Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • SO ITALIAN BOUTIQUE
  • /
  • 1

Opinie o SO ITALIAN BOUTIQUE

soitalian.pl

Łódź

Zakupy SO ITALIAN BOUTIQUE opinie
Asortyment
3.48
Dostawa
3.98
Łatwość zamawiania
4.25
Obsługa i reklamacje
3.26
Poziom cen
3.41

Średnia ocen

3.68

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

65

dodanych opinii

 

MAGDA / 2022-07-04

Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka , zamówiłam kurtkę , była bardzo ładnie zapakowana i wprost idealna ,dokładnie taka jak na stronie. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same zalety

Wady

żadnych wad

Extra informacje

Asia / 2022-06-23

Dostałam już 3 paczki od nich. Wszystko super. Bardzo dobra jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość

Wady

Extra informacje

Tyczka / 2022-06-09

Bardzo ładne ubrania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

styl

Wady

Extra informacje

Julia / 2022-06-08

Jestem pod wrażeniem. Wczoraj zamówiłam bluzkę i sukienkę, dzisiaj już dostałam paczkę. Paczka pięknie spakowana, a ubrania cudowne. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Błyskawiczna przesyłka, jakość

Wady

Extra informacje

sbm / 2022-05-26

Sklep bardzo długo realizuje zamówienia i zwroty towaru. Zamówienie złożone 1 mają otrzymałam 10-ego. Produkt odesłany tego samego dnia a zwrot na koncie 26ego maja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Długi czas realizacji jak również zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Pati / 2022-05-23

20 maja zamówiłam sukienkę. Dzień później przesyłka była już w Paczkomacie. Przesyłka pięknie spakowana. Sukienka taka jak na zdjęciu. Zdecydowanie polecam i będę tu wracać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

błyskawiczna dostawa, piękny produkt

Wady

Extra informacje

Pola / 2022-05-21

Szybka przesyłka, pięknie spakowana, a w środku idealna sukienka - dokładnie taka jak na zdjęciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka przesyłka,

Wady

Extra informacje

Anna / 2022-05-21

Nie polecam! Kupiłam sukienkę która okazała się za duża. Po odesłaniu nie zwrócono mi pieniędzy, twierdząc że przesyłka nie dotarła. Jakieś żarty!
Obsługa i reklamacje
1.00

Rita / 2022-05-20

Zamówiłam 3 sukienki. Wszystkie przyszły idealne, dokładnie takie jak na zdjęciu. Szybka przesyłka. Na pewno tu wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, szybka przesyłka.

Wady

Extra informacje

Tamara / 2022-05-12

Produkt dokładnie taki sam jak na zdjęciu. Szybka przesyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Kala / 2022-05-11

Rzeczy przychodzą brudne ,różnią się od tych zamieszczonych w internecie. O zwrot pieniędzy za odesłany towar,trzeba się dosłownie prosić. Minął już miesiąc pieniędzy nadal brak. NIE POLECAM !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak..

Wady

Problemy ze zwrotem pieniędzy,ubrania brudne

Extra informacje

Kasia / 2022-05-06

Bardzo duży wybór sukienek, zamówiłam dwie i jestem bardzo zadowolona. Świetna jakość i szybka przesyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, szybka przesyłka

Wady

Extra informacje

Bella / 2022-05-05

Polecam ten sklep. Piękny modny i ciekawy asortyment.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Asortyment, opakowanie, zwroty

Wady

Brak

Extra informacje

Iza / 2022-05-05

Uwielbiam przeglądać asortyment sklepu. Piękne stylizacje i piękne ubrania. Jakość również dobra. Ceny nie są najniższe, ale można znaleźć naprawdę atrakcyjne ciuchy i cieszyć się ich jakością. \r\nPięknie wszystko opakowane????\r\nZwroty szybko przyjmowane oraz szybka realizacja zwrotów pieniędzy. Ja polecam ten sklep i na pewno będę obserwowała ich ma bieżąco.
Zalety

Duży i nowoczesny asortyment, pięknie zapakowane, informacje na bieżąco o wysyłce i dostawie

Wady

Nie jest aż tak tanio

Extra informacje

Weronika / 2022-05-04

Jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka i piękne ubrania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, jakość

Wady

Extra informacje

Justyna / 2022-05-03

Nie polecam tego sklepu, jakość ubrań wcale nie jest taka dobra, znacznie różnią się w rzeczywistości od tych na zdjęciach.
Asortyment
1.00

Ewelina / 2022-04-27

Zdecydowanie odradzam zakupów w tym sklepie . 4 kwietnia zamówiłam dwie sukienki . Jednà za 189,90 zł , drugà za 289,90 zł .Kurier przyniósł pięknie zapakowane pudełko . Po otwarciu , okazało się że jedna sukienka jest o 2 lub 3 rozmaiary za duża a druga wyglàdała zupelnie inaczej niż na stronie sklepu so Italian . Sukienka wyglàdała tandecie jakby zżółknięta . Następnego dnia w tym samym kartoniku i nienaruszonym stanie odesłałam obydwie sukienki dołaczajàc paragon oraz samodzielnie wydrukowany formularz odstàpienia od umowy (gdyż skep ten nie dodaje do wysyłki ) Oddano 189,90 zł za jenà sukienkę , niestety za drugà nie chcà oddać pieniędzy !!! Nie pomajgajà maile , telefonu nie obierajà . Będę zmuszona zgłosić sprawę do rzecznika praw konsumenta I może jeszcze w kilka innych miejsc . Jawne oszustwo ! Nie do wiary , że klient jest traktowany w taki sposób . Nigdy więcej zakupów w tej firmie. Będę odradzać Wszystkiego znajomym .
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.33
Zalety

Opakowanie zewnętrzne

Wady

Firma nie oddaje pieniędzy za zwrócony towar

Extra informacje

Dora / 2022-04-23

Radzę uważać na ten sklep - sukienkę którą zamówiłam zdecydowałam się oddać - nierówno zszyta, materiał gorszy od materiałów sukienek z bazarów i ponad 2 tygodnie czekania na zwrot środków. Jedyny plus to ładnie zapakowany towar. Nigdy więcej tu nie zamówię niczego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Opakowanie

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-04-19

Kupiłam dwie sukienki i jestem bardzo zadowolona . Materiał gatunkowo bardzo dobry i bardzo ładnie rzeczywistości wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wady

Brak

Extra informacje

Monika / 2022-04-13

Jestem zachwycona.!!! Jakością towaru, sposobem w jaki zamówienie zostało zapakowane. (Zamawiający może poczuć się w pełni docenionym klientem) Szybkością dostawy. Odnośnie zakupionych rzeczy uważam ze towar w pełni zgodny z opisem jak i również ze zdjeciami. Dlatego polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Całość zakupu

Wady

Nie odnotowałam

Extra informacje

Róża / 2022-04-03

Kupiłam spodnie i bluzkę, rzeczy które ja sklepie wyglądały bardzo ładnie. Jednak Instagram vs rzeczywistość okazała się śmieszna. Spodnie nie zgodne z opisem, dodatkowo wyglądają jak z taniego chińczyka, bluzka również nie zgodna z opisem. Posiadam zdjęcia towaru że strony oraz jak otrzymałam. Od czasu zwrotu Zero odzewu że strony sklepu. Czekam na zwrot pieniędzy, jeśli nie zostaną zwrócone to zwrócę się do rzecznika praw konsumenta że skargą na sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Towar nie zgodny z opisem, Zero kontaktu z klientom

Extra informacje

Sylwia / 2022-03-24

Zamówiłam sukienkę 100% z wiskozy, a dostałam 100% z akrylu. Zwróciłam towar, a nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. UWAGA NA TEN SKLEP. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ładne opakowanie

Wady

nie zwracają pieniędzy za zwrócony towar, towar niezgodny z opisem na stronie sklepu, kiepska jakość

Extra informacje

Astes / 2022-03-16

Jakość towaru zadowalająca. Rozczarował nieprecyzyjny opis rozmiarów, przez który musiałam dokonać zwrotu. I tu zaczęły się schody. Towar otrzymali tydzień temu i zero wieści z ich strony. Telefon w ogóle nie odbiera, poczta głosowa przepełniona. Po wysłaniu maila otrzymałam automatyczną odpowiedź z mailer-daemon o niedostarczonej wiadomości. ZERO kontaktu! ZERO pieniędzy! Przestrzegam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

Brak zwrotu pieniędzy za zwracany towar, ZERO kontaktu z biurem obsługi klienta,

Extra informacje

Aga / 2022-02-20

Rzeczy świetne jakościowo. obsługa sklepu na wysokim poziomie. wysyłka szybka, a rzeczy ładnie zapakowane. polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka wysyłka, dobra jakość produktu

Wady

Extra informacje

MartaZŁodzi / 2022-01-21

Bardzo słaby, tandety towar jak z targu. Nie jest wart swojej ceny... żenada...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Ładnie opakowane

Wady

Słaby towar za wysoką cenę

Extra informacje

Kamila / 2022-01-11

Dzisiaj otrzymałam kurtkę zimową a właściwie płaszcz. Po przeczytaniu opinie trochę byłam zaniepokojona jaki otrzymam towar. Rewelacja. Super płaszcz ocieplany. Nie zawiodłam się. Ja polecam.
Zalety

Szybka wysyłka. Produkt zgadza się ze zdjęciem.

Wady

Extra informacje

Koko / 2021-12-25

Szybka dostawa, kurtka bardzo ładna, identyczna jak na zdjęciu. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50

Ika / 2021-12-04

Kurtka , beżowa połączona z dżinsem jest mega ☺️\r\nRozmiar się zgadza \r\nMateriał bardzo fajny .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

odpinane futerko przy kapturze więc kurtka posłuży od jesieni do wiosny

Wady

Extra informacje

MARIA / 2021-11-11

Szybkość i perfekcja. Plaszcz wspaniały. Material,krój beż zarzutu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2021-11-10

Zamówiłam sukienke i kombinezon. Niestety zdjecia to straszny fotoshop. Dodatkowo informacje sa przekłamane. Modelka na zdjeciu jest ode mnie 20 cm wyższa a sukienka była lekko za pośladki :/. Materiał na żywo jest gorszej jakosci, kolory przygasłe i nie ma to nic wspólnego z tym co widzimy na stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Brak

Wady

Przekłamane zdjęcia, niezgodny opis i rozmiarówka

Extra informacje

Marta / 2021-11-05

Piekna sukienka wysłana w szybkim czasie. Niestety nie pasowała na mnie. Paczka zwrócona a po tygodniu dostałam e-mail i pieniążki na konto. Jak najbardziej polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka, kontakt ze sklepem

Wady

Extra informacje

Gosc / 2021-10-29

Szal w krate kamel przepiekny tak jak na zdieciu tak w rzeczywistości wszystko zgodne z opisem wysylka doszła w jeden dzień bardzo szybko.
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Miły w dotyku

Wady

Extra informacje

Agata / 2021-10-12

Kupiłam u nich spodnie w styczniu. Po kilku użyciach się przetarły. Spodnie odesłałam i złożyłam reklamację na początku września. Dziś jest połowa października i nie mam żadnej odpowiedzi. Nie można się do nich również dodzwonić!!!Ta firma jest niepoważna. Dla mnie to oszuści i kategorycznie odradzam zakupy w tym sklepie!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Zla jakość ubrań, fatalna obsługa klienta

Extra informacje

Jukk / 2021-10-09

Jakość ubrań pozostawia wiele do życzenia. Taka chińska jakość. Przepiękne zdjecia na stronie kuszą, ale na żywo nie jest już tak kolorowo. Poza tym, już po pierwszym praniu, niektóre nadają się właściwie tylko do wyrzucenia. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

W miarę szybka wysyłka, piękne zdjęcia, dobra reklama na instagramie

Wady

Jakość, jakość i jeszcze raz jakość.

Extra informacje

Ewa / 2021-08-20

Uwielbiam rozpakowywać pączki z tego sklepu ????rzeczy bardzo ładne i pięknie zapakowane . Kupiłam już kilka i wszystko się zgadza . Trzymajcie dalej taki poziom !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Pięknie zapakowane rzeczy, zgodne z opisem

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2021-08-09

Fatalna jakość produktów, ceny nieadekwatne do jakości, rozczarowanie. Na zdjęciach sukienki prezentowały się bardzo ładnie, natomiast w rzeczywistości trudno było to „coś” założyć! Ubrania gorszej jakości niż na rynku. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Terminowy zwrot środków na konto po oddaniu towaru

Wady

Jakość ubrań nieadekwatna do ceny

Extra informacje

Aga / 2021-07-06

Dwa tygodnie czekania i proszenia sie o zwrot. Ubrania kompletnie niezgodne ze zdjeciami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiola / 2021-07-06

Polecam ten sklep. Bardzo dobry kontakt. Towar pięknie zapakowany. I choć sukienki musiałam zwrócić, bo nie wyglądałam w nich tak dobrze jak modelki to mimo wszystko POLECAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ann / 2021-07-05

Oceniam bardzo źle. Zamówienie przysłano szybko. Tyle że komplet miał inny rozmiar spódniczki a i nny bluzki. Dodzwonić się przez ponad tydzień nie udało się. NIE POLECAM

Kamila / 2021-07-01

Zamówiłam sukienkę letnią. Kolor na zdjęciach był żywo niebieski, a w rzeczywistości okazał się "spokojny morski"- tym nie mniej bardzo ładny ! Dobra jakość materiału, porządnie uszyta. Przesyłka ładnie zapakowana. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

szybka dostawa, produkt dobrej jakości

Wady

-

Extra informacje

Sylwia / 2021-06-28

Klientki detaliczne są traktowane jako mniej ważne. Sprzedają hurtowo i to się liczy. Już trzy razy w sposób bezczelny moje zamówienie zignorowano. Raz z trzech produktów zabrano mi jeden, który akurat potrzebowano do pełnej rozmiarówki dla odbiorcy hurtowego i wysłano mi dwa jakby nigdy nic. Brak tłumaczenia z ich strony. Drugi raz, moje zamówienie bez konsultacji anulowano, a gdy zgodnie z ich propozycją ponownie zamówiłam - w przeciągu minuty, to miałam już zablokowaną bluzkę na której komuś tam też zależało. I ponownie nawet brak "sorry". Teraz zamówiłam sweterek. I cisza. Zaraz po złożeniu zamówienia i otrzymaniu informacji, że jest ok nastąpiła cisza. Brak zamówienia, brak rzeczy i możliwości jej zamówienia ze strony, bo już ją zablokowano. I też zero komentarza. Taki tupet to niech sobie wsadzą tam, gdzie słońce nie dochodzi. Jeśli tak prowadzą sprzedaż to niech sprzedają w Rzgowie w C. H. Ptak. Bo jakość tych rzeczy też adekwatna do tego miejsca. Wtedy będą bardziej wiarygodne niż ten znaczek "Rzetelna firma", jaki mają na stronie. Rzetelne, ale nie dla detalisty. Skandal.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Tylko ładna strona.

Wady

Podejście do klienta, zero profesjonalizmu. Zero !

Extra informacje

Julia / 2021-06-27

Niestety produkty są kiepskiej jakości. Piękne zdjęcia zachęcają do kupna, ale to raczej taki tani Chińczyk :( po jednym praniu ubrania się odkształcają, bawełna się kulkuje. Niestety dwa produkty z 6 zamówionych przyszły uszkodzone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Ładnie zapakowana przesyłka

Wady

Największą wadą jest jakość produktów

Extra informacje

Rok

Juzu / 2021-06-25

Zamówiłam sukienkę która na żywo wygląda cudnie, materiał gatunkowo bardzo dobry, długo czekałam na paczkę ale to wina kuriera Poczty Polskiej. Polecam.ten sklep !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Sukienka cudna

Wady

Brak

Extra informacje

Mariusz / 2021-06-25

Odradzam zakup w tej firmie. Walka, walka, walka o zwrot pieniędzy w przypadku oddania towaru, który nie spełnia oczekiwań.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Pieniądze zwrócono podobo najpierw przelewem, potem PayU, a mimo że minęło 14 dni nie otrzymałem pieniędzy z powrotem

Extra informacje

Paulina / 2021-06-22

Aby otrzymać swój towar musiałam pisać mail bo chyba sobie o mnie zapomnieli .... na zwrot pieniędzy czekam już 15 dni i nic ... ciuchy może i fajne , ale obsługa poziom -1... strasznie przekreśla to inne zalety
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Ładne rzeczy

Wady

Brak zwrotu pieniędzy już ponad 15 dni

Extra informacje

Ania / 2021-06-08

Oszuści, nie zwracają pieniędzy za zwrócony towar. Zero kontaktu. Te ubrania są bardzo tandetne a zdjęcia, na których prezentują towar podrasowane. Na targu kupicie rzeczy lepszej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25
Zalety

szybka wysyłka

Wady

oszuści

Extra informacje

brak kontaktu, to oszuści

Beata / 2021-06-08

Ta firma oszukuje i okrada ludzi. Kupiłam u nich kilka sukienek, które okazały się inne niż na zdjęciach, materiały bardzo niskiej jakości, niedopasowane kroje, rzeczy śmierdziały jak z lumpeksu. Zapakowałam rzeczy i sama napisałam formularz zwrotu, ponieważ ta firma go nie dołącza, teraz wiem dlaczego. Wysłałam rzeczy pod adres podany na paragonie prosząc o zwrot pieniędzy na konto bankowe, czekam już ponad tydzień i nic się nie dzieje, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonu. Czuję się oszukana i okradziona. Zgłoszę sprawę na policję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

słaba jakość

Extra informacje

rzeczy śmierdzą jak z lumpeksu

Marta / 2021-06-01

Zamówiłam sukienkę i pasek. Po przeczytaniu innych opinii byłam, delikatnie mówiąc, zaniepokojona i zła na siebie,że wcześniej nie sprawdziłem tego butiku. Zamówienie przyszło bardzo szybko. Sukienka na zdjęciu cudna i,jak się okazało, na żywo też. Kolor i materiał takie,jakich się spodziewałam. Pięknie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Materiał,kolor jak na zdjęciu,więc wiesz co kupujesz. Termin realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

Dorota / 2021-05-26

Zamówienie super, nawet szybko wysłane, lecz nie kompletne. nie ma kontaktu z firmą, nie odpowiadają na maile. nie otrzymałam również informacji że czegoś w paczce nie będzie ani tym bardziej zwrotu pieniędzy za nieotrzymany towar. Po tygodniu dzwonienia bezskutecznego bo ani razu nikt nie raczył odebrać telefonu mam dość i nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

brak kontaktu, brak informacji

Extra informacje

Ewelina / 2021-05-21

Wcześniejsze zamówienia bez zarzutu. Niestety ostatnie to jakaś porażka. Sukienka w niczym nie przypominała tej ze zdjęcia, nawet kolor się różnił, kardigan też zupełnie inny. Na zwrot czekam już prawie miesiąc, a widzę że paczka dotarła do nich już dawno..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Magda / 2021-05-18

Nie kupujcie w tym sklepie to zwykłe oszusto , towar inny niż na zdjęciach , tragedia !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Aga / 2021-05-08

Niestety jakość i wygląd ubrań odbiega znacznie od zdjęć i opisu na stronie. Zamówiłam sukienkę Rosado white bo widzialam wcześniej sukienkę uszyta z takiego samego materiału i bardzo mi się spodobała (na zdjęciu butiku soitalian materiał wyglądał identycznie) Bardzo się rozczarowałam gdy dostałam przesyłkę. Materiał wygląda zupełnie inaczej niż ten ze zdjęcia w dotyku też jest śliski i sztuczny, wątpię ze to wiskoza a już na pewno nie taki materiał z jakiego są pokazane sukienki na stronie butiku. To zwyczajne oszustwo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Krój sukienki

Wady

Jakość materiału, wygląd niezgodny ze zdjęciem na stronie,

Extra informacje

Małgorzata / 2021-05-01

Sukienka zupełnie w innym kolorze niż na zdjęciu, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

Wady

Extra informacje

Szybka dostawa

Anna / 2021-04-22

Zamówiłam garnitur i sweter z koronką i obydwie rzeczy bardzo dobrej jakości, trochę długo czas realizacji zamówienia ale ubrania piękne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

ubrania bardzo dobrej jakości jak na zdjeciu

Wady

długi czas realizacji zamówienia

Extra informacje

Sylvieee / 2021-04-20

Czekałam bardzo długo na realizacje zamówienia ... Dzwoniłam ale nikt nie odbierał telefonu nawet. W końcu zrezygnowałam z tego zamówienia. Kontakt zerowy. Odradzam każdemu ten sklep!
Zalety

Żadne

Wady

Nie dostałam towaru. Kontakt z firma zerowy...

Extra informacje

Beata / 2021-04-14

Firma nierzetelna , piszą że realizują do 7 dni roboczych, a jest to wierutne kłamstwo, bo w dalszym ciągu mam w statusie zamówienia że jest w realizacji a już dawno termin minął. Niefajnie że takie firmy w dalszym ciągu nabierają innych ludzi.

Admin1 / 2021-03-01

Również nie polecam - co do ramonesek. Zakupiłam, szybka przesyłka niestety nie była to ramoneska tylko jakaś narzutka jak będzie Ci wiać troszkę w letnie dni ???????????? a nie kurtka na wiosnę gdy pogoda jest w kratkę. Także czekam na zwrot pieniędzy. Za 150zl na prawdę liczyłam na fajna rzecz. Niestety
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Cena i jakoś produktu

Extra informacje

Anna / 2021-02-16

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Przepięknie zapakowane. towar zgodny z opisem i ze zdjęciem. Jakościowo bardzo porządnie wygląda. Super! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2020-12-12

Zamówienie zrealizowane szybko. Sukienki bardzo ładne. Jedna okazała się za mała. Odesłałam ją i po 10 dniach pieniądze były na moim koncie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo ładne ubrania, szybkie zwroty

Wady

Extra informacje

Wanda / 2020-12-08

Wszystko zgodne z opisem. Bardzo fajne ciuchy. Kupiłam kilka rzeczy i zawsze byłam zadowolona. Malkontenci zawsze się znajdą.
Zalety

J.w.

Wady

Brak

Extra informacje

Klaudia / 2020-07-15

Zamówiona sukienka dotarła w planowanym terminie. Asortyment zgodny z opisem, jednak krótkie sukienki nie nadaja sie dla wysokich osob. Podczas zwrotu rowniez nie wystapil zaden problem z komunikacja, czy niedotrzymaniem terminu ze zwrotem pieniedzy. Sklep polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ladne wykonanie, przyjemny material, zgodnosc ze zdjeciem, kontakt ze sprzedawcą

Wady

Sukienki niestety dla niewysokich osób

Extra informacje

Ana B / 2020-07-13

W rzeczywistosci ubrania nie wygladaja tak ladnie jak na zdjeciach

Kasia / 2020-05-12

Fantastyczne ubrania. Jestem zachwycona. Szybka przesyłka. Ubrania pięknie spakowane. Aż chce się składać kolejne zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pięknie spakowane cudowne ubrani

Wady

Nie ma!

Extra informacje

Martyna / 2020-03-15

Rewelacja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka, ślicznie zapakowane, dobra jakość wykonania

Wady

Brak

Extra informacje

radzio / 2018-06-16

Mega zegarki, pierwszy raz kupiłem trochę droższy zegarek i nie żałuję. Na ręce leży idealnie, pasek spokojnie można regulować a sam wygląd wskazówek jest wyjątkowy w porównaniu do zegarków z innych firm.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy SO ITALIAN BOUTIQUE opinie