Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Rafjolka.pl
  • /
  • 1

Opinie o Rafjolka.pl

rafjolka.pl

Czeczewo

Zakupy Rafjolka.pl opinie
Asortyment
4.12
Dostawa
4.06
Łatwość zamawiania
4.24
Obsługa i reklamacje
3.82
Poziom cen
4

Średnia ocen

4.05

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

18

dodanych opinii

 

Beata / 2022-09-08

Bardzo wielka różnorodność bielizny, biustonosze kupuję tylko na sklepie Rafjolka.pl. Trochę obawiałam się zwrotu ale zupełnie niepotrzebnie, zwrot i wymiana okazały się bezproblemowe. Realizacja zamówienia bez zarzutów. Sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, bezproblemowo

Wady

Extra informacje

W. / 2022-04-22

Bardzo miła obsługa, sprawna wysyłka oraz wymiana nietrafionego rozmiaru piżamki. Piżama była bardzo dobra jakościowo, ale niestety lekko niedopasowana dlatego ją wymieniłam. Mniejszy rozmiar leży idealnie. Wszystkie zamówione rzeczy są cudne i świetnie się je nosi, nawet po kilku praniach wyglądają jak nowe. Polecam ten sklep, na pewno jeszcze wrócę tu na zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2022-03-31

Zamówienie złożone 25.03.22r. Firma miała dobre opinie w internecie dlatego zdecydowałem się na zakup prezentu dla narzeczonej właśnie w tym sklepie. Jednak do 31.03.22r. nie otrzymałem zamówienia, ani żadnej wiadomości o problemach z zamówieniem. Po rozmowie telefonicznej tego dnia dowiedziałem się, że zamówionego produktu nie posiadają na stanie i mogę sobie zamówić coś innego :| Poczułem się oszukany, firma wyłudziła ode mnie dane osobowe i zamroziła pieniądze. Sprzedają produkty, których nie mają. NIE POLECAM NIKOMU
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Sprzedają produkty, których nie posiadają, brak kontaktu i jakichkolwiek informacji o zamówieniu

Extra informacje

Dana / 2022-02-09

swietne pizamki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra jakosc, wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

mam pizamke juz chyba 4 lata i wyglada jakbym dopiero kupila

Marta / 2022-02-02

Żona mówi, że bardzo wygodna ładna bielizna a ja... Po prostu mogę nacieszyć oko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysoka jakość

Wady

Brak

Extra informacje

Stefan P. / 2021-10-11

Bardzo dobry sklep, pomocna obsługa. Zwrot i wymiana towaru obsługiwane bezproblemowo. Oferta sklepu fantastyczna że trudno się zdecydować co wybrać (żona bardzo zadowolona z prezentu). Ze spokojnym sercem mogę polecić ten sklep co też czynię. Pozdrowienia dla obsługi :) . Na pewno jeszcze nie raz zrobię zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polski towar

Wady

Brak

Extra informacje

Agnieszka / 2021-08-16

Mam problem z rozmiarem biustonosza a w tym sklepie jest duży wybór większych rozmiarów - wygodne i solidne biustonosze - polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wera123 / 2021-08-11

Trafiony towar i rozmiarówka, polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duzy wybór

Wady

brak

Extra informacje

Karina / 2021-08-10

Fajna bielizna wyprodukowana w Polsce,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

M.K. / 2021-08-10

Polecam sklep, mój ulubiony jeżeli chodzi o zakupy bielizny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polski towar

Wady

Brak

Extra informacje

Irena / 2021-07-20

5 dni oczekiwałam na informacje o swoim zamówieniu. Niejaka Iza Lejkowska odpowiela w szczególnie niegrzeczny sposób. Żadnego słowa o spòżnieniu w dostarczeniu. Lekceważące stawienie do klienta. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie

Wady

Uwaga: lekceważenie klientem

Extra informacje

Długo oczekiwanie zamówienia

Irena / 2021-07-20

5 dni oczekiwałam na informacje o swoim zamówieniu. Niejaka Iza Lejkowska odpowiela w szczególnie niegrzeczny sposób. Żadnego słowa o spòżnieniu w dostarczeniu. Lekceważące stawienie do klienta. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie

Wady

Uwaga: lekceważenie klientem

Extra informacje

Długo oczekiwanie zamówienia

DagaW / 2021-01-12

Sklep godny zaufania. Wysyłka ekspresowa, produkty świetnej jakości. Skorzystałam też z prawa zwrotu, ponieważ wybrany przeze mnie produkt okazał się jednak nie do końca dopasowany do mojej sylwetki. Zaznaczam , że produkty jakościowo i w kwestii rozmiaru były zgodne z opisem na stronie. Mimo mojego gapiostwa i wysyłki zwrotu bez kompletu wymaganych dokumentów, po uprzedzeniu o tym fakcie mailowo uznano mi zwrot w terminie 3 dni od daty wysyłki. Otrzymałam korektę faktury, a za tą kwotę postanowiłam ponownie coś dla siebie wybrac. Zakupy bez obaw.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka , świetne produkty, rewelacyjnie i szybko działają w kwestii ewentualnych zwrotów

Wady

Brak

Extra informacje

Od dwóch miesięcy, zakupy dla całej rodziny, wszyscy zachwyceni

Basia / 2020-12-16

Piżama była wygnieciona i zapakowana w brudną folię
Zalety

Żadnych zaley

Wady

Wygnieciona piżama, brzydka folia

Extra informacje

Katarzyna / 2020-12-10

Asortyment Ok, natomiast czas obsługi reklamacji i jej forma to porażka tego sklepu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Jola123 / 2020-04-17

Szybka dostawa jak na ten trudny czas :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysoka jakość

Wady

brak

Extra informacje

Mateusz / 2020-01-11

Brak towaru na stanie pomimo informacji na stronie o dostępności wybranego modelu oraz koloru, brak informacji od sprzedawcy że towaru nie posiadają dopiero po mojej interwencji po ponad tygodniu jakieś i formację. Pomimo zapewnień o późniejszej wysyłce towaru ze względu na dłuższa dostawę partii od producenta szlafroku się nie doczekałem. Po 4 tygodniach informacja że towaru nie będzie i mogę dostać jedynie inny kolor lub zwrot pieniędzy. Brak zainteresowania klientem, brak chęci jakiejkolwiek aby zatrzymać klienta, brak przeprosin. Warto informować ze nie posiadacie żadnego towaru na stanie a zlecacie zamówienie na towar dopiero po zamówieniu od klienta. Powinna być informacja o dłuższych terminach realizacji i zasadach działania firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hanna / 2019-08-27

Szlafroki z bawełny, prawdziwy hit.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Rafjolka.pl opinie