Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Royal Fashion
  • /
  • 1

Opinie o Royal Fashion

royalfashion.pl

Warszawa

Zakupy Royal Fashion opinie
Asortyment
2.64
Dostawa
3.77
Łatwość zamawiania
3.5
Obsługa i reklamacje
2.67
Poziom cen
3.14

Średnia ocen

3.14

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

22

dodanych opinii

 

Mariola / 2022-10-27

Kilka razy zamówione buty . Dokładnie sprawdzalam rozmiary,ale źle napisana długość wkładki w opisie . Czekam na zwrot pieniędzy i wielkie problemy ,ale zajme sie ta sprawa ,totalna chinszczyzna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Tani szajs na pare razy

Wady

wszystko inne na minus polityka zwrotu

Extra informacje

Justyna / 2022-09-06

Nie wiem skąd takie słabe opinie. Ja zamawiam tam od kilku lat i nigdy nie miałam żadnego problemu, robiłam zwrot ,w ciągu tygodnia pieniądze były na koncie. Wiadomo, że kupując buty za ok 50 zł nie można spodziewać się, że to będą najwyższej asy buty, ale ich wykonanie jest adekwatne do ceny. Często kupuje tam buty na lato, wiosnę bo są bardzo ładne a na promocji można je dostać za ok 20 zl Więc nawet jak rozwala się po jednym sezonie to trudno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, wygląd butow

Wady

Extra informacje

Maria / 2022-09-04

Uwielbiam ten sklep, super ceny i często promocje, jakoś jest rewelacyjna, moim zdaniem lepsza niż sieciowki zdecydowanie, gorsza niż jakieś super firmowe, bardzo oryginalne wzory, nie ma problemu z reklamacja i zwrotem, zdjęcia realnych produktów, kupilam u nich prawie 100 par butów, obecnie czekam na 7 par w cenie łącznie 230 zł. Niska cena to nie zawsze niska jakość. Polecam z całego serca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakoś, cena, wzornictwo, szybkość obslugi

Wady

Nie ma wad

Extra informacje

Buty wytrzymają max 3 lata

Nie polecam. Marna, chamska obsługa. Rzeczy przepakowana w inne worki m, ze niby rozmiar jest większy, a w rzeczywistości wysyłają co innego niż jest zamówione. Łamanie ustawy uokik dotyczącej wprowadzania klienta w błąd to chyba u nich standard i motto firmy. Mniej niż zero. To moja ocena.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same wady

Extra informacje

Pies / 2022-07-19

Moja ocena jest jak najbardziej negatywna ciuchy robione chyba przez chińczyka i na wielkość chińczyka. Jeśli spodnie jeansy rozmiar 30 mają byc rozmiarem XL 42 to chyba albo że mną albo z obsługą jest coś nie tak.polevam Omijać z daleka złodziejska foremkę bo za zwrot towaru klient musi dam pokrywać koszt choć chyba w tym momen ie powinien je pokryć sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same wady

Extra informacje

Wioleta / 2022-06-16

Nie polecam, zamówiłam bluzkę i spodnie.Spodnie, są tak wąskie przy kostce że nie można przepchnąć stopy,a bluzka po pierwszym założeniu do wyrzucenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Zła jakość

Extra informacje

Kjsjdhi22 / 2022-06-16

Jest duży asortyment i tanio,bo to chińszczyzna za 2zl w nurcie za but!! LEPIEJ ZAINWESTOWAĆ W COS NA DLUZEJ NA LEPSZEJ STRONCE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Wszystko

Extra informacje

Paulina / 2022-06-16

Nie kupujcie tam! Szkoda pieniędzy na ten badziew
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Krycha2312 / 2022-06-16

Kupiłam espadryle za 54,99 dwie pary w różnych kolorach,na jednych są jakieś przebarwienia od długopisu(?) Nie wiem co to.. A reszta pozostawia wiele do życzenia,te buty są tak słabo wykonane i to się rzuca w oczy!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

.

Wady

Tragiczna jakość wykonanych butów

Extra informacje

niezadowolona93 / 2022-06-16

Nie polecam tej firmy! Polityka zwrotów na bardzo niskim poziomie,a jakość jest gorsza niż z chińczyka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Słaby kontakt,słaba jakość wykonanych produktów

Extra informacje

Buty miesiąc chodzenia i się rozwalają

Bożena / 2022-04-27

Ta opinia z pewnością nic nie zmieni ale mam do powiedzenia w kwestii rozmiaru chińszczyzna 3 razy XL to by dziecko z podstawówki i często Materiał z którego produkt jest zrobiony jest byle jaki z trzeciej klasy w to weszło nikt więcej buty zupełnie mijają się z faktycznym rozmiarem po prostu przestanę tu kupować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Liliana / 2022-03-09

Kolejne buty ze źle wymierzoną wkładką. Różnica 1 cm. Wcześniej zapewnienia na stronie sklepu o rozmiarze wkładki. Nigdy więcej nie kupię w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka przesyłka

Wady

Źle wymierzona wkładka, informacje na stronie wprowadzające w błąd.

Extra informacje

Dwie różne pary butów i obie to pomyłka.

Monika / 2021-12-07

Zakupy rewelacja,piękny kolor, dostawa w dwa dni????.Rozmiar i kolor jak na zdjęciu.Polecam w 100 %.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Całe zakupy to wielki plus

Wady

Extra informacje

Magdalena / 2021-09-03

Zamówiłam koło 60 produktow zawsze jest ok i bardzo szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-08-10

Buty zimowe 3 pary ok,ale sandały rozwaliły się na pierwszym wyjściu,a pościel tez gatunek kiepski,cienka jak gazeta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Tanio

Wady

Kiepska jakośç

Extra informacje

Dominika / 2021-07-23

Polecam jak najbardziej ten sklep, błyskawiczna wysyłka i towar zgodny z opisem ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Majka / 2021-03-25

Nie wiem skąd tyle dobrych opinii, zwykłe oszustwo, na stronie buty piękne i ok niby przyszły wyglądające jak na focie, niby ładne, natomiast towar CHIŃSKI I ŚMIERDZĄCY MASAKRYCZNIE !!!!! Pomijam że but z futerkiem w środku straciły połowę futerka po pierwszym założeniu, połowa futerka z buta została na skarpecie........ Oczywiście zapach nie schodzi a wietrzę już miesiąc... buty po prostu do wywalenia.... OSTRZEGAM zwykłe oszustwo, nie wiem z czego się cieszą ci influencerzy polecający na utube, że oszukują ludzi?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

chińszczzyzna, śmierdzące but, rozpadają się.

Extra informacje

Paulina / 2021-03-24

Buty na papierowej podeszwie. Po kilku użyciach starł się cały obcas. Żenująca obsługa. To mój ostatni zakup w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa, jakoś produktów

Extra informacje

4 miesiące

Ewa / 2021-02-12

Buty barifajne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Nie polecam / 2021-02-11

Ten sklep to żenada, wysyłają produkty niezadające się do użycia i nie przyjmują reklamacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Brak przyjmowania reklamacji, zwrot na własny koszt

Extra informacje

magda / 2020-09-21

Zamawiam buty w tym sklepie od 2 lat zawsze wszystko było ok do momentu,kiedy w opisie był podany inny rozmiar wkładki niż w rzeczywistości oczywiście wmawiano mi, że mierzyć nie potrafię i wszystko jest w porządku wysyłając zdjęcia tylko pech dla nich,że zamówiłam te same buty tylko rozmiar większe i było tyle samo cm co w rozmiarze mniejszym(wysłali zdjęcia,gdzie pokazują ile cm mają te buty) dziwna sytuacja w sumie poniosłam koszt 3 przesyłek masakra\r\nobsługa straszna nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Stachu / 2019-06-29

Świetne kolekcje butów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Royal Fashion opinie