie playstation 3 !!!!!!!!!!pozdro

~pompon / 2010-04-16

Przeczytałem sobie przed momentem pierwszego posta, zacząłem się śmiać.. Tu cytuje PS3 nie wygra tej wojny [...] użytkownik w minusach napisał Blu-ray wrzucony na siłę... Jestem w szoku patrząc też na to, że teraz dzięki Br możemy My użytkownicy PS3 cieszyć się grami zawartymi na jednej płycie, a nie jak w przypadku FFXIII na xboxa, na 3/4 płytach. PS3 teraz zaczyna ogarniać i miejmy nadzieję dzięki świetnym grom, jakie na niego wychodzą stanie się znowu królem i zarazem królową konsol jak to się miało w wypadku PS2 wśród starej generacji.
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.80
Zalety

Grafika,Wydajność,Brak możliwości przerobienia,Dostępna w Polsce wraz ze wszystkimi możliwościami usługa PSN, która jest darmowa,Duża ilość świetnych tytułów na wyłączność,Stabilny system, częste uaktualnienia.

Wady

Wiadomo, jak w przypadku każdej konsoli CENY GIER,Jak dla mnie to średnio wygodne pady, nawet mimo tego iż mają wbudowany akumulator, wolę te z x-klocka,Drogie akcesoria, w szczególności PAD za około 179 złotych nówka. W przypadku x-klocka w Auchan, bez kitu i bawełny 139 złotych ;)Brak możliwości stabilnego podłączenia pada z PS2, brak obsługi gier z PS3 (wyłączając wersje PS3 Fat 60 gb która te gry obsługuje, jeżeli nie uaktualnimy oczywiście systemu przez internet)

Extra informacje

PS3 - 7 miesięcy, cena około 1450 złotych.

~grzegorzeczek / 2010-03-25

Konsola znacznie potaniała od swojej premiery.Jak na tak bogate wyposarzenie jest bardzo tania. Większość ludzi kupuje xboxa żeby móc ściągać gry z internetu. Jedyne czego mi brak to kabel HDMI.
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.80
Zalety

Stosunek jakość/cena, ogrom możliwości spędzania z nią czasu.

Wady

Wysoka cena gier(dotyczy wszystkich konsol)

Extra informacje

5 miesięcy

~Aim / 2009-08-02

Super Konsola
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

SUPER GRAFIKA !! DARMOWY NET, BLU-RAY , OGROMNA MOC !

Wady

DROGA

Extra informacje

~konrado / 2008-07-24

jest zaj........ kocham ją tak samo jak kocham swoją kobietę!!!!!!!!
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

cudo

Wady

nie ma

Extra informacje

2 miesiące 1599zł

~Devil / 2008-05-24

Hmm.. Konsola naprawde wydajna i godna kupna mimo dosc wygurowanej ceny ktora mogla by byc troche nizsza. na konsole jest dostepne wiele hitow z kategori gier i nadchodza nastepne premiery. Kazdy slyszal przypuscmy o Grand theft Auto IV, GRAN TURISMO 5 Prologue, nowy Metal Gear Solid, KillZone 2 i wiele innych. Konsole polecam kazdemu kto lubi dobrze pograc i irytuje go ciagle zmienianie sprzetu jak w przypadku PC. Polecam i Pozdrawiam
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.40
Zalety

Moc konsoli, olbrzymia wydajnoscStylistyka PS III... jak dla mnie wygląda bardzo dobrze i nowoczesnie a jak na moj gust o Xie nie moge tego powiedziecBlu-ray (X360 nie ma)Oczywiscie Full HD 1080Internet za darmo a nie jak w przypadku X360Bezprzewodowe pady SIXASIX

Wady

Cena i jeszcze raz Cena.

Extra informacje

~czdzpiotras / 2007-11-05

Ps3 jest spox!! nie to co ten kombajn xbox360!sa bez poruwnania a i tak polowa plowa pajacow woli ten odkurzacz x box!!ps3 -grafa spox wrazenia spox ogolnie spox a co do ceny to za dobre rzeczy trzeba zaplacic biegaki z boxowcy3600!!
Zalety

wszystko

Wady

rzadnych

Extra informacje

w dniu premiery 3 tys.

~Incognito / 2007-08-09

XBox to kupa zlomu, ponad polowa konsol jest uszkodzona, to dla Ciebie dobra konsola? PS3 powoli sie rozkreca, E3 to potwierdzilo. Droga? Zalezy jak na to spojrzec. Stacjonarny sredniej klasy odtwarzacz blu-ray kosztuje okolo 2-2,5 zl. a tutaj za tyle samo ma sie dodatkowo konsole(z coraz to lepszymi grami). No i co najwazniejsze konsole ktora sie nie psuje!
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.60

~Martin / 2007-03-27

Jestem posiadaczem PS3 kupiłem ją w dniu premiery.Przedewszystkim jest cichutka prawie w ogóle jej nie słychać w przeciweństwie do odkurzacza XBOX 360.ma bardzo leciutki pad czym też nie może pochwalić się xbox 360 Nie ma kolosalnego zasiLACZA CEGŁY jak xbox 360 tylko sam kabelak.jest wykonana z super materiałów i prezentuje się superMa przejrzyste menu.A gry niestety są drogie ale jak grafika nawet na 100Hz telewizorze przez s-video mozna ucieszyć oko ale przez blue ray nie bedzie żadnych ograniczeń w ilości informacji jeśli chodzi o gry ciekawe jaki nośnik zastosuje Microsoft . No i jeszcze odtwarzacz blue ray już są dostepne w media markt filmy na blue rayu oraz czytnik wszystich rodzajów kart i fajny program do oglądania zdjęć.Powiem szczerze wcześniej jak jeszcze nie było PS3 to myslałen nad zakupem xklocka 360 natomiast teraz bardzo się cieszę że nie popełniłem tak strasznego błędu.I jeszcze jedno w porównaniu z tymi parametrami jakie konsola prezentuje oraz biorąc pod uwage ile kosztowała PS2 po premierze w Polsce to cena 2399 PLN nie jest zbyt wygórowanaPozdrawiam
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00

Elektronika Sony Playstation 3 opinie