Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Raczek.Net - glogowek.net
  • /
  • 1

Opinie o Raczek.Net - glogowek.net

Internet Raczek.Net - glogowek.net opinie
Cena
4.29
Niezawodność
4.43
Obsługa klienta
4.43
Parametry
4.43

Średnia ocen

4.39

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

... / 2021-12-21

***NIA JAKICH MALO !
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

To ich bral

Wady

Samowolka, okradanie ludzi, wpierdalanie kilka rodzin na 1. Poezja

Extra informacje

~fluk / 2017-08-02

polecam! korzystam od niedawna ale prędkośc tak jak w umowie i obsługa na najwyższym poziomie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~surfer / 2017-02-22

Odkąd mam neta z raczka ,gram praktycznie 24 h/dobe nic się nie dzieje! polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~Seweryn / 2017-01-04

Jestem klientem raczka od 2008 r. Tak dobrze jak teraz nie było nigdy! Zero awarii, czasem jakieś zwolnienie prędkości ale praktycznie nie zauważalne, jestem zapalonym graczem i dobry internet to dla mnie podstawa! Kiedyś ciężko było tam o informacje gdy nie obsługiwał właściciel teraz od kilku lat pracuje tam młoda kobieta która zawsze służy pomocą , polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Koszt, przesył, prędkość, niezawodność, obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Biuro raczek net Głogowek, korzystam od 2008r

~Janek / 2016-11-22

Jak dla mnie internet rewelacja! użytkuje w domu i w firmie i nigdy nie mam problemów, raz wystąpiła awaria która została usunięta w 40 min po mojej interwencji. Przede wszystkim jako jedynie oferują światłowód do domu!Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Niezawodność, Obsługa klienta, czas reakcji , cena ,światłowód

Wady

Extra informacje

~ max / 2015-05-09

Jestem klientem od ładnych paru lat wprawdzie kiedyś kiedyś były problemy ale teraz jest super! Obsługa klienta rewelacyjna, zawsze uzyskam odpowiedź na każde pytanie, dudużo się zmieniło w firmie Raczek.NET, wiele nowych twarzy i biuro obsługi klienta również o wiele bardziej kompetentne
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, super sygnał, prędkość, obsługa

Wady

Extra informacje

3 lata

~surfer / 2015-04-28

Internet rewelacja! Za 60 zl mam 50 MB/s i telefon stacjonarny :D prędkość super i światełko w domu znajomi również polecają :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, prędkość

Wady

Extra informacje

dwa lata

~Paweł1 / 2015-04-14

Mam bardzo duże problemy z internetem od Raczka, bardzo częste przerwy, bardzo niski transfer, strony praktycznie się nię wczytują, cena za taką tak fatalną usługę jest olbrzymia. Stanowczo odradzam. Mijać łukiem szerokim. Dużo moich znajomych ma dokładnie te same problemy, szukamy alternatywy.
Zalety

Lokalny

Wady

Częste przerwy, strony sie nie wczytują

Extra informacje

rok

Internet Raczek.Net - glogowek.net opinie