Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Rano Zebrano
  • /
  • 1

Opinie o Rano Zebrano

ranozebrano.pl/glowna

Warszawa

Zakupy Rano Zebrano opinie
Asortyment
3.31
Dostawa
3.46
Łatwość zamawiania
3.73
Obsługa i reklamacje
3.33
Poziom cen
3.3

Średnia ocen

3.42

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

46

dodanych opinii

 

agnieszka / 2020-12-19

średnia ocen 3,6, a ostatnip wszystkie opinie 5,0 - ktoś siedzi i stuka pozytywy żeby podwyższyć ocenę. Zamówiłam kiszkę ziemniaczaną - ziemniaków w niej niewiele (chyba głównie jakaś kasza), flaczki (miało być 500 ml jest słoik 350 ml za ponad 17 zł) - woda z warzywami i parę kawałków mięsa(smaku jeszcze nie próbowałam), jedna chuda osoba się nie naje. Marchew, pietruszka, rozumiem, że nie myta, ale można przy pakowaniu chociaż trochę otrząsnąć z piachu, z 3 kg warzyw na dnie torby poł szklanki piachu z ziemia. Ceny wysokie, ale myślałam, że przełożą się na jakość. Zamówiłam raz i więcej nic nie kupię, odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

dostawa do domu

Wady

niesmaczne, niedoważone, zbyt duzo ziemi z piachem w warzywach

Extra informacje

zamówiłam raz i wystarczy. Na fali eko sprzedają kiepska jakość.

Wiktorina / 2020-10-21

opinie wystawiam po prawie 6 miesiącach robienia zakupu w Rano Zebrano. zwykle zamawiam 2 razy w miesiącu, ciągle próbuję czegoś nowego. Zawsze pełne zadowolenie i z jakości produktów i obsługi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magiera / 2020-10-14

w dzisiejszych czasach zakupy internetowe to nie tylko wygoda ale i gwarancja bezpieczeństwa. cieszę się, ze nie muszę rezygnować z zakupu ekologicznych produktów i są one dostarczane przez Rano Zebrano prosto pod drzwi mojego domu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanka / 2020-10-05

Robię tu zakupy regularnie, bogaty asortyment, najlepsza jakość, umiarkowane ceny. Dzięki dostępnym tu warzywom i owocom zrobiłam w tym roku spory zapas przetworów na zimę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sonia / 2020-09-21

super sklep z ekożywnością dostarczaną pod dom w ekoskrzyneczkach :) lubię firmę i polecam tę firmę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2020-09-21

bardzo udane zakupy, wszystko zgodne z opisem, warzywa wyglądają jak malowane :) pamiętam takie z czasów dzieciństwa, gdy babcia przynosiła je do domu prosto z pola. w smaku bardzo smaczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewaneka / 2020-09-17

świetna jakośc, 100% eko, terminowa dostawa. Produkty z najwyższej półki, prosto z pola.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rewa / 2020-09-02

Chętnie korzystam z oferty firmy Rano Zebrano. Dostawa ekologicznych produktów z najwyższej półki pod same drzwi, bez konieczności odwiedzania bazarków czy sklepów - brzmi kusząco prawda? W moim wypadku 100% satysfakcji z jakości i obsługi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

juwcia / 2020-08-20

często kupuję w RZ. szybka dostawa pod drzwi, pomocna obsługa, najlepsze eko produkty jakie znam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tyśka / 2020-08-12

Warszawa to duże miasto ale czasem bardzo trudno dobre jakościowo, ekologiczne produkty. Jak dobrze, ze mamy tu Rano Zebrano :) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Winka / 2020-08-03

i dla mnie wszystko super, produkty dostarczane szybko, widać, że wszystko zostało dopiero co zebrane z pola :) cenowo rozsądnie. dużym atutem tej firmy jest na pewno sympatyczna i zaangażowana w swoją pracę obsługa. pozdrawiam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2020-07-21

no tak komuś się marki chyba pomyliły :) ja na RZ kupuje od dawna świetne jakościowo mięso dobrego pochodzenia - drób czy wołowinę ( na moje ukochane steki). zakupy robione sprawnie, w miłej atmosferze i na dodatek z domu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, jakość, obsługa

Wady

Extra informacje

Annauja / 2020-07-16

ja tak czytam te negatywy i ewidentnie ktoś pomylił marki... Rano Zebrano to przecież nie ubrania czy buty a ekologiczna żywność. Polecam być bardziej uważnym przy wystawianiu opinii w sieci czy gdziekolwiek... Ja z oferty Rano Zebrano korzystam od dawna i nigdy się nie zawiodłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świeże i ekologiczne produkty, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Monika / 2020-07-09

produkty mają znakomite - smaczne, zdrowe, ekologiczne, wyjątkowe. mięsa z supermarketu już nie trawię, smakuje mi tylko te co zamawiam od Rano Zebrano
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

rita_vege / 2020-07-03

Zamawiam regularnie, raz na 2 tygodnie. warzywa, nabiał, mięso i świeże zioła ( element obowiązkowy w mojej kuchni). dostawa zawsze na czas, produkty świeże, sama lepszych bym dla siebie nie wybrała np na bazarku. Super, że takie miejsca powstają i nie ma już żadnych problemów z dostępnością eko produktów,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, czas dostawy, jakość

Wady

Extra informacje

Magdaleena / 2020-06-22

tak czytam te opinie i chyba część osób zwyczajnie pomyliła firmy ;/ w Rano Zebrano można zamówić ekologiczną żywność a nie ubrania czy buty :) i ode mnie też leci 5 * , świetna i bardzo konkurencyjna oferta :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulka / 2020-06-22

Ja z ranozebrano.pl jestem zadowolona zamawiam u nich ekologiczne jedzenie. Ale widzę tu sporo negatywnych opinii dotyczących jakiegoś sklepu pośredniczącego w zakupie ubrań i nie wiem o co tu chodzi chyba to jakaś pomyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maurycy / 2020-06-19

ale tu pomieszanie z poplątaniem, profil dotyczy firmy z Warszawy sprzedającej eko żywność a ludzi piszą negatywy że na buty czekali długo albo że im oddadzą kase w dolarach. większość komentarzy jest o innej firmie :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2020-06-16

zdecydowanie polecam skorzystać z oferty tej firmy. W jednym miejscu można za rozsądne pieniądze kupić i warzywa i owocowe, dodatkowo nabiał, mięso czy przetwory. Warto się też skusić na pierogi z ich oferty - niebo w gębie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, cena, dostawa

Wady

Extra informacje

DominikaO / 2020-06-16

Rano Zebrano to porządna i solidna firma. korzystam od kilku miesięcy, zamawiam tu eko żywność regularnie raz na 2 tygodnie. Wszystko świeże, zdrowe, prosto od sprawdzonych dostawców. Plus za terminową dostawę pod same drzwi :) polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

terminowość, korzystne ceny, sympatyczna obsługa

Wady

Extra informacje

Anka / 2020-06-15

uwielbiam ten sklep ich asortyment ceny i miłą obsługę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ELŻBIETA / 2020-06-04

Nie dajcie się nabrać, to OSZUŚCI!!!!!!! Złozylam zamówienie ponad miesiąc temu. W stausie zamowienia od m-ca jest informacja" poczekaj chwilę na e-maila o wysyłce". Niestety w ich standardach chwila to "wieczniość lub nigdy".Na każdego e-maila wysłanego do nich z zapytaniem przychodzi identyczna odpowiedź z automatu, poniżej zamieszczam kolejnego e-maila wysłanego dzisiaj: "Już identyczną odpowiedź dostałam. Oszuści, jak to możliwe, że jeszcze nie otrzymałam towaru z pierwszego zamówienia, a po złożeniu kolejnego natychmiast uruchomicie wysyłkę, covid-19 nie będzie przeszkadzał? "chcielibyśmy zaoferować Ci 15% kod kuponu na następny zakup u nas. Po złożeniu zamówienia natychmiast !!!!!!!zorganizujemy wysyłkę i wyślemy Ci wiadomość e-mail z potwierdzeniem, w tym numer śledzenia". Kiedy otrzymam zamówiony i opłacony towar? Czekam do końca tego tygodnia, jeśli nie dotrze to zawracajcie moje pieniądze. Z całego swiata przesyłki docierają max.w ciągu 20dni. Czekam na konkretną odpowiedź, a nie poraz trzeci z automatu ble,ble,ble.... Oszukana klientka.
Zalety

OSZUŚCI!!!!!!

Wady

OSZUŚCI!!!!!

Extra informacje

tyjhg / 2020-06-03

Porażka!!! Nie kupujcie nic w tym sklepie.... Banda oszustów i nic wiecej!! Towar przyszedł po kilku miesiącach, nie wspomnę że buty które przyszły to papierowy badziew... o zwrot pieniedzy nie mogę sie doprosić do tej pory, zero kontaktu , meile przychodzą z automatycznej poczty, infolinia nie odbiera........... PORAŻKA!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZADNYCH

Wady

WYŁĄCZNIE

Extra informacje

xxx / 2020-06-01

Dostałam pod koniec maja część towaru zamówionego 3.04, z reszty zrezygnowałam. Pieniądze miały być zwrócone, ale są jakieś "problemy" i jak prześlę nr konta, to zwrócą mi za miesiąc w USD lub €. Śmiech na sali. Korespondencja mailowa praktycznie nie działa Towar taki sobie - raczej licho wykonany za te pieniądze. Stanowczo nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wyłącznie

Extra informacje

Agnieszka / 2020-05-31

Dwa miesiace juz czekam na paczke oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Latwosc zamowienia

Wady

Realizacja zamowienia

Extra informacje

marta / 2020-05-29

Złodzieje i oszuści odp na e- maile ale nie da się z nimi dogadać kasy nie chcą zwrócić i towaru też nie wysyłają
Zalety

żadnych

Wady

złodzieje i oszuści naciągacze

Extra informacje

Celinka / 2020-05-27

Tragedia .3 tygodnie nikt nie odpowiada ,jakieś wygenerowane informacje.Zgłaszam problem na policję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

ix / 2020-05-23

niech tą firmą wreszcie się ktoś zajmie piramida finansowa nie wysyłają towaru a pieniądze pobierają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

oszuści

Wady

złodzieje

Extra informacje

niech nikt nie zamawia

kasia / 2020-05-23

sami oszuści piszę do firmy gdzie jest moja paczka już miesiąc i nic brak odpowiedzi pieniądze przelane a towaru brak
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

oszuści

Wady

oszuści

Extra informacje

uwaga nie zamawiajcie

Anna / 2020-05-21

Też uważam, że to oszuści. Zamówiłam towar 5.04.2020 i do dziś nie mam nic. Dostałam jedną odpowiedź, że oczywiście jest to wina kononawirusa - śmiech na sali!!! Napisałam kolejną wiadomość, jeśli sytuacja się powtórzy zgłaszam sprawę na policję!!!

Evi / 2020-05-20

Uwaga! Oszuści! Nie dostarczają zamówienia, nie daje się z nimi skontaktować.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same minusy- kradzież pieniędzy

Extra informacje

wioletta / 2020-05-18

oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma zalet

Wady

same minusy

Extra informacje

Bea / 2020-05-13

Dołączam się do opinii krytycznych...zdaje się, że ta firma to rzeczywiście oszuści i złodzieje. Wprawdzie miałam więcej szczęścia od niektórych, znaczną część towaru z zamówienia otrzymałam, brakowało jedynie jednego produktu, ale do tej pory, czyli od 1 kwietnia nie otrzymałam zwrotu pieniędzy, mimo, że sami przysłali wtedy maila, że dokonają zwrotu. Aktualnie wysłałam maile na dwa ich adresy i żaden nie doszedł. Otrzymuję powiadomienie z poczty, że nie można dostarczyć.
Zalety

Wady

zostałam okradziona

Extra informacje

sylwia / 2020-05-11

zamówiłam 9 produktów 26.04 .20 - do dnia dzisiejszego nie otrzymałam towaru ani zwrotu pieniędzy . Nie można się z nimi skontaktować . Odpisują tylko na emaile , ale nie trzymają się uzgodnień
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

Małgorzata / 2020-05-11

Dramat...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żdnych

Wady

same

Extra informacje

pierwszy i ostatani raz

Asik / 2020-05-10

ZŁODZIEJE I OSZUŚCI....ODDAJCIE KASĘ...!!!!!!!FAŁSZYWA FIRMA...NACIĄGACZE...KOBIETY NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ...PROSZĘ NIE KUPUJCIE TAM....
Asortyment
1.00
Zalety

Wady

ZŁODZIEJE I OSZUŚCI

Extra informacje

Maja / 2020-05-08

Kupiłam sukinke,która całkowicie rózniła się od orginału,brak metki mówiącej o składzie,sukienka która miała byc przewiewna okazała sie workiem z jakiegoś elastycznego materiału, Dostawa w terminie ,produkt do śmietnika!
Asortyment
Dostawa
2.50

Anna / 2020-04-07

brak i pieniędzy i towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

nie ma plusów

Wady

firma krzak

Extra informacje

w ogóle nie ma czasu użytkowania bo nie dostarczony towar

Zbigniew / 2020-03-20

Moje doświadczenie z "Rano Zebrano" skończyło się na porannej opłacie zamówienia - pieczywo dostawa następnego dnia - i cisza. Może nie zrozumiałem formuły i to ja miałem opłacić i dostarczyć ???
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

marzena / 2020-03-16

b,długo czekałam na zamówiony towar dopiero po kilku interwencjach przesłali wiadomość, że towar został wysłany ale jeszcze go nie otrzymałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

zadnych

Wady

Extra informacje

czas oczekiwania ponad 30 dni

Barbara / 2020-01-10

Wyroby nie zawsze w stosunku do wysokich cen smaczne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Małgosia / 2019-09-09

Dawniej był to fajny sklep z regionalnymi zdrowymi produktami, niedostępnymi w markecie. Zamawiałam czesto. Pozniej zaczęły się regularne, bardzo duże braki powtarzające się notorycznie w każdym zamowieniu. Kiedyś zamówiłam 13 produktów z czego 8 nie było. Nikt mnie o tym nie poinformował i zostałam bez kluczowych produktów, z których miałam zrobić kolację dla przyjaciół. Nie mają podobnych produktów aby zaproponować klientowi w zamian za to, czego nie ma, chodziło o warzywa, owoce i nabiał. Jakiś czas temu dałam im ostatnia szansę i złożyłam zamówienie to trochę się poprawiło z dostępnością produktow, ale także były braki, natomiast przynajmniej jeśli czegoś nie było to zostałam o tym poinformowana telefonicznie przed dostawą, chociaż szkoda, że nie po złożeniu zamówienia, ale okej. Sporo fajnych produktów wycofali ( nabiał ) i pyszne cytrusy. Kolejna sprawa to stan produktów, które klient otrzymuje. Płacąc takie pieniądze klient nie powinien otrzymać zwiednietego mixu sałat, zieleniny i mleka o wątpliwym zapachu wlane w starą, paskudną butelkę po soku ( i to jeszcze z kaucją niewiele mniejsza niż wartość tego mleka) Mięso ( burgery i kurczak) też kiedyś przyjechało brzydko pachnące. Nie wspominam już o wiecznie przemoczonych torbach papierowych, w których wszystko jest upchane do granic możliwości. KIedyś były fajne kartony, przynajmniej pomidory były pomidorami a nie przecierem pomidorowym, pieczywo nie było mokre od soku z ogórków ( otwartych !!! ) a twaróg dojeżdżał w jednym kawałku a nie w okruszkach. Plusy to dostawcy zawsze uprzejmi i potrafia być elastyczni z godzina dostawy pod klienta.Podsumowując szkoda pieniędzy, jest duża konkurencja i dużo tańsza, nawet na identycznych produktach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Obecnie brak

Wady

Pogniecione produkty, bardzo duże braki w zamówieniach, wycofywany asortyment

Extra informacje

Duże kaucję za opakowania szklane

Stawiam na zdrowie / 2019-02-28

Bogaty asortyment, świeże produkty. Zamawiam już od roku. Dostawcy zawsze uprzejmi. Dostawa przychodzi w ustalonym terminie. Cenię sobie to, ponieważ mam małe dziecko i ważne jest dla mnie, aby produkty docierały do mnie na czas oraz były świeże i najwyższej jakości. Bez wahania mogę powiedzieć, że to jedyny sklep z którego zamawiam internetowo, a co za tym idzie, - najlepszy, bo spełnia moje wymagania. Super! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dostawa na czas

Wady

Extra informacje

Rozczarowana / 2018-12-23

Oddajcie pieniądze za kaucję za szklane opakowania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

Ursynowianka / 2018-12-20

Uwaga na szklane opakowania za które pobierana jest ogromna kaucja np. 5 zł kaucji za butelkę do mleka, którą przy kolejnej wymianie zamieniono na starą butelkę po soku który ktoś wypił i nawet nie umył. Próby odzyskania kaucji spotykają się ze ścianą milczenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

coraz gorzej

Extra informacje

chcę odzyskać moje pieniądze

kurka / 2018-07-15

Świetny portal, można znaleźć naprawdę wysokiej jakości świeże warzywa, sama tak kupuję od lat i widać różnice, dużo smaczniejsze niż z marketów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Rano Zebrano opinie