Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Meblarstwo
  • /
  • Scandic Sofa
  • /
  • 1

Opinie o Scandic Sofa

scandicsofa.pl

Budownictwo Scandic Sofa opinie
Cena/Jakość
4.79
Obsługa klienta
4.97
Terminowość
4.93

Średnia ocen

4.90

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

29

dodanych opinii

 

Beata / 2022-01-01

Meble wyglądają pięknie. Do Pań z obsługi tez nie mam zarzutów. Niestety trwałość materiału nie jest taka jak zapewniano. Po Ok 3 latach pojawiły sie przetarcia na siedzisku. Materiał welur, nie polecam. Sofa stoi w salonie i nie służy do spania.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Kolor

Wady

Trwałość materiału

Extra informacje

Widoczne przetarcia

Paulina / 2021-12-10

Zarówno meble wypoczynkowe, jak i dodatki w stylu skandynawskim są solidnie wykonane, mają dobrej jakości materiał obiciowy w pięknych kolorach. Zupełnie szczerze, mogę polecić ten sklep internetowy wszystkim :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

-

Extra informacje

Dorotka / 2021-11-16

Zarówno meble wypoczynkowe, jak i dodatki w stylu skandynawskim, są jak najbardziej zgodne z opisem. Polecam ten sklep internetowy wszystkim. Jestem zadowolona z zakupów :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Wiktoria / 2021-10-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupionej sofy z tego sklepu. Polecam go wszystkim :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Weronika / 2021-09-20

Jestem zadowolona z zakupu, dokonanego w tym sklepie. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a sofa, kupiona w tym sklepie okazała się, jak najbardziej zgodna z opisem. Polecam!!! :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Kaja / 2021-08-11

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Wszystko "poszło" szybko i sprawnie, a meble wypoczynkowe z tego sklepu okazały się solidne :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Ala / 2021-07-23

Meble wypoczynkowe w stylu skandynawskim są solidnie wykonane, mają dobrą jakość materiału obiciowego i piękne kolory. To wszystko sprawia, że polecam wszystkim, kupować meble wypoczynkowe w tym sklepie :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Hania / 2021-06-09

Meble wypoczynkowe w stylu skandynawskim są solidnie wykonane, mają wysoką jakość materiału obiciowego i piękne kolory tapicerki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Róża / 2021-05-13

Meble wypoczynkowe z tego sklepu internetowego, są bardzo wygodne, mają wysoką jakość materiału opiciowego i ładne kolory. POLECAM!!! :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

solidność

Wady

nie ma

Extra informacje

Dominika / 2021-04-19

Mam łóżko z tego sklepu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, gdyż łóżko jest duże, wygodne i ma wysoką jakość materiału obiciowego :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Budownictwo Scandic Sofa opinie