Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Prezenty na każdą okazję - Adamell
  • /
  • 1

Opinie o Prezenty na każdą okazję - Adamell

adamell.pl

Szczecin

Zakupy Prezenty na każdą okazję - Adamell opinie
Asortyment
4.2
Dostawa
4.2
Łatwość zamawiania
4.2
Obsługa i reklamacje
4.2
Poziom cen
4.2

Średnia ocen

4.20

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

Agnieszka / 2023-11-30

Obrazy zamówione 19 XI, 20go pani ze sklepu próbuje smsowo uzgodnić wersje szkiców, przy okazji proponując dodatkowo płatne dodatki, kontakt się urywa. Nie mają telefonu, na maile nie odpowiadają. Dziś mamy 30 XI, w opcjach dostawy deklarują 1-2 dni na terenie Polski. Zero kontaktu i wyjaśnień, tylko mail z prośbą o ocenę zamówienia - to już nawet nie jest śmieszne. Omijajcie szerokim łukiem!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak miejsca na wymienienie

Extra informacje

ELŻBIETA / 2023-11-10

Jestem zachwycona,obraz,portret,jak na zdjęciu.Szybka obsługa,portret otrzymałam po trzech dniach od zamówienia,jest piękny.Bardzo dziękuję.Pozdrawiam Elżbeta
Zalety

Odzwierciedlenie zdjęcia.

Wady

Nie ma

Extra informacje

ADI85 / 2023-09-20

Polecam wszystkim ten sklep szybko i ładnie wykonane zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2023-06-25

Komentarz został z facebook usunięty więc napiszę jeszcze raz! Wydruk nie na szkle tylko na pleksi ale ta informacja podana jest dopiero daleko w opisie! Przed dniem taty reklama ,,zamów do 22.06 do godz 12 a paczkę dostarczymy na dzień taty,, Prezent zamówiłam 20.06 a paczkę otrzymałam 24.06 po telefonie ponaglającym do firmy. NIE POLECAM!

Stanisław / 2023-05-15

UWAGA - OSZUSCI - NIE WYSYŁAJĄ TOWARU - NIE ZWRACAJĄ ŚRODKÓW ZA BRAK REALIZACJI ZAMÓWIENIA!!!! omijac z daleka!!!
Zalety

ładne zdjęcia na stronie www

Wady

nie otrzymałem prezentu ani zwrotu pieniędzy po mimo zapewnień sprzedawcy

Extra informacje

w ogóle nie otrzymałem

Lidia / 2023-02-23

Na początku miałam pewne wątpliwości, jednak ostatecznie zachęciły mnie komentarze innych użytkowników - nie tylko te w tym serwisie, ale także w Google. Cały proces współpracy przebiegł zaskakująco szybko. Co więcej, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości mogłam liczyć na pomoc pracowników firmy. Ceny jak dla mnie najlepsze jakie znalazłam. Jak najbardziej mogę polecić, dzięki i do szybkiego zobaczenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2023-01-16

Rozumiejąca potrzeby ekipa, niezła jakość, sprawna wysyłka, ceny uważam że rzeczywiście niskie. Bez wątpienia zasłużyliście na 5 *. Skorzystam ponownie na bank. W sumie to mam szczęście, że taka firma działa tak blisko mnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2022-09-20

Najlepszy prezent jaki kupilam dla corki to tam; bardzo jej sie podobal ; dobra cena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Prezenty na każdą okazję - Adamell opinie