Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Medycyna i zdrowie
  • /
  • Działalność ekspercka
  • /
  • Recepty24
  • /
  • 1

Opinie o Recepty24

recepty24.com

Medycyna i zdrowie Recepty24 opinie
Poziom obsługi
4.18
Rzetelność
4.16
Skuteczność leczenia
4.18

Średnia ocen

4.17

w skali od 1 do 5.

 

Recepty24 opinie Recepty24
4.17 1400

Anita / 2023-01-12

Gorąco polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Jerzy Stachowski / 2023-01-05

Pan doktor bardzo kompetentny i uprzejmy
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Przez internet

Wady

Extra informacje

Kamil Ka. / 2022-12-28

Wszystko ok
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

MB / 2022-12-23

Strona, co zapewnia, że działa 24/7,a w treści maila informuje, że "Jeżeli wystąpi lekkie opóźnienie, a jest późno w nocy to nie martw się - jesteś w dobrych rękach. Po prostu nie chcemy Cię budzić. Skontaktujemy się z Tobą rano. ". Nigdzie na stronie nie ma informacji, że w nocy jest przerwa. Oczywiście kodu nie ma od godziny. Więc gdzie indziej szukać, jeśli chcecie w nocy receptę.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Wady

Nie pracuje w nocy

Extra informacje

Małgorzata / 2022-12-19

Mogę polecić
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Mateusz / 2022-12-13

Najgorsza firma z jakiej korzystałem. Zero wiadomości, zero kontaktu. Nie wspomnę już że kodu też nie ujrzałem i to kilkakrotnie
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00

Edyta Skonieczna / 2022-12-02

Jestem bardzo Państwu wdzięczna. W NPL została potraktowana jak bydło, a u Was otrzymałam pomoc.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Praca w godzinach wieczornych

Wady

Extra informacje

Lekarz zadzwonił po 20 min (noc)

Henryk / 2022-12-01

Polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Darek / 2022-11-29

Wszystko pozytywnie, dobra obsługa
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Natalii / 2022-11-29

Polecam :)
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Miła obsługa

Wady

Extra informacje

Sławny Jarosław / 2022-11-29

Bardzo fajny pomysł mieli z tym portalem. Kilka minut i problem rozwiązany.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Ppp / 2022-11-25

Co wy pier.... cie ze coś źle. Wszystko super, za każdym razem. Tyle co ja pomocy dostałem od nich to od rodzinnego całe życie nie mialem recepty24.com Dziękuję, polecam serdecznie wszystkim
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Brak

Extra informacje

Magdalena / 2022-11-11

Recepta miała zostać wystawiona w ciągu 30-40 minut. Niestety recepty brak, kontaktu brak, żadnego maila wyjaśniającego brak. Oczywiście pieniądze również nie zostały zwrócone . Oszustwo!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zwrotu pieniędzy , brak recepty

Extra informacje

Karolina / 2022-11-07

Najsprawniej działający portal z teleporadami. W porównaniu do mojej przychodni to mistrzostwo.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybkości

Wady

Jest to płatna usluga

Extra informacje

Janina Patak Nawrocka / 2022-11-05

Bardzo miła i pomocna Pani Doktor.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Sympatyczna obsługa

Wady

Extra informacje

Janina Patak Nawrocka / 2022-11-05

Bardzo miła i pomocna Pani Doktor.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Sympatyczna obsługa

Wady

Extra informacje

Janina Patak Nawrocka / 2022-11-05

Bardzo miła i pomocna Pani Doktor.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Sympatyczna obsługa

Wady

Extra informacje

Piotr Dobrowolski / 2022-11-03

Kompetenty lekarz naprawę dobrze doradził. Wytyczył ścieżkę jaka mam się kierować, a u mojego rodzinnego przez lata nie dowiedziałem soe tego, co podczas tej konsultacji. Pomoc nieoceniona
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybko, recepty dostałem, wyjaśnienia

Wady

Koszt

Extra informacje

Mateues / 2022-11-02

Polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Krótki czas oczekiwania

Wady

Extra informacje

Tadeusz / 2022-10-14

NIE POLECAM !!!!!! Potrzebowałem 2 leki. Nie zostałem powiadomiony, że określonego leku nie mogę uzyskać. Tą informację uzyskałem dopiero po wpłacić pieniędzy. Jako pacjent nie mam obowiązku znać zasad urzędniczych - lekarskich. De facto - dzięki nierzetelnemu prowadzenia działalności gospodarczej - brak powiadomienia - musiałem zapłacić za dwie wizyty. Gdyby firma była rzetelna, przeprosiłaby i zwróciła pieniądze. Żadnej propozycji kompromisu czy porozumienia...... ODRADZAM STANOWCZO !!!!!!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

SZYBKA REAKCJA NA ZGŁOSZENIE

Wady

SUCHA ROZMOWA LEAKARZA-URZĘDNIKA

Extra informacje

Scam / 2022-10-11

Nie polecam! Po zapłaceniu otrzymujesz ładnego maila o czasie realizacji konsultacji w krótkim czasie, oczywiście do konsultacji nie dochodzi i nigdy nie dojdzie. Brak jakiegokolwiek kontaktu czy zwrotu pieniędzy. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie zobaczysz ani konsultacji ani pieniędzy

Extra informacje

Wioleta Zdzich / 2022-10-02

Bardzo polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Pracują w niedzielę

Wady

Extra informacje

Agnieszka Witek / 2022-09-16

Bardzo sympatyczna Pani Doktor. Polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Staś / 2022-09-13

Kolejny raz pomogli. Dziękuję.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Emma / 2022-09-11

Super profesjonalnie z wywiadem
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

F. P. / 2022-09-11

Polecam!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

F. P. / 2022-09-11

Polecam!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

F. P. / 2022-09-11

Polecam!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Anna / 2022-09-10

Wszystko w porządku. Mogę polecić.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Bardzo miły lekarz

Wady

Brak

Extra informacje

Nie polecam / 2022-09-08

Nie polecam,brak kodu SMS,brak kontaktu email,brak zwrotu środków.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Wady

Brak odpowiedzi email i brak zwrotu środków

Extra informacje

Wujaszek / 2022-09-06

Wszystko zgodnie z informacją na stronie
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybka obsługa

Wady

Extra informacje

Xoxo / 2022-09-04

Jest legit
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Aga / 2022-08-31

Polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Marcin Jermakow / 2022-08-30

Konsultacja wykonana rzetelnie i bardzo szybko. 30 minut od złożenia wniosku miałem telefon i wystawione zwolnienie. Dla porównania, 30 minut poświęciłem na telefony do POZ żeby się dostać i oczywiście się nie dostałem.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Sympatyczny i zaangażowany lekarz, wysłuchał i wytłumaczył mi wszystko

Wady

Extra informacje

Andrzej555 / 2022-08-27

Jestem zachwycony. Tak sprawnie i rzetelnie. Cena az za niska w porównaniu do tego co mamy w zamian. Polecam wszystkim!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Mariaa / 2022-08-27

Szybko, wszystko ok. Polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Kond / 2022-08-18

Zawiodłem się totalnie. Wcześniej nie było do momentu, ąz lekarz zadzwonil i mial watpliwosci. Wyslana zostala dokumentacja, lecz mija 5 dzień od zamówienia, nie ma kontaktu ani odpowiedzi na e mail. Totalnie zawiodłem się, gdyż wystarczy poinformować człowieka o czymś, a nie ukrywać i wystawiać go do wiatru.. Ogólnie lekarz dość rzetelny, potrafi przeprowadzić wywiad i jest dość miły, lecz naprawdę czar prysł po tej sytuacji. Na pewno nie polece serwisu, wręcz jak ktoś zapyta to opowiem aby mieć się na baczności. Jeżeli ktoś czyta opinie przed skorzystaniem, to polecam raczej inny serwis, gdyż widocznie tu jest loteria.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Wnikliwy wywiad

Wady

Nie udzielenia jakiejkolwiek infornacji w stosunku do etapu na którym znajduje się zamówienie.

Extra informacje

Erwin / 2022-08-10

Wszystko ok. Nie pierwszy raz ratują mi tyłek. Mam problemy z kręgosłupem i bez leków nie mogę normalnie funkcjonować. Do swojego POZ oczywiście dodzwonić się nie da.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybka obsługa

Wady

Brak

Extra informacje

Paulina / 2022-07-22

Recepta nie została wystawiona, kontaktu telefonicznego nie było, zwrotu pieniędzy rzecz jasna też nie. Pierwszy raz było wszystko okej, kolejne 2 razy zostałam oszukana. Dziwny serwis, nie totalny scam, ale na pograniczu, bo to czy 70 zł poszło w eter czy dostaniemy receptę zdaje się zależeć od rzutu monetą.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.33
Zalety

Czasami wystawią receptę...

Wady

...a czasami nie. Do tego brak kontaktu mailowego oraz brak zwrotu pieniędzy w przypadku braku realizacji usługi.

Extra informacje

Marcin / 2022-07-21

Szybko i do rzeczy.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Brak kolejek i dzwonienia żeby się umówić

Wady

Extra informacje

Lekarz dzwoni ok 5 minut po wyłaniu formularza

Jędrzej Chrobak / 2022-07-09

Szybko i rzetelnie wykonana usługa. Przy przewlekłej chorobie, Państwa usługa to duży komfort dla osoby mieszkającej w mniejszej miejscowości. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Czas realizacji to zaledwie parę minut

Wady

Extra informacje

Maria / 2022-07-05

Zaledwie 5 minut czekałam na telefon od lekarza z Recepty24. Bardzo dziękuję za pomoc.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Wald / 2022-07-05

Polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Czas obsługi

Wady

Extra informacje

Emilia / 2022-06-26

Mogę polecić!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Emilia / 2022-06-22

Złodzieje
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00

Darek / 2022-06-18

Wszystko ok. Polecam.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Wystarczy przy pierwszym zamówieniu dołączyć dokumentację i później już nie wymagają

Szymon / 2022-06-14

Nie dostałem zamówionej recepty. Brak kontaktu z lekarzem. Mglista informacja od "Zespołu Recepty24", po której kontakt się urywa. Brak zwrotu pieniędzy.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Wady

-59 zł za "konsultację", której nie było

Extra informacje

Paula :) / 2022-06-11

Dziękuję za pomoc!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Sympatyczna i szyba usługa

Wady

Extra informacje

Mario / 2022-06-11

Świetna alternatywa dla POZ
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybkość

Wady

Extra informacje

Miroslaw / 2022-06-06

Z czystym sumieniem polecam recepty24. L4 dostałem, leki pomogły super
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Karolina Helwich / 2022-06-03

Dostanie recepty na antybiotyk zajęło mniej niż czekanie w kolejce do apteki :) Po przesłaniu formularza dzwoni lekarz i dopytuje o stan zdrowia. Bardzo miła i profesjonalna rozmowa dlatego polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Brak kolejek

Wady

Extra informacje

Już 3 raz korzystałam

Sobiesław / 2022-06-02

Jestem bardzo zadowolony
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybko i bez problemu

Wady

Extra informacje

MR / 2022-06-02

Jest ok.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Julia / 2022-06-02

Zdecydowanie polecam. Kontakt po zaledwie kilku minutach od wysłania wniosku. Lekarz, miły i życzliwy. Kod recepty dostałam zaraz po telefonie.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Podejście do Pacjenta

Wady

Extra informacje

Mariusz / 2022-04-19

Wszystko Ok, zwolnienie wystawione na 7 dni, przepisane leki, bardzo miła pani doktor, kontakt po około 30 minutach od wysłania formularza. Polecam jak najbardziej.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Szybki kontakt, bez wychodzenia z domu kiedy właśnie to miało kluczowe znaczenie ze względu na brak możliwości poruszania się.

Wady

Extra informacje

Skorzystaliśmy pierwszy raz.

W. / 2022-04-15

Absolutnie nie polecam korzystania z tej strony i oto wyjaśniam, dlaczego. Powiedzmy, że zamówiłeś jakąś e-receptę. Wpisujesz dane, płacisz, czekasz. I to, czy ową receptę otrzymasz, zależy wyłącznie od humoru pani doktor. Raz dostaniesz, raz nie. Oczywiście lekarz może znaleźć jakieś przeciwwskazania do wystawienia leku, ale w takim przypadku wypadałoby o tym poinformować. A nie dostaniesz nawet automatycznego maila "przepraszamy, nie możemy wystawić tej recepty". Bo za coś przecież zapłaciłeś, bo płatność oczywiście nie podlega zwrotowi! Moja ocena: absolutne 1.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Albo dostajemy receptę albo nie, nie wiedząc dlaczego, a płatność nie jest zwracana.

Extra informacje

skot / 2022-04-14

Tragedia jie podlecam dea razy uztwalem
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Zdzierstwo pieniedzy

Extra informacje

Fifol / 2022-04-08

Scam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00

Robert / 2022-03-28

Dałem w sumie 4/5 za poziom obsługi bo czekałem na telefon kilka godzin od wypełnienia formularza, tak poza tym wszystko ok, profesjonalna i konkretna obzługa, polecam!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
4.67
Zalety

Profesjonalna obsługa

Wady

Długi czas oczekiwania na telefon(kilka godzin)

Extra informacje

Eryk / 2022-03-17

0 kontaktu po oplaceniu za konsultacje Brak jakiegokolwiek kontaktu poza emailem ktory nie odpisuje Nie polecam!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.67
Zalety

Szybko pieniazki znikaja z konta

Wady

Juz ich nie odzyskacie

Extra informacje

Nie polecam

Magdalena / 2022-03-14

Szybko i skutecznie, miła pani doktor, doradziła, wystawiła receptę i zwolnienie. Polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Artur / 2022-01-16

Miła i profesjonalna obsługa.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00

Jacek Głowienke / 2022-01-02

Telefon otrzymałem po kilku minutach. Lekarz przeprowadził wywiad, a właściwie potwierdził to co wpisałem w formularzu na stronie. Receptę dostałem SMS, a zwolnienie L4 na email. Polecam.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Miła i swobodna rozmowa z lekarzem

Wady

Extra informacje

Polecam recepty24.com za podejście do pacjenta

Zuza / 2021-12-07

Regularnie korzystam i polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Sympatyczna rozmowa

Wady

Extra informacje

Jolka / 2021-12-05

Polecam :)
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Miła Pani Doktor

Wady

Extra informacje

Justyna Dąbkowska / 2021-12-02

Polecam. Pani Doktor wysłuchała i bardzo dobrze doradziła mi. Po 20 minutach od wysłania formularza otrzymałam kod recepty na SMS i zwolnienie lekarskie. Recepta w IKP była dostępna od razu, a zwolnienie dopiero pojawiło się na drugi dzień.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Ekspresowa obsługa nawet późno w nocy

Wady

Extra informacje

Michał / 2021-11-24

Super aplikacja! Bez wychodzenia z domu otrzymałam w parę minut e-receptę i zwolnienie lekarskie. Bardzo szybko i komfortowo.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

szybko, komfortowo, wygodnie, bez wychodzenia z domu

Wady

Extra informacje

Medycyna i zdrowie Recepty24 opinie