Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Sklep-Szpilka 24
  • /
  • 1

Opinie o Sklep-Szpilka 24

sklep-szpilka24.pl

Jeziorzec

Zakupy Sklep-Szpilka 24 opinie
Asortyment
4.48
Dostawa
4.62
Łatwość zamawiania
4.69
Obsługa i reklamacje
4.36
Poziom cen
4.6

Średnia ocen

4.55

w skali od 1 do 5.

 

JK / 2024-03-17

Zamówione buty po dwóch miesiącach po prostu się rozeszły,cały środek się zapadł niestety sprzedający nie chce zwrócić kosztów ponieważ jak twierdzi nie ma naprawy obuwia pomimo że w opisie jest reklamacja 1 rok. Mam zwrócić obuwie a oni ewentualnie pomniejsza kwotę o czas użytkowania tylko nie są w stanie określić jaki na to będzie wzor.nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

2 m c-ce

Natalia / 2024-02-16

Kupiłam buty które miały zła rozmiarówkę. Z powodu wady oznaczenia chciałam je zwrócić. Żądają ode mnie pokrycia kosztów wysyłki. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

możliwośc reklamacji

Extra informacje

Ana / 2023-11-19

Beżowe botki z błyszczącymi taśmami przyjechały z mnóstwem ubytków w taśmach z kryształkami.Jak można tak wadliwą rzecz przysłać?Zaczęłam zamalowywać błyszczącym lakierem do paznokci, bo bardzo te buty były mi potrzebne .Niestety.Nic nie pomogło.A i odesłać już nie mogłam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Brak

Wady

Brak sporej ilości kryształków w taśmach

Extra informacje

Szybko

Agnieszka / 2023-11-10

Szczerze polecam jestem bardzo zadowolona z zakupów i obsługi zamówienia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Przystępna cena, szybka realizacja zamówienia

Wady

Extra informacje

Lidia / 2023-11-07

Zamówiłam botki czarne aka zamsz. Cena owszem niska ale buty fatalne. Po zgłoszeniu problemu z butami, że są powycierane, świecą się a niektóre pasma za zaparowane, otrzymałam informację że mam odesłać a koszty wysyłki będą zwrócone jeśli reklamacja będzie uznana. Po czym otrzymałam wiadomość że zwrócą koszt odesłania butów, natomiast buty nie są wadliwe bo "ten model tak ma". Niestety zwrotu się nie doczekałam a Pani powiedziała że, szefowa się nie zgadza. Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie a "szefowa" niech się zastanowi nad sposobem prowadzenia biznesu bo sądząc po opiniach, daleko nie zajedzie. Dziewczyny, omijacie ten sklep szerokim łukiem, dobrze radzę bo szkoda da nerwów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Zła jakość obuwia, fatalna obsługa ga

Extra informacje

Nie polecam

Teresa / 2023-11-01

Butki super wszystko w porządku i bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Monika / 2023-10-28

Rewolucja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Madd / 2023-09-21

Buty faktycznie tanie ale jakość gorzej niż dramatyczna a poziom obsługi : totalne zero albo jeszcze mniej. Kupiłam 2 pary sandałów. W każdej parze dosłownie po 2 ubraniach coś się stało. W jedenj odpadł ozdobny sznurek i buty nie nadają się do noszenia, w drugiej podeszwa pękła na pół pierwszego dnia! Obsługa zaproponowała mi zwrot połowy wartości za jedną parę:o żenada! Sumarycznie łaskawie po wymianie maili zgodzili się na zwrot całości za jedną parę ale za drugą niestety nie! szkoda nerwów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

BRAK

Wady

fatalna jakość obuwia, dramatycznie chamska obsługa klienta , brak rozpatrzenia oczywistej reklamacji

Extra informacje

po jednym ubraniu się rozwaliły buty

Iwona / 2023-07-19

Dzień dobry. Właśnie dostałam piękne buciki/ botki. Produkt zgodny z opisem, butki bardzo dobrze wyprofilowane. Szybka wysyłka, bez komplikacji. Serdecznie polecam sklep i asortyment!

Karolina / 2023-07-12

Szybka wysyłka i przystępne ceny

Karolina / 2023-07-12

Zamówiłam piankowe klapki. Bardzo ładne, wygodne i leciutkie. I kolorowe Sneakersy bardzo wygodne i ładnie wykonane. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładnie wykonane

Wady

Extra informacje

RENIA / 2023-07-12

NISKA CENA ALE BARDZO SŁABA JAKOŚĆ .REKLAMACJI NIE MA ,MAX 50% ZWROTU W CZASIE GWARANCJI .BUTY WYTRZYMAŁY 1,5 MC UŻYTKOWANIA PĘKŁA PODESZWA W OBU BUTACH .PRZESTRZEGAM ANI BUTÓW ANI PIENIĘDZY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Magdalena / 2023-06-23

Dodałam nieprzychylny komentarz na str as le szybko został usunięty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kłopoty z zamówieniem na str towar dostępny,potem okazuje się że nie.w końcu zamówienie nie dociera.Dobrze że nie zapłaciłam z góry.

Extra informacje

Aleksandra / 2023-06-18

Nie polecam ,laczki po rozpakowaniu paczki okazały się pęknięte na szwie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

Pęknięcie na szwie

Extra informacje

Karolina / 2023-06-14

Nie polecam, buty nie zabezpieczone do wysyłki, wrzucone w worek, kartony podarte. Jedna parę dostałam brudną, jedna zupełnie bez kartonu. Niektóre pary, rozmiarem zaniżone niz w opisie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Ceny

Wady

Zła rozmiarowka, jakość butów, wysyłka

Extra informacje

Marlena / 2023-06-13

Jestem bardzo zadowolona. Mogę szczerze polecić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, jak na zdjęciu

Wady

Extra informacje

Grażyna / 2023-06-07

Super szybka wysyłka towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Godny polecenia

Wady

Extra informacje

Ewa / 2023-05-25

Bardzo szybka wysyłka ..Towar zgodny z opisem, przystępne ceny..Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Natalka / 2023-05-17

Nie polecam , Pracownicy tego pseudo sklepu wysłali mi używane znoszone buty , z widocznymi śladami użytkowaniu , po kontakcie mailowym mieli wysłać mi nowe buty a tego nie zrobili , pieniędzy przynajmniej polowe tez nie oddali Nie polecam chyba że chcecie kupić buty w stanie jak ze śmietnika za normalną cenę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Grażyna / 2023-05-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia, tenisówki bardzo ładne i wygodne. Polecam ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Żadne

Extra informacje

Zakupy Sklep-Szpilka 24 opinie