Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Sekocin.pl - TIP & MARTEL
  • /
  • 1

Opinie o Sekocin.pl - TIP & MARTEL

Internet Sekocin.pl - TIP & MARTEL opinie
Cena
3.08
Niezawodność
2.42
Obsługa klienta
2.54
Parametry
2.5

Średnia ocen

2.63

w skali od 1 do 5.

 

Sekocin.pl - TIP & MARTEL opinie Sekocin.pl - TIP & MARTEL
2.63 1486

Wiktor / 2020-05-19

Po roku użytkowania internet zaczął się strasznie zacinać w grach jest około 300/500 pingu totalna żenada. Nie polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

można go bić

Wady

wszystko

Extra informacje

nie lubie go

Kamil / 2020-03-05

Umówiłem się na 9.30 nikt mnie nie poinformował nie nie przyjada na czas dopiero gdy do nich zadzwonilem powiedzieli ze sie spoznia i przyjada o godzinie 12.00. jest godzina 15.30 dalej nikogo nie ma. Nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

działa

Wady

Tragiczna obsługa klienta i niesłowność

Extra informacje

Erni / 2019-11-02

Niestety, potwierdzam opinię użytkowników... Od roku użytkuję, kiedyś działał w miarę dobrze. Teraz, to jakieś nieporozumienie, sam się wyłącza, albo traci zasięg, nie wiem. Płacę, a tu guzik...Nic z tym nie mogę zrobić, wydaje mi się że nałapali zbyt dużo naiwnych klientów I w ogóle nad tym nie panują. Trzy tygodnie temu dzwoniłem, mieli przyjechać, i co...nie przyjechali. Dzwoniłem ponownie trzy razy, nie odbierają, i nawet nikt nie oddzwonił... Totalne dziadostwo...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Fizz / 2016-08-20

Tragedia , szkoda wydawać na ten szajs, dzwoniłem już wiele razy ale zawsze otrzymuje odpowiedź że pracują nad tym. Internet bardzo często sie wyłącza, Ping ogromny , spadek prędkości internetu (3 razy mniejsza prędkosc)WadyObsluga Ping prędkosc internetu 1 rok , 150zl miesiecznie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Obsluga Ping prędkosc internetu

Extra informacje

1 rok , 150zl miesiecznie

~bogdan / 2016-04-12

korzystam od paru lat działa bardzo dobrze jestem bardzo zadowlony. Miałem z oreng plusa i więcej płaciłem i były cały czas problemy tragedia

~paulina / 2015-07-21

Korzystam z internetu od 3-4 lat,w ostatnim czasie internet strasznie powoli ładuje strony, o ile w ogóle je ładuje,poniewż czesto go nie ma,próbuje się skontaktować z dostawcą od 3 dni,niestety bez skutku. Na chwilę obecną odradzam ten internet gdyż kontakt z właścicielem jest bardzo mały i internet słaby.
Cena
Obsługa klienta
3.50

~takitam / 2014-03-06

Niestety wszystko ładnie pięknie ładnie na stronie, a życie sobie...Nie polecam.Jest marzec a ja od grudnia sie bujam i niestety porzyjdzie zmienić operatora.Nic nie robia.A ping to poprostu żart 300-1000 WP.PL => 2 komputery w sieci i oba przeglądają strony żadnego torrenty nic.I nieważna jest pora dnia tak jest non STOP
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Jeden komp spoko, wszystko ładnie pięknie

Wady

Co kolwiek wiecej zapomnij, jedna wielka porażka

Extra informacje

dłuuugo 50 Pln

~Kolega niżej ma rację / 2013-01-06

ostatnio tak kiepsko jest że szok. Internet ma przerwy w działaniu coraz częściej a pograć nie dacie rady. Za duże lagi
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Roman / 2013-01-06

Ja bym nie brał miałem przez jakiś czas, na początku było dobrze ale z czasem coraz gorzej. Jak wszędzie.Podobno dobry net jest z GTS albo UPC.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00

~dionizy / 2010-12-01

Jak oceniacie internet w sekocin.net ????? Chciałbym założyć u nich internet?

[email protected] / 2010-09-19

Od pewnego czasu zastanawiam sie nad tym operatorem jednak nie wiem co sądzić o obecnej jakości usług tego operatora. Sygnał mam bardzo dobry bo łapie sygnał nawet w pokoju za pomocą laptopa. Czy prędkość w ciągu godzin wieczornych oraz w weekend spada? Szukałem opini na internecie jednak prócz tej strony niestety nieznalazłem. Na dwóch serwisach widziałem jedynie wspisy providera który testował łącze od bramki. Byłbym wdzięczny za wpisy obecnych abonentów, sprawdzenie traceroute do facebook.pl, onet.pl, youtube.pl oraz wykonanie testów prędkości łącza www.speedtest.net najlepiej w godzinach największego ruchu po godzinie 18:00....
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

-szybka odpowiedź na temat opcji dodatkowych usługi

Wady

-najprawdopodobniej taki, że nie jestem jeszcze abonentem

Extra informacje

jeszcze nie mam....

~keneig / 2008-10-02

Korzystam od roku z tego internetu, ostano zaobserwowałem znaczną poprawę w prędkości. 2 Mbit to standard za 50zł. Serwer CS cs.sekocin.pl super odpowiada. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Wzrost prędkości

Wady

Extra informacje

50zł

~User / 2008-08-25

Kupiłem internet 1mb do gry. Grać da się owszem ale tylko od 3 nad ranem do 9 rano. Mają zasyfione serwery innymi słowy do du.. Nawet serwer gier cs.sekocin ma cholernie wysokie pingi jak ja nie moge grać
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Chciałbym żeby tu coś było

Wady

Lagi, Ping, Obsługa fatalna. Telefony OFF

Extra informacje

2 tyg. i zastanawiam się czy nie zmienić

~Piotrwusek / 2008-02-06

WitamPo dłuższym użytkowaniu tego dostępu do Internetu doszyłem do wniosku, że lepszej oferty nie można było znaleźć.Dostęp do Internetu, jaki oferuje ta firma jest bardzo dobry. Możliwość podłączenia nieograniczonej ilości komputerów. Z prędkością działanie nie znalazłem żadnych problemów. Dużym atutem jest tez niezawodność i możliwość podłączenia VOIP. Naprawdę godny poleceniaPozdrawiamPiotrwusek
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Dobra szybkośćNiezawodnośćBezprzewodowośćMożliwość podłączenia kilku komputerówZewnętrzne IPStałe IP

Wady

---

Extra informacje

50zł/mies

Piotrwusek / 2008-01-06

WitamOstatnio zetknąłem się z wspaniałym dostawcą internetu który oferuje mnóstwo ciekawych ofert i doskonała jakość łacza internetowego. Naprawdę godny polecenia.Nawet jest nie drogo i można podłaczyć telefon VOIP. To wszystko za jedyne 50 zł.Jednym z jego minusów jest tylko wewnetrzne IP co uniemożliwia grać w niektóre gry online.PozdrawiamPiotrwusek
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

BezprzewodowośćMożliwość podłączenia kilku komputerów

Wady

Wewnetrzne IP

Extra informacje

2 lata i 50 zł na mieś za 1 Mb

Internet Sekocin.pl - TIP & MARTEL opinie