Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Polski Koszyk
  • /
  • 1

Opinie o Polski Koszyk

polskikoszyk.pl

Warszawa

Zakupy Polski Koszyk opinie
Asortyment
3.44
Dostawa
2.69
Łatwość zamawiania
3.5
Obsługa i reklamacje
2.69
Poziom cen
3.29

Średnia ocen

3.12

w skali od 1 do 5.

 

Magdalena / 2022-09-07

Niestety dopiero po dwóch tygodniach od złożenia zamówienia i to na moją prośbę, dostałam informację że danego produktu nie będzie i muszą anulować zamówienie.

Damian / 2022-03-25

OPINIA DOTYCZY ZAMÓWIENIA NUMER 100188994U. Całkowity opis sytuacji poniżej. Kategorycznie odradzam korzystania z tego sklepu internetowego, moje zamówienie zostało złożone dnia 1 marca na łączną kwotę 400zł i 93grosze + koszty przesyłki (37.98zł) czyli łącznie 438zł i 91 groszy.. Zamówienie było na tyle duże że zostało rozbite na 2 paczki. Przed odebraniem paczek upewniono się e-mailowo czy czasem nie jest tak że przy odbiorze będę musiał zapłacic 2x po 438zł. firma odpisała że przy zapłacie za jedną paczkę przy odbiorze druga się odblokuje automatycznie i odbiorę swoje zamówienie, jak się później okazało odebrałem jedną paczkę za 438zł i 91 groszy w której znajdowały się produkty na 133zł a druga paczka w której się znajdowała reszta produktów na kwotę 267zł nie została odblokowana tylko prosiło o ponowną zapłate kolejnych 438 złotych co daje nam razem juz kwotę 876zł, oczywiście drugiej "połowy" swojego zamówienia nie odebrałem co by się później nie przepychać z firmą o zwrot moich 438zł. Po kontakcie e-mailowo z firmą, polskikoszyk.pl odpisali mi dnia (09.03.2022) żebym drugiej paczki nie odbierał a oni wyślą ponownie drugą część za darmo (ponieważ była już opłacona).. Po 9 dniach czekania dnia (18.03.2022) firma e-mailowo zwróciła się do mnie o podanie numeru konta ponieważ paczki jednak nie wyślą tylko oddadzą pieniądze na konto, tego samego dnia (18.03.2022) odesłałem im maila z numerem konta bankowego na które mogą przelać środki (267zł + zwrot kosztów za przesyłkę jednej paczki (19zł) czyli razem 286zł). Firma oczywiście co parę dni wysyła mi maila uspokajającego że środki już zostały wysłane tylko w dziale księgowości są problemy z wyjsciem moich pieniedzy blablablabla. Kontakt z firmą jest ograniczony do wysyłania wiadomości emailowych ponieważ nigdzie nie ma podanego numeru telefonu do działu obsługi klienta, jak już jakimś cudem znajdziesz numer do pracownika tego sklepu to każdy jest na urlopie i wróci za tydzień. REASUMUJĄC: - dnia (08.03.2022r) zapłaciłem 439zł za swoje zamówienie którego dostałem tylko część na kwotę 133zł, i od tego czasu na dzień dzisiejszy mija już 17 dni i nie dostałem ani drugiej częsci swojej przesyłki za która zapłaciłem, ani nie dostałem zwrotu pieniędzy w wysokości 286 złotych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

kontak z klientem

Extra informacje

Joanna / 2022-03-18

nr zamówienia 100190556 Dostawa terminowa, ale jedna z dwóch cukinii przyjechała zgniła, choć piszą, że wszystko świeżutkie. Telefonu nikt nie odbiera. Wysłałam e-mail ze zdjęciem i czekam, co dalej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

dostawa

Wady

brak kontaktu, zgniły towar

Extra informacje

Sklep tragedia. Zamowienie nie wyslane jeszcze a powinno byc juz 2 tyg temu. Nie ma kontaktu ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Dorota / 2021-12-29

Tragedia czas realizacji masakrycznie wydłużony ,biorąc paczkomat za 15 zł gdziekolwiek indziej paczkę mam max za 2dni tutaj ponad tydzień ,nie polecam firma tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Robert / 2021-12-28

Zamówienie złożone 16.12, wysłane 28.12, na stronie co chwile zmieniający się przewidywany czas dostawy, najpierw 20 potem 23,24 a teraz 30, w co wątpię żeby na 30 dotarła. Produkty na święta nie dojdą nawet na sylwestra. Żałosne, niekompetentne, typowo polskie. Może sytuacja wyglądała by inaczej przy jakiejkolwiek informacji w moją stronę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.75
Zalety

Jeszcze nie znalazłem

Wady

Nieterminowość, olewanie klienta

Extra informacje

18.12 złożyłam zamówienie, które (zgodnie z informacją zamieszczoną na stronie) miało być ekspresowo wysłane i dotrzeć na święta. Do dziś ani widu ani słychu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Gosc / 2021-12-22

Nieterminowa obsługa zamówienia - prawie dwa tygodnie poślizgu. Brak kontaktu ze strony sklepu o planowanym opóźnieniu. Kontakt ze sklepem ok, ale bez rzeczowych informacji poza oklepaną formułką "Najszybciej jak to będzie możliwe" oraz łaską w postaci możliwości rezygnacji z zamówienia. Brak jakiegokolwiek zadość uczynienia za mocno przekroczony termin.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Bardzo duże opóźnienie

Extra informacje

Zamówienie nie dostarczone w terminie/miało być po 7 dniach/ ani widu ani słychu zero maili po moim telefonie podobno ma byc za tydzien zobaczymy tak sie nie robi nie żyjemy w czasach gołebi pocztowych i konnej poczty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

nie widze

Wady

brak dostawy i kontaktu

Extra informacje

Michal / 2021-12-20

Sklep sprzedaje produkty których nie posiada. Po 2 tygodniach, po zgłoszeniu anuluje zamówienie i kaze czekac kolejne 5 dni na zwrot. Żałosna praktyka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych, omijać szerokim łukiem

Wady

Sprzedaż nieposiadanych produktow

Extra informacje

dariusz / 2021-12-17

banda oszustów 6 12 zamówiłem przyprawy i do dzisiaj ani słychu o zamówieniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszuści

Extra informacje

Leska58* / 2021-12-15

do bani . skontaktujcie sie z klientem 604679005
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

tylko minusy

Extra informacje

Leska58* / 2021-12-15

zamowilam herbaty 7.12.21,nie otrzymalam, brak kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

brak dostawy ze strony sklepu

Extra informacje

Maria / 2021-12-09

Zamowilam paczke do Wloch, wszystko przyszlo, nawet dwa dni przed terminem. Wszystko pieknie zapakowanie, wedliny zabezpieczone zelem zamrazajacym, ktory jeszcze byl zimny. Sloiki zabezpieczone paskami kartonow i folia samoprzylepna. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko swieze i dobre gatunkowo. Polecam i dziekuje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tak

Wady

nie

Extra informacje

Polecam!

Maria / 2021-12-09

Zamowilam paczke do Wloch, wszystko przyszlo, nawet dwa dni przed terminem. Wszystko pieknie zapakowanie, wedliny zabezpieczone zelem zamrazajacym, ktory jeszcze byl zimny. Sloiki zabezpieczone paskami kartonow i folia samoprzylepna. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko swieze i dobre gatunkowo. Polecam i dziekuje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tak

Wady

nie

Extra informacje

Polecam!

Julia / 2021-11-22

Tragedia. Zakupy zrobiłam 7 listopada br. (zapłaciłam kartą). Jak dotąd nic nie otrzymałam. Po moim mailu w ubiegłym tygodniu otrzymałam informację, że paczka jest w drodze. Niestety na stronie firmy kurierskiej okazało się, że paczka jeszcze w ogóle nie została nadana. Zaczynam wątpić czy w ogóle coś otrzymam. Nikomu nie polecam robić tam zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Duży wybór towarów

Wady

Brak kontaktu

Extra informacje

mona / 2021-11-19

TRAGEDIA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

BRAK KONTAKTU

Extra informacje

PRZESYŁKA NIE WYSŁANA PO 10 DNIACH NADAL NIC CIEKAWE ILE BĘDĘ CZEKAŁA NA ZWROT KASY....

Z. / 2021-11-16

Zwykle oszustwo sklep nie wysyła towaru i nie oddaje pieniędzy, trudny kontakt. Proszę tu nie kupować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak dostawy i pieniędzy nie polecam

Wady

Brak dostawy zabrane pieniądze

Extra informacje

Lena / 2021-10-25

Nie polecam , jestem bardzo zawiedziona , złożyłam zamówienie 12/10 miało być dostarczone najpóźniej do 18 ale jak na razie przesyłka jeszcze nie doszła .. Kupuje dość często w roznych sklepach wysyłkowych ale z takim opóźnieniem w realizacji zamówienia to sie jeszcze nie spotkałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Nie rzetelność w realizacji zamowienia

Extra informacje

Zdecydowanie odradzam

Majka / 2021-10-14

Nie polecam czekam już dwa tyg na dwie butelki wody płaciłam blikiem pieniążki były od razu na koncie a do dzisiaj nie mam.przesylki nigdy u nich nie kupie nic i nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Zakupy Polski Koszyk opinie