Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Medycyna i zdrowie
  • /
  • Działalność ekspercka
  • /
  • Recepty24
  • /
  • 1

Opinie o Recepty24

recepty24.com

Medycyna i zdrowie Recepty24 opinie
Poziom obsługi
3.85
Rzetelność
3.77
Skuteczność leczenia
3.77

Średnia ocen

3.79

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

13

dodanych opinii

 

Mariusz / 2022-04-19

Wszystko Ok, zwolnienie wystawione na 7 dni, przepisane leki, bardzo miła pani doktor, kontakt po około 30 minutach od wysłania formularza. Polecam jak najbardziej.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybki kontakt, bez wychodzenia z domu kiedy właśnie to miało kluczowe znaczenie ze względu na brak możliwości poruszania się.

Wady

Extra informacje

Skorzystaliśmy pierwszy raz.

W. / 2022-04-15

Absolutnie nie polecam korzystania z tej strony i oto wyjaśniam, dlaczego. Powiedzmy, że zamówiłeś jakąś e-receptę. Wpisujesz dane, płacisz, czekasz. I to, czy ową receptę otrzymasz, zależy wyłącznie od humoru pani doktor. Raz dostaniesz, raz nie. Oczywiście lekarz może znaleźć jakieś przeciwwskazania do wystawienia leku, ale w takim przypadku wypadałoby o tym poinformować. A nie dostaniesz nawet automatycznego maila "przepraszamy, nie możemy wystawić tej recepty". Bo za coś przecież zapłaciłeś, bo płatność oczywiście nie podlega zwrotowi! Moja ocena: absolutne 1.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Albo dostajemy receptę albo nie, nie wiedząc dlaczego, a płatność nie jest zwracana.

Extra informacje

skot / 2022-04-14

Tragedia jie podlecam dea razy uztwalem
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Zdzierstwo pieniedzy

Extra informacje

Fifol / 2022-04-08

Scam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00

Robert / 2022-03-28

Dałem w sumie 4/5 za poziom obsługi bo czekałem na telefon kilka godzin od wypełnienia formularza, tak poza tym wszystko ok, profesjonalna i konkretna obzługa, polecam!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
4.67
Zalety

Profesjonalna obsługa

Wady

Długi czas oczekiwania na telefon(kilka godzin)

Extra informacje

Eryk / 2022-03-17

0 kontaktu po oplaceniu za konsultacje Brak jakiegokolwiek kontaktu poza emailem ktory nie odpisuje Nie polecam!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.67
Zalety

Szybko pieniazki znikaja z konta

Wady

Juz ich nie odzyskacie

Extra informacje

Nie polecam

Magdalena / 2022-03-14

Szybko i skutecznie, miła pani doktor, doradziła, wystawiła receptę i zwolnienie. Polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Artur / 2022-01-16

Miła i profesjonalna obsługa.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Jacek Głowienke / 2022-01-02

Telefon otrzymałem po kilku minutach. Lekarz przeprowadził wywiad, a właściwie potwierdził to co wpisałem w formularzu na stronie. Receptę dostałem SMS, a zwolnienie L4 na email. Polecam.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Miła i swobodna rozmowa z lekarzem

Wady

Extra informacje

Polecam recepty24.com za podejście do pacjenta

Zuza / 2021-12-07

Regularnie korzystam i polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Sympatyczna rozmowa

Wady

Extra informacje

Jolka / 2021-12-05

Polecam :)
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Miła Pani Doktor

Wady

Extra informacje

Justyna Dąbkowska / 2021-12-02

Polecam. Pani Doktor wysłuchała i bardzo dobrze doradziła mi. Po 20 minutach od wysłania formularza otrzymałam kod recepty na SMS i zwolnienie lekarskie. Recepta w IKP była dostępna od razu, a zwolnienie dopiero pojawiło się na drugi dzień.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Ekspresowa obsługa nawet późno w nocy

Wady

Extra informacje

Michał / 2021-11-24

Super aplikacja! Bez wychodzenia z domu otrzymałam w parę minut e-receptę i zwolnienie lekarskie. Bardzo szybko i komfortowo.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

szybko, komfortowo, wygodnie, bez wychodzenia z domu

Wady

Extra informacje

Medycyna i zdrowie Recepty24 opinie