Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Dostawcy prądu
  • /
  • Pulsar Energia
  • /
  • 1

Opinie o Pulsar Energia

pulsarenergia.pl

Warszawa

Budownictwo Pulsar Energia opinie
Cena/Jakość
1.86
Obsługa klienta
1.86
Oferta
1.86

Średnia ocen

1.86

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

17

dodanych opinii

 

Jolka / 2022-04-01

Jeśli ta opinia ma komuś pomóc to podobnie jak poprzednicy firmę oceniam negatywnie. Miałam dwie umowy zakończone we wrześniu 2021 po upływie terminu obowiązywania. Od tego czasu mimo otrzymywanych faktur rozliczeniowych nie otrzymałam rozliczenia końcowego. Próby kontaktu mailem to jak pisanie na Berdyczów. Dostępu do indywidualnego konta klienta brak - serwer nie odpowiada. To jakaś totalna lipa. A właściwie to ta firma jeszcze działa??
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Same wady począwszy od rozpoczęcia współpracy, brak jasnego systemu rozliczania, ilość wystawianych faktur nie do opanowania, (dodatkowo dochodzą faktury z Innogy/EON Operatora) księgowania pomimo wskazań numerów umów zaliczane według uznania co doprowadzało nieustająco do reklamacji z powodu wynikających nadpłat i niedopłat, aż pisać się nie chce..

Extra informacje

Michał / 2022-03-21

Internetowe i telefonicznie biuro obsługi nie działa. Nie można odzyskać nadpłat. Firma wystawia zawyżone faktury. Odradzam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Vinc / 2022-01-25

Odradzam. Trzymajcie się najpierw za portfel a potem jak najdalej od tej firmy. Rozliczenia nigdy nie wiadomo skąd się biorą. cenę podnieśli jesienią, a mimo, że zerwałem z nimi umowę jeszcze wystawili mi fakturę prognozę za... dwa miesiące wstecz. Totalne jaja sobie robią. Niestety nikt nie kontroluje tego typu firm w Polsce. Zanim ktoś się za nich weźmie już nabiją w butelkę tysiące klientów i mogą zakładać kolejną "dziuplę".
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

same

Extra informacje

Anna / 2021-11-19

Artykuł z 2018 roku odnośnie tej firmy - od tego czasu sposób działania nie uległ zmianie: https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,130517,24276957,dostawca-energii-zamienia-klientow-w-dluznikow-jedna-faktura.amp
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

OlaM / 2021-11-14

Wyłudzają nienależne pieniądze, grożąc odcięciem prądu. Uwaga na tą firmę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Maria / 2021-10-20

Nie polecam. Zawyżają zużycie na rachunkach. Nie zwracają nadpłat.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Jerry / 2021-10-16

Unikać jak ognia. Same problemy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dziwny system rozliczania. Nie oddają pieniądze za korekty. Doliczają dodatkowe faktury. Dane kontrahentów wyciekły i sa nagminnie uzywane do ataków.

Extra informacje

Uciekać bo zapłacicie za brak czujności.

Alutek23 / 2021-10-08

Omijać szerokim łukiem, oszuści i wyłudzacze!!!
Zalety

Wady

Taka firma nie powinna istnieć.

Extra informacje

Luk / 2021-10-06

Szczerze radzę trzymajcie się od nich z daleka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Marcin / 2021-09-08

Nie przestrzegają obowiązującego w Polsce prawa i bezczelnie oszukują klientów! Uwaga na tą firmę!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Joanna / 2021-07-29

Zawyżają rachunki poprzez wystawiane faktur na zużycie nie mające nic wspólnego z rzeczywistym. Nie przestrzegają umów. W chwili obecnej mają 9 kuratorów sądowych, a prezesem jest nikomu nieznany obywatel Ukrainy. Bez komentarza. Na infolinii niekompetentni ludzie. Pozytywny komentarz poniżej wystawiony raczej przez firmę Pulsar. Wszyscy klienci mają z nimi te same problemy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma zalet

Wady

Zawyżanie zużycia. Brak zwrotów nadpłat.

Extra informacje

Ania / 2021-07-14

Trzymajcie się jak najdalej od tej firmy. O parę lat za późno usiadłam do tematu prądu i włosy stanęły mi dęba. Cenna i kosztowna lekcja. Odradzam, nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

utrudniony kontakt, 1 kWh to 0,498 (netto!), chyba najdroższa firma na rynku

Extra informacje

Mam umowę od 2017, jutro wypowiadam

Adrian B / 2021-05-25

Najlepsze stawki , super obsługa klienta i można też otrzymać bardzo korzystną i atrakcyjnie cenową ofertę na instalacje fotowoltaiczną
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

NIska i gwarantowana cena

Wady

brak

Extra informacje

Super promocje

Miruś / 2020-12-26

Byłem klientem firmy Pulsar. Obecnie mam sprawę z nimi w sądzie. Mój prawnik odkrył że firma od początku lutego 2020 działa nielegalnie. Ponieważ nie ma PREZESA . Była prezes zrezygnowała .Wszystkie pisma nakazy, groźby, upomnienia .... NIE SĄ.......podpisywane przez osoby decyzyjne. I ten stan prawny powinien być być zgłoszony do KRS natychmiast. Co za tym idzie wszystkie umowy itd. Nie mają mocy prawnej. Piszcie na [email protected]

Krzysztof / 2020-12-04

Nie wraca nadpłaty za 2019 rok Proponuję unika

Michał / 2019-11-04

Oferta jest korzystna dla klienta. Z kontaktem nie ma problemu. Jakoś i cena jest w porządku.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

oferta

Wady

brak

Extra informacje

Helena / 2019-10-10

Dobra firma. Faktury są ok, nie ma problemu z obsługą klienta. Dobry kontakt.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Budownictwo Pulsar Energia opinie