Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Polski Koszyk
  • /
  • 1

Opinie o Polski Koszyk

polskikoszyk.pl

Warszawa

Zakupy Polski Koszyk opinie
Asortyment
3.94
Dostawa
3.21
Łatwość zamawiania
4.02
Obsługa i reklamacje
3.22
Poziom cen
3.73

Średnia ocen

3.62

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

50

dodanych opinii

 

Sklep tragedia. Zamowienie nie wyslane jeszcze a powinno byc juz 2 tyg temu. Nie ma kontaktu ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Dorota / 2021-12-29

Tragedia czas realizacji masakrycznie wydłużony ,biorąc paczkomat za 15 zł gdziekolwiek indziej paczkę mam max za 2dni tutaj ponad tydzień ,nie polecam firma tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Robert / 2021-12-28

Zamówienie złożone 16.12, wysłane 28.12, na stronie co chwile zmieniający się przewidywany czas dostawy, najpierw 20 potem 23,24 a teraz 30, w co wątpię żeby na 30 dotarła. Produkty na święta nie dojdą nawet na sylwestra. Żałosne, niekompetentne, typowo polskie. Może sytuacja wyglądała by inaczej przy jakiejkolwiek informacji w moją stronę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.75
Zalety

Jeszcze nie znalazłem

Wady

Nieterminowość, olewanie klienta

Extra informacje

18.12 złożyłam zamówienie, które (zgodnie z informacją zamieszczoną na stronie) miało być ekspresowo wysłane i dotrzeć na święta. Do dziś ani widu ani słychu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Gosc / 2021-12-22

Nieterminowa obsługa zamówienia - prawie dwa tygodnie poślizgu. Brak kontaktu ze strony sklepu o planowanym opóźnieniu. Kontakt ze sklepem ok, ale bez rzeczowych informacji poza oklepaną formułką "Najszybciej jak to będzie możliwe" oraz łaską w postaci możliwości rezygnacji z zamówienia. Brak jakiegokolwiek zadość uczynienia za mocno przekroczony termin.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Bardzo duże opóźnienie

Extra informacje

Zamówienie nie dostarczone w terminie/miało być po 7 dniach/ ani widu ani słychu zero maili po moim telefonie podobno ma byc za tydzien zobaczymy tak sie nie robi nie żyjemy w czasach gołebi pocztowych i konnej poczty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

nie widze

Wady

brak dostawy i kontaktu

Extra informacje

Michal / 2021-12-20

Sklep sprzedaje produkty których nie posiada. Po 2 tygodniach, po zgłoszeniu anuluje zamówienie i kaze czekac kolejne 5 dni na zwrot. Żałosna praktyka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych, omijać szerokim łukiem

Wady

Sprzedaż nieposiadanych produktow

Extra informacje

dariusz / 2021-12-17

banda oszustów 6 12 zamówiłem przyprawy i do dzisiaj ani słychu o zamówieniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszuści

Extra informacje

Leska58* / 2021-12-15

do bani . skontaktujcie sie z klientem 604679005
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

tylko minusy

Extra informacje

Leska58* / 2021-12-15

zamowilam herbaty 7.12.21,nie otrzymalam, brak kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

brak dostawy ze strony sklepu

Extra informacje

Zakupy Polski Koszyk opinie