Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • Samsung SGH-J700
  • /
  • 1

Opinie o Samsung SGH-J700

Elektronika Samsung SGH-J700 opinie
Bateria
3.74
Cena/Jakość
3.5
Jakość wykonania
3.56
Parametry
3.53
Wyświetlacz
3.7

Średnia ocen

3.61

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

55

dodanych opinii

 

~voytek / 2010-09-16

jak pozbyć się z ekranu wyświetlacza pozycji "wiadomości" i "plus.pl" albo jak zastąpić je czymś innym ?
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

dobry wyswietlacz

Wady

aparat powinien być lepszy

Extra informacje

pare dni

~voytek / 2010-09-16

jak pozbyć się z ekranu wyświetlacza pozycji "wiadomości" i "plus.pl" albo jak zastąpić je czymś innym ?
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

dobry wyswietlacz

Wady

aparat powinien być lepszy

Extra informacje

pare dni

~voytek / 2010-09-16

jak pozbyć się z ekranu wyświetlacza pozycji "wiadomości" i "plus.pl" albo jak zastąpić je czymś innym ?
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

dobry wyswietlacz

Wady

aparat powinien być lepszy

Extra informacje

pare dni

~Sandra / 2010-08-20

hey własnie kupiłam ten telefon ogólnie jest okey jednak nie wczytuje MMS-ów nie wiem dlaczego Jesli ktoś z Was miał taki problem i wie jak mi pomóc to z góry wielkie dzięki
Bateria
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.50

~Sandra / 2010-08-20

hey własnie kupiłam ten telefon ogólnie jest okey jednak nie wczytuje MMS-ów nie wiem dlaczego Jesli ktoś z Was miał taki problem i wie jak mi pomóc to z góry wielkie dzięki
Bateria
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.50

~Sandra / 2010-08-20

hey własnie kupiłam ten telefon ogólnie jest okey jednak nie wczytuje MMS-ów nie wiem dlaczego Jesli ktoś z Was miał taki problem i wie jak mi pomóc to z góry wielkie dzięki
Bateria
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.50

~Patrycja wymagajaca / 2010-07-01

Mam ten telefon od 2 lat !Napoczątku wydawał się świetny.. Niestety po paru miesiącach bluetooth padł..Jak go uruchamiam zawiesza mi telefon..
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.20
Zalety

Podświetlana w nocy klawiatura

Wady

bateria- trzyma po roku 12 hbluetoothaparatkarta pamięci działa tylko w tym tel jak chceż przełożyć wyświetla się nie można odnaleść nosnika pamieciI tak dalej

Extra informacje

2 lata 478.93

~Patrycja wymagajaca / 2010-07-01

Mam ten telefon od 2 lat !Napoczątku wydawał się świetny.. Niestety po paru miesiącach bluetooth padł..Jak go uruchamiam zawiesza mi telefon..
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.20
Zalety

Podświetlana w nocy klawiatura

Wady

bateria- trzyma po roku 12 hbluetoothaparatkarta pamięci działa tylko w tym tel jak chceż przełożyć wyświetla się nie można odnaleść nosnika pamieciI tak dalej

Extra informacje

2 lata 478.93

~Patrycja wymagajaca / 2010-07-01

Mam ten telefon od 2 lat !Napoczątku wydawał się świetny.. Niestety po paru miesiącach bluetooth padł..Jak go uruchamiam zawiesza mi telefon..
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.20
Zalety

Podświetlana w nocy klawiatura

Wady

bateria- trzyma po roku 12 hbluetoothaparatkarta pamięci działa tylko w tym tel jak chceż przełożyć wyświetla się nie można odnaleść nosnika pamieciI tak dalej

Extra informacje

2 lata 478.93

~Karo / 2010-06-24

ogolem telefon z pocztaku wydawal mi sie dobry.przynzac musze ze klawiature ma jak dla mnie wygodna ale jestem zawiedziona co do jakosci zdjec. ale po kilku tygodniach denerwowalo mnie to ze rysuje sie starsznie.ostatnio spadl mi z biorka i nawet nie udezyl szybka w podloge tylko klawiatura a ekran poszedl.szybka peknieta w 2 miejscach i czarny placek prawie na caly ekran nie liczac prawego dolnego rogu.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.40
Zalety

wygodnie pisze sie smsy

Wady

rysuje sie.boki sie zdzieraja. zacina sie i ekran do dupy!

Extra informacje

mam go 1,5 roku i kupilam go 1zl w salonie ale normalnie kosztuje ponad 300-nie jest wart tej ceny

~Karo / 2010-06-24

ogolem telefon z pocztaku wydawal mi sie dobry.przynzac musze ze klawiature ma jak dla mnie wygodna ale jestem zawiedziona co do jakosci zdjec. ale po kilku tygodniach denerwowalo mnie to ze rysuje sie starsznie.ostatnio spadl mi z biorka i nawet nie udezyl szybka w podloge tylko klawiatura a ekran poszedl.szybka peknieta w 2 miejscach i czarny placek prawie na caly ekran nie liczac prawego dolnego rogu.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.40
Zalety

wygodnie pisze sie smsy

Wady

rysuje sie.boki sie zdzieraja. zacina sie i ekran do dupy!

Extra informacje

mam go 1,5 roku i kupilam go 1zl w salonie ale normalnie kosztuje ponad 300-nie jest wart tej ceny

~Karo / 2010-06-24

ogolem telefon z pocztaku wydawal mi sie dobry.przynzac musze ze klawiature ma jak dla mnie wygodna ale jestem zawiedziona co do jakosci zdjec. ale po kilku tygodniach denerwowalo mnie to ze rysuje sie starsznie.ostatnio spadl mi z biorka i nawet nie udezyl szybka w podloge tylko klawiatura a ekran poszedl.szybka peknieta w 2 miejscach i czarny placek prawie na caly ekran nie liczac prawego dolnego rogu.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.40
Zalety

wygodnie pisze sie smsy

Wady

rysuje sie.boki sie zdzieraja. zacina sie i ekran do dupy!

Extra informacje

mam go 1,5 roku i kupilam go 1zl w salonie ale normalnie kosztuje ponad 300-nie jest wart tej ceny

~Ona_15 / 2010-05-19

No telefon fajny kupiłam go za zł na 3 lata. Mam już go ponad rok i jestem zadowolona, chociaż mi się już znudził, jak każdy tel po jakimś czasie (czy jestem wybredna hehe?;) )Jest troszeczzke porysowany no bo go w końcu nastolatqa używa to wszystko samo za siebie mówi heh..;) Wyświetlacz dałam 4/5 mogło by być więcej kolorów no ale zresztą mi to nie przeszkadza. Baterie mam super! Nie wyładowuje się długo (Trzyma jakoś ok. 4, rzadziej 5 dni).Moim zdaniem jest świetny dla osób, które z tel wyłącznie dzwonią i sms-ują. Zapomniałam dodać że aparat ma 1,3 megapikslei (dla mnie w sam raz) jest też kamerka, kabel USB, który można podłączyć do komp. aby przesłać jakieś pliki oraz oczywiście MP3, słuchawki i takie inne podst. rzeczy;) Ja osobiście nie wiedze rzeczy, które miałabym przelać na konto minus. Łatwy w obsłudze, i praktyczny. Tak się opisałam a jednym słowem mówiąc: Łatwy w użyciu, praktyczny i ŚWIETNY!Gorąco polecam.Jak byście chcieli jeszcze jakąś rade, opinie to możecie napisać na gg:5171285
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

Wygodny, łaty w obsłudze

Wady

nie wiedze w nim minusów

Extra informacje

kupiłam za 1zł mam go już ponad rok

~Ona_15 / 2010-05-19

No telefon fajny kupiłam go za zł na 3 lata. Mam już go ponad rok i jestem zadowolona, chociaż mi się już znudził, jak każdy tel po jakimś czasie (czy jestem wybredna hehe?;) )Jest troszeczzke porysowany no bo go w końcu nastolatqa używa to wszystko samo za siebie mówi heh..;) Wyświetlacz dałam 4/5 mogło by być więcej kolorów no ale zresztą mi to nie przeszkadza. Baterie mam super! Nie wyładowuje się długo (Trzyma jakoś ok. 4, rzadziej 5 dni).Moim zdaniem jest świetny dla osób, które z tel wyłącznie dzwonią i sms-ują. Zapomniałam dodać że aparat ma 1,3 megapikslei (dla mnie w sam raz) jest też kamerka, kabel USB, który można podłączyć do komp. aby przesłać jakieś pliki oraz oczywiście MP3, słuchawki i takie inne podst. rzeczy;) Ja osobiście nie wiedze rzeczy, które miałabym przelać na konto minus. Łatwy w obsłudze, i praktyczny. Tak się opisałam a jednym słowem mówiąc: Łatwy w użyciu, praktyczny i ŚWIETNY!Gorąco polecam.Jak byście chcieli jeszcze jakąś rade, opinie to możecie napisać na gg:5171285
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

Wygodny, łaty w obsłudze

Wady

nie wiedze w nim minusów

Extra informacje

kupiłam za 1zł mam go już ponad rok

~Ona_15 / 2010-05-19

No telefon fajny kupiłam go za zł na 3 lata. Mam już go ponad rok i jestem zadowolona, chociaż mi się już znudził, jak każdy tel po jakimś czasie (czy jestem wybredna hehe?;) )Jest troszeczzke porysowany no bo go w końcu nastolatqa używa to wszystko samo za siebie mówi heh..;) Wyświetlacz dałam 4/5 mogło by być więcej kolorów no ale zresztą mi to nie przeszkadza. Baterie mam super! Nie wyładowuje się długo (Trzyma jakoś ok. 4, rzadziej 5 dni).Moim zdaniem jest świetny dla osób, które z tel wyłącznie dzwonią i sms-ują. Zapomniałam dodać że aparat ma 1,3 megapikslei (dla mnie w sam raz) jest też kamerka, kabel USB, który można podłączyć do komp. aby przesłać jakieś pliki oraz oczywiście MP3, słuchawki i takie inne podst. rzeczy;) Ja osobiście nie wiedze rzeczy, które miałabym przelać na konto minus. Łatwy w obsłudze, i praktyczny. Tak się opisałam a jednym słowem mówiąc: Łatwy w użyciu, praktyczny i ŚWIETNY!Gorąco polecam.Jak byście chcieli jeszcze jakąś rade, opinie to możecie napisać na gg:5171285
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

Wygodny, łaty w obsłudze

Wady

nie wiedze w nim minusów

Extra informacje

kupiłam za 1zł mam go już ponad rok

~123 / 2010-05-04

Dobry telefon, trochę słaby aparat :/ Mam ten telefon od kwietnia 2009r. i narazie odkryłam 1 wadę .... Boki telefonu bardzo szybko się ścierają . i bardzo szybko się rysuje :( :-)

~123 / 2010-05-04

Dobry telefon, trochę słaby aparat :/ Mam ten telefon od kwietnia 2009r. i narazie odkryłam 1 wadę .... Boki telefonu bardzo szybko się ścierają . i bardzo szybko się rysuje :( :-)

~123 / 2010-05-04

Dobry telefon, trochę słaby aparat :/ Mam ten telefon od kwietnia 2009r. i narazie odkryłam 1 wadę .... Boki telefonu bardzo szybko się ścierają . i bardzo szybko się rysuje :( :-)

~kaskakaska / 2010-04-26

Parametry , sa ok , ale mogły by byc większewykonanie dość solidne , kom. już zaliczyła kompiele ;d oraz upadki np. z dachu i tylko leciutko porysował sie ekranz wyswietlaczem jest wszytko gYtttcena jest warta zaplaty , a poztym wcale jest niewygórowanaostateczna opinia ; fonik ok. godny polecenia ;d
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

łądny wyglond , solidnie wykonany

Wady

drobne niedociagnięcia

Extra informacje

nie kupywałam tylko dostałam go z wymiany mam go niecaly rok

~kaskakaska / 2010-04-26

Parametry , sa ok , ale mogły by byc większewykonanie dość solidne , kom. już zaliczyła kompiele ;d oraz upadki np. z dachu i tylko leciutko porysował sie ekranz wyswietlaczem jest wszytko gYtttcena jest warta zaplaty , a poztym wcale jest niewygórowanaostateczna opinia ; fonik ok. godny polecenia ;d
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

łądny wyglond , solidnie wykonany

Wady

drobne niedociagnięcia

Extra informacje

nie kupywałam tylko dostałam go z wymiany mam go niecaly rok

~kaskakaska / 2010-04-26

Parametry , sa ok , ale mogły by byc większewykonanie dość solidne , kom. już zaliczyła kompiele ;d oraz upadki np. z dachu i tylko leciutko porysował sie ekranz wyswietlaczem jest wszytko gYtttcena jest warta zaplaty , a poztym wcale jest niewygórowanaostateczna opinia ; fonik ok. godny polecenia ;d
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

łądny wyglond , solidnie wykonany

Wady

drobne niedociagnięcia

Extra informacje

nie kupywałam tylko dostałam go z wymiany mam go niecaly rok

~Gutek / 2010-04-04

Mam go i jest supper. warty polecenia;]
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Cały telefon to plus

Wady

Troche słaby aparat;]

Extra informacje

Mam go juz rok a kupiłem go za 170zł

~Gutek / 2010-04-04

Mam go i jest supper. warty polecenia;]
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Cały telefon to plus

Wady

Troche słaby aparat;]

Extra informacje

Mam go juz rok a kupiłem go za 170zł

~Gutek / 2010-04-04

Mam go i jest supper. warty polecenia;]
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Cały telefon to plus

Wady

Troche słaby aparat;]

Extra informacje

Mam go juz rok a kupiłem go za 170zł

olenkaolenka / 2010-01-17

Oglądałam opinie na temat tego tel w roznych miejscach i prawie wszedzie jest napisane ze SZYBKO TRACI ZASIĘG, albo NIE ZAWSZE ODBIRA MMS.... czy to prawda?Prosze o szybką odp..... blagaaam.... z góry thx....

olenkaolenka / 2010-01-17

Oglądałam opinie na temat tego tel w roznych miejscach i prawie wszedzie jest napisane ze SZYBKO TRACI ZASIĘG, albo NIE ZAWSZE ODBIRA MMS.... czy to prawda?Prosze o szybką odp..... blagaaam.... z góry thx....

olenkaolenka / 2010-01-17

Oglądałam opinie na temat tego tel w roznych miejscach i prawie wszedzie jest napisane ze SZYBKO TRACI ZASIĘG, albo NIE ZAWSZE ODBIRA MMS.... czy to prawda?Prosze o szybką odp..... blagaaam.... z góry thx....

kolorofalna / 2009-12-27

Miałam ten telefon 1,5 roku i powiem szczerze , że go nie polecam !Okej , łatwy w obsłudze , ale wyświetlacz mi się rozlał po 2 tygodniach , słuchawki po rokua blutooth po 1,5 roku i wtedy to już było za dużo !Ogólnie często się zacina ! Nie polecam !!!!żadnych gier , brak minimalizacji odtwarzacza .
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.00
Zalety

wyświetlacz

Wady

głośniki , funkcje , brak minimalizacji odtwarzacza

Extra informacje

miałam go 1,5 roku i kupiłam za 300 zł

kolorofalna / 2009-12-27

Miałam ten telefon 1,5 roku i powiem szczerze , że go nie polecam !Okej , łatwy w obsłudze , ale wyświetlacz mi się rozlał po 2 tygodniach , słuchawki po rokua blutooth po 1,5 roku i wtedy to już było za dużo !Ogólnie często się zacina ! Nie polecam !!!!żadnych gier , brak minimalizacji odtwarzacza .
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.00
Zalety

wyświetlacz

Wady

głośniki , funkcje , brak minimalizacji odtwarzacza

Extra informacje

miałam go 1,5 roku i kupiłam za 300 zł

kolorofalna / 2009-12-27

Miałam ten telefon 1,5 roku i powiem szczerze , że go nie polecam !Okej , łatwy w obsłudze , ale wyświetlacz mi się rozlał po 2 tygodniach , słuchawki po rokua blutooth po 1,5 roku i wtedy to już było za dużo !Ogólnie często się zacina ! Nie polecam !!!!żadnych gier , brak minimalizacji odtwarzacza .
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.00
Zalety

wyświetlacz

Wady

głośniki , funkcje , brak minimalizacji odtwarzacza

Extra informacje

miałam go 1,5 roku i kupiłam za 300 zł

~miss / 2009-05-03

ten telefon mam od niedawna i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolona. spełnia większość moich oczekiwań. jest cieniutki nieduży taki jaki powinien być idealny telefon, posiada bardzo dobre radio i mp3, aparat jest nie najgorszy, bateria długo trzymie jednak dużym minusem tego telefonu jest bardzo słaba karta pamięci. Ściągnęłam sobie 3 piosenki mp3, zrobiłam w2 zdjęcia dobrej jakości i nakręciłam dwuminutowy film już pamięć jest pełna. na szczęście można dokupić większą. kolejnym minusem jest to że jak każdy telefon łatwo się brudzi i palcuje. następna rzecz to plaska klawiatura ... to już kwestia przyzwyczajenia, no i slaby wyświetlacz, lecz mimo tych niektórych niedociągnięć bardzo mi się podoba i oceniam go pozytywnie
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.80
Zalety

długo trzymająca bateria, dobre mp3 i radio FM, uroda telefonu :] , całkiem dobry aparat ,

Wady

slaby wyświetlacz, słaba karta pamięci, telefon ławo się brudzi , palcuje, płaska klawiatura,

Extra informacje

tydzień, 449 zł

~boniek / 2009-04-07

Telefon głównie powinien służyć do dzwonienia czasem można pstryknąć zdjęcie dla kogoś bliskiego i naj jak ma się ważną audycję w radiu lub MP3 którego sie słucha raz na miesiąc i jest git
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20
Zalety

aparat 1 3 cena dobra dyktafon radio gry wszystko

Wady

nic

Extra informacje

pół roku może?!

ewa / 2009-04-06

ogólnie tel.spoko, ale mam problem z wiadomościami mms.Nie mogę ich wysyłać ani odbierac, Skonfigurowałam tel. i nadal nic.Może ktoś z WAS mi podpowie co zrobić zebym mogła znowu wysyłac i odbierać mmsy. dzieki za rady i wsazówki w tym temacie.pozdrawiam wszystkich.

~Ela / 2009-04-01

Strasznie awaryjny . Drugiego dnia pękł wyświetlacz w momencie odbierania rozmowy. Serwis koszmarny. Z moich doświadczeń nie uznają niczego poza wgrywaniem softu. Znajomemu odmówili wymiany gniazda od ładowarki, a innemu głośników. Pomijając już mój wyświetlacz.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.00

~Marionetka / 2009-03-31

Zwykle słuchałam muzyki przez głośnik, czasami przez słuchawki, jednak ostatnio je podłaczyłam i lipa... Nie ma takiej opcji jak "wyłącz głośnik", mimo że wczesniej była. Słuchawki są ok, bo radio mi działa, także problem jest z telefonem... Jest jeszcze jakas opcja ? Co mogę zrobić ?Pomocy!!Mam go od 3,5 miesiaca
Zalety

Wady

Extra informacje

Mam go od 3,5 miesiaca

~kubasso16 / 2009-03-21

jak ten telefon trzymie tydzień przy 5 godzinach dzieńnie słuchania to chyba jesteście ciulnięci ja go mam ja przy 1 godzinie słuchania dzieńnie ładuje go co 2 3 dni a mam go od 5 miesięcy!!ten telefon jest do dupy
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.00
Zalety

brak

Wady

bateria i sytem oraz odtważacz

Extra informacje

kupiłem za 1 zł mam od 5 miesięcy

~aga / 2009-03-19

Jestem zadowolona z tego telefonu, nic mi nie szwankuje, bateria trzyma 2 dzien jest na 2 kresce, zdarza mi się rozmawiać nawet z godzine, aczkolwiek nie gadam bez przerwy przez cały dzień. Wykonanie na plus, proste, estetyczne. Obsługa nawet dla kogoś nie znającego języka ang. nie jest trudna.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

prosta obsługa, ładne wykonanie, cena, to zależy czy ktos przelicza na złotówki czy nie, przy ang. zarobkach to nawet nie jedna dniówka, bateria ok, reszta, zależy co kto lubi.

Wady

to sie okaże , narazie nie mam zastrzezeń

Extra informacje

parę miesięcy, kupione za 39,14 F

~feliix / 2009-03-10

mam go go 6 miesięcy i już nadaje się na śmietnikbateria wytrzymuje ledwo 1 dzień, zawiesza się, nie działa blootouhNAPRAWDE LIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Wadyza mało miejsca żeby je wypisać6 MIEŚIĘCY, 1zł. z salonu
Zalety

Wady

za mało miejsca żeby je wypisać

Extra informacje

6 MIEŚIĘCY, 1zł. z salonu

~marilola / 2009-03-05

Mialem dwa takie telefony przez rok. J700 to totalna tandeta. Oba telefony mialy problemy z zasiegiem i to w miescie. Oddawalem je 3 razy do naprawy i zawsze byly sprawne, pomimo ze bedac w miescie Opolu nie moglem sie z nikim dogadac. Kiedys pracownik ERY w BOA poradzil mi abym trzymal sie blisko anten to ten problem zaniknie.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.80
Zalety

moze bateria

Wady

jak w opisie

Extra informacje

1 rok

~kiki / 2009-03-03

producenci w funkcjach telefonu zapomnieli dodać "strasznie sie zacina i samoczynnie wyłącza"

~kiki / 2009-03-03

TEN TELEFON MAM DOPIERO 2 DZIEŃ, A JUŻ STEKI RAZY WYŁĄCZYŁ MI SIĘ ALBO KOMPLETNIE NIE REAGUJE NA KLAWISZE STEROWANIA!!! FIRMA MUSI TROCHĘ POMYŚLEĆ NAD TYM CO ROBI...
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.60
Zalety

ŻADNYCH!!!!!

Wady

MNÓSTWO!!!!!

Extra informacje

2DNI

~madzia / 2009-03-03

jak narazie Samsung'a mam 2 tygodnie i nie narzekam, łatwy w obsłudze itp.itd. zobaczymy co będzie później :]
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

mp3

Wady

aparat

Extra informacje

249zl w salonie ORANGE

~J700 / 2009-02-26

dobra jakość wykonania, mp3, aparat 1,3mpixWadyzacina się i wyłącz nawet gdy bateria jest w pełni naładowana
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.80
Zalety

Wady

zacina się i wyłącz nawet gdy bateria jest w pełni naładowana

Extra informacje

Filip Rózyło / 2009-02-22

Będę miec ten telefon,ale już mi sie podoba mój kolega ma taki sam i jest super robi ładne zdjęcia a jak leci muzyka to wydobywają się z głosnika przepiękne dziwieki wyświetlacz jest po prostu ganialny po prostu powiem tak jest super
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

dobry aparat,wyswietlacz,odtwarzacz mp3

Wady

brak

Extra informacje

babcia kupiła mi go za 500 zł

~mameha / 2009-02-10

tak,muszę przyznać że ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego telefonu.ma niezły aparat,świetną jakość obrazu,niezły odtwarzacz mp3(świetna jakość dźwięku),przejrzysty,łatwy i przyjemny w obsłudze.jedyny problem sprawia mi bateria-rozładowuje się w ciągu 1 dnia,ale to może dlatego że jest nowy...
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

mp3,bluetooth,aparat,łatwość obsługi

Wady

narazie bateria(zobaczymy co będzie dalej)

Extra informacje

tydzień,kupiony za 1zł w mixie w orange

~ja / 2009-01-28

telefon jest fajny,dobrze wykonany,elegancki
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

mp3,wyswietlacz

Wady

słabej jakości aparat

Extra informacje

2 miesiące,za 350zł

~Grzesio / 2009-01-18

Ogólnie-dobry telefon,wygodny w obsłudze,ale"wodotryski"(a parat,mp3) niskiej jakości.Radio ujdzie-choć brak mu RDS.Inne firmy już go dają!!!MP3-mógłby być lepiej profilowany pod użytkownika-brak własnej korekcji EQ i kilku innych funkcji.APARAT-KAMERA-to osobny wątek i szkoda czasu na wyliczankę niedoróbek.Najwazniejsza:brak możliwości zapisu bezpośrednio na kartę SD!!!Drań zapycha swoje 9 MB pamięci i zaczyna kuleć...Co do gier JAVA-obsługa plików do 300 KB to ciut za mało...Wiekszość z nowych gier ma większy "ciężar" i tu pozostajemy w epoce kamiennej...Konieczność wrzucenia na SD plików *JAR i *JAD(do każdej gry) aby umożliwić instalację ubogich 300 KB-przypomina telefony z 2002 roku...ALE POSTĘP!!!Dobrze,że wyswietlacz jest czytelny a jakość rozmowy-na odpowiednim poziomie...
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.60
Zalety

czytelny wyświetlacz,czysty dźwięk rozmów,

Wady

Niedopracowane dodatki(kamera,radio,mp3)Mulący(zaśmieco ny) brandowany firmware,Brak możliwości upgrade on-line(NOKIA,Motorola-ZROBIŁY TO PERFEKCYJNIE!!!)

Extra informacje

za długo i za drogo!!!

~Kaja / 2009-01-07

ten telefon bardzo się psuje i wszystko się zacina , ja tak własnie z tym telefonem mam i moje kolezanki .ten telefon to jakaś pomyłka!!!!!!!!!! NIE KUPUJCIE TEJ KOMY!!!!!!!!
Zalety

nie ma żadnych plusów!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wady

wszystko ! CAŁĄ KOMA!

Extra informacje

2 miesiace kosztował 315 zł

~rrrrrrrrrrr / 2008-12-28

Dostałem go w prezencie na gwiazdkę i uważam że jest świetny - jest bardzo prosty w obsłudze, elegancki i stylowy. Mam jedynie problemy z instalacją gier na nim - mógłby ktoś mi napisać jak to się robi, :)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Ciekawe wykonanie, aparat, edytor zdjęć, prosty w obsłudze, elegancki,

Wady

Ciężko otwierająca się tylkna klapka do zmiany bateri/wkładania SIM, delikatność,

Extra informacje

~Dizya / 2008-12-28

Telefon dostałam w prezencie świątecznym i od razu się w nim zakochałam :) Jest niebieski i taki kobiecy. Po prostu uroczy, łatwy w obsłudze, aparat pierwsza klasa. Jakość dźwięku świetna, wyświetlacz duży b. dobrze wszystko widać. Naprawdę szczerze polecam ten telefon każdmu :))
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Ten telefon to jeden wielki plus :))

Wady

Jak na razie brak

Extra informacje

~Izuś / 2008-12-07

Mam ten telefon drugi tydzień i jestem zadowolona. Ładny, tani i ma sporo funkcjii na których mi zależalo takich jak mp3. Jedyna jego wadą jest to ze można mieć tylko 4 playlisty i niestety nie można wiecej dodac. Mysle ze to roszke za malo przy rozszerzeniu karta. Ale ogolnie mam bardzo pozytywne zdanie na temat tego i telefonu i szczerze polecam.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

Ładne zdjęcia, dobra jakość dźwięku, radio, port USB, przejżyste menu.

Wady

Tylko 4 playlisty.

Extra informacje

Posiadam ten telefon od 2 tygodni i kupiłam go za 1 zł.

~Anna / 2008-11-27

A ja go mam 2 dni i nie upadł ani razu. Włożyłam karte i baterię i parę razy przesunęłam klapkę no i pękł wyświetlacz. Poszłam do salonu i mi wmawiają że musiał upaść, no i że serwis nie uzna reklamacji. TEN TELEFON NALEŻY CHYBA TRZYMAĆ NA PODUSZECZCE I NIE DOTYKAĆ. Uparłam się, zabrali do serwisu i czekam na wyrok. Jestem kobietą w średnim wieku i nie rzucam telefonami i nie zgniatam ich. TEJ MARKI NIE POLECAM. KOSZMAR!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.25
Zalety

cena i wygląd

Wady

delikatny

Extra informacje

2 dni

~Pati / 2008-11-17

Ja jeszcze nie mam tego telefonu ale moje 2 sis cioteczne go maja i podobno jest on supcio.Ja tesz mam zamiar go kupić :)))Pozdrowionka dla wszestkich co dali supcio opinnie! :):):)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Dla mnie z tego co patrzyłam to wszystko mi się podoba! :):):):)

Wady

Nie mam żadnych minusów

Extra informacje

Moje dwie sis go mają a ja mam go sibie kupić moje jaedna sis kupiła ga za 307zł bo była promocja!!

~karramba / 2008-09-17

Bardzo fajny, wygląda elegancko, wyświetlacz super, co prawda nie ma motywów ale i tak super telefon, mp3 świetne, polecam!!!od kilku dni go ma, kupiłam za złotówke
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

Wady

Extra informacje

od kilku dni go ma, kupiłam za złotówke

sylwiaaa199206 / 2008-07-24

SGH J 700 JEST BARDZO DOBRY, POLECAM!BATERIA TRZYMA BARDZO DLUGO OK.7 DNI PRZY SLUCHANIU MUZYKI OK. 5 GODZ DZIENNIE ;)BARDZO LADNY Z WYGLADU , BARDZO TANI ...W MOIM PRZYPADKU ZA 1ZL. Z ERY ;)Z ABONAMENTEM 30 ZL MAM GO DOPIERO 4 MIESIACE ALE I NIE WYMIENILA BYM GO NA ZADEN INNY ;)) WSZELKIE AKCESORIA, JA MAM APARAT 1,3 ALE ZDJECIA SA W DOBREJ JAKOSCIPOLECAM.... SYLWIA

Elektronika Samsung SGH-J700 opinie