Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Sklep Internetowy MAXDOM
  • /
  • 1

Opinie o Sklep Internetowy MAXDOM

maxdom.com.pl

Sopot

Zakupy Sklep Internetowy MAXDOM opinie
Asortyment
3.09
Dostawa
2.77
Łatwość zamawiania
2.95
Obsługa i reklamacje
2.7
Poziom cen
3.02

Średnia ocen

2.91

w skali od 1 do 5.

 

Sklep Internetowy MAXDOM opinie Sklep Internetowy MAXDOM
2.91 1666

Hubert / 2023-02-03

Po miesiącu oczekiwania brak towaru i jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. Strata czasu i pieniędzy! Kpina!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK!

Wady

Brak zamówionego towaru, brak zwrotu wpłaconych środków, brak jakiegokolwiek kontaktu!

Extra informacje

Spider / 2023-02-03

Potwierdzam opinię innych osób. Zostałem oszukany. Ani kasy ani zamówienia.

Ejfa / 2023-02-03

Widzę że informacje https://maxdom.com.pl/cms/czas-realizacji skrzętnie ukryte i tylko dla wtajemniczonych. Może klient POLECAM to ten wtajemniczony. Ach te wasze opinie co sami sobie je wystawiacie. Żenada i smród który będzie się za Wami ciągnął.

Asia / 2023-02-03

Ja polecam gorąco. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

POLECAM / 2023-02-03

https://maxdom.com.pl/cms/czas-realizacji - zawiedziona klientko, może czas do okulisty? nie ma firm idealnych, nie wnikam w wasze doświadczenia ale ja jestem zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ejfa / 2023-02-02

Internet jest wspaniały. Pod tym samym adresem co MAXDOM jest też zarejestrowana firma Green Service, która zajmuje się wywozem gruzu. Dla chętnych poczytajcie opinie jakie tam odwalali przekręty. Więc mój drogi Zarządzie Panie Mac...i Pani Jol... wstydźcie się. Banda oszustów. Już wiem że zamówienia nie otrzymam. Idę na policję.

Anna / 2023-02-02

Absolutnie nie polecam! Omijać stronę szerokim łukiem. Że też nie trafiłam tu wcześniej :(\r\nPrzekręt i tyle. Nie odpuszczajcie! Ludzie, żadnej złotówki nie odpuszczajcie!!!!!
Zalety

Brak

Wady

Przekręt

Extra informacje

Zawiedziona klientka / 2023-02-02

Dokładnie tak Ejfa. Ja również nie otrzymałam zamówienia, podobnie jak reszta niezadowolonych klientów. Wszystkie pozytywne opinie pisane są pewnie przez pracowników tej oszukującej ludzi spółki. Dajcie spokój oszuści. Nie tylko nie wysyłacie zamówień, nie zwracacie środków i jeszcze fałszujecie opinie. Pozostaje tylko jedno: policja i inne służby. Im nas więcej tym lepiej! Tak jak pisali inni klienci wcześniej. I potwierdzam, że żadnej informacji o wysyłce 14 dniowej nie ma na stronie, sprawdzałam to.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak wysyłki, brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Czas zgłosić sprawę na policję

Ejfa / 2023-02-02

Odnosząc się do opinii klienta POLECAM : Nie ma żadnej informacji na stronie sklepu jakoby realizacja odbywała się w ciągu 14 dni. Ale pomijając ten fakt jeśli by tak było to gdzie moje zamówienie z dnia 7 stycznia 2023. Skoro firma jest tak wspaniała i godna polecenia to powinnam już otrzymać przesyłkę a do dziś jej nie ma.

shxp / 2023-02-02

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

POLECAM / 2023-02-02

Ludzie, skąd w was tyle złości i nienawiści? Czas realizacji zamówienia to 14 dni. Jest to na głównej stronie jak byk napisane. Ja robiłam zakupy i nie mam zastrzeżeń. Na pewno jeszcze skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

towar, obsługa, przejrzysta strona

Wady

Extra informacje

Olka / 2023-02-02

Ja także polecam. Zamówienie zrealizowane bez żadnego problemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

asortyment, ceny

Wady

Extra informacje

Zadowolony klient / 2023-02-02

Jacy oszuści???? Ja jestem bardzo zadowolony z zakupow w maxdom. 3 zamowienia i z zadnym nie bylo problemow. polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oszukana / 2023-02-01

Niestety, jak wiele poniższych osób stwierdzam, że zostałam oszukana. Brak otrzymania zamówienia, brak zwrotu środków. Sprawa zgłoszona na policję. Każdy poszkodowany powinien to zrobić, zgłosić sprawę na policję i do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Tylko tak możemy zatrzymać falę oszustwa i jednocześnie bogacenia się takich spółek. To ścigane z urzędu wyludzenie pieniędzy. Nie pozostańcie obojętni, walczcie o zwrot swoich środków, bez względu na kwotę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak - Oszuści

Wady

Oszustwo internetowe

Extra informacje

Wyludzenie pieniędzy

Paweł / 2023-02-01

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Piotr / 2023-02-01

Dlaczego ta strona istnieje skoro tyle osób oszukanych jest!!! Proszę zablokować stronę. LUDZIE ZGŁASZAJCIE NA POLICJE TAKIE OSZUSTWO.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

oszuści

Wady

oszuści

Extra informacje

Ejfa / 2023-02-01

Zamówienie z 7 stycznia 2023 do dziś nie doszło. Żadnej informacji dot. zamówienia nie otrzymałam. Nikt nie odpowiada na maile. Nie można się dodzwonić. Prawdopodobnie zostałam oszukana. Poczekam jeszcze tydzień i jeśli zamówienie nie dojdzie zgłaszam sprawę na policję.

ADAM / 2023-02-01

OSZUŚCI !!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

OSZUŚCI

Extra informacje

ADAM / 2023-02-01

ZAMÓWIENIE Z 18 STYCZNIA 2023 DO TEJ PORY ANI WIDU ANI SŁYCHU. CZY TO OSZUŚCI ??? Nie można się dodzwonić skrzynka pełna .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Krystyna / 2023-01-31

Zamówienie z 14 grudnia 2022 do tej pory niezrealizowane. Brak kontaktu. mam wrażenie, że to próba wyłudzenia pieniędzy. Chyba trzeba skierować sprawę na tory windykacji prawnej. Wielokrotne próby kontaktu i nic.

Agata / 2023-01-31

Zamówienie z 14 stycznia jeszcze nie wysłane. Rozmawiałam z panią z obsługi w zeszłym Tygodniu i dostałam informacje ze paczka będzie nadana w czwartek. Mamy poniedziałek a w aplikacji inpost nadal nie widzę by paczka była nadana. Nie polecam! Nigdy więcej nic nie kupie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Czas realizacji, niekompetentna obsługa, utrudniony kontakt,

Extra informacje

Natalia / 2023-01-31

Zamówienie z 17 stycznia do tej pory nie zostało wysłane, brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

opłacone zamówienie nie zostało wysłane

Extra informacje

Monika / 2023-01-27

Zdecydowanie nie polecam.Brak kontaktu. Zamówienie niepełne. Nie zamawiajcie tu!!!

Monika / 2023-01-26

Zastawa niekompletna. Brak kontaktu. Nie polecam. Szkoda nerwów.

Patrycja / 2023-01-24

Brak kontakty. Brak zwotu pieniędzy. Paczka niezabezpieczona. Proszę uważać na tego sprzedawca ostrzegam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

ADAM / 2023-01-23

zamówiłem tydzień do tej pory cisza.

Anka / 2023-01-23

Nie mam zastrzeżeń. Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

łatwość zamawiania, dostawa, towar

Wady

Extra informacje

Zbych / 2023-01-23

Jak poprawią komunikacje z klientem będzie idealnie. Kupiłem za 450 zł ceramikę domową za która inni chcieli po 600 zł, paczka przyszła szybko, porządnie zabezpieczona, tylko ta komunikacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

faaacet / 2023-01-22

Polecam wszystkim! Świetny towar, bezproblemowy kontakt z Panią, paczka idealnie zabezzpieczona (myślałem, że nigdy nie odpakuje :)) Pozdrawiam serdecznie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa, asortyment, jakość produktów

Wady

Extra informacje

Kama / 2023-01-20

WSZYSTKO OK. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

CENY

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-01-19

Troche dlugi czas realizacji ale poza tym wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2023-01-19

Troche dlugi czas realizacji ale poza tym wszystko super

KasiaM / 2023-01-19

Nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami. Jestem bardzo zadowolona. Zarowno z obslugi jak i z zamowionego towaru. Paczka zabezpieczona idealnie. POLECAM !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Star / 2023-01-19

Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciej / 2023-01-18

Potwierdzam, negatywne opinie, zgłaszam sprawę na policję nie przelewajcie pieniędzy tym oszustom brak przesyłki pieniędzy i brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

7832 / 2023-01-17

Polecam bardzo. Dziękuję za starannie zapakowaną przesyłkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

zadowolony klient / 2023-01-14

wszystko ok polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2023-01-10

Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2023-01-09

To oszuści. Zgłaszam sprawę na policję. Nie przelewajcie pieniędzy tym złodziejom. Towaru nie ma i pewnie nie będzie. Mam nadzieję że ta ich lipna strona szybko zniknie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Złodzieje

Extra informacje

makas / 2023-01-09

Tragedia głownie poprzez fakt, ze klienta moją w poważaniu. Zero mozliwosci kontaktu, przelewasz pieniadze i reszta juz w rekach ... no wlasnie trzeba miec mocne nerwy. Zamówienie czesciowo zrealizowane, zwrot srodkow po 10 wiadomosciach ok 15 dniach za brakującą czesc zamowienia. Jak dotad nie udało mi się doprosić o dowód zakupu - fakture, sprawę zglaszam juz do odpowiednich sluzb skarbowych Naprawde chcialbym sie doszukac pozytywu, ale ....odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Stosunkowo atrakcyjne ceny, ale czy to nie pułapka

Wady

Brak kontaktu, kompletne olewanie klienta

Extra informacje

Muminek Grześ / 2023-01-06

Nie zrealizowano zamówienia zostało anulowane. Pieniądze przyjęli ale zwrotu do dnia dzisiejszego nie zrobiono mimo korespondencji w tej sprawie prawie miesiąc temu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Jolanta / 2022-12-29

Złodzieje pobierają pieniądze a towaru do dziś nie ma NIE KUPUJCIE U TYCH OSZUSTÓW
Zalety

Wady

UWAGA ZŁODZIEJ

Extra informacje

Sarak / 2022-12-27

Bardzo polecam. Wszsytko super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rysiek / 2022-12-22

Bardzo nierzetelny sklep paczka dotarła ale produkt nie ten co zamówiłem kontakt ze sklepem zerowy-nie odpowiadają na maile i wiadomości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Klientka / 2022-12-20

Wszystko w porządku. Zamówienie dotarło szybciutko. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-12-20

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2022-12-19

A jednak druga paczka z towarem dotarła. Co prawda po długim czasie ale jest. Zwracam honor. Szkoda tylko, że kontakt ze sklepem jest nijaki. Towar mają dobry, ceny również, tylko podejście do klienta budzi uwagi. Myślę, że stąd tyle negatywnych opinii.
Zalety

dobry towar i ceny

Wady

Brak kontaktu ze sklepem

Extra informacje

Paweł / 2022-12-17

A ja jestem zadowolony. Żona dostała wymarzony prezent. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2022-12-16

Niestety, potwierdzam negatywne opinie o sklepie. Żadnego kontaktu. Miały być wysłane dwie paczki z zamówionym produktem, dotarła tylko jedna i to z jedną rzeczą uszkodzoną. Przywłaszczyli sobie 285 zł. Moje maile z prośbą o zwrot pieniędzy lub wysłanie towaru na nic się zdały. Zero kontaktu. Nikomu nie polecam tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

brak

Wady

Brak kontaktu, brak towaru

Extra informacje

Jan M. / 2022-12-15

Bardzo szeroki asortyment, profesjonalna obsługa. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona na czas transportu. Bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Asortyment, obsługa, wysyłka

Wady

Extra informacje

Janina / 2022-11-28

Polecam z całego serduszka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-11-16

W sklepie MaxDom zamówiłem Przedłużacz 20 m 3x1,5 mm2. Po bardzo długim czasie otrzymałem przesyłkę niezgodną z zamówieniem. Dostałem bowiem przedłużacz 20 m 2x0,75 mm2 który jest o połowę słabszy niż zamówiony przeze mnie. Złożyłem reklamacje i oczywiście żadnej odpowiedzi. Całkowity brak kontaktu. Właściciele sklepu okazali się oszustami i firmą niewiarygodną. Nie polecam żadnego kontaktu z nimi i Omijajcie tą firmę z daleka a unikniecie rozczarowania i złości i strat materialnych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Brak kontaktu

Michał / 2022-11-16

dokonałem zakupu, przelałem pieniądze (prawie 400zł), i cisza przez kilka dni, zaniepokojony zacząłem szukać opinii o tym sklepie, no i trafiłem tutaj, zrozumiałem że straciłem kasę po przeczytaniu tych negatywnych opinii. Jednak po kilku dniach otrzymałem maila z przeprosinami że oferta jest nie aktualna i że zwrócą mi pieniądze! Odpisałem z podaniem nr konta itd.. No i za kilka dni pieniądze zwrócili!!! :-) Tak że za ten manewr dostaną ode mnie 5 gwiazdek, chociaż kontakt zerowy :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-11-16

Nie wiem skąd te pozytywne opinie, prawdopodobnie są dziełem osób związanych z tym nieuczciwym sklepem. Moje doświadczenia są takie, jak większości osób oceniających. Kontakt ze sklepem zerowy. Nikt nie odpowiada na wiadomości wysłane przez stronę, ani na maile. Numer telefonu podany w regulaminie nie odpowiada. Moje zamówienie widnieje jako zrealizowane od 25 października, a od firmy kurierskiej wiem, że nie zostało nadane. Odstąpiłam od umowy, a zwrotu pieniędzy nie otrzymałam. Sprawę zgłaszam na policję. Przestrzegam wszystkich zainteresowanych zakupami w tym sklepie. Ja niestety przeczytałam opinie już po złożeniu zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Janka / 2022-11-14

4 zamówienia i każde wysłane ekspresowo. Polecamy i pozdrawiamy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

facet / 2022-11-07

Extra POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stasiu / 2022-11-05

Super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ona / 2022-11-03

Polecamy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żaneta / 2022-11-03

Zdecydowanie polecam! Już 7 zamówień złożonych w sklepie MAXDOM i nigdy żadnego problemu. Wszystko świetnie zapakowane. Zawsze na czas. Na 100% będę kupowała w sklepie i będę polecać każdemu! Co do komentarzy poniżej, to na stronie jest adres oraz numer telefonu. Zamiast pisać te bzdury to może warto przejrzeć stronę albo sprawdzić maila :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Serwisy, duży wybór, ceny, kontakt

Wady

Extra informacje

wyspa / 2022-10-28

Te kilka pozytywnych opinii piszą sobie sami. A przecież to banda złodziei . Brak kontaktu, brak adresu. Nie można tych śmieci zwrócić. Zdjęcia ukradzione, bo nic nie jest takie jak na zdjęciach. Zapomnijcie, że odzyskacie pieniądze jeśli nie oddacie sprawy na policję. Zróbcie to natychmiast. Nie ma na co czekać. Bo i tak kontakt jest zerowy. Złodzieje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Teresa / 2022-10-28

Absolutnie nie polecam, Sprzedają zupełnie co innego niż mają na zdjęciach. Żadnego kontaktu nie ma. Nie odpowiadają na maila. To są oszuści. Nie dajcie się okraść. Tak okropnego chińskiego badziewia nie widziałam nigdy. Wszystko do wyrzucenia, bo nie ma adresu zwrotnego. Zawiadamiam policję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych plusów nie ma , to złodzieje!

Wady

Złodzieje, oszuści, brak kontaktu, brak adresu

Extra informacje

Nic co przyszło, nie nadawało się do użytkowania!

Alina / 2022-09-24

Polecam, wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanio

Wady

Extra informacje

Małgorzata / 2022-09-23

Wszystko dobrze, zrealizowane zgodnie z zamówieniem. Czas oczekiwania na wysyłkę 4 dni, ale dobry kontakt mailowy ze sprzedawcą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Romcio / 2022-09-08

To złodzieje, nie kupujcie nic i nie wpłacajcie żadnej kasy bo jej nie odzyskacie, brak kontaktu, telefonu też nikt nie odbiera, sprawa zgłoszona na policję, dziwne tylko że jeszcze ta strona internetowa działa, NIE KUPUJCIE U NICH NICZEGO
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Marzena / 2022-08-23

Towar zamówiłam 8 sierpnia do tej pory nie dotarł. Brak odpowiedzi na maile.Stanowczo nie polecam. To jakieś oszustwo.
Obsługa i reklamacje
1.00

Magdalena / 2022-08-23

18 sierpnia zamówiłam naczynie żaroodporne. Zero kontaktu, wysłałam kilka EMAIL. Nr telefonu podany w regulaminie nikt nie odbiera. Czy ktoś ma do nich inny nr telefonu. Szukałem w Google i nigdzie nie ma nr kontaktowego.
Zalety

Wady

Zero kontaktu

Extra informacje

Nie polecam firmy. Niepotrzebnie stracone nerwy. Zakupiony towar, za który zapłaciłem z góry dotarł dopiero do mnie po zgłoszeniu sprawę na policję. Zero kontaktu ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Plusem jest asortyment, który po wielu prośbach do mnie dotarł. Jakość jest naprawdę dobra.

Wady

Raczej same minusy.

Extra informacje

7180 / 2022-07-30

Polecam! Dobre ceny i super asortyment. Bardzo mila Pani
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, obsluga

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2022-07-28

Jedno wielkie oszustwo. Szkoda nie trafiłam na tą stronę przed zakupem. Zamówienie złożone opłacone i? I brak jakiej kolwiek wiadomości, nie można się dodzwonić na maile nie odpisują. Paczki do dziś nie otrzymałam. Banda krętaczy i złodziei. Inaczej tego ująć nie można. Omijajcie szerokim łukiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marysia / 2022-07-20

Polecam. Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

produkty, wysyłka

Wady

Extra informacje

kaisser / 2022-07-11

Zamówienie opłacone, paczki brak. Nikt nie odbiera tel. nie odpowiada na wysyłane wiadomości. Ta firma to jakiś WAŁ.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klient / 2022-07-01

Nie polecam, oszuści. Towar opłacony i żadnego kontaktu ze strony sklepu. Towar nie został wsłany, nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu, ignorują facebooka. Pieniądze trzeba będzie odzyskiwać przez sąd.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

nie wysyłają towaRU

Extra informacje

Adam / 2022-06-22

to chyba złodzieje, wpłaciłem, miesiąc mija, towaru brak, kontakt żaden
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Łukasz / 2022-06-10

Podobnie jak w poprzednich komentarzach - kupilem przedmiot, zaplacilem i tyle. 0 kontaktu, 0 wysylki. Na stronie podany tylko email, jest jakas strona na facebooku. Ostrzegam wszystkich przed popelnieniem mojego bledu i zakupami na tej stronie. Zwykli, bezkarni oszusci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Yeti / 2022-06-09

Zwykły oszust. Zgłoszenie na policję. Nic tu nie kupujcie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszust

Extra informacje

Dorota M. / 2022-06-04

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niskie ceny, szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Emilia / 2022-05-23

Nie polecam robić zakupów w sklepie internetowym Maxdom . Zamówiłam u nich torebkę , dostałam nie tą którą zamawiałam i na dodatek tańszą po wielu próbach kontaktu zero odzewu z ich strony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Oszuści

Extra informacje

Artur Lubin / 2022-05-18

UWAGA TO OSZUSTWO!!!!!!Wyglada na sklep ale trafiacie na oszustów, którzy zrobili sobie sklep on line. Kasa poszla towaru brak. Nie polecam sprawa trafia na policje, uokik oraz urzad skarbowy. Ostrzegam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Same wady

Wady

Wiele oddaj pieniadze zlodzieju

Extra informacje

Zawiedziony klient / 2022-05-16

To oszuści! Nigdy nie przysłali towaru. Nie ma kontaktu ze sklepem. Nigdy tu nie kupujcie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Me / 2022-05-05

UWAGA! Nie kupujcie tu nic. Zero odpowiedzi, zero kontaktu, zero wysyłki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Porcelana / 2022-04-26

Nie kupujcie nic w tym sklepie, nie dostaniecie towaru i stracicie pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Naciągacze, oszuści

Extra informacje

Naciągacze, oszuści

Porcelana / 2022-04-26

Nie kupujcie nic w tym sklepie, nie dostaniecie towaru i stracicie pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Naciągacze, oszuści

Extra informacje

Naciągacze, oszuści

Garnek / 2022-04-25

Omijać szeroko ten sklep, nie wysyłają towaru sklep to ściema. Nie odzyskacie kasy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

pani / 2022-04-25

Towar opłacony nigdy nie dotarł. Brak kontaktu ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Nigdy nie otrzymacie towaru

AB / 2022-04-25

Nic w tym sklepie nie kupujcie - nie dostaniecie ani towaru, ani nie zobaczycie pieniędzy. To zwykli oszuści.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Złodziejstwo na potegę

maxdom / 2022-04-25

Ostrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie, to są zwykli oszuści , którzy nie wysyłają towaru. Po zapłacie brak jakiegokolwiek kontaktu. Pozytywne opinie wystawiają sami. Nigdy nie otrzymacie towaru. !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Złodziejstwo na potegę

Krystyna / 2022-04-24

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Bogusia / 2022-04-14

Kupiłam prezent dla wnusia. Wysyłka ekspresowa. Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cały sklep

Wady

Extra informacje

Marzena / 2022-04-14

Polecam! Zamówienie dotarło, super zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, wysyłka, towar, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

ANIA / 2022-04-08

Ja jestem bardzo zadowolona i będę polecać. Pozddrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fajny asortyment, dobre ceny

Wady

Extra informacje

Elżbieta / 2022-04-07

Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem w ciągu 4dni.Jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DD / 2022-04-06

PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH TO OSZUŚCI NIE WYSYŁAJA TOWARU , NIE ZWRACAJA PIENIĘDZY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

LV / 2022-04-06

Brak towaru. Brak kontaktu ze sprzedającym. Nie polecam. Liczę na szybką wysyłkę lub zwrot pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2022-03-18

Nic w tym sklepie nie kupujcie - nie dostaniecie ani towaru, ani nie zobaczycie pieniędzy.Jest więcej osób poszkodowanych przez ten sklep.Zgłaszać się na Policję, będzie można składać pozew zbiorowy i szybciej odzyskacie pieniądze, tak mi powiedział Policjant - tak, ja już zgłosiłam.Dodatkowo, dzwońcie do firm, które mają u nich podpięte szybkie przelewy bankowe na stronie, to też mi doradzono i tak zrobię.Oprócz tego zgłosiliśmy sprawę do prawnika, od razu e-sąd.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady!

Extra informacje

Nic nie kupujcie - zostaniecie oszukani!

Karolina 262626 / 2022-03-17

Fatalna obsługa, kontakt urwany, brak asortymentu. Nie zwracają pieniędzy za niezrealizowane zamówienie. Oszuści i krętacze. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Ja sklep polecam pokrywka 34 cm dotarła szybko bez zastrzeżeń wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Porządna rączka

Wady

Brak

Extra informacje

Joanna / 2022-02-01

Po długim czasie oczekiwania na towar próbowałam skontaktować się ze sprzedawcą, to był zły pomysł bo sprzedawca traktuje klientów jak głupków. Wiadomości odczytane i zignorowane. Nie widząc szans na uzyskanie jakichkolwiek informacji wysłałam oficjalną wiadomość aby moje zamówienie zostało anulowane a pieniądze zwrócone. Po tygodniu moja wpłata została zwrócona na konto i to jest chyba jedyną pozytywną kwestią w temacie zamówienia. Radzę omijać ten sklep bo jest wiele innych którzy poważnie traktują klientów. Mój błąd że wcześniej nie sprawdziłam opinii o tym wątpliwym sprzedawcy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2022-01-19

Zamówienie dotarło po 2 tygodniach. Nie miałabym pretensji, gdyby był jakikolwiek kontakt, na maila brak odpowiedzi. Talerzyki do serwisu przyszły większe niż zamówiłam, jeden kubek zbity
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Czytelna strona

Wady

Brak kontaktu,

Extra informacje

Anna / 2022-01-14

Nie polecam sklepu. Towar oznaczony jako dostępny, minęło 9 dni, nie ma żadnej informacji, nie można się skontaktować (pisałam, brak odpowiedzi).
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Czytelna strona

Wady

Brak kontaktu

Extra informacje

Basia / 2022-01-05

NIE POLECAM ! Zamówienie opłacone 18 grudnia !!! Brak towaru , brak pieniążków , brak kontaktu ze sprzedawcą. Nie odbiera telefonów , nie odpisuje na maile. ... MAM WRAŻENIE , ZE TE POCHWALNE OPINIE SĄ WYPISYWANE PRZEZ ZNAJOMYCH PANA SKURY -WŁAŚCICIELA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak zalet !!!

Wady

SAME MINUSY !!!

Extra informacje

OSZUŚCI

KLIENTKA / 2022-01-04

Polecam. Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Extra informacje

ora / 2022-01-04

bardzo fajny sklep. maja duzo towaru kupilam super garnek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko

Wady

nic

Extra informacje

Tommy / 2022-01-04

Najlepszy sklep. Narzędzia sprawdzają się świetnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super sklep

Wady

brak

Extra informacje

Bogusia / 2022-01-04

Dziękuję pięknie za serwis.\r\nNie spodziewałam się, że będzie aż tak ładnie się prezentował.\r\nNa pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękny serwis

Wady

brak

Extra informacje

Agata / 2022-01-04

Polecam z całego serca! już 5 zamówień w tym sklepie i wszystko zawsze idealnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

Wady

brak

Extra informacje

Wojtek / 2022-01-04

Bardzo miła i pomocna obsługa. Serwis piękny. Dziękuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa, Towar

Wady

brak

Extra informacje

Olka / 2022-01-04

Polecam. Super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Asortyment

Wady

brak

Extra informacje

Danuta / 2021-12-27

Nie polecam. Towar opłacony nigdy nie dotarł. Brak kontaktu ze sklepem. Radze omijać szerokim łukiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie zauważyłam

Wady

Brak wysyłki, nieuczciwość, brak kontaktu

Extra informacje

Leszek R / 2021-12-27

Zamówiłem 2 komplety szklanek za niecałe 36 zł 30 listopada, 2 grudnia jak wynika z strony inpost ktoś odebrał paczkę, ale niestety nie ja. Nawet nie dostałem powiadomienia na sms czy maila o nadaniu paczki. Po napisaniu na ich stronie fb wiadomośćcio zaginięciu paczki wiadomość odczytana ale nikt nie odpisał, na maila też nie odpisali , brak chęci pomocy, czy udzielenia wyjaśnień . Szklanki do tej pory nie dotarły i dodzwonić się też nie można. NIE POLECAM .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

brak przesyłki , brak kontaktu,

Extra informacje

Kasia / 2021-12-22

Zupełnie nie zgadzam się z niektórymi opiniami. Zacznę od tego, że rzadko kiedy spotyka się tak serdeczną obsługę, nastawioną na dobro klienta, Bardzo zależało mi na szybkim otrzymaniu zamówienia, sklep wziął pod uwagę moją prośbę bez żadnego problemu (wystarczył mail, a bardzo miła Pani skontaktowała się ze mną następnego dnia). Otrzymałam kompletne zamówienie, składające się z pięknej porcelany w doskonałej cenie. Ponadto po rozpakowaniu paczki, zaskoczył mnie miły dodatkowy upominek. Polecam ten sklep z czystym sumieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, ceny, kontakt ze sklepem

Wady

brak

Extra informacje

Ewelina / 2021-12-22

Brak dostawy, zero kontaktu od 13 grudnia nie odp na maile, nie odbierają telefonu
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Ilona / 2021-12-22

Chciałabym sprostować poprzednią opinię. Towar dotarł w dniu dzisiejszym. Może to okres przedświąteczny jest przyczyną takiego opóźnienia. Gdyby kontakt ze sklepem był lepszy nie wystawiłabym złej opinii.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
3.00
Zalety

Wady

Słaby kontakt

Extra informacje

kasia / 2021-12-21

UWAGA !!! nie dajcie się oszukać - zero , jedno wielkie zero - zero kontaktu , zero towaru , zero kasy !!! ŻENADA !!! Trzeba ruszyć na Policję !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych plusów - OSZUŚCI

Wady

OSZUŚCI !!!

Extra informacje

Oszuści !!!

Ilona / 2021-12-17

Sklep chyba już nie istnieje. Kontakt żaden. Nie mam ani towaru ani pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Jak dla mnie to oszustwo. Żenujące.

Extra informacje

Jola / 2021-12-17

Porażka, żałuję, że nie dotarłam tu wcześniej. Brak numeru telefonu do kontaktu. nie odpowiada na maile. Towaru brak.
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu, nie dostarczanie towaru

Extra informacje

L. / 2021-12-14

Nie polecam. Towar opłacony, nigdy nie dotarł do nas. Podano lewy nr przesyłki.Brak kontaktu w celu wyjaśnienia sprawy (nie odpisują ma wiadomości i maile, nie odbierają telefonu). Jedno wielkie oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

nie wysyłają towaru - oszustwo

Extra informacje

Dawid / 2021-12-13

Nie zamawiać, nie realizują przesyłek. Zero kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie zamawiać, nie realizują przesyłek. Zero kontaktu

Extra informacje

Oszustwo / 2021-12-06

Oszustwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszustwo

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Oszustwo

okey / 2021-12-06

Zamówiłem towar dwa tygodnie temu. do dzisiaj nie otrzymałem. kontaktu nie ma żadnego.na email nie odpowiadają, telefonu nie odbierają. Totalna porażka. Zwykłe oszustwo

Zofia / 2021-12-04

Z takimi złodziejami się jeszcze nie spotkałam. Paczek nie wysyłają albo anulują, zero kontaktu. Dno totalne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2021-12-04

Zamówiłem towar, zapłaciłam i cisza... nie odbierają telefonu....porażka.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu

Extra informacje

Bożena / 2021-12-03

Towaru nie dostarczyli, telefonów nie odbierają, na maile nie odpisują, zero kontaktu. Oszuści. Czas dobrać się do Skury.

Ja / 2021-11-30

Ja czekam już drugi tydzień na serwis i nic. Telefonów nie odbierają, na e-mail nie odpisują, pora wybrać się na policję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Cały ten sklep to jedna wielka wada

Extra informacje

Ludzie nie kupujcie tam, omijajcie ten sklep szerokim łukiem

Gosia / 2021-11-30

oszusci i tyle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Andrzej / 2021-11-30

nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotr / 2021-11-30

Można dzwonić pisać i tak nie załątwiona sprawa ... nie polecam oszusci wysylaja zniszczony towar bez paragonu jestem stratny 300 zl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

oszusci

Extra informacje

chcesz towar inny niz zamowiles i stracic?

krzysztof / 2021-10-21

towar zgony z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

niska cena

Wady

kontakt telefoniczny

Extra informacje

Ola / 2021-10-13

Błagam, kupcie wszędzie, tylko nie tu! Zamówiłam komplet, który miał być prezentem, problem zaczął się, gdy kurier nie mógł mi go w całości dostarczyć, bo ktoś źle nakleił listy przewozowe. Zamówienie dotarło, ale w 90% zniszczone... To się zdarza, jednak od ponad miesiąca nie mogę skontaktować się ze sprzedającym, ani mail, ani telefon, dodatkowo sprzedający zablokował jeden z numerów z którego dzwoniłam do firmy... jestem obecnie stratna około 400zl.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Szacunek dla kupującego w tej firmie nie istnieje

Extra informacje

Karolina / 2021-09-23

Zakupiłam porcelanę za 2,5k, towar miał być dostępny od ręki, okaząlo się że nie mają go na magazynie i nie wiedzą kiedy będzie. problem z kontaktem, problem z oddaniem pieniędzy. Ponizej fragment moich mail jakie wysłałam Jestem bardzo niezadowolona ze świadczonych przez Państwa usług. zakupiłam produkt za 2239,00zł, termin realizacji był wyznaczony na 5 dni roboczych, nie dostałam od Państawa informacji o niedotrzymaniu terminu, dopiero po czasie gdy to ja się skontaktowałam z Państwem kolejna rzecz, nie odopowadanie na pytania które wysyłałam przez formularz i nieodbieranie telefonów, brak kontaktu z Państwa strony. Sprzedają Państwo towar, ktorego nie posiadacie ani nie jesteście w stanie przewidzieć kiedy Państwo go będą mieć na stanach magazynowych, nie informujecie o tym klienów. w związku z powyższym jeżeli nie otrzymam zwrotu środków w ciągu 3 dni tj do xxxx, zgłaszam sprawę na policję jako wyłudzenie, rzecznika praw konsumenta i zakładam sprawę sądową.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

brak

Wady

nieterminowość, problemy z odzyskaniem pieniędzy,

Extra informacje

Kinga / 2021-09-16

Zamówiony produkt nie dotarł do mnie. Zero odzewu,a pieniądze zostały wpłacone. Zwykli oszuści.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Joanna / 2021-09-04

Zapłacony produkt nie dotarł do mnie . Firma nie odpowiada na mail, nikt nie odbiera tel( tel tylko komórkowy) Nie polecam firmy, czuje się oszukana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.00
Zalety

Wady

Brak wysyłki zapłaconego towaru, brak kontaktu z firma

Extra informacje

Jan / 2021-08-26

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

WSZYSTKO

Wady

Extra informacje

Basia / 2021-08-26

Najniższe ceny. Kupiłam mój ulubiony serwis w dużo niższej cenie niż w innych sklepach. Cały seriws dotarł bez żadnych uszkodzeń. Córka też zamawiała i nie było żadnych problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne serwisy, tanio

Wady

Extra informacje

Darek / 2021-08-26

Szybka wysyłka, żadnych problemów. Polecam, bo mają praktycznie wszystko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka i darmowa wysyłka, dużo produktów

Wady

Extra informacje

Marta / 2021-08-26

Polecam! Już kilka razy złożyłam zamówienie. Realizacja bez problemu. Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony. I gratis do każdego zamówienia. Polecam wszystkim i na pewno nie raz jeszcze zrobię zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szeroki wybór, darmowa dostawa, miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Jack / 2021-08-20

Ostrzegam wszystkich potencjalnych klientów tej firmy, żeby byli ostrożni i nie robili przedpłat na zamawiane towary.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

brak

Wady

kotakt, czas realizacji, brak informacji o wysłaniu przesyłki

Extra informacje

Andrzej / 2021-08-01

Reklamację uznali, pieniędzy nie zwrócili....Radzę omijać szerokim łukiem
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom obsługi

Extra informacje

Ewa / 2021-07-20

Ten sklep to oszuści zamówiiłam dwa serwisy obiadowe Lubiany, po paru dniach otrzymałam maila z informacją o anulowaniu zamówienia z powodu braku towaru, a pieniędzy nie moge się doczekać, wysłałam kilka maili z prośba o zwrot pieniędzy, zero odzewu, niestety czeka mnie wizyta na policji muszę zgłosić przestępstwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

złodzieje

Extra informacje

Zakupy Sklep Internetowy MAXDOM opinie