Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Podkarpackie Sady
  • /
  • 4

Opinie o Podkarpackie Sady

www.podkarpackiesady.pl

Dębica

Zakupy Podkarpackie Sady opinie
Asortyment
4.49
Dostawa
4.12
Łatwość zamawiania
4.51
Obsługa i reklamacje
4.32
Poziom cen
4.2

Średnia ocen

4.33

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

80

dodanych opinii

 

Patrycja / 2021-08-26

Serdecznie polecam podkarpackie sady, kupione jabłonie kilka lat temu dobrze się przyjęły i kwitną
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek / 2021-07-25

Od 2 lat kupuje od nich i nigdy mnie nie zawiedli, wszystkie rośliny się przyjęły
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa

Wady

czas wysyłki

Extra informacje

Beata / 2021-07-01

Fatalnie!!! zamawiałam 6 klonów jesienią.Jedno drzewko od poczatku wygladało kiepsko.Zadzwoniłam-odpowiedzieli ze 2 m-ce są na gwarancji,zeby poczekac i obserwowac.Nie wiem co miałabym obserwowac w grudniu:((.Na wiosne drzewko oczywiscie było wyschniete.Po telefonach i chamskich tekstach od samej pani kierownik machnęłam ręką.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

całosc usługi i obsługi

Extra informacje

Patryk / 2021-06-03

Polecam zakupy w tym sklepie Duża wiedza na infolinii pomogła mi nie popełnić błedu. Będę dalej korzystał z tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

jakość, obsługa

Wady

czas wysyłki

Extra informacje

karola / 2021-05-18

drzewka piękne zdrowe, posazone wmarcu już kwitną
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ok

Wady

Extra informacje

MIROSŁAWA / 2021-05-17

Nie polecam tego sklepu. Zamówiłam drzewka owocowe dotarły po trzech tygodniach w fatalnym stanie w dniu dzisiejszym. Jest druga połowa maja a gałązki są suche nawet nie ma zawiązków liści ,jedna z brzoskwiń miała kwiatki i to zasuszone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75

weronika / 2021-05-17

polecam bardzo, berberysy są piekne, a maliny juz wypuszczaja liscie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piekne drzewa

Wady

brak

Extra informacje

Robert / 2021-05-03

Polecam ten sklep, wysoka jakość obsługi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szeroka oferta

Wady

ceny mogłyby być troche niższe

Extra informacje

Danuta / 2021-04-28

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Podkarpackich Sadach zamówiłam róże z gołym korzeniem są doskonale ukorzenione za pierwszym razem 10 sztuk już wypuszczają liście czyli przyjęły się wszystkie domówiłam jeszcze 6 sztuk te są także dorodne jestem bardzo zadowolona polecam tego sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Bolo / 2021-03-31

Sklep polecił mi znajomy, bardzo zadowolony z jakości oferowanych tu roslin. Zakupione przeze mnie krzaczki są rewelacyjne - opinie piszę po kilku miesiącach od odbioru paczki. Przy takich cenach to naprawdę rewelacja. Na pewno wrócę tu na zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena, jakość

Wady

Wysyłka

Extra informacje

Miłosz Sanecki / 2020-11-01

Spotkałem się z kilkoma negatywnymi opiniami dotyczącymi czasu transportu. Chciałbym je obalić. U mnie wszystko dotarło na czas. Po 4 dniach miałem swoje sadzonki. Jednak pamiętajmy, może zdarzyć się sytuacja, w której nie dotrze przesyłka na czas, ale to nie jest najważniejsze. Wpływ na to ma wiele czynników. Ważne, aby wszystko było dobrze zabezpieczone. Ja na pewno polecam podkarpackiesady.pl i na pewno skorzystam ponownie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas dostawy

Wady

Extra informacje

Marcin Ch. / 2020-10-05

Polecam zakupy w internetowym sklepie Podkarpackiesady.pl. Zaangażowanie pracowników i doradztwo na zadowalającym poziomie. Jestem przekonany, że to nie ostatnie moje zakupy, a poza zasadzonym w tym sezonie drzewkami owocowymi, zakupie następnym razem inne gatunki roślin.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zaangażowanie

Wady

Extra informacje

Gloria P. / 2020-09-16

Kocham róże. Nie wyobrażam sobie ogrodu bez tych kwiatów. Wybrałam nisko-rosnące róże rabatowe, a także róże na pniu. Są przepiękne. Jesteście odpowiedzialnymi dostawcami sadzonek, którzy bez wątpienia spełniają oczekiwania swoich klientów. Bez wątpienia do Was wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Odpowiedzialny biznes

Wady

Extra informacje

Daria / 2020-08-07

Podkarpackiesady jesteście wspaniali! Wczoraj doszło do mnie zamówienie. Wszystko pięknie i dokładnie zapakowane, sadzonki nienaruszone. Dziś od rana już działam w ogrodzie. Mam nadzieję, że wszystko pięknie się przyjmie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dokładność i rzetelność

Wady

Extra informacje

Elwira Mularska / 2020-07-02

Polecam usługi sklepu internetowego PodkarpackieSady. Bardzo obawiałam się zamawiać rośliny przez internet, gdyż nie wiedziałam w jakim stanie do mnie dotrą. Ku mojemu zadowoleniu wszystko przebiegło bezproblemowo! Jestem zachwycona jakością sadzonek, pomimo, że przesyłka szła tydzień czasu. Kontakt mailowy ze sklepem bardzo szybki i sympatyczny. Z pełnym przekonaniem powiem – "Tak! Warto u nich kupować".
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakość

Wady

Extra informacje

Matylda Tańczyk / 2020-06-08

Zamawiałam u Was wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam. I tym razem wszystko zostało dopięte na ostatni guzik. Dzięki różnorodności roślin jest w czym wybierać, zatem bez wątpienia każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2020-05-13

Ja zamówiłam kilka gatunków bylin, które zdobią mój balkon. Mieszkam w bloku, zatem o cudownym, rozłożystym ogródku mogę zapomnieć. Jednak nawet tak niewielka balkonowa przestrzeń, ozdobiona odpowiednią roślinnością może być miła dla oka. Polecam wasze roślinki, bo bardzo szybko się zaaklimatyzowały i przyjęły.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szeroki wybór

Wady

Extra informacje

Marzena H. / 2020-05-06

Wielokrotnie robiłam u was zamówienie i nigdy się nie zawiodłam. Wszystkie rośliny przychodziły odpowiednio zapakowane i zabezpieczone. Wszystko zawsze dopięte na ostatni guzik. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Terminowość

Wady

Extra informacje

Witek i Marzena / 2020-04-15

Bardzo dobrze prowadzony sklep, w którym warto kupować. Moje clematisy pięknie się prezentują. W tym roku zamawiam drzewka owocowe. Mam nadzieję, że się nie zawiodę :) Co więcej śmiało można dzwonić i uzyskać odpowiedzi na swoje pytania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Asortyment

Wady

Extra informacje

Nirma / 2020-03-05

W pełni jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Podkarpackie Sady opinie