Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Sklep-Szpilka 24
  • /
  • 1

Opinie o Sklep-Szpilka 24

sklep-szpilka24.pl

Jeziorzec

Zakupy Sklep-Szpilka 24 opinie
Asortyment
4.68
Dostawa
4.81
Łatwość zamawiania
4.88
Obsługa i reklamacje
4.69
Poziom cen
4.73

Średnia ocen

4.75

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

157

dodanych opinii

 

Lidzia / 2022-08-05

Kupiłam czarne sandałki, szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygodne, rozmiar odpowiedni.

Wady

Extra informacje

Zofia / 2022-07-26

Dzisiaj otrzymałam buty jedna para ok.druga para sandały niebieskie chodzone podeszwy brudne z tyłu u jednego buta podeszwa odkrejona . jeszcze takiego czegoś nie miałam .jak będę chciała stare buty pójdę do cucholandu..robię zwrot i nie chce żadnej zamiany na inny bubel .jak wam nie wstyd spakować chodzone buty przez kogoś
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Używane

Extra informacje

Urszula / 2022-07-22

Buty zgodne z opisem , błyskawiczną dostawa . Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2022-07-22

Super sklep szybka realizacja zamówienia towar zgodny z opisem polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-07-20

Wszystko perfekcyjnie oraz profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Małgorzata / 2022-07-12

Trampki damskie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Bardzo fajne i lekkie

Wady

Brak

Extra informacje

Maria / 2022-07-11

Właśnie otrzymałam zamówione 2pary sportowego obuwia,sandały gumkowe paski i białe kozaczki, z dostawy jestem zadowolona,buty takie jakie oczekiwałam zgodnie z zamówieniem, dostawa szybką,obsługa super,wszystko jest ok.Sklep wart polecenia innym osobom
Zalety

Szybko i perfekcyjnie,zgodnie z zamówieniem

Wady

Brak

Extra informacje

Szybką dostaw

Maria / 2022-07-11

Właśnie otrzymałam zamówione 2pary sportowego obuwia,sandały gumkowe paski i białe kozaczki, z dostawy jestem zadowolona,buty takie jakie oczekiwałam zgodnie z zamówieniem, dostawa szybką,obsługa super,wszystko jest ok.Sklep wart polecenia innym osobom
Zalety

Szybko i perfekcyjnie,zgodnie z zamówieniem

Wady

Brak

Extra informacje

Szybką dostaw

Orlena / 2022-07-07

Zamówiłam czarne sandałki wsuwane na gumkę 313 z ozdobami.Jestem bardzo zadowolona.Sandalki zgodne z wyglądem i rozmiarem.Ceny przestępne Bardzo polecam ten sklep również za szybkość realizacji zamówienia..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-07-06

Zamówiłam buty, pomyliłam rozmiar i bez problemu został zmieniony. Dostawa w 2 dni, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka realizacja zamówienia

Wady

Nie mogłam skontaktować się ze sklepem przez kontakt dodany na stronie, wyskakiwał błąd. Napisałam przez massengera.

Extra informacje

Miecia / 2022-07-05

Bardzo dobry sklep, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2022-06-22

Ekspresowa wysyłka i dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Dość dobra cena

Wady

Na białych butach, różowe plamy przebarwienia

Extra informacje

Michał / 2022-06-16

Drugi raz skorzystałem z tego sklepu i drugi raz otrzymałem naprawdę dobre obuwie obuwie zawsze były takie jak na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar dokładnie jak na zdjeciach

Wady

Brak

Extra informacje

Kinga / 2022-06-16

Dobra obsługa , ładne opakowanie buty ale jeden minus bo zrobiłam sobie odciski na palcach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Wysokość korka dobra

Wady

Odciski na palcach , palce uciekają do przodu

Extra informacje

Ilona / 2022-06-15

Bardzo szybka dostawa,niskie ceny,bardzo duży wybór.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ERYKA / 2022-06-01

Super sklep!!! Szybka wysyłka zamówiony towar zgodny z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2022-05-31

Szybko, sprawnie i w stalym kontakcie:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybkość

Wady

Brak

Extra informacje

Nancy / 2022-05-28

Hi Our Medical-Grade Toenail Clippers is the safest and especially recommended for those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, thickened nails etc.. Shop Now: thepodiatrist.shop Thanks and Best Regards, Nancy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2022-05-27

Bardzo dobry kontakt e-mail że sprzedającym co w obecnych czasach jest rzadko spotykane. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Zgodność z opisem, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Lucyna / 2022-05-17

Buty dotarły takie jakie zamówiłam. Szybka wysyłka i bardzo miła obsługa. Także wszystko SUPER
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Grażyna / 2022-05-13

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Buty zgodne z opisem. Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Eliza / 2022-05-11

Buty mega.Sprawna wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-05-07

Wszystko super, szybka wysyłka, buty zgodne z opisem aukcji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2022-05-04

Przepiekne srebrne wsuwane sneakersy polecam ponieważ buty bardzo wygodne i śliczne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygodne

Wady

Nie ma

Extra informacje

Iwona / 2022-04-29

Ekspresowa wysyłka. Buty wygodne. Polecam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

grazyna / 2022-04-28

dokonałam zwrotu nietrafionego towaru na własny koszt poprzez pocztę gdyż Państwo korzystają tylko z poczty bądź kuriera co przy zwrocie daje dość wysoki koszt. Natomiast zwrot za zakupiony towar obejmuje sam towar . Ku przestrodze . W dzisiejszych czasach przy tak dużych ofertach / zwrot następuje wraz z kosztami / jest to bardzo znaczące
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

nie

Wady

oprócz powyższych - nie

Extra informacje

Anna / 2022-04-24

Mokasyny super dobrze wykonane ładnie wyglądają a nodze rozmiarowo pasują noszę 38 i pasuje idealnie może są trochę za głębokie pod pieta ale to podłoże sobie podpiętki i wszystko będzie dobrze polecam szybką dostawą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładne, wygodne

Wady

Blwbokie pod pieta trzeba będzie zapiętki włożyć

Extra informacje

Beata / 2022-04-13

Super buty. Super obsługa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIEK / 2022-04-12

Szybko sprawnie buty cudne wygodne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalett

Wady

Nie ma

Extra informacje

Alicja / 2022-04-08

Buty które otrzymałam są ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wady

Brak...

Extra informacje

Katarzyna / 2022-04-07

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Superowe

Wady

Brak

Extra informacje

Powiedzcie mi proszę o zwrocie?. Czy sprzedawca wraca koszty wysylki i czy na koszt sprzedawcy wysyła sie towar. Na stronie w regulaminie nic nie jestem ujęte.

Katarzyna / 2022-04-05

Tanie i fajne, wyglądają na solidne a czy takie są to okaże się w użytkowaniu. Jestem zadowolonya.

Anna / 2022-03-31

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko zgodnie z opisem

Wady

Extra informacje

Zosia / 2022-03-30

Niestety otrzymałam inne buty niż zamawiałam, miały być adidasy na płaskim a przyszły na koturnie. Niby ładne ale dla mnie niewygodne i ciężkie, bolą mnie nogi. Szkoda że nie mam tych co zamówiłam bo jakość bardzo dobra ale nie dla mnie koturny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Dobra jakość

Wady

pomyłka w wysyłce

Extra informacje

2 dni

Grażyna / 2022-03-30

"Buty śliczne i wygodne polecam. "
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anty / 2022-03-30

Opinie pozytywne mają tyle wspólnego z prawdą co ta firma z jakimkolwiek profesjonalizmem. Produkty jak w każdym innym sklepie jeśli chodzi o obsługę, zwroty,wyniane totalne dno i brak poszanowania. Serdecznie NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Cała masa

Extra informacje

Anna / 2022-03-29

Nie polecam tego sklepu. Zakupiłam 3 pary butów numer 39 i jedna para przyjechała o cały numer za mała. Gdy zadzwoniłam z reklamacją próbowano mi wmówić że sklep nie ponosi żadnej winy z tego tytułu. Dodam że nie ma przy opisie butów żadnej informacji że numeracja jest zawyżona i podana jest standardowa długość buta.

Justyna / 2022-03-28

Bardzo ładne wygodne buty ale chyba pomylone zamówienie ponieważ zamawiałam białe kolorowe tenisówki a dotarły zupełnie inne, jednak nie odsyłam bo te też są ładne, może jeszcze zamówię tamte, które chciałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Ewa / 2022-03-28

Zamówiłam pierwszy raz z tego sklepu i napewno nie ostatni. Buty śliczne, cena przystępna i duży wybór. Jestem zadowolona z zakupu. W butach chodzę dopiero tydzień ale są mega wygodne. Polecam każdemu zakupy .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-03-23

Buty przyjechaly bardzo szybko wszystko zgodne z zamowieniem????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2022-03-22

Buciki sportowe przepiękne i bardzo wygodne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Lekkie

Wady

Brak

Extra informacje

Lilianna / 2022-03-15

Buciki super.. szybka przysyła i cena niska.. na nodze bardzo ładnie się prezentują. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Barszo jestem zadowolona buciki super.. Szybka dostawa. POLECAMwa i niska cena

Wady

Extra informacje

Berta / 2022-03-14

Wszystko sprawnie, szybko, bez uwag. Obuwie zgodne z opisem, zdjeciami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja zamówienia

Wady

Extra informacje

Magdalena / 2022-03-10

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rozmiar idealny

Wady

Brak wad

Extra informacje

Aldona / 2022-02-24

Już któryś raz robię zakupy, i za każdym razem jestem miło zaskoczona. Towarem, czas przesyłki i ceną. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką wysyłka, dostępne ceny, i bardzo faine wzory butow

Wady

Nie mam

Extra informacje

Marzena / 2022-02-17

Super szybka dostawa, bez problemu zamówienie przyjęto i szybka obsługa wpłaty no i najważniejsze rozmiar taki sam jak w ofercie sklepu. Pozdrawiam i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-02-15

Jestem bardzo zadowolona z klapek. Świetna jakość i wygląd. Expresowa wysyłka. Na pewno jeszcze będę zamawiać w tym sklepie. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Wioletta / 2022-02-08

Super profesjonalna bardzo miła !!!! obsługa, rzetelna informacja, produkty zgodne z opisem, błyskawiczna realizacja zamòwień. Z całego serca polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-02-08

Jak najbardziej polecam.Blyskawiczna przesyłka,przemiły kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo estetyczne,lekkie

Wady

Musiałam zwrócić,za wąskie w palcach-szkoda????

Extra informacje

Tadeusz / 2022-02-07

Realizacja zamówienia jak również przystępność cen powiązane z jakością sprzedawanego asortymentu godne polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2022-02-03

Buty są zgodne z opisem plus szybka wysyłka . Super!!!!!polecam ten sklep ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2022-01-26

Kozaczki rude na wiosnę i jesień dotarły dzisiaj. \r\nSą piękne i bardzo wygodne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-01-12

Zamówiłam sportowe buty,dostawa bardzo szybka a buty super ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Lekkie, rozmiar ok, wykonanie bardzo dobre.

Wady

Extra informacje

Polecam sklep szpilka.pl

Milena / 2021-12-09

Szybko, buciki bardzo fajne, wszystko się zgadza. Polecam????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Anna / 2021-11-29

Szybka dostawa towar zgodny z opisem bardzo dobrej jakości super bardzo polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-11-09

Buty ładne i niedrogie . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygoda

Wady

Extra informacje

Pati / 2021-11-03

Buty super rozmiar idealny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Jolanta / 2021-10-26

Szybko Sprawnie Mega Pozytyw Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tosia / 2021-10-26

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50

Agata / 2021-10-26

Zamówiłam botki za pobraniem,zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane ze strony sklepu. Niestety dostawa przez kuriera DPD,to porażka. Towar nie dotarł do mnie i został odesłany,ponieważ w moim rejonie kurier jeździ około godz.13 - 14-tej i chyba nie ma innej opcji ze strony kierowcy. Pisałam sms w jakich godz nie bedzie mnie w domu więc kurier po jednej próbie doręczenia nie odebrał telefonu ode mnie,a na drugi dzień odesłał przesyłkę pisząc,że nieodebrana.

Lidia / 2021-10-20

Polecam butki Mega ----rozmiar prawidłowy ---ceny na każdą kieszeń i jeśli nawet butki są tanie to mogą zaskoczyć jakością i wygodą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygoda

Wady

Nie ma

Extra informacje

Anna / 2021-10-19

Bardzo miłe zaskoczona
Zalety

Szybka i sprawna obsługa, towar super

Wady

Extra informacje

Roksana / 2021-10-19

Szybka dostawa, buty takie jak na zdjęciu, z czystym sumieniem mogę polecić! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2021-10-16

Super szybka wysylka, buty bardzo ładne jak na zdjeciu.Polecam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danuta / 2021-10-06

Same superlatywy!!! SUPER!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Jakościowo jak na fotce

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2021-10-05

Buty ładne, zgodne ze zdjęciem i opisem,niedrogie,szybka realizacja zamówienia i dostawa.Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2021-10-05

Buty sportowe gues 37 rozmiar ciasne na dziecinną stopę ładne na obrazku uciskają stopę .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Brak

Wady

Szczupła rozmiarowka

Extra informacje

Ali / 2021-09-29

Super Szybka obsługa Towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2021-09-23

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2021-09-22

Rozmiar nie zgodny niby 36 ale to na tak 38 39 pasuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Ma odbarwienia na jednym bucie

Extra informacje

Basia / 2021-09-22

Zakupiłam buty przez internet z myślą że pewnie znów coś będzie nie tak,a tu bardzo miła niespodzianka buciki idealne jak na zdjęciu Ładne wygodne no i niedrogie Kontakt ze sprzedającym ok Szybka wysyłka. Polecam sklep i na pewno wrócę po zakupy pozdrawiam i dziękuję ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Idealne jak na zdjęciu

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-09-15

Pierwszy raz kupiłam buty przez internet. Niska cena wydawała się wręcz podejrzana. Obawiałam się niskiej jakości i ewentualnych problemów ze zwrotem. Na szczęście niepotrzebnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, buty zgodne ze zdjęciami, dobre wykonanie, żadnych niespodzianek

Wady

Extra informacje

buty mam od dzisiaj, jeszcze nie użytkowane

Agata / 2021-09-15

Niestety nie jestem zadowolona z butów. Buty przyszły z delikatnymi.przebarwieniami. w dodatku w lew bucie brakowało wkładki...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Wady widoczne gołym okiem . Przebarwienia na bucie

Extra informacje

Agnieszka / 2021-09-10

Buty ładne i zgodne ze zdjęciami, wygodne, obsługa pomocna w doborze numeru, szybkich czas realizacja zamówienia i dostawa. Jak najbardziej polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Efektowne buty zgodne ze zdjęciami, szybka i profesjonalna obsługa, przystępne ceny.

Wady

Brak

Extra informacje

Aneta / 2021-09-07

Tanio,szybko. Towar zgodny ze zdjęciem i opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioletta / 2021-08-31

Buty są super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-08-30

Wszystko bardzo sprawnie, buty super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-08-27

Szybko, tanio, solidnie. Wracam do Was i wracać będę. Buźka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko i tanio

Wady

Extra informacje

Kasia / 2021-08-25

Gorąco polecam ;-) Bardzo szybka wysyłka i buciki jak na zdjęciu i w opisie ;-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-08-24

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar pierwsza klasa

Wady

Extra informacje

Bardzo szybka obsluga

Monika / 2021-08-19

Bardzo szybka dostawa2dni ,towar idealnie dopasowamy.Bardzo dziękuje napewno znów u Was coś zamówie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

skromna / 2021-08-08

buty dotarły i owszem szkoda tylko że rozne rozmiary
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Mariola / 2021-08-06

Zamówione sandałki dotarły w zawrotnym tempie. Buciki Super. Polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jola / 2021-07-22

Właśnie dotarły do mnie klapki jestem bardzo zadowolona, buty są super, przyszły bardzo szybko .Polecam ten sklep wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką distawa

Wady

Extra informacje

Ewa / 2021-07-06

Właśnie dostałam, są super ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-06-28

Witam, zamówiłam kolejne buciki, jestem bardzo zadowolona, naprawdę polecam☺️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Łatwe zamówienie i szybkie

Wady

Extra informacje

Alicja / 2021-06-23

Super sandałki,szybka i bezproblemowa wysyłka ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Edyta / 2021-06-23

Super sklep polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-06-21

Super sklep,szybka dostawa- polecam\\\\r\\\\n

Katarzyna / 2021-06-21

Bardzo dlugo czekałam na na informacje na temat swojego zamowienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Wioletta / 2021-06-20

Buty sportowe bardzo piękne i wygodne. Polecam wszystkim rewelacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-06-20

Zamówiłam 4 pary butów sportowych. Wszystkie super. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-06-09

Bardzo ładne i dobrze wykonane ,kupiłam trampki z wstawką czerwoną,oraz buty do biegania . Szybka wysyłka wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobrze wykonane,niska cena

Wady

Extra informacje

Barbara / 2021-06-08

Super sklep dostawa szybka i buty takie jak zamówione Super polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2021-06-08

Trampki nie różnią się od zdjęcia. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką i sprawna obsługa. Polecam

Wady

Brak

Extra informacje

Barbara / 2021-05-22

Szybka i profesionalna obsługa, butki spełniają moje oczekiwania jestem mile zaskoczona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Anna / 2021-05-21

Buty w rzeczywistości wyglądają gorzej niż na zdjęciu, za tą cenę nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Rozmiar ok

Wady

Inny odcien niż na zdjęciu

Extra informacje

Justyna / 2021-05-14

Super miła obsługa klienta i realizacja zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Joanna / 2021-05-07

Buty świetne, tylko szkoda że wysyłacie klientom buty brudne i używane...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Buty

Wady

Brudne oraz używane

Extra informacje

Elżbieta / 2021-04-29

Dziś otrzymałam 2 pary butów sportowych. Bardzo dziękuję. Jestem zadowolona z zakupu oraz dostawy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Jestem zadowolona z towaru oraz wysyłki

Wady

Extra informacje

Pati / 2021-04-27

Buty wygodne i pięknie wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Super

Wady

Brak

Extra informacje

Marta / 2021-04-24

Szybka wysyłka,buty mega ładne i wygodne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2021-04-20

Super co zamówiłam to dokładnie to otrzymakam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rozmiarów a zgodna

Wady

Extra informacje

Marzena / 2021-04-20

Buty dobrej jakości Zgodnie z podanym rozmiarem Szybka przesyłka Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MARIOLA / 2021-04-19

Profesjonalna obsługa, dobre gatunkowo obuwie ,szybka dostawa.MEGA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obuwie dobe gatunkowo,szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Monika / 2021-04-15

Towar zgodny z opisem. Córki zadowolone z butów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Extra informacje

Ala / 2021-04-12

Wysyłka ekspresowa,cena bardzo atrakcyjną.Jakość butów nie bardzo.Po 2 tyg zaczynają się rozklejac.Ale jako buty do biegania koło domu to polecam za tą cenę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena

Wady

Jakość butów

Extra informacje

Użytkowane 2 tyg i rozklejają się

Dana / 2021-03-09

Szybką wysyłka, cena adekwatna do jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Dobra rozmiarówka.

Wady

Extra informacje

Victor / 2021-03-05

mogę polecić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2021-03-02

Wszystko na 5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

5

Wady

O

Extra informacje

Ewa / 2021-02-22

Super sklep.Polecam gorąco.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

Monika / 2020-12-17

Buty ładne, ale psują się po miesiącu. Sklep uważa, że źle je użytkowałam. Reklamacji nie uznają.
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

miesiąc

Sandra / 2020-11-29

Zdecydowanie polecam! Szybka wysyłka, buty zgodne z opisem. Jakość adekwatna do ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Zastawa91 / 2020-11-10

Nie spodziewałam się szczerze cudów za taką cenę ale jestem mega zadowolona i polecam. Bardzo szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, jakość, niska cena

Wady

Extra informacje

Adrian / 2020-11-05

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kajol / 2020-11-02

Buty śliczne rozmiar trafiony za pierwszym razem. Polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2020-11-01

To juz moje kolejne zamówienie... Gorąco polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-10-31

Kupiłam czarne botki. Ekspresowa dostawa, dobra cena a buciki bardzo wygodne. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Szybka dostawa, dobra cena

Wady

Extra informacje

Irmina / 2020-10-30

Godne polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2020-10-30

Wszystko super godne polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalety

Wady

Nie ma

Extra informacje

Jadwiga / 2020-10-30

Jestem bardzo zadowolona polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2020-10-30

Polecam szybko tanio i bezproblemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Extra informacje

Edyts / 2020-10-30

Super polecam zamówienie i dostawa zresztą wszystko bardzo sprawnie i szybko na 5 możliwych daje 5 na 10 to daje 10 dla mnie dobry wybór ✅ jestem bardzo zadowolona i dziękuję Szpilce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanio szybko i solidnie

Wady

Dla mnie nie ma minusów

Extra informacje

Paulina / 2020-10-30

Jestem mile zaskoczona szybką wysyłką i przede wszystkim dobrym kontaktem ze sprzedającym.Buty są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu.Są mega wygodne.Jestem bardzo zadowolona z zakupów i napewno zyskaliscie kolejnego zadowolonego klienta.Daje 5gwiazdek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ann / 2020-10-07

Buty jak na zdjęciu, przesyłka ekspresowa. Zdecydowanie polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna B / 2020-09-26

Buciki jak na zdjęciu. Wysyłka szybka. Mega zadowolona jestem. Zamawiam drugi raz już.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Grazyna / 2020-09-24

Polecamtowar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar ok

Wady

Extra informacje

Justyna / 2020-09-16

Super dostawa szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2020-09-16

Niestety, ale sprzedają bubel, a oprócz tego utrzymują, że nie przyjmują reklamacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Madzia:) / 2020-09-15

Buty sa rewelacyjne. Wygodne, taniutkie i na prawde solidne. Ja jestem bardzo zadowolona z zakupu, chociaz mialam obawy zamawiac buty przez internet ale nie zaluje. Na pewno wroce do sklepu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanie, ladne, wygodne.

Wady

Nie znalazlam żadnych minusow.

Extra informacje

Joanna / 2020-09-08

Szybka wysyłka,przepiękne buty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danuta / 2020-09-08

Jestem bardzo zadowolona,buty ładne,wygodne,dobrze wykonane.Warte swojej ceny. Szybka realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2020-09-04

Szybka dostawa, buty super, rozmiar idealny. Zaraz zamawiam kolejne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ona / 2020-09-01

Bardzo szybka dostawa rozmiary takie jakie noszę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Magda / 2020-08-26

To już druga para bucików zamówionych u Was ,jak zwykle rewelacja:)niska cena,rozmiar idealny,polecam gorąco:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2020-07-15

Bardzo polecam, buciki super za niską cenę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2020-07-01

Super kontakt i szybka wysyłka ????

Żaneta / 2020-06-10

Buciki super dostawa expresowa ????POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niska cena

Wady

Brak

Extra informacje

Danuta / 2020-06-10

Przesyłka dotarła bez problemów, szybko, buciki zgodnie z opisem i zdjęciem. Rozmiar trafiony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry zakup, tanio

Wady

Btak

Extra informacje

Katarzyna / 2020-06-09

Buty śliczne mam już 10 par ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2020-06-03

Kupiłam srebrne sandałki. Produkt zgodny z opisem. Zapłaciłam przelewem i dostałam towar w dwa dni ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sandałki lekkie i miękkie

Wady

Extra informacje

Justyna / 2020-06-02

Buty bardzo wygodne, i szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Alina / 2020-05-15

Buty bardzo wygodne. Bardzo miła obsługa i szybka wysyłka. Polecam i Pozdrawiam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Bardzo szybka wysyłka

Monika / 2020-05-14

Buty są świetne wręcz mega wygodne polecam z całego serca ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2020-05-13

Buty śliczne ,takie jak na zdjęciu zamówiłam już 8 par .....????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2020-05-04

Wszystko na 6+ :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2020-04-29

Fajny wybór butów w przystępnej cenie, przyszły w miarę szybko dokładnie takie jak chciałam, polecam gorąco
Zalety

Duży wybór w super cenie

Wady

Trzeba dobrze zmierzyć wkładkę, są lekko zaniżone

Extra informacje

Małgorzata / 2020-04-21

Wszystko na 6

Barbara / 2020-04-16

Szybka realizacja zamówienia, produkty zgodne z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Dorota / 2020-04-16

Poraz kolejny dokonałam zakupu. Buty super. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emilia / 2020-04-15

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Buciki są super. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2020-04-01

Fajne tanie buty. Szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanie, modne

Wady

Extra informacje

Edyta / 2020-03-25

Buty rewelacyjne, cena ok, obsługa super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Buty super wygodne

Wady

Nie mam zastrzeżeń

Extra informacje

6 miesięcy

Sylwia / 2020-03-25

Zakupiłam obuwie sportowe, jestem mega zadowolona. Przesyłka blyskawiczna obuwie mega wygodne. Wrócę napewno do sklepu szpilka.pl po kolejne cudeńka ????????????POLECAM SPRZEDAWCĘ ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

madalena / 2020-03-23

polecam wszystko super!!!;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa

Wady

nie ma

Extra informacje

użytkuje cały czas

Ania / 2020-03-20

Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny ze zdjęciem Polecam

Szmaragd / 2019-08-10

Szpilki dobrze leżą na stopach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Sklep-Szpilka 24 opinie