Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Medycyna i zdrowie
  • /
  • Działalność ekspercka
  • /
  • Recepty24
  • /
  • 1

Opinie o Recepty24

recepty24.com

Medycyna i zdrowie Recepty24 opinie
Poziom obsługi
3.83
Rzetelność
3.82
Skuteczność leczenia
3.83

Średnia ocen

3.83

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

97

dodanych opinii

 

Klaudia Weiss / 2024-04-14

Bardzo miła i pomocna doktor
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Kam / 2023-11-13

Absurdalna konsultacja która trwała 54 sekundy. Brak recepty i zwolnienie na dzień w którym jest konsultacja. To jest absolutny absurd. Nie wart czasu ani pieniędzy. Nie polecam. Omijajcie z daleka
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak recepty i zwolnienia

Extra informacje

Konsultacja trwała 54 sekundy czas oczekiwania na telefon 2 godziny a nie jak reklamują 5 minut

Dyzio / 2023-10-23

Zwykły scam, nie radzę tam wpłacać pieniędzy!!!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Ktoś / 2023-10-01

Brak jakiegokolwiek kontaktu. Wpłacone pieniądze i bez odzewu. Odradzam.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Wady

Pewnie oszukują

Extra informacje

Ev / 2023-09-27

Brak jakiegokolwiek kontaktu. Wpłacone pieniądze i tyle. Nie polecam. To jakieś oszustwo.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Wady

Stracone pieniądze

Extra informacje

Tom / 2023-09-26

Wszystko działa szybko, sprawnie, bezproblemowo. Tak trzymać !
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Alfred / 2023-09-11

Nie polecam ! Brak wydania recepty z powodu nie dołączenia dokumentacji medycznej. Zakosili 19 zł resztę mają niby oddać. Formularz przechodzi bez dodanej dokumentacji, gdzie jest informacja, że wymagana jest taka dokumentacja? Lekarz powinien dodatkowo o nią poprosić a nie odrzucać z góry zlecenie
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko !

Extra informacje

Tomek / 2023-09-09

Sprawa załatwiona w 20min.Bez problemu otrzymałem zwolnienie lekarskie i porady, co należy robić w moim przypadku.Pani doktor była bardzo miła i rzeczowa. Zdecydowanie polecam.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybkość działania, empatia lekarza

Wady

Extra informacje

Anna / 2023-07-29

Wszystko w porządku. Pracodawca otrzymał zwolnienie. Mogę polecić z czystym sumieniem.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Wywiad, pełne zalecenia, z wystawiona recepta

Wady

Nie zauwazam

Extra informacje

Vadim / 2023-07-26

Bardzo pomocny
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Jan / 2023-07-11

Zapłaciłem za teleporadę, opisałem chorobę i wskazałem lek, który wcześniej był stosowany, po chwili otrzymałem email, że recepty nie będzie, a płatność nie zostanie zwrócona w całości, bo lekarz wykonał usługę.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

szybka odpowiedź

Wady

brak recepty

Extra informacje

Jan K. / 2023-07-07

Mogę polecić, wszystko w porządku
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Miły ton rozmowy z lekarzem. Szybko.

Wady

W IKP pojawiło się z opóźnieniem po ok. 3h

Extra informacje

Mateusz Jankowiak / 2023-07-07

Korzystam już kolejny raz. Mogę polecić.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Historia dodaje się w ikp

Wady

Extra informacje

Wieczorem mogą być opóźnienia (u mnie tak było)

Miodówko / 2023-07-05

Nie było to 15 min tylko dobre 40 ale wszystko ok. Plus za obszerne zalecenia z objaśnieniem.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Krzysztof G / 2023-07-03

Polecam.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Po złożeniu zamówienia na receptę (opis leków, stosowania, historii) - odmowa wydania recepty. Nie oddają całości pieniędzy, nie wydają rachunku, po prostu zabierają sobie część pieniędzy i nie wypisują recept.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

brak

Wady

wygląda na oszustwo

Extra informacje

Kwiatek / 2023-05-15

Polecam. Ceny wyższe niż u konkurencji ale przynajmniej nie oszukują.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Paweł Zdunek / 2023-04-24

Telefon po 5 minutach od wniosku. Receptę otrzymałem na telefon oraz do IKP. Polecam.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybcy są

Wady

Extra informacje

Jacek Makowiecki / 2023-04-21

Cena wyższa niż u konkurencji ale jakość na plus. Kupiłem konsultacje na innym portalu i się nie doczekałem. U was telefon był po chwili. Pani doktor Edyta bardzo miła i kompetentna. Kopie otrzymałem na skrzynkę elektroniczną.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Jakość obsługi. Szanują człowieka.

Wady

Extra informacje

Boczek / 2023-04-21

Receptę otrzymałem na email i IKP. Mogę polecić.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Wady

Czekałem prawie godzinę. Trochę długo to trwało.

Extra informacje

Medycyna i zdrowie Recepty24 opinie