Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Biura podróży
  • /
  • Rainbow Tours
  • /
  • 1

Opinie o Rainbow Tours

Podróże i wypoczynek Rainbow Tours opinie
Cena/Jakość
4
Obsługa klienta
4
Oferta
4

Średnia ocen

4.00

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

19

dodanych opinii

 

Jacek / 2021-10-02

Zapach wina i lawendy Chorwacja . Rainbow wielkie nieporozumienie zmieniają hotel w trakcie trwania wakacji po objazdowe na hotel gorszej jakości nie dając mozliwosci wybrania samemu innego bez słowa przepraszam bez wytłumaczenia.Bez szansy na powrót do kraju co jest ubezwłasnowolnieniem i naruszeniem praw godności ludzkiej!!!! Wykonaliśmy mnóstwo telefonów do Rainbow w kraju brak pomocy jakiejkolwiek dopiszemy oddzwonimy i cisza. Zapłaciliśmy za jeden z najdroższych hoteli w efekcie dostaliśmy hotel bez basenu bez windy . Z plaza betonowa gdzie po wodzie pływała ropa i śmieci a także resztki ryb z statków a w powietrzu unosił się smród ropy . Dopłacaliśmy za duzy pokój rodzinny z balkonem efekt zniszczony zamek wejściowy do pokoju zepsute drzwi balkonowe pokój nie sprzątany .Rezydentka wredna opryskliwa hamaka krzycząca na klientów ,takiego hamstwa nie widziałem. Wielkie bagno i oszustwo. Napisana reklamacja czekamy na odpowiedz i idziemy cała grupa do sądu.Nie popuścimy. Omijajcie Rainbow szerokim łukiem. Zalety Brak Wady Same wady ubezwlasnowolnienie łamanie praw człowieka ponizanie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

kamyko5 / 2018-04-14

Naprawdę w porządku biuro podróży, poprzednie u którego wykupiłem wycieczkę kompletnie mijało się z prawdą odnośnie warunków mieszkaniowych jakie zastanę po przylocie do Grecji... a wydałem naprawdę dużo pieniędzy i chciałem mieć dobre warunki ale jak widać nie dało się... w rainbow tours zostałem potraktowany bardzo dobrze a przynajmniej czułem się, że klient jest dla nich ważny
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

podejście do klienta

Wady

Extra informacje

~Randalf / 2015-08-30

Biuro jest przejrzyste, zarówno finansowo, jak i pod względem ofert. W biurze wszystko na spokojnie tłumaczą, nie ma mowy o ukrytych kosztach. Bardzo pozytywnie. Wyjazd w porządku, jestem zadowolony z urlopu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Przejrzystość, ciekawe oferty, ceny

Wady

brak

Extra informacje

raz

~Monica / 2015-08-25

No, jak dla mnie bomba. Zawsze wiem czego mogę się po tym biurze spodziewać. Odkąd mam dzieci nie możemy już za bardzo pozwolić sobie na organizowanie samodzielnych wyjazdów zagranicznych, jak wiadomo, ze względów bezpieczeńśtwa. A z Rainbow jest nie tylko przyjemnie i wygodnie, ale też stosunkowo tanio. Nigdy się nie zawiedliśmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

wysoka jakość elementów składowych oferty

Wady

nie ma

Extra informacje

-

~Mateusz / 2015-08-20

Mam wrażenie, że z roku na rok jakość oferowanych przez nich wycieczek jest coraz wyższa. Autokary transferowe coraz lepsze, czartery w coraz lepszych warunkach itd. To doobry omen. Obecnie moje ulubione biurona polskim rynku.
Zalety

coraz wyższa jakość

Wady

-

Extra informacje

5 lat

~Uber / 2015-08-14

Generalnie biuro ok. Polecam na wypoczynki, bo nie kręcą, nie kantują i dają to za co się zapłaciło.
Zalety

pomijam to pole

Wady

pomijam to pole

Extra informacje

pomijam to pole

~Antrykot / 2015-07-24

Dobry stosunek jakosci do ceny dodatkowo ogromny plus za animacje i wycieczki fakultatywne
Zalety

Cena, organizacja

Wady

Extra informacje

~Witaly / 2015-07-21

Wróciliśmy z Grecji z wycieczki, nomen omen, Dookoła Grecji. Bardzo napięty, ale fajnie skrojony program, paradoksalnie niezbyt męczący. Pilotka świetna, przewodnicy lokalni też super. Hotele przyzwoite i dobrze zlokalizowane.
Zalety

jw

Wady

jw

Extra informacje

-

~Artek / 2015-05-07

Biuro dobre na wyjazdy z dziećmi gdyż w niektórych hotelach mają animacje dla dzieci, które są ciekawe i rozwijające a przy okazji odciążają rodziców.
Zalety

figlokluby

Wady

brak

Extra informacje

brak

~Lulaby / 2015-05-05

Polecam objazd Dookoła Grecji. Wycieczka jest warta swojej ceny, zwłaszcza, że jest tania. Program bardzo ciekawy, pilot z imponującą wiedzą na temat Grecji i niespotykaną charyzmą z całą pewnością przyczynił się również do tego, że bawiliśmy się znakomicie.
Zalety

doskonały pilot, ciekawy program

Wady

-

Extra informacje

-

~ostatnia / 2015-04-19

Bardzo udany wypad na Kanary przed sezonem w celu złapania kilku promieni slońca. Organizacja wyjazdu w porządku, wszystko zgodne z opisem, piloci profesjonalni, a jedzenie smaczne :)
Zalety

Wszystko :)

Wady

Za krótko ;)

Extra informacje

~Patka / 2015-04-15

Chcę pochwalić Rainbow za ich politykę, która sprawiła, że coraz więcej czarterów lata do odległych zakątków świata, co więcej zdarzają się świetne promocje. Ot, ja np. byłam dzięki temu w Tajlandii niedawno. Lot trwał jakieś 13 godzin zamiast całej doby z przesiadkami.
Zalety

więcej czarterów, obniżka kosztów

Wady

-

Extra informacje

pierwszy raz

~kubka / 2015-04-10

Jesienią byłam z RT na Lanzarotte, aby trochę odpocząć do szarości. I było cudownie, slonecznie, a pod kątem organizacyjnym profesjonalnie i bez żadnych wpadek czy przykrych sytuacji. Moge polecic.

~Cruellady / 2015-04-10

Bardzo dobre, rzetelne i uczciwe biuro, polecam.
Zalety

Co do zalet to przede wszystkim dobra logistyka, gra w otwarte karty, dobrej jakości hotele i wspaniała obsługa.

Wady

Co do wad: to co zawsze dla mnie, czyli za mały wybór wegańskiego menu, ale nie winię za to biura. To kwestia kultury gastronomicznej krajów, do których podróżuję.

Extra informacje

Od kilku lat wypoczywam z Raibnow Tours.

~Kolokwialna / 2015-03-30

Dobra jakość, dobrze rozwiązane wszelkie kwestie logistyczne, taki sposób, że prawie nie czuć tego, źe zwiedza się w grupie, system tour guide też bardzo przydatny - można chodzić, oglądać i słuchać jednocześnie.
Zalety

zalety

Wady

wady

Extra informacje

42

~Witam / 2015-03-24

Witam serdecznie, chciałem pochwalić biuro rainbow tours za ich jakość obsługi i wycieczek, które nie pozostawiają nic do życzenia, a rezydenci pierwsza klasa. Pozdrawiam.
Zalety

bardzo wiele zalet

Wady

można powiedzieć, że za duży wybór i ciężko się zdecydować

Extra informacje

długo

~barbara / 2015-03-21

Rok temu bylismy na wczasach z rodzinka w figloklube organizowanym przez Rainbow Tours. Serdecznie polecamy każdemu,kto chce wypocząc i przez chwile nie martwić się o dzieciaki - panie animatorki zajmą się nimi idealnie! :)
Zalety

profesjonalni animatorzy, smaczne jedzenie, elegancki hotel

Wady

brak

Extra informacje

nie pamiętam

~Arletta / 2015-03-18

Zeszły urlop spędzaliśmy w Bułgarii na Słonecznym Brzegu z biurem rainbow turs. Ogółem bardzo nam się te wakacje podobały (wszystkim), dzieci często siedziały na animacjach w figloklubie, co też trzeba przyznać Rainbow, że super inicjatywa dla dzieciaków. Ogólnie fajna zabawa, słońce, morza, żadnych zmartwień, żyć i nie umierać. Pozdrowienia dla rezydetki pani Kasi :)
Zalety

figlokluby, rezydentka, jedzenie, hotel, cała obsługa wyjazdu

Wady

brak

Extra informacje

nie pamiętam

~nirvanka / 2012-10-04

W tym roku pierwszy raz skorzystałam z ich oferty,nie moge na nic narzekać,wszystko w sprawie wyjazdu,jak i pobytu odbyło się bardzo dobrze.Nawet wycieczki fakultatywne na miejscu były rewelacyjne.Polecam.Pewne biuro.
Zalety

sympatyczny i spokojny urlop

Wady

troszkę drogo

Extra informacje

miesiąc

Podróże i wypoczynek Rainbow Tours opinie