Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Podkarpackie Sady
  • /
  • 3

Opinie o Podkarpackie Sady

www.podkarpackiesady.pl

Dębica

Zakupy Podkarpackie Sady opinie
Asortyment
4.48
Dostawa
4.11
Łatwość zamawiania
4.51
Obsługa i reklamacje
4.31
Poziom cen
4.19

Średnia ocen

4.32

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

79

dodanych opinii

 

Sebastian / 2022-06-07

zamowienie zrealizowane w sposob skandaliczny, zamiast rosliny w pojemniku otrzymalem rosline z odkrytym korzeniem, w nedznym stanie. Skandal i oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

bez, agrest / 2022-06-01

Zamówiony bez-lilak i agrest przyszedł z dużym opóźnieniem około 10 dni. Pierwsze powiadomienie od kuriera przyszło w piątek. Rośliny dostarczono w poniedziałek po południu. Ledwo żyły...., Na stronie internetowej przy zamówieniu specjalnie zwracałam uwagę żeby były w doniczkach. Dlatego też je zamówiłam. Niestety przyszły kopane bez zabezpieczenia. Po czym na stronie przy tych roślinach nagle ukazała się informacja, że są kopane. Bez-lilak po 2 tygodniach puścił dwa listki ale agrest niestety...:(. Nie polecam tej firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25
Zalety

nie ma

Wady

brak zabezpieczenia i czas wysyłki

Extra informacje

Martyna / 2022-05-12

Krzaczki przyszły zdrowe, jedyny minus to oczekiwanie na wysyłkę 7 dni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Bartek / 2022-05-08

Wszystko ok, rośliny ładne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zdrowe rośliny

Wady

Extra informacje

Meggie / 2022-05-07

Rośliny mega ! Polecam z czystym sumieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-05-05

Zakupiłam jeżówki, klony i lawendę. Wszystkie sadzonki dobrze zabezpieczone. Polecam i już składam kolejne zamówienie na nową rabatę. Pozdrawiam miły i pomocny zespół Podkarpackich Sadów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ładne rośliny, dobrze zabezpieczone.

Wady

Extra informacje

Iwona / 2022-05-05

Zamówiłam truskawki i poziomki, piękne sadzonki. Starannie wszystko było zapakowane w kartonowym pudełku. Nic się nie uszkodziło. Miły kontakt telefoniczny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirek / 2022-05-05

Bardzo fajny sklep ogrodniczy. Paczka świetnie zapakowana. Rośliny duże i ładnie się przyjęły.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontakt i świetna jakość roślin

Wady

Extra informacje

Andrzej / 2022-05-02

Nie chcą zrobić reklamacji tłumacząc że w grudniu powinienem rozpoznać czy drzwi się przyjęło
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Nie wykonują reklamacji, nie kupujcie u nich

Extra informacje

Niezadowolony i oszukany Klient / 2022-04-25

Przestrzegam wszystkich firma oszukuje ludzi wysyła zgnite roślin, uschnięte nie nadają się do zasadzenia. Totalna porażka, telefonu nie odbierają wciskają ludziom kit, że to odbije. Zwracam się do ludzi oszukanych, abyśmy połączyli siłę i zrobili coś z tym. Nie można na takie duże pieniądze oszukiwać ludzi. Zamówiłam u innych i rośliny przyszły cudne.
Zalety

Wady

zgnite, uschniete

Extra informacje

Maciek / 2022-04-13

Wszystko z zamówienie w porządalu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

beata achatz / 2022-04-06

nie polecam! zamowienie za 1200 zl a dostalam odpady, tragedia! 90% roslin padlo, czesc juz podczas transportu. Male, chore, watle. Przestrzegam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2022-04-04

Polecam wszystkim, piękne zdrowe sadzonki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne zdrowe sadzonki

Wady

Brak

Extra informacje

Szybka wysyłka

Jolanta / 2022-04-01

W dniu dzisiejszym otrzymałam przesyłkę, po otwarciu opakowania doznałam szoku. Na 9 zamówionych krzewów owocowych ( 2 aronię i 7 borówek amerykańskich) tylko jeden krzew jest do przyjęcia. Pozostałe to splątane badyle, wywinięte w jedną stronę. Dla mnie to towar poza gatunkiem. Często zamawiam rośliny przez internet i zawsze wszystko było ok. Jakością roślin z tego sklepu jestem rozczarowana. Wszystko zwracam. Przestrzegam Państwa przed zakupami w tym sklepie ponieważ zamiast przyjemności z zakupu nowych roślin narażamy się na problemy ze zwrotem towaru.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.75

Krystyna / 2022-03-25

Bardzo ładny sklep, łatwo mi się zamawiało, a paczka przyszła po 2 dniach od zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Bożena / 2022-03-24

Tej szkółki nie polecam,dostałam dziś zamówione berberysy,rośliny są przesuszone,cały torf wysypał się z doniczek próbuję je ratować. Na pewno nic tu już nie zamówię i przestrzegam innych,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75
Zalety

Wybór

Wady

przygotowanie roślin do podróży

Extra informacje

Wiola / 2022-02-20

Polecam, wszystko sie zgadzalo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Remek / 2021-12-12

Podkarpackiesady.pl to miejsce, do którego regularnie wracam. Kilka lat temu przeniosłam się z bloku do domu jednorodzinnego i jestem szczęśliwą posiadaczką sporego ogrodu. Zamawiając u Was mam zawsze pewność, że zostanę fachowo obsłużona, a roślinki będą starannie spakowane. Sadzonki zawsze przychodzą piękne i dorodne, a potem nienagannie rosną. Szczerze polecam. Wybór gatunków i odmian jest ogromny, a przesyłki przychodzą ekspresowo. Stała klientka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2021-10-08

Bardzo polecam, sadzonki w bardzo dobrym stanie. Zamówiłam wiele odmian jabłoni, gruszy, czereśni i śliw, korzenie dobrze zabezpieczone, ceny atrakcyjne, rośliny zgodne z opisami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2021-08-26

Serdecznie polecam podkarpackie sady, kupione jabłonie kilka lat temu dobrze się przyjęły i kwitną
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Podkarpackie Sady opinie