Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Raczek.Net - glogowek.net
  • /
  • 1

Opinie o Raczek.Net - glogowek.net

Internet Raczek.Net - glogowek.net opinie
Cena
2.05
Niezawodność
2.09
Obsługa klienta
2.14
Parametry
2.09

Średnia ocen

2.09

w skali od 1 do 5.

 

Raczek.Net - glogowek.net opinie Raczek.Net - glogowek.net
2.09 1369

... / 2021-12-21

***NIA JAKICH MALO !
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

To ich bral

Wady

Samowolka, okradanie ludzi, wpierdalanie kilka rodzin na 1. Poezja

Extra informacje

Maria / 2021-03-09

Po prostu nie polecam dzieci mają lekcja a internet cały czas się rozłącza tragedia na prawdę polecam, gdy się zadzwoni zgłosić problem to wmawiają tylko głupoty.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Oliwka / 2021-03-09

Jest taki słaby internet, że nawet opinie ciężko wystawić
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

nie ma

maciuś / 2021-01-19

jebać ten internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

w kurwe

Extra informacje

stary z kambodzy / 2021-01-19

.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

.

Wady

.

Extra informacje

.

blazejek / 2021-01-19

slaby internet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma tak owych

Wady

sa

Extra informacje

2115

trtreretr / 2021-01-19

giga sraka
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

0

Wady

wiele

Extra informacje

giga sraka

.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

.

Wady

.

Extra informacje

.

.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

.

Wady

.

Extra informacje

.

.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

.

Wady

.

Extra informacje

.

.. / 2021-01-15

...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

..

Wady

...

Extra informacje

....

Twój stary / 2021-01-15

Gówno jebane
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

W chuj

Extra informacje

Co to dużo gadać stałe 3000 pingu a gdy dzwonisz prosić o pomoc magicznie wszystko u niech działa, chuja prawda! ????????

stary z kambodzy / 2021-01-15

gowno jebane(internet)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

~fluk / 2017-08-02

polecam! korzystam od niedawna ale prędkośc tak jak w umowie i obsługa na najwyższym poziomie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~surfer / 2017-02-22

Odkąd mam neta z raczka ,gram praktycznie 24 h/dobe nic się nie dzieje! polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~Seweryn / 2017-01-04

Jestem klientem raczka od 2008 r. Tak dobrze jak teraz nie było nigdy! Zero awarii, czasem jakieś zwolnienie prędkości ale praktycznie nie zauważalne, jestem zapalonym graczem i dobry internet to dla mnie podstawa! Kiedyś ciężko było tam o informacje gdy nie obsługiwał właściciel teraz od kilku lat pracuje tam młoda kobieta która zawsze służy pomocą , polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Koszt, przesył, prędkość, niezawodność, obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Biuro raczek net Głogowek, korzystam od 2008r

~Janek / 2016-11-22

Jak dla mnie internet rewelacja! użytkuje w domu i w firmie i nigdy nie mam problemów, raz wystąpiła awaria która została usunięta w 40 min po mojej interwencji. Przede wszystkim jako jedynie oferują światłowód do domu!Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Niezawodność, Obsługa klienta, czas reakcji , cena ,światłowód

Wady

Extra informacje

~niezadowolony / 2016-05-27

Płace 60zł. Szkoda pieniędzzy po interwencji 3 u Pana Raczka dowiedziałem się że przerwy w dostarczaniu netu to moja wina, a dokładnie stwierdził że internet jest dobry a od nich router to taki bubel.Nawet nie ma zasięgu w 2 pokoju. Tak się Pan Raczek tłumaczył. Szkoda że nie jest Pan poinformowany że takie kity może dziecku wciskać. 60zł wyżucane z błoto. Sprawa skierowana już do rzecznika konsumenta.Milutcy jak namawiali na internet a jak zaczynają się problemy z ciągłym przerywaniem łącza to bardzo nie miły,niecenzuralny ach szkoda pieniędzy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wysokie koszty, brak internetu,ciagłe przerywane połaczenie, nie miła obsługa właściciela,szybkośc niby 50 aw rzeczywistosci 8-15,

Extra informacje

6 mieś

~kossakowski / 2015-12-29

Chciałem kupić kiedyś od nich neta.Sąsiad mieszkający za ścianą strasznie narzekał ale mimo to chciałem przetestować.Jego router był za ścianą więc zasięg miałem pełny.Kilka dni testowałem i dałem sobie spokój.Braki w połączeniach,strony nie wczytują się,na speedtest pokazuje ze 8mb/s a net i tak ledwo co chula
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

JW

Extra informacje

BRAK

~ max / 2015-05-09

Jestem klientem od ładnych paru lat wprawdzie kiedyś kiedyś były problemy ale teraz jest super! Obsługa klienta rewelacyjna, zawsze uzyskam odpowiedź na każde pytanie, dudużo się zmieniło w firmie Raczek.NET, wiele nowych twarzy i biuro obsługi klienta również o wiele bardziej kompetentne
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, super sygnał, prędkość, obsługa

Wady

Extra informacje

3 lata

~host / 2015-05-09

Mam internet od jakiegoś czasu w tej firmie.Niestety coraz częściej są problemy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

obsługa klienta

Wady

jakość

Extra informacje

ponad rok

~surfer / 2015-04-28

Internet rewelacja! Za 60 zl mam 50 MB/s i telefon stacjonarny :D prędkość super i światełko w domu znajomi również polecają :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena, prędkość

Wady

Extra informacje

dwa lata

~Paweł1 / 2015-04-14

Mam bardzo duże problemy z internetem od Raczka, bardzo częste przerwy, bardzo niski transfer, strony praktycznie się nię wczytują, cena za taką tak fatalną usługę jest olbrzymia. Stanowczo odradzam. Mijać łukiem szerokim. Dużo moich znajomych ma dokładnie te same problemy, szukamy alternatywy.
Zalety

Lokalny

Wady

Częste przerwy, strony sie nie wczytują

Extra informacje

rok

Internet Raczek.Net - glogowek.net opinie