Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Polski Koszyk
  • /
  • 1

Opinie o Polski Koszyk

polskikoszyk.pl

Warszawa

Zakupy Polski Koszyk opinie
Asortyment
3.44
Dostawa
2.69
Łatwość zamawiania
3.5
Obsługa i reklamacje
2.69
Poziom cen
3.29

Średnia ocen

3.12

w skali od 1 do 5.

 

Polski Koszyk opinie Polski Koszyk
3.12 1394

Magdalena / 2022-09-07

Niestety dopiero po dwóch tygodniach od złożenia zamówienia i to na moją prośbę, dostałam informację że danego produktu nie będzie i muszą anulować zamówienie.

Damian / 2022-03-25

OPINIA DOTYCZY ZAMÓWIENIA NUMER 100188994U. Całkowity opis sytuacji poniżej. Kategorycznie odradzam korzystania z tego sklepu internetowego, moje zamówienie zostało złożone dnia 1 marca na łączną kwotę 400zł i 93grosze + koszty przesyłki (37.98zł) czyli łącznie 438zł i 91 groszy.. Zamówienie było na tyle duże że zostało rozbite na 2 paczki. Przed odebraniem paczek upewniono się e-mailowo czy czasem nie jest tak że przy odbiorze będę musiał zapłacic 2x po 438zł. firma odpisała że przy zapłacie za jedną paczkę przy odbiorze druga się odblokuje automatycznie i odbiorę swoje zamówienie, jak się później okazało odebrałem jedną paczkę za 438zł i 91 groszy w której znajdowały się produkty na 133zł a druga paczka w której się znajdowała reszta produktów na kwotę 267zł nie została odblokowana tylko prosiło o ponowną zapłate kolejnych 438 złotych co daje nam razem juz kwotę 876zł, oczywiście drugiej "połowy" swojego zamówienia nie odebrałem co by się później nie przepychać z firmą o zwrot moich 438zł. Po kontakcie e-mailowo z firmą, polskikoszyk.pl odpisali mi dnia (09.03.2022) żebym drugiej paczki nie odbierał a oni wyślą ponownie drugą część za darmo (ponieważ była już opłacona).. Po 9 dniach czekania dnia (18.03.2022) firma e-mailowo zwróciła się do mnie o podanie numeru konta ponieważ paczki jednak nie wyślą tylko oddadzą pieniądze na konto, tego samego dnia (18.03.2022) odesłałem im maila z numerem konta bankowego na które mogą przelać środki (267zł + zwrot kosztów za przesyłkę jednej paczki (19zł) czyli razem 286zł). Firma oczywiście co parę dni wysyła mi maila uspokajającego że środki już zostały wysłane tylko w dziale księgowości są problemy z wyjsciem moich pieniedzy blablablabla. Kontakt z firmą jest ograniczony do wysyłania wiadomości emailowych ponieważ nigdzie nie ma podanego numeru telefonu do działu obsługi klienta, jak już jakimś cudem znajdziesz numer do pracownika tego sklepu to każdy jest na urlopie i wróci za tydzień. REASUMUJĄC: - dnia (08.03.2022r) zapłaciłem 439zł za swoje zamówienie którego dostałem tylko część na kwotę 133zł, i od tego czasu na dzień dzisiejszy mija już 17 dni i nie dostałem ani drugiej częsci swojej przesyłki za która zapłaciłem, ani nie dostałem zwrotu pieniędzy w wysokości 286 złotych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

kontak z klientem

Extra informacje

Joanna / 2022-03-18

nr zamówienia 100190556 Dostawa terminowa, ale jedna z dwóch cukinii przyjechała zgniła, choć piszą, że wszystko świeżutkie. Telefonu nikt nie odbiera. Wysłałam e-mail ze zdjęciem i czekam, co dalej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

dostawa

Wady

brak kontaktu, zgniły towar

Extra informacje

Sklep tragedia. Zamowienie nie wyslane jeszcze a powinno byc juz 2 tyg temu. Nie ma kontaktu ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Dorota / 2021-12-29

Tragedia czas realizacji masakrycznie wydłużony ,biorąc paczkomat za 15 zł gdziekolwiek indziej paczkę mam max za 2dni tutaj ponad tydzień ,nie polecam firma tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Robert / 2021-12-28

Zamówienie złożone 16.12, wysłane 28.12, na stronie co chwile zmieniający się przewidywany czas dostawy, najpierw 20 potem 23,24 a teraz 30, w co wątpię żeby na 30 dotarła. Produkty na święta nie dojdą nawet na sylwestra. Żałosne, niekompetentne, typowo polskie. Może sytuacja wyglądała by inaczej przy jakiejkolwiek informacji w moją stronę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.75
Zalety

Jeszcze nie znalazłem

Wady

Nieterminowość, olewanie klienta

Extra informacje

18.12 złożyłam zamówienie, które (zgodnie z informacją zamieszczoną na stronie) miało być ekspresowo wysłane i dotrzeć na święta. Do dziś ani widu ani słychu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Gosc / 2021-12-22

Nieterminowa obsługa zamówienia - prawie dwa tygodnie poślizgu. Brak kontaktu ze strony sklepu o planowanym opóźnieniu. Kontakt ze sklepem ok, ale bez rzeczowych informacji poza oklepaną formułką "Najszybciej jak to będzie możliwe" oraz łaską w postaci możliwości rezygnacji z zamówienia. Brak jakiegokolwiek zadość uczynienia za mocno przekroczony termin.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Bardzo duże opóźnienie

Extra informacje

Zamówienie nie dostarczone w terminie/miało być po 7 dniach/ ani widu ani słychu zero maili po moim telefonie podobno ma byc za tydzien zobaczymy tak sie nie robi nie żyjemy w czasach gołebi pocztowych i konnej poczty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

nie widze

Wady

brak dostawy i kontaktu

Extra informacje

Michal / 2021-12-20

Sklep sprzedaje produkty których nie posiada. Po 2 tygodniach, po zgłoszeniu anuluje zamówienie i kaze czekac kolejne 5 dni na zwrot. Żałosna praktyka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych, omijać szerokim łukiem

Wady

Sprzedaż nieposiadanych produktow

Extra informacje

dariusz / 2021-12-17

banda oszustów 6 12 zamówiłem przyprawy i do dzisiaj ani słychu o zamówieniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszuści

Extra informacje

Leska58* / 2021-12-15

do bani . skontaktujcie sie z klientem 604679005
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

tylko minusy

Extra informacje

Leska58* / 2021-12-15

zamowilam herbaty 7.12.21,nie otrzymalam, brak kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

brak dostawy ze strony sklepu

Extra informacje

Maria / 2021-12-09

Zamowilam paczke do Wloch, wszystko przyszlo, nawet dwa dni przed terminem. Wszystko pieknie zapakowanie, wedliny zabezpieczone zelem zamrazajacym, ktory jeszcze byl zimny. Sloiki zabezpieczone paskami kartonow i folia samoprzylepna. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko swieze i dobre gatunkowo. Polecam i dziekuje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tak

Wady

nie

Extra informacje

Polecam!

Maria / 2021-12-09

Zamowilam paczke do Wloch, wszystko przyszlo, nawet dwa dni przed terminem. Wszystko pieknie zapakowanie, wedliny zabezpieczone zelem zamrazajacym, ktory jeszcze byl zimny. Sloiki zabezpieczone paskami kartonow i folia samoprzylepna. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko swieze i dobre gatunkowo. Polecam i dziekuje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tak

Wady

nie

Extra informacje

Polecam!

Julia / 2021-11-22

Tragedia. Zakupy zrobiłam 7 listopada br. (zapłaciłam kartą). Jak dotąd nic nie otrzymałam. Po moim mailu w ubiegłym tygodniu otrzymałam informację, że paczka jest w drodze. Niestety na stronie firmy kurierskiej okazało się, że paczka jeszcze w ogóle nie została nadana. Zaczynam wątpić czy w ogóle coś otrzymam. Nikomu nie polecam robić tam zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Duży wybór towarów

Wady

Brak kontaktu

Extra informacje

mona / 2021-11-19

TRAGEDIA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

BRAK KONTAKTU

Extra informacje

PRZESYŁKA NIE WYSŁANA PO 10 DNIACH NADAL NIC CIEKAWE ILE BĘDĘ CZEKAŁA NA ZWROT KASY....

Z. / 2021-11-16

Zwykle oszustwo sklep nie wysyła towaru i nie oddaje pieniędzy, trudny kontakt. Proszę tu nie kupować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak dostawy i pieniędzy nie polecam

Wady

Brak dostawy zabrane pieniądze

Extra informacje

Lena / 2021-10-25

Nie polecam , jestem bardzo zawiedziona , złożyłam zamówienie 12/10 miało być dostarczone najpóźniej do 18 ale jak na razie przesyłka jeszcze nie doszła .. Kupuje dość często w roznych sklepach wysyłkowych ale z takim opóźnieniem w realizacji zamówienia to sie jeszcze nie spotkałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Nie rzetelność w realizacji zamowienia

Extra informacje

Zdecydowanie odradzam

Majka / 2021-10-14

Nie polecam czekam już dwa tyg na dwie butelki wody płaciłam blikiem pieniążki były od razu na koncie a do dzisiaj nie mam.przesylki nigdy u nich nie kupie nic i nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Wiesiek / 2021-09-28

Korzystałem z usług sklepu. Od czasu ostatnich zakupów , moja niepolska skrzynka mailowa zapełniana jest przez reklamy , oferty i ankiety przeróżnych ''polskich'' firm. Są granice braku przyzwoitości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Łatwość zamawiania ......a jakże

Wady

Brak przyzwoitości, brak odpowiedzi na maile, brak....słów

Extra informacje

Zdecydowanie ODRADZAM

Barbar / 2021-06-07

Zmiana ceny dostaw już zamówionych i opłaconych. Nie ZGADZAŁAM się na ZAMIENNIK dali bez uzgodnienia imbir za chrzan .to tak jakby dali papier ścierny zamiast toaletowego. Pół roku temu wszystkim polecalam sklep ale teraz odradzam . Opinie stawiam za obsługę teraz nie kiedys.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Możliwość edytowania zamówienia

Wady

Droga dostawą, słaba niemila komunikacja z obsługą w dziale reklamacji.

Extra informacje

Byłam stałym klientem od 2 lat teraz nie polecam

Ryszard / 2021-05-27

KLAMCY KLAMCY KLAMCY Polscy RODACY. Piszą że paczka czeka na odbiór tylko adresu brak ale mam odebrać. Tylko gdzie adres przesyłki to mój dom ale paczkę schowali i nie mogę znaleźć. Ryszard
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Katastrofa. Kobieta z firmy twierdzi że paczka czeka ale nie napisała u kogo.

Elżbieta / 2021-04-26

Dostarczono inny towar niż zamówiłam. Nie kontaktowano się ze mną w sprawie zamiany i nie oddano też różnicy w cenie, bo zamiennik jest znacznie tańszy. Zamówienie zrealizowano ze znacznym opóźnieniem. Trudno się do sklepu dodzwonić. Pani przy telefonie niezbyt zorientowana i oddzwania dopiero po konsultacji. Ogólnie ,,maniana,, Całkowity brak profesjonalizmu i ,, olewanie,, klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jak powyżej

Extra informacje

Zdecydowanie nie polecam

Waldemar / 2021-04-02

Beznadziejny sklep. Nie realizują zamówień na czas - zamówień nawet z 15- dniowym wyprzedzeniem. Nie odpowiadają na e- maile. Nie traktują poważnie swoich klientów. Dwukrotnie korzystałem z ich usług i dwukrotnie były problemy z dostawą na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

Jeden wielki minus

Extra informacje

tomek / 2021-03-25

Słsby kontakt z tymi ludzmi.Robisz zakupy i dostajesz po miesiacu.Robisz zakupy a oni pisza ze wszystkiego nie maja.Masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Słaba komunikacja nie polecam ich!!!!

Extra informacje

Beata / 2021-03-25

Paczkę miałam otrzymać po czterech dniach niestety brak jakiegokolwiek kontaktu po napisaniu maila z biurem obsługi otrzymałam informację że jeszcze nie otrzymała numeru nadania i cisza!!!! Mój ostatni zakup bardzo żałuję że płatne przelewem a nie za pobraniem pieniądze mam to po co wysyłać dla mnie oszuści w przyszłym tygodniu zgłaszam sprawę na policję. Dolne Opinie widzę, że pisane przez rodzinę bo nic się nie zgadza!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak towaru

Extra informacje

Iwona / 2020-12-18

Polecam.Realizacja zamowienia przebiegla bardzo sprawnie. Przesylka dotarla "w calosci" do Finlandii. Atrakcyjna cena przesyłki. Stosunkowo duży wybór produktow oraz długie terminy ważności.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

/ewelina / 2020-10-20

Super oferta i sprawna realizacja. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży asortyment, dobra obłsuga

Wady

Extra informacje

Jacek / 2020-10-14

Polecam zakupy w Polskim Koszyku :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór produktów, niezła strona mobilna, zakupy zawsze robię ze smartfona

Wady

Brak

Extra informacje

Leo / 2020-10-13

duży plus za opakowania chłodnicze:)

Rafał / 2020-10-13

bardzo sprawa dostawa, porządnie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zofia / 2020-10-12

Polecam każdemu na terenie Warszawy. Przemiła obsługa, fajna oferta. Jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa, oferta, obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Jacek / 2020-10-07

Polecam. Sprawnie, atrakcyjna cena przesyłki, duży wybór i długie terminy ważności
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eva / 2020-10-07

Zamawiałam pierwszy raz do Włoch. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Mają w ofercie chrupki kukurydziane, które trudno zdobyć tutaj, a moje dzieci je uwielbiają. Na pewno będę zamawiać częściej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sprawna dostawa zagraniczna

Wady

Extra informacje

Andrew / 2020-10-06

wszystko na czas ładnie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre ceny

Wady

Extra informacje

Michał / 2020-10-06

Dostawa na czas, produkty jak zawsze pierwszorzędne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Ogromny wybór

Wady

Niektóre produkty mają dłuższy czas oczekiwania

Extra informacje

Magda / 2020-08-13

Najgorszy sklep i firma. Maja totalnie wyj....ne na kloenta. Liczy sie tylko klient ktory zamowi za duza sumę. Zamienniki daja takie jakie sami uznaja za dobre nie patrząc czy ktos produktow danej firmy nie spożywa. Brud smrud ubustwo na hali gdzie towar jest przygotowywany. Pojawiały sie prusaki na hali. odbieraja telefonów od klientow. Kondraciuk i Chojnacki nie potrafia prowadzić tej firmy. Nie potrafia zarządzać pracownikami. Robia s ch...ja pracowniklw i klientów. Odradzam z serca ten sklep. Najlepiej omijac łukiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Bardzo dużo

Extra informacje

Krystyna / 2020-08-04

. Kupowalam od wielu lat w TESCO i bardzo ubolewam nad wycofaniem się tej sieci z Polski. P.Koszyk duzo musi się nauczyć by zaspokoić potrzeby niewybrednych klientów. Terminy dostawy - szalone! Dodatkowo nieterminowe. Brak informacji do klienta w tej sprawie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Zostałam przeproszona po mojej interwencji w sprawie terminu dostawy

Wady

Terminy dostaw

Extra informacje

Pawel / 2020-07-28

Najgorszy sklep internetowy w jakim zamawiałem towar. Na 22 zamawiane pozycje otrzymałem 3 . Dostawa po 9 dniach , po monicie z mojej strony. Sprzedają towar i kasują pieniądze za towar , którego nie mają na magazynie - nawet o tym nie informują. Zapłaciłem za całość zamówienia , do dzisiaj nie dostałem zwrotu różnicy . Klęska.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie możliwe

Extra informacje

Hanna / 2020-07-27

Drodzy klienci ostrzegam przed zamawianiem w tym strasznym sklepie internetowym ,a to z powodu nierealizacji zamówienia oraz lekceważenia klienta.Pomimo wielu prób kontaktowania się przez telefon oraz adres e-mail nie otrzymałam żadnych informacji na temat zamówienia oraz braku jego realizacji. To niedopuszczalne .
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.25
Zalety

Asartyment

Wady

Brak realizacji zamówienia oraz lekceważenie klienta

Extra informacje

Moni / 2020-06-22

Robię zakupy od kilku miesięcy i żałuję, że dopiero teraz zdecydowałam się na taką formę zakupów spożywczych - przez Internet. Super oszczędność czasu, a teraz także bezpiecznie, bo nie muszę wychodzić do sklepu i narażać się na kontakt z innymi ludźmi. Ofertę mają bardzo fajną, spełnia moje oczekiwania. Polecam wszystkim wahającym się - zakupy online to świetne rozwiązanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Oferta, wygoda, bezpieczeństwo

Wady

Extra informacje

Karolina / 2020-06-19

Ogólnie jestem zadowolona. Moje zamówienie było lekko opóźnione, ale zostałam o tym poinformowana przez maila (oczekiwanie na jeden produkt). Poza tym opóźnieniem wszystko przebiegło sprawnie. Pewnie za jakiś czas znowu złożę zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Oferta, wygoda, kontakt

Wady

Lekkie opóźnienie w realizacji

Extra informacje

Karol / 2020-06-19

Osobiście nie zgadzam się tymi wszystkimi negatywnymi opiniami w Internecie. Zacząłem zamawiać w czasach koronawirusa (owszem, wtedy terminy było znacznie wydłużone, ale to zrozumiałe) i wciąż robię zakupy w Polskim Koszyku, bo chcę ograniczać wyjścia z domu do niezbędnego minimum. Wszystko na czas, czasem zdarzają się braki produktów, ale zaproponowane zamienniki są dla mnie jak najbardziej ok, przede wszystkim wygodnie i bezpiecznie. Nawet gdy sytuacja z koronawirusem się uspokoi to raczej nie zrezygnuję z zakupów online. Żałuję tylko, że tak późno zdecydowałem się na taką formę zakupów spożywczych. Do Polskiego Koszyka przekonała mnie szeroka oferta i to, że promują polskie produkty. Ze swojej strony jak najbardziej polecam. Na terenie Warszawy to mega super opcja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Oferta, promowanie polskich produktów, wygodne zakupy

Wady

Extra informacje

Edyta / 2020-06-19

Wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2020-06-18

Nie byłem zwolennikiem zakupów spożywczych w sklepie internetowym, pandemia mnie do tego zmusiła. Przyznam - żałuje, że dopiero teraz to odkryłem. Oszczędzam mnóstwo czasu. Dużo wolnych terminów na dostawę, a realizacja zawsze w wybranym przedziale.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko dostarczone pod same drzwi

Wady

Extra informacje

3 miesiące

Alicja / 2020-06-18

Szeroka oferta asortymentu ekologicznego i lokalnego w jednym miejscu. Wypróbowałam dużo produktów, których nigdy nie widziałam w sklepach stacjonarnych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciej / 2020-06-17

Regularnie zamawiam z dostawą na terenie Warszawy - zawsze wszystko jest okej, produkty świeże, dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa w wybranych godzinach, szeroka oferta

Wady

Extra informacje

Marta / 2020-06-17

Wszystko w najlepszym porządku. Terminowa dostawa, produkty nieuszkodzone, duży wybór produktów, szczególnie polecam te BIO i EKO!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór produktów

Wady

brak

Extra informacje

Tomek / 2020-06-16

Polecam zakupy w Polskim Koszyku. Zamawiam regularnie od ponad 4 lat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ogromny wybór prodyktów, dostawa na wybraną przeze mnie godzinę, brak dźwigania zgrzewek wody :)

Wady

Extra informacje

Patryk / 2020-06-16

W dobie koronawirusa przerzuciłem się na zakupy spożywcze przez Internet. Na terenie Warszawy wszystko sprawnie - dostawa w wybranym przedziale godzinowych, dużo produktów, fajna oferta, dobra obsługa klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bez opóźnień, szeroki asortyment, dobra obsługa klienta, wygoda

Wady

Extra informacje

Monika / 2020-06-16

Fajny sklep. Duży asortyment, właściwie wszystko co niezbędne w jednym miejscu. Kontakt też bardzo sympatyczny i sprawny. Ogólnie jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Duży asortyment, sprawny kontakt, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Julia / 2020-06-15

Bogata oferta, dostawa na wybraną godzinę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szeroki wybór

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

Robert / 2020-06-15

Bardzo dobra jakość pakowania, profesjonalna obsługa, duży wybór
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2020-05-29

Uwaga! Oszuści! Zanim cokolwiek zamówicie przeczytajcie opinie! Zaoszczędzicie sobie nerwów i pieniędzy.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu,nie odbierają telefonów i maili. Każą zapłacić z góry i człowiek nie widzi ani pieniędzy, ani zamówienia.

Extra informacje

Mon / 2020-05-29

Policję wysłać podszywają się pod firma budowlana dzwoni się a baba gada grupa rednet sprawdźcie w internecie zaraz dzwonię na warszawska policję niech jadą sprawdzić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mon / 2020-05-29

Podszywają się pod firma budowlana czeba pół je tam wysłać niech sprawdza ich jak mają tak ludzi oszukiwać dojebią się do nich do więzienia trafia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mont / 2020-05-28

ez niedostalam ponad miesiąc czekam niemaja ludzi do pracy chyba patalogia tam robi niech rozworza kurwa po Warszawie jak tak mają wysyłać do innych miast pojebance jebac ich
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Nienormalni

Extra informacje

Firma d

zawiedziona / 2020-05-21

Sklep lezy i kwiczy, zaskoczyl mnie czas realizacji zamowienia (8 tygodni) ale z uwagi na sytuacje mozna zrozumiec. Szkoda tylko ze po oplaceniu zamowienia na wiadomosci odpowiadaja (jesli juz, odpowiedzieli na 2 z 10) z wielkim opoznieniem i nie na temat, po anulowaniu zamowienia nie zwracaja calej kwoty, wczesniej mialam pewne zastrzezenia co do sposobu pakowania przesylek ale teraz ? Dno, dno, dno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Teresa / 2020-05-16

Po sześciu tygodniach oczekiwania na dostawę brak kontaktu ze sklepem. Telefonu nikt nie odbiera . W regulaminie brak info. o sposobie zwrotu wpłaconych pieniędzy. 5tys zamówień po 200 zł to daje okrągły milion darmowego wymuszonego kredytu. Złoty interes.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

brak

Wady

głód i zszargane nerwy

Extra informacje

nie dotyczy

Karolina W / 2020-05-08

Sklep po prostu fatalny!! Oszuści. Jestem zniesmaczona!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Brak!!!!!!

Wady

Mnustwo!!!!!!

Extra informacje

Nie kupujcie tu nigdy

oszukany inwalida / 2020-04-28

POLSKI KOSZYK TO NAJBARDZIEJ NIEUCZCIWY SKLEP W INTERNECIE . PO MIESIACU NADAL NIE OTRZYMALEM PACZKI Z ZAKUPAMI !!!! JAK INNI OPISUJA,ZERO KONTAKTU,TELEFONU NIE ODBIERAJA . PONIEWAZ JESTEM INWALIDA NA WOZKU I NIE MAM SZANS ABY WYJSC Z DOMU,ZDECYDOWALEM SIE NA ZAKUPY PRZEZ INTERNET ... MOGLEM SPRAWDZIC NAJPIERW OPINIE W INTERNECIE . OBIECUJE WAM ZE PRZYCZYNIE SIE W 100% DO ZAMKNIECIA TEGO SKLEPU A WIEC NIE ROBCIE JUZ TAM ZAKUPOW !!! PIERWSZE CO POINFORMUJE PROGRAM ''UWAGA'' ZAPROSZE ICH DO MOJEGO DOMU ,POKAZE WSZYSTKO,ZAKUPY,NATYCHMIASTOWA ZAPLATA Z GORY (WYDALEM POLOWE MOICH PIENIEDZY ) I PO MIESIACU NIE OTRZYMALEM PACZKI. OCZYWISCIE W DNIU DZISIEJSZYM ZGLOSILEM DO PRAWNIKA URZEDU OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTOW ORAZ CO NAJWAZNIEJSZE INSPEKCJE HANDLOWA . PONIZEJ OSOBY POKRZYWDZONE W TYM SKLEPIE ZACHECAM DO ZGLASZANIA ,PONIZEJ PODAJE INSTRUKCJE , GDZIE SIE ZGLOSIC ,PRAWNICY SA BARDZO MILI I NAPRAWDE POMAGAJA . NA 600 OPINI TEN SKLEP MA PONAD 120 NEGATYWNYCH,WIEC JUZ MOZEMY SIE STARAC O JEGO ZAMKNIECIE ,NOI OCZYWISCIE DLA POKRZYWDZONYCH DUZE,BARDZO DUZE ZADOSCUCZYNIENIE !!!! ZADZWONCIE A DOWIECIE SIE SZCZEGOLOW ! KAPITAL TEGO SKLEPU TO 339 600 ZL WIEC SPIESZCIE SIE ;) Sprzedawcą towarów jest Polski Koszyk sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Marcina Flisa 4, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS0000554289, NIP: 5223027903, REGON: 361337790, kapitał zakładowy: 339 600 zł. Można skorzystać z regulacji zawartych w ustawie o przeciwdziałaniu nieuczciwym praktykom rynkowym (DzU z 2007 r. nr 171, poz. 1206). Zawiera ona listę praktyk, które są zakazane, gdyż wprowadzają klienta w błąd. Klient, który padł ich ofiarą, może skierować sprawę do sądu. Gdy wygra, będzie mógł żądać zwrotu pieniędzy wydanych w związku z zakupem. Przez telefon też doradzą Konsument, który trafił na nieuczciwego sprzedawcę i ma problemy, może zadzwonić po poradę. Dostanie ją na bezpłatnej infolinii konsumenckiej pod numerem 800 007 007. Infolinia czynna jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 17. Jest dostępna zarówno z telefonów stacjonarnych, jak i komórkowych. Prowadzi ją Federacja Konsumentów (więcej informacji na ***** dotowana jest przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej w Warszawie ul. Sienkiewicza 3, 00-015 Warszawa, nr tel. 22 8261830, 22 8264209, nr faks 22 8262195, e-mail: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

oszukuja ludzi !! UWAGA NA TEN SKLEP

Extra informacje

Monika / 2020-04-21

Zamowienie z dostawa na 6 kwietnia; dostanw nie ma do dzis (21 kwietnia); bark zwrotu pieniedzy… Jednym slowem oszusci.
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

CattuScit / 2020-04-09

Zrobiłem zamówienie dla mojej matki! 15 marca!!!! dostawa na 1 kwietnia!!! i dalej nic!! pieniądze to wy potraficie szybciutko zabrać!!! ale dostarczyć (W POLSCE) to juz nie łaska!!! Na moje zapytanie kiedy dostarczycie!!! Copy>Paste wiadomosc ze sraj sie czlowieku i czekaj!!! WSTYD!!! NIE POLECAM !!!! Dla mnie na razie wyglada że ukradli mi pieniądze i zwodzą aby móc manipulować nie swoimi pieniędzmi!!! NIE KUPUJCIE!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

maja klienta w 4 literach

Wady

cala firma i podejscie

Extra informacje

nona / 2020-04-06

opinia zakupów w Polski Koszyk
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Qwertyniusz / 2020-01-14

Koszmar. Kolejny ale zapewniam ze ostatni dałem się nabrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Nie ma takich

Wady

Nie informują przy płatności ze przesyłki się opóźni.

Extra informacje

Koszmar i tyle w temacie.

Piotr / 2019-09-12

Śmiesznie długie terminy dostaw, ciągłe opóźnienia wysyłki. Jeśli zrezygnujesz z zamówienia i zażądasz odzyskania wpłacanych z góry pieniędzy - powodzenia. Brak kontaktu z BOK, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bardzo długi czas dostawy, w razie niezrealizowania zamówienia duże problemy z odzyskaniem pieniędzy, brak kontaktu z BOK (nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile)

Extra informacje

anita / 2019-02-07

Szybka dostawa, przynajmniej w okolicach Warszawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Polski Koszyk opinie