Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • Raiffeisen Polbank
  • /
  • 1

Opinie o Raiffeisen Polbank

Finanse Raiffeisen Polbank opinie
Obsługa klienta
4.56
Oferta
4.75
Prostota obsługi
4.38

Średnia ocen

4.56

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

20

dodanych opinii

 

~Oliwka / 2016-04-06

Nie wiem skąd tak negatywne opinie... Ja jestem klientką od roku czasu. Jeżeli chodzi o konto i kredyt gotówkowy od roku nie miałam żadnego problemu...
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Obsługa, Cena, Jakość

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

~Oliwka / 2016-04-06

Nie wiem skąd tak negatywne opinie... Ja jestem klientką od roku czasu. Jeżeli chodzi o konto i kredyt gotówkowy od roku nie miałam żadnego problemu...
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Obsługa, Cena, Jakość

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

~Oliwka / 2016-04-06

Nie wiem skąd tak negatywne opinie... Ja jestem klientką od roku czasu. Jeżeli chodzi o konto i kredyt gotówkowy od roku nie miałam żadnego problemu...
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Obsługa, Cena, Jakość

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

~wykorzystana / 2016-04-05

najwyższe spreedy,nie reagują na reklamacje, a jak odpowiedzą to tak zawile i nie konkretnie że trzeba wynająć prawnika do rozszyfrowania.Nie polecam
Zalety

brak

Wady

nie starczy czasu i miejsca na ich opisanie

Extra informacje

11 lat okradają mnie na pseudofrankowym pseudokredycie

~wykorzystana / 2016-04-05

najwyższe spreedy,nie reagują na reklamacje, a jak odpowiedzą to tak zawile i nie konkretnie że trzeba wynająć prawnika do rozszyfrowania.Nie polecam
Zalety

brak

Wady

nie starczy czasu i miejsca na ich opisanie

Extra informacje

11 lat okradają mnie na pseudofrankowym pseudokredycie

~wykorzystana / 2016-04-05

najwyższe spreedy,nie reagują na reklamacje, a jak odpowiedzą to tak zawile i nie konkretnie że trzeba wynająć prawnika do rozszyfrowania.Nie polecam
Zalety

brak

Wady

nie starczy czasu i miejsca na ich opisanie

Extra informacje

11 lat okradają mnie na pseudofrankowym pseudokredycie

~sicinsk / 2016-03-30

Ja jestem zadowolona z obsługi w Raiffeisen. Obsługa spoko (infolinia), ceny spoko w stosunku do poprzedniego banku gdzie płaciłam za karte 7zł... Po 2 miesiącach powiedzieć, że jestem zadowolona
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Cena, Obsługa

Wady

Extra informacje

~Marine / 2016-03-29

Jestem bardzo zadowolona z oferty. Szukałam konta osobistego bo zmieniałam bank, koleżanka doradziła konto wymarzone i naprawdę okazało się to super wyborem. Jako jeden z nielicznych banków ma gwarancję niezmienności cen. Obsługa jest w porządku.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

dobra oferta, gwarancja niezmienności opłat

Wady

Extra informacje

~Zadowolony / 2016-03-20

Ja jestem zadowolony z Raiffeisen. Konto za free karta za 3zł. Ogólnie polecam bo maja kilka fajnych programów dla klientów i można fajnie wyjsć
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Prostota, dostępnosć, cena

Wady

Ostatnio czekałem 10 minut na infolinii godziny wieczorne

Extra informacje

~Marlena / 2016-03-16

Ja osobiście jestem zadowolony z Raiffeisen. Ofertę mają spoko. Aktualnie maja konto wymarzone. Które ofertowo tez wygląda fajnie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Cena, Obsługa, Aplikacja Mobilna

Wady

Nie spostrzegłem

Extra informacje

ROK

~gwiazda / 2016-02-29

Plus za oferte, bardzo przejrzyscie ułożona i do tego dobra. Bonusy dla stałych klientów, obecnie numer jeden na rynku ;)
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Bonusy dla stalych klientów, dobra współpraca

Wady

Brak

Extra informacje

~Łagodny / 2016-02-29

Polecam Raiffeisen, za podejscie do stałego klienta. Nie tylko nowego. Mają spoko ofertę. Kredyty tanie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Cena, Obsługa, Oferta

Wady

Wieczorami, czeka sie na infolini 5-10 minut w dzień ok.

Extra informacje

Rok

~lizard / 2016-02-28

Jestem w tym banku od dwóch lat, mam i konto osobiste i firmowe Prawdopodobnie wezmę też kredyt, więc jestem związany z tym bankiem dośc mocno :D Mogę śmiało polecic ;)
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Jasne warunki umowy, opłaty, kontakt

Wady

Extra informacje

2 lata, w warszawie,

~beatek12 / 2016-02-28

ciekawe konto oszczędniościowe, sprawna obsługa na infolinii, czytelna umowa i warunki
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67

~Pure / 2016-02-11

Konto w R> mogę polecić, założyłem rok temu. Nie widzę powodów by zmieniać. Cenowo OK. CZy wydam czy nie wydam 3zł to niewiele. U innych czesto ta oplata jest zniesiona, ale wstępnie jest wyższa. Polecam
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Cena, Jakość, Nowoczesność, Dostępność

Wady

Brak możliwości uzycia TouchID w Aplikacji mobilnej

Extra informacje

rok

~WojtekBielsko / 2016-02-07

Polecam usługi Raiffeisen Polbank, jest bankiem który wychodzi naprzeciw konsumentom. Szukałem banku który mi da kredyt na atrakcyjnych warunkach. Szperając w internetach, trafiłem właśnie na nich. Mimo negatywnej oceny w tym serwisie stwierdzam, że jest zupełnie inaczej. Konto cenowo wygląda świetnie, tylko za kartę 3zł, co jest naprawdę niską kwotą. Co do kredytu % niskie, prowizja bardzo niska z racji, że mając u nich konto mam niższa prowizję. Konto miałem 2 miesiące wcześniej, gdyż wstrzymywałem się z kredytem, czekałem na auto które chciałem zakupić.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Cena, Elastyczność, Obsługa

Wady

Oddział bez parkignu w centrum miasta :(, ale czego moge oczekiwac

Extra informacje

3 miesiące

~pawel / 2014-05-15

NA poczatku najlepsza oferta na rynku - niestety po 2-3 latach okoazolo sie, ze tylko po to by zdobyc klientow i przyzycaic ich do siebie. Obecnie bank jak bank - sredni. Powoli zmniejszane oprocentowanie i zwiekszane oplaty - uslugi, ktore niegdys byly darmowe przestaly takie byc. Podczas zamykania konta oddziale pracownik polaczyl mnie z telekonsultantem, ktory wowczas chcial zaproponowac mi lepsze warunki jezeli zostanę - mogli to zrobic wczesniej, a nie jak juz sie zdecydowalem przejsc gdzie indziej. Bankowosc internetowa czasem kuleje - nie wiesz czy przelew poszedl czy nie
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67
Zalety

Bank sredni

Wady

Bank sredni

Extra informacje

6 lat

~salatek / 2010-01-21

zlozylem wniosek o kredyt 10tys a bank przyznal mi 6 tys wiec zrezygnowalem bo potrzebowalem 10tys.mialem prawo-ale na wyciagu widze ze mnie skasowali 39 zl za ten kredyt 6 tys-ale ja go zwrocilem-bo potrzebowalem 10tys-to tak jak bym poszedl do sklepu po chleb a pani daje mi bulki- ja mowie ze nie chce bulem i je oddaje a pani zabiera bulki ale kaze zaplacic 2zl za to ze poszla po bulki -moim zdaniem zlodziejstwo z bialy dzien w bialych rekawiczkach-czuje sie jak by mnie murzyn wyruchal w d..... bez gumy. po nastepny kredyt ide gdzie indziej- rozumiem ze banki musza zarabiac- ale nie oszukujac-gdzie potem szary czlowiek nie wie nawet gdzie ma sie udac zeby dochodzic swoich praw
Zalety

sdsd

Wady

sdsds

Extra informacje

sd

~ewela / 2009-04-27

Hej.. ja mam konto oszczędnościowe w Polbanku i powiem szzerze że jestem zadowolona. A nawet z czystym sumieniem moge polecić je innym. Plus to to iz w każdej chwili moge korzystać z gotwówki nie tracąc przy tym odsetek. Jeżeli chodzi o obsługe nie moge narzekac - miła i kompetentna. Prawdą jest to że czasem są problemy z systemem co uniemożliwania załatwienie założonych celów np w danym dniu ale nie popadajmy w niezadowolenie... oprocentowanie w porówaniu do innych banków jest bardzo konkurencyjne.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.00
Zalety

wysokie oprocentownie, wporządku obsługa,

Wady

Drogie panie dzwoniące z super lokata... w sposób natrętny... kochani pracownicy punktów bankowych jezeli będziemy chcieli skorzystac z waszych produktów to poprosimy o nie sami !!!!

Extra informacje

prawie rok

~Art / 2008-12-31

Po tym jak mbank kolejny raz mnie zawiodl obnizajac oprocentowanie swojego emax+ i emax, juz nie wspominajac o ekoncie ktory juz dawno ma 0%, postanowilem zmienic bank. Przejrzalem oferty kilkunastu bankow i przeczytalem kilkadziesiat opinii nt. roznych bankow. W koncu postanowilem zalozyc konto w Polbanku, choc przeczytalem duzo opinii negatywnych na temat tego banku.W oddziale spotakalem sie z bardzo kompetentna obsluga, a infolinii takze, jedyna slaba strona jest bankowosc internetowa, jednakze opinie na roznych forach internetowych sa bardzo przesadzone - nie jest prawda ze w systemie tym nie da sie nic zrobic, tym bardziej ze jest on ciagle rozwijany.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

kompetenta obsluga, bliskosc oddzialow i ich gesta lokalizacja

Wady

slaba strona jest system transakcyjny

Extra informacje

Finanse Raiffeisen Polbank opinie