Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Konsole
  • /
  • Sony PSP 2004 slim&lite
  • /
  • 1

Opinie o Sony PSP 2004 slim&lite

Elektronika Sony PSP 2004 slim&lite opinie
Cena/Jakość
4.36
Jakość wykonania
4.91
Osprzęt, materiały
4.36
Wydajność
4.82
Wyposażenie
4.82

Średnia ocen

4.65

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

11

dodanych opinii

 

~gubi3 / 2012-06-11

po waszej pisowni widzę,że wypowiadają się tutaj albo dzieci,albo ludzie ułomni. Jezeli nie macie nic konkretnego do napisania to się nie wypowiadajcie. Każdy chwali to co ma, a człowiek chce poczytać konkretne opinie. ja uważam ,że wybór konsoli jest uzależniony od potrzeb klienta. Ja uważam że 2004 jest bardzo dobra grą chociażby dlatego ,że produkuje ją SONY, normalne,ze producent chce wydać lepszy produkt a nie gorszy, myślę,że tutaj decydującym czynnikiem jest cena, kup taka na jaką cie stać i uwierz mi ,że bedziesz zadowolony. pozdro.
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

trwała,lekka, duzy plus za wyjscie tv,

Wady

jak na razie brak

Extra informacje

325 zł, miesiąc

~psp 3004 jest beznadziejne / 2011-06-07

Prawie niczym się nie różni od psp 3xxx tylko ceną ,wyglądem i mikrofonem
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

wszystko

Wady

brak mikrofonu

Extra informacje

~psp 3004 jest glupie / 2011-06-07

3004 panem najpierw naucz się pisać i potem napisz komentarz. ile ty masz lat? 4?
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

wszystko

Wady

3004 jest beznadziejne

Extra informacje

1 rok 500zł a brat za 300zł 3004 jest beznadziejne

~michuo / 2011-06-07

tak jak w tytuleWadybrak bluetoothmam go 1 rok i kupieł za 300zł
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

Wady

brak bluetooth

Extra informacje

mam go 1 rok i kupieł za 300zł

~makaveli / 2011-04-04

mam i jestem zadowolony
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.20
Zalety

zalety dużo

Wady

wady żadne

Extra informacje

~rk / 2011-03-17

bardzo dobry spsent
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

same

Wady

zero

Extra informacje

1 miesiąc 1055

~Olko / 2011-02-04

Super
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

+++++

Wady

--------

Extra informacje

1 miesiąc 870

~Demon Hunter Team / 2009-03-11

Ja mam PSP i jestem Hardcorowym Graczem Mam gry Tekken5 Gta Vice City Monster Hunter Ded or Alive ridge racer2 i inne Szukam Programu na przerobienie PSP mam Wersje 3.60 I chce ściągać gey z neta a niewiem jak Przerobic konsolke
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.40
Zalety

Grafika Dźwięk Wydajność

Wady

Cena Mało gier Brak karty pamięci w komplecie

Extra informacje

3 dni 666zł

~kruk / 2008-12-24

:)
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.20

~olowek74 / 2008-11-26

A mnie się podoba.Mimo,że za 579 zł dostałem tylko konsolę i ładowarkę,to jakość wykonania jest dobra.Ekran nie ustępuje jakością komputerowemu LCD.Gier jest dużo,na aukcjach można kupić już za 20-30 złotych,jak się dobrze trafi.Jedyny mankament,w moim wypadku to płyta główna konsolki,dla której nie można wgrać alternatywnego oprogramowania.Jeśli masz fabryczne 4.01 zapomnij o przeróbce.Przynajmniej na razie.Nawet to,że PSP jest mniej wygodne w trzymaniu od pada Dual Shock Sony jest do przejścia.Po Paru godzinach zabawy można się przyzwyczaić albo dokupić za ok. dwie dychy uchwyt.Dla mnie PSP jest OK.Byłoby jeszcze lepsze gdyby cena spadła do max. czterystu paru złotych za gołą nówkę.
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
3.80
Zalety

jakość obrazu;ilość i jakość gier;funkcje dodatkowe-MP3,odtwarzanie filmów

Wady

kiepskie trzymanie;ceny za podstawowy zestaw;ograniczenia we wgrywaniu alternatywnego oprogramowania,a przez to zmniejszenie funkcjonalności

Extra informacje

kilka miesięcy,579złotych

maboroshi / 2008-01-24

64 mega ramu, bufor umd. Konsola odchudzona - cieńsza i lżejsza, wykończenie w 3 kolorach, polakierowane. W podstawowym zestawie nie ma kabla tv - koszt od 29 do 59 zł w zależności od tego czy euro, chinch czy komponent. Gry wczytuje naprawdę szybciej. Bateria starcza na około 5 godz grania. Warto zmodyfikować soft tak, by czytał gry z kart pamięci - działanie baterii wydłuża się nawet do 9 godz
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Osprzęt, materiały
Wydajność
Wyposażenie
4.60
Zalety

Bufor umd, wiecej ramu, lżejsza i cieńsza, wyjście na tv.

Wady

W wersji pianobalck

Extra informacje

grudzień 2007

Elektronika Sony PSP 2004 slim&lite opinie