Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Ekipy budowlane
  • /
  • Polski Komfort Logistic sp. z o.o. sp. k. Klimatyzacja
  • /
  • 1

Opinie o Polski Komfort Logistic sp. z o.o. sp. k. Klimatyzacja

www.polski-komfort.pl

Legnica

Budownictwo Polski Komfort Logistic sp. z o.o. sp. k. Klimatyzacja opinie
Cena/jakość
5
Obsługa klienta
5
Terminowość
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

16

dodanych opinii

 

Karol Borowczyk / 2021-10-21

Bardzo dobra obsługa i podejście do klienta.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karol / 2021-07-21

Montaż klimatyzacji przebiegł sprawnie. Klimatyzacja spełnia swą funkcję doskonale.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Terminowość

Wady

Extra informacje

Robert / 2021-06-14

Bardzo polecam Firmę Polski Komfort z Legnicy. Skorzystałem już po raz czwarty z usług tej firmy! W między czasie oferty składały mi inne firmy, które nie miały czasu na przyjazd na teren budowy natomiast Polski Komfort oprócz instalatorów posiada grupę specjalistów, którzy pomogli mi przebrnąć przez całą budowę domu. Instalacja rekuperacji, Fotowoltaiki i Pompy Ciepła na najwyższym poziomie. Z całego serca polecam wszystkim!!!
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Szeroka specjalizacja, wysoka kultura, czystość pracy, terminowość, elastyczność

Wady

Extra informacje

pierwszy kontakt w 2017 roku. W tym roku klimatyzacja u rodziców

Ela / 2021-01-12

Moj klimatyzator od tej firmy ziała bez zarzutu. Szybky, sprawny montaż. Terminowe wykonanie. Jestem zadowolona.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Łukasz / 2020-09-01

W lokalu przy strefie w Legnicy mogłem zobaczyć i sprawdzić jak działają klimatyzatory różnych marek. Ostatecznie przekonano mnie do założenie kanałówki na strychu z nawiewami do pokoi na poddaszu co było strzałem w dziesiątkę! polecam!! Klimatyzacja pracowała przez ostatnie upalne dni sierpnia. Pierwszy raz w taki upał spałem w pokojach na poddaszu. Żałować mogę tylko tak późnej mojej decyzji, ponieważ powinienem to zrobić podczas budowy domu. Pomimo trudności montażowych jakich dostarczyłem wykonawcom instalacja została wykonana z najwyższą dbałością o pomalowane ściany :D
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Dobór odpowiedniego systemu do moich oczekiwań i kieszeni

Wady

Extra informacje

Duży wybór klimatyzatorów, profesjonalne doradztwo

MRS / 2020-08-15

Firma POLSKI KOMFORT z Legnicy wykonała u nas system ogrzewania z pompy ciepła, klimatyzacji i rekuperacji. Po czasie zamontowali nam jeszcze fotowoltaikę. Jakość obsługi, podejścia do klienta, elastyczność oraz fachowość na każdym etapie była bardzo wysoka. Instalatorzy dbają o porządek i trzymają wysoki poziom kultury mimo iż nie należę do łatwych klientów. System pracuje bardzo wydajnie i ekonomicznie, polecam w 100% Firma POLSKI KOMFORT jest godna naszego polecenia.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wysoka jakość usług, elastyczność, nowoczesne rozwiązania dla domu, punktualność

Wady

Extra informacje

MRS / 2020-08-15

Firma POLSKI KOMFORT z Legnicy wykonała u nas system ogrzewania z pompy ciepła, klimatyzacji i rekuperacji. Po czasie zamontowali nam jeszcze fotowoltaikę. Jakość obsługi, podejścia do klienta, elastyczność oraz fachowość na każdym etapie była bardzo wysoka. Instalatorzy dbają o porządek i trzymają wysoki poziom kultury mimo iż nie należę do łatwych klientów. \r\nSystem pracuje bardzo wydajnie i ekonomicznie, polecam w 100%\r\nFirma POLSKI KOMFORT jest godna naszego polecenia.
Zalety

wysoka jakość usług, elastyczność, nowoczesne rozwiązania dla domu, punktualność

Wady

Extra informacje

Piotr / 2020-08-14

POLECAM PEŁNY PROFESJONALIZM FIRMA NA 10
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Wady

BRAK

Extra informacje

Urszula / 2020-07-06

Jestem bardzo zadowolona z kupna i zamontowania klimatyzatora Samsung. Podkreślam punktualność przybycia ekipy do montażu, który został wykonany fachowo, szybko i czysto. Panowie doradzili życzliwie gdzie najlepiej zamontować klimatyzator. Zaprezentowali jak go użytkować. W przyszłości będę korzystała z usług tej firmy. Będę też polecała innym osobom.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magdalena / 2020-06-17

Korzystałam z oferty firmy po raz drugi i jak za pierwszym razem w żadnym najmniejszym szczególe się nie zawiodłam. Super kontakt, korzystna umowa na zakup i montaż klimatyzacji, fachowa i punktualna obsługa i montaż. Polecam w 100%
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Nowoczesne urządzenia, sprawny montaż, korzystna cena

Wady

Extra informacje

Klient / 2020-03-02

Nie polecam tej firmy nikomu. Oszukali mnie na urządzeniach zamontowanych bez żadnych papierów. Instalacja wykonana źle nieszczelna i z materiału innego niż w umówię. Posiadam opinię dwóch biegłych które nie zostawiają suchej nitki na tej firmie. Właściciel podczas zgłaszania awarii twierdził że wg niego wszystko działa mimo pomiarów biegłego. Rekuperacja nie działała prawidłowo, urządzenia podłączone źle Jednym słowem oszuści. Obecnie jestem na drodze sądowej i nie tylko. Przestrzegam przed tą firmą

Ela / 2020-01-25

korzystałam z usługi dotyczącej instalacji klimatyzacji wykonanej przez Polski Komfort Nowa Wieś Legnicka.Usługa wykonana terminowo, szybko i fachowo.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

miła i profesjonalna obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Bogumiła N. / 2018-06-11

Witam, Dobry kontakt, Montaż przebiegł bardzo sprawnie. Jestem zadowolona z rezultatu.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Panowie dostosowali się do mojego czasu wolnego

Wady

brak

Extra informacje

Użytkuje klimatyzację drugi rok i nie mam żadnych uwag do jej pracy

Emereski / 2018-05-21

Współpraca z firmą POLSKI KOMFORT od samego początku przebiegała wzorowo. Zamontowany system ogrzewania nadmuchowego z klimatyzacją, rekuperacją i automatycznym nawilżaniem spełnia nasze oczekiwania zapewniając komfort w każdych warunkach.\r\nZ czystym sumieniem polecam firmę POLSKI KOMFORT jako wiarygodnego i rzetelnego wykonawcę. Oby tak dalej!

Agata / 2018-05-21

Zainstalowany system Feelco spełnia się rewelacyjnie, polecam każdej osobie, która ceni sobie wygodę na najwyższym poziomie, z jakością produktu. Dzięki ogrzewaniu nadmuchowemu i automatycznym nawilżaniu powietrza nie mam już problemu z suchą skórą.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Estetyka i fachowość to drugie imię tej firmy.

Wady

Extra informacje

Jwr / 2018-05-21

Podczas montażu klimatyzacji pracownicy firmy zabezpieczyli pomieszczenia, w których były prowadzone prace montażowe. Po zainstalowaniu klimatyzacji posprzątali i wytłumaczyli całej rodzinie zasadę działania zainstalowanej klimatyzacji. Jestem mile zaskoczony jak sprawnie przebiegła cała sprawa z montażem. Panowie mieli urządzenia marki Electrolux, które kupiłam wraz z montażem od firmy taniej niż w Internecie. Gorąco polecam firmę Polski Komfort Logistic, jako najlepszego dostawcę urządzeń klimatyzacyjnych.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Fachowość wykonania instalacji, posiadanie własnych urządzeń, wysoka estetyka!

Wady

Extra informacje

Budownictwo Polski Komfort Logistic sp. z o.o. sp. k. Klimatyzacja opinie