Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Meblarstwo
  • /
  • Scandic Sofa
  • /
  • 1

Opinie o Scandic Sofa

scandicsofa.pl

Budownictwo Scandic Sofa opinie
Cena/Jakość
4.79
Obsługa klienta
4.97
Terminowość
4.93

Średnia ocen

4.90

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

29

dodanych opinii

 

Beata / 2022-01-01

Meble wyglądają pięknie. Do Pań z obsługi tez nie mam zarzutów. Niestety trwałość materiału nie jest taka jak zapewniano. Po Ok 3 latach pojawiły sie przetarcia na siedzisku. Materiał welur, nie polecam. Sofa stoi w salonie i nie służy do spania.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Kolor

Wady

Trwałość materiału

Extra informacje

Widoczne przetarcia

Paulina / 2021-12-10

Zarówno meble wypoczynkowe, jak i dodatki w stylu skandynawskim są solidnie wykonane, mają dobrej jakości materiał obiciowy w pięknych kolorach. Zupełnie szczerze, mogę polecić ten sklep internetowy wszystkim :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

-

Extra informacje

Dorotka / 2021-11-16

Zarówno meble wypoczynkowe, jak i dodatki w stylu skandynawskim, są jak najbardziej zgodne z opisem. Polecam ten sklep internetowy wszystkim. Jestem zadowolona z zakupów :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Wiktoria / 2021-10-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupionej sofy z tego sklepu. Polecam go wszystkim :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Weronika / 2021-09-20

Jestem zadowolona z zakupu, dokonanego w tym sklepie. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a sofa, kupiona w tym sklepie okazała się, jak najbardziej zgodna z opisem. Polecam!!! :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Kaja / 2021-08-11

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Wszystko "poszło" szybko i sprawnie, a meble wypoczynkowe z tego sklepu okazały się solidne :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Ala / 2021-07-23

Meble wypoczynkowe w stylu skandynawskim są solidnie wykonane, mają dobrą jakość materiału obiciowego i piękne kolory. To wszystko sprawia, że polecam wszystkim, kupować meble wypoczynkowe w tym sklepie :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Hania / 2021-06-09

Meble wypoczynkowe w stylu skandynawskim są solidnie wykonane, mają wysoką jakość materiału obiciowego i piękne kolory tapicerki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Róża / 2021-05-13

Meble wypoczynkowe z tego sklepu internetowego, są bardzo wygodne, mają wysoką jakość materiału opiciowego i ładne kolory. POLECAM!!! :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

solidność

Wady

nie ma

Extra informacje

Dominika / 2021-04-19

Mam łóżko z tego sklepu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, gdyż łóżko jest duże, wygodne i ma wysoką jakość materiału obiciowego :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Monika / 2021-03-22

Mam narożnik Fern w pięknym kolorze Wood :-) Jestem pod wrażeniem jakości wykonania i dbałości o relacje z klientem! To się bardzo ceni i jest po prostu bardzo miłe. Mebel jest piękny i solidny, obicie zdaje się być bardzo odporne na zabrudzenia i sądzę, że będzie długo jak nowe. Serdecznie polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Natalia / 2021-03-22

Już kilka mebli wypoczynkowych w stylu skandynawskim, mam z tego sklepu i nie żałuję żadnego zakupu. Meble są solidnie wykonane, mają wysokiej jakości materiał obiciowy. POLECAM!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Wiktoria / 2021-02-15

Kilka tygodni, kupiłam łóżko z tego sklepu internetowego. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Łóżko jest wygodne, ma wysokiej jakości materiał obiciowy, który jest w ładnym kolorze. Polecam ten sklep każdemu :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Nadia / 2021-01-18

Mam sofę, narożnik, łóżko i fotel z tego sklepu. Te meble wypoczynkowe są solidnie wykonane. materiał obiciowy jest dobrej jakości, a kolory tkaniny piękne. Polecam :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Żaneta / 2020-12-14

Meble wypoczynkowe, które kupiłam w tym sklepie są solidnie wykonane, mają ładne kolory, a materiał obiciowy jest wysokiej jakości. Polecam!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Danusia / 2020-11-19

Już kilka razy kupiłam meble wypoczynkowe z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona. Meble okazały się solidnie wykonane, a materiał obiciowy na nich ma piękne kolory i ma wysoką jakość :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Jola / 2020-10-26

Łóżko, które kupiłam w tym sklepie jest bardzo wygodne, ma ciekawą kolorystykę i wysoką jakość materiału. Jestem zadowolona z zakupu :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Maja / 2020-09-16

Piękne meble wypoczynkowe w skandynawskim stylu. Wysoka jakość materiału obiciowego, ciekawe kolory. Polecam :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

sprawność

Wady

-

Extra informacje

Beata / 2020-08-20

Kupiłam kilka mebli wypoczynkowych z tego sklepu. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Meble okazały się solidnie wykonane z pięknymi kolorami obić, które są wysokiej jakości. Polecam :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Iga / 2020-07-08

Decydując się na zamówienie sofy w tym sklepie internetowym, najpierw zamówiłam sobie darmowy próbnik z kolorami. Wybrałam kolor obicia i zamówiłam. Sofa jest taka jakiej się spodziewałam w pięknym kolorze i solidnie wykonana. Polecam ten sklep wszystkim :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

nie ma

Extra informacje

Iwona / 2020-07-07

W czerwcu zakupiłam do mojego małego mieszkania SOFĘ (NARCISSER 2-OSOBOWA ROZKŁADANA.). Wspaniały mebel. Piękny i funkcjonalny, Volvo wśród sof. Bardzo polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 tygodnie

Ania / 2020-06-15

Ostatnio, zamówiłam sofę z tego sklepu internetowego. Sofa, dotarła do mnie szybko, w nienaruszonym stanie. Solidne wykonanie i wysoka jakość materiału obicia sofy. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam wszystkim ten sklep :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

profesionalizm

Wady

nie ma

Extra informacje

Dominik / 2020-01-08

Bardzo dobry sklep. Profesjonalna obsługa, produkt ( sofa Klematisar ) wygląda na żywo lepiej niż na zdjęciach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Wysokiej jakości tkaniny

Wady

Extra informacje

Marta / 2019-07-26

Wybralam sofe Klematisar Welurowa ktora jest rewelacyjna. \r\nBardzo dobra jakosc, super wykonanie, obsluga klienta na wysokim poziomie, transport bez zarzutu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość, design, obsluga

Wady

cena

Extra informacje

Martyna Z / 2019-06-25

Polecam narożniki tego producenta, sprawdzają się bardzo dobrze. Mam psa, którego nie potrafię oduczyć wskakiwania na meble. Na szczęście ten narożnik można bardzo łatwo doczyścić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

jakość, design,

Wady

Extra informacje

Sara / 2019-03-15

Polecam mam od nich zestaw Klematisar, sofa i fotem razem wyglądają naprawdę dobrze. Nie mam mebli zbyt długo, ale wyglądają na solidne. Jakościowo meble są dobre, jak jednak wiadomo za to trzeba trochę więcej zapłacić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

szybko, jakość, obsługa

Wady

cena

Extra informacje

Paweł / 2019-02-15

Polecam, bardzo dobre wykonanie spory wybór modeli, dodatkowo do zakupionej sofy można dokupić fotele z tej samej kolekcji!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybko, jakość, obsługa

Wady

Extra informacje

Ewelina Kowalska / 2018-08-16

Polecam fotel Klematisar. Bardzo wygodny i dobrze się prezentuje. Obsługa w sklepie także na najwyższym poziomie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

jakość, obsługa

Wady

Extra informacje

Aneta / 2018-08-09

Zamówiłam sofę Krokusar. Dostawa już po 4 dniach. Mistrzostwo! Sofa bardzo wygodna, materiał obicia przyjemny w dotyku. Sofa na żywo świetnie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybki czas wykonania, szybka dostawa, wygodna sofa, nowoczesny design mebli, proste zakupy

Wady

wysoka cena

Extra informacje

Budownictwo Scandic Sofa opinie