Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Lodówki
  • /
  • RTV EURO AGD
  • /
  • 1

Opinie o RTV EURO AGD

AGD RTV EURO AGD opinie
Cena/Jakość
1.36
Głośność
1.36
Jakość wykonania
1.36
Parametry
1.55

Średnia ocen

1.41

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

12

dodanych opinii

 

Wujek Wacek / 2022-08-08

Nie polecam. Zamówienie dużego AGD za ponad 4 tys. z dodatkowo opłaconą wskazaną godziną dostawy. Zamówienie nie zrealizowane w opłaconym przedziale czasowym, kurier zaproponował dostawę kilka godzin potem, kiedy mnie już w obiekcie być nie mogło. Nie po to opłacam dodatkową usługę i tak ustawiam dzień żeby odebrać przesyłkę, żeby kurier to olewał. Zero przepraszam, zero komentarza ze strony Euro...bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.75
Zalety

brak

Wady

olewanie czasu klienta, nie realizowanie opłaconej usługi dostawy w konkretnych godzinach

Extra informacje

jerzy / 2022-08-03

nie polecam tego sklepu , po zakupie laptopa , i 1 dniu uzytkowania , zostal wyslany do naprawy 18.07.2022 , do dzisiaj nie zostal naprawiony , jest to firma która totalnie lekcewazy klientow
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

to talne lekcewazenie klienta

Extra informacje

Małgorzata / 2022-07-16

Gwarancję zwrotu kosztów lub wymiany w przypadku zakupu w sklepie stacjonarnym to jedna wielka fikcja. Pan w sklepie otworzył przy mnie nie otwierany sprzęt i zaczął wymyślać ze sprzęt jest ukurzony, że znalazl włosa w opakowaniu- depilator zwrócony 2 dni po zakupie bez otwierania używania. Pan kierownik zasugerował że może w sklepie w którym mi sprzedano depilator "wepchnieto" mi sprzęt z zwrotu bo ewidentnie wygląda jak używany. Dno.nigdy więcej tam już nic nie kupię.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Bezczelność obsługi i robienie z klienta idioty.

Extra informacje

Beata Kiczka / 2022-07-14

Zdecydowanie nie polecam.Złożyłam reklamację na telefon w sklepie przy Koronie we Wrocławiu, który po 7 miesiącach użytkowania całkowicie padł. Zaznaczę,że telefon był nalezycie użytkowany i pielęgnowany.Zarówno reklamacja nie została uznana jak i odwolanie do niej. Powód? telefon rzekomo miał ślady cieczy. Argument z kosmosu ! lub standardowy... podawany w przypadku odmów. Teraz dalsza walka...
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.75

Jakub / 2022-07-09

Dnia 08.07.2022 o godzinie 13:00 zamówiłem towar z dostawą na sobotę za dodatkową opłatą. Miał to być prezent dla dziecka na urodzinowy którego dzięki Euro RTV AGD nie dostał. Powodem braku dostarczenia towaru jak się dowiedziałem jest fakt, że jakiś gamoń nie potrafił dostarczyć zamówionej paczki do kuriera do godziny 22:00 w związku z tym paczka będzie na poniedziałek mimo dopłaty. Nóż w kieszeni się otwiera, chciałem podjechać do sortowni ale nie ma również możliwości odbioru. Ja rozumiem, że zdarzają się pomyłki ale to jest jawne zaniedbanie, serio nie polecam tutaj kupować a już szczególnie na zamówienie ...
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Pola / 2022-06-22

Zamówiłam nauszne słuchawki przez stronę internetową z odbiorem w sklepie. Niestety nie pasują mi i dopiero przy zwrocie się dowiedziałam, że jest brak możliwości zwrotu! Bo odbiór w sklepie nie stanowi zwrotu na odległość! Nigdy więcej nie wrócę do tego sklepu. Zawsze ukryte gwiazdki z umowach i zamówieniach.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
4.00
Zalety

brak

Wady

brak zwrotu, persolnel ma wylane na wszystko jak zawsze

Extra informacje

1 dzień miałam słuchawki

Joanna / 2022-05-27

Okropny sklep. Pralkę dowozili trzy tygodnie i nie dowieźli. Brak odpowiedzi na reklamację. Nic więcej tam nie zamówię.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Opieszałość,wprowadzanie w błąd klienta.

Extra informacje

SZ / 2022-05-06

Krótko mówiąc NIE POLECAM, mnóstwo straconego czasu, nerwów i stresu, a na końcu 0 jakichkolwiek przeprosin, a tym bardziej rekompensaty. Zamówienie zostało złożone w sklepie stacjonarnym przez pracownika, dotyczyło telewizora o wartości 4900zł, towar był tańszy o niespełna 500zł ze względu na to, że miał być to outlet w stanie doskonałym (nowy, wyłącznie uszkodzone opakowanie zewnętrzne). Zamówienie zostało złożone w piątek z dopłatą za gwarancję dostawy w sobotę (23.04). Towar w ostateczności dotarł do mnie prawie tydzień później bo dopiero 28.04, po interwencji i domaganiach się rekompensaty za stracone czas i nerwy. Każda codzienna próba kontaktu w celu uzyskania informacji co dzieje się z zamówieniem kończyła się tym, że mogą tylko przesłać ponaglenie do realizacji zamówienia, a podczas pierwszej rozmowy, która odbyła się w poniedziałek 25.04 otrzymałem informację, że towar już wyjechał i jutro będzie. W ostateczności gdy telewizor już do mnie dotarł pudełko nie wyglądało na lekko uszkodzone, a raczej na takie, które spadło z samochodu, po otwarciu opakowania pierwsze co rzuciło się w oczy to niepełny zestaw, brak instrukcji, zaślepek, pilota, był wyłącznie telewizor i podstawa, jednak to najmniejszy problem ponieważ po wyjęciu telewizora z opakowania okazało się, że OUTLET w stanie doskonałym wg. firmy RTV EURO AGD to tak naprawdę telewizor z wygiętym jednym rogiem i r*z*** matrycą, po oględzinach wyszło na jaw, że telewizor musiał upaść komuś z pracowników ponieważ w miejscu gdzie był uszkodzony, styropianowe zabezpieczenia również były uszkodzone. To wszystko tłumaczyłoby opóźnienie w dostawie i niewywiązanie się z umowy (gwarancji dostawy na sobotę), mój scenariusz jest następujący, pracownicy firmy wiedzieli o stanie telewizora, zweryfikowali, że zostało wykupione dodatkowe ubezpieczenie od uszkodzeń mechanicznych, w ostateczności po kilku dniach kiedy otrzymali moje żądania zdecydowali się wysłać uszkodzony sprzęt licząc na to, że wadę zauważę dopiero po montażu telewizora i zgłoszę to do ubezpieczyciela. A jak to się skończyło? Reklamacji nie można było zrealizować przez internet w związku z czym musiałem jechać do sklepu stacjonarnego, gdzie przy okazji zakupiłem od razu ten sam model telewizora jednak całkowicie nowy, o 500zł drożej ponieważ firma tłumaczyła, że nie mogą dokonać wymiany ponieważ nie mają takiego samego egzemplarza (wydaje mi się, że nie do końca jest to zgodne z prawem ponieważ jeżeli nie ma takiego samego egzemplarza to wymiana powinna być wykonana na lepszy, w tym przypadku outlet w stanie doskonałym powinien być wymieniony na produkt po prostu nowy), nowy telewizor otrzymałem, uszkodzony został zabrany i po kilku dniach musiałem ponownie udać się do sklepu stacjonarnego aby odebrać zwrot środków za uszkodzony produkt. Na samym końcu brak przeprosin i 0 jakiejkolwiek rekompensaty, która w tym przypadku powinna być wręcz konieczna, dążąc firmę Euronet ponownym zaufaniem i zakupem nowego telewizora, prośba o rekompensatę za stres, nerwy, stracony czas i koszta poniesione w związku z jeżdżeniem do sklepu została po prostu olana, tak wyglądają pro konsumenckie firmy w 21 wieku?
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

D.J. / 2022-05-04

NIE POLECAM TEGO SKLEPU, pracują tam ludzie którzy sprzedają uszkodzone towary tak jak ja zakupiłem towar nowy pełnowartościowy a otrzymałem towar bardzo mocno uszkodzony - są to garnki TEFAL komplet w którym były mocne uszkodzenia garnków gdzie przesłana została kompletna dokumentacja zdjęciowa a sklep proponuje mi zwrot 49 zł za takie uszkodzenia - jest to kpina i niedopuszczalne. Sklep RtvEuroAgd jest sklepem NIEUCZCIWYM I NIERZETELNYM Zostałem przez sklep RtvvEuroAgd po raz kolejny OSZUKANY i tak mogę teraz napisać że postępują z każdym klientem - biorą duże pieniądze i później niech się martwi klient. Tutaj się sklep przeliczył bo sprawa zostanie skierowana i zgłoszona do prokuratury za dopuszczanie się takich incydentów - oszustw. Moje propozycje zostają wszystkie odrzucane i myślą że ja się dam już po raz kolejny naciągnąć na te gierki sklepu. UWAŻAĆ JESZCZE RAZ UWAZAĆ NA RTVEUROAGD BO SĄ TO NACIĄGACZE I KOMBINATORZY. PROSZĘ lepiej zakupić towar w sklepie takim jak NEONET tam przynajmniej na żywca nie oszukują klientów. Brak mi słów na ten sklep RtvEuroAgd, tam wszyscy robią co chcą naciągają, kombinują i dopuszczają się takich oszustw że nie mieści się to wszystko w głowie.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00

Klient Sieci sklepów Euro-Agd / 2022-04-08

Nie polecam.Firma nie pasuje do standartów europejskich.Same problemy z zakupionym towarem-gwarancje ,rękojmie i naprawy tylko na papierze.Dno!
Zalety

BRAK

Wady

Same minusy

Extra informacje

Strata czasu i nerwów

Pancus / 2022-01-12

Po raz kolejny zostałem oszukany przez ten sklep. Był ostatni zakup w tym sklepie. Zamówiłem konsole PS5 CFI-1016a ( za kwotę 3399zł) a otrzymałem konsole CFI-1116A zapłaciłem ( identyczny zestaw można kupić w sklepie MEDIAMARKT od 3099zł) zapłaciłem więcej za to aby otrzymać zestaw CFI-1016A i podczas zamawiania konsultant zapewniał mnie że otrzymam dokładnie CFI-1016A i sprawdzał dostępność. Sklep Euro AGD w mojej opinii jest oszustem i ciężko tutaj mówić o pomyłce (gdzie już nie jednokrotnie się o tym przekonałem). Przykro jest to pisać gdzie tak duża ogólnopolska sieć sklepów oszukuje swoich klientów.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Oszukują i sprzedają inny towar niż ten za który płacisz

Extra informacje

Mega cierpliwy / 2021-12-16

Zamówiłem ten komputer głównie ze względu na jego procesor. W tylule karty produktu jak i w opisie i tabeli specyfikacji był to i7 11800h. Laptop przyszedł w najsłabszej konfiguracji. Wysłałem wiadomość do sklepu o pomyłce, a w odpowiedzi otrzymałem wiadomość, że sklep nie widzi problemu bo "wysłany towar odpowiada ogólnej specyfice towarów w tej grupie towarów" - to wyjaśnienie mówi jasno, że w obsłudze sklepu pracują osoby bez żadnego doświadczenia. Brak kompetencji pokazały też kolejne cztery osoby: trzy na infolinii, na której chciałem wyjaśnić powyższą decyzję wysłaną w mailu, która nic nie wnosi, i jedna w sklepie stacjonarnym, do którego też się w końcu wybrałem. Proszę zauważyć, że cały proces związany z reklamacją i chęcią kulturalnego wyjaśnienia pierwszej pomyłki sklepu, trwał miesiąc. Dopiero po tym czasie piszę ten komentarz jako przestrogę dla kupujących w tym sklepie. UWAGA. Sprawdzajcie specyfikację zamawianych urządzeń. Często nikt na to nie zwraca uwagi bo sprzęt wygląda jak na zdjęciu. Ale już parametry nie i tak w moim przypadku dostałem sprzęt prawie 1,5k tańszy. Dodatkowo jakość obsługi oceniam negatywnie. Brak przeszkolonych pracowników to Wasz koszt, bo tracicie przy tym wartościowych klientów. Ja się żegnam.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Oficjalny sklep odrzuca negatywne opinie - każdy może to sprawdzić

Extra informacje

AGD RTV EURO AGD opinie