Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Podkarpackie Sady
  • /
  • 2

Opinie o Podkarpackie Sady

www.podkarpackiesady.pl

Dębica

Zakupy Podkarpackie Sady opinie
Asortyment
4.48
Dostawa
4.11
Łatwość zamawiania
4.51
Obsługa i reklamacje
4.31
Poziom cen
4.19

Średnia ocen

4.32

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

79

dodanych opinii

 

Matka / 2022-12-18

Sklep Podkarpackiesady to wysoka jakość i szybka realizacja zamówienia! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Wera / 2022-11-28

Jadłam już borówki z ich sadzonek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Romek / 2022-10-16

5 czereśni, 2 morwy, leszczyna, orzech włoski - wszystkie sadzonki doskonałej jakości, świetnie ukorzenione, dobrze zabezpieczone do wysyłki. Jestem bardzo zadowolony, polecam wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Larsson / 2022-10-04

Kontakt na + Sadzonki drzewek owocowych piekne Szybka dostawa same plusy polecam absolutnie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Larsson / 2022-10-04

Zakupy drzew owocowych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

+++++

Wady

Extra informacje

Patryk / 2022-09-23

Zamówienie zrobione 3 miesiące temu, wszystkie 10 roślin się przyjęło i z tego powodu polecam firme podkarpackie sady
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Piotr / 2022-09-01

Bryła korzeniowa w malinach była przesuszona, kilka było uschniętych, przyjęła się tylko jedna malina na sześć sadzonek. Drzewka średniej jakości - odmiany duo wyglądały tak jakby ktoś doszczepił drugą odmianę po roku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

przesuszona bryła korzeniowa

Extra informacje

Stanisław / 2022-08-30

Zdecydowanie najlepsze na rynku sadzonki drzewek owocowych
Zalety

Wszystko na 5

Wady

Nie ma

Extra informacje

Mirek Opole / 2022-08-24

Hej wszystkim. Ja też kupowałem w tej firmie swoje rośliny. I powiem Wam, że zamawiałem dużą ilość. Urządzałem cały ogród. Trochę miałem obawy co i jak przyjdzie. Ale sadzonki dotarły fajne i zdrowe. Naprawdę jestem zadowolony. Jakby coś było nie tak, to żona dałaby mi do wiwatu. Musiałbym na dworze spać. Hahah a tak serio, to bardzo polecam wszystkim Podkarpacie Sady bo ja się nie zawiodłem na nich.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duże i zdrowe sadzonki roślin. Mega szybką wysyłka

Wady

Extra informacje

Zbysław / 2022-08-14

To był mój pierwszy zakup w podkarpackich sadach. Zawsze kupowałem w innym sklepie ale ostatnio jakość roślin się tam pogorszyła. Znajomy polecił mi Podkarpackiesady. Jestem dość wymagający, ponieważ mam swoje lata i nie mam czasu na kupowanie a potem reklamacje. I nie zawiodłem. Się. Lawendy i hortensja przyjechały nawet z kwiatkami. Stan roślin idealny. Nic nie uszkodzone. Posadzałem już 2 tygodnie temu i widzę że sadzonki się przyjęły. Bardzo się cieszę i na pewno będę jeszcze tam kupował . Przy okazji pozdrawiam miłą Panią z biura, która przyjmowała moje zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateo z Kilec / 2022-08-14

Zamawiałem na wiosnę drzewka owocowe. Czereśnia, brzoskwinie, jabłonie i parę wiśni. Wszystkie drzewka się przyjęły i niektóre bawet miały owoce. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep ogrodniczy wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika Bała / 2022-08-14

Otrzymałam w piątek przesyłkę. Na początku byłam zaskoczona, że wszystkie rośliny znajdują się w tym pudełku. Jednak, po rozpakowaniu okazało się, że wszystkie rośliny były pięknie zapakowane. Praktycznie nie uszkodził się nawet listek. Jestem w szoku, że tak super można przygotować paczkę do wysyłki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne rośliny. Super zapakowane

Wady

Extra informacje

Robert / 2022-08-14

Od dawna zamawiam w tym sklepie. Wszystko zawsze przychodzi dobrze spakowane i zabezpieczone. Chyba już 6 razy kupowałem tam sadzonki i jak dla mnie jest mega!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2022-08-03

Sklep z dość dużym asortyment. Mi to bardzo pasuje, gdyż lubię mieć wybór. Najlepsze jest to, że wszystko mają bardzo precyzyjnie określone. Ułatwia to znacznie zakupy. Obsługa potrafiła odpowiedzieć na większość moich pytań. Zamawiałem online już kilka razy i zawsze sadzonki dobrze spakowane. Generalnie sklep jest ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Jan Stanuch / 2022-07-27

nie polecam zapakowane rośliny beznadziejnie ,krzewy beznadziejne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25

Michał / 2022-07-20

Drzewka zabezpieczone fatalnie. Owinięte folią korzenie, przesuszone. Parę się nie przyjęło. Reklamacja nie uwzględniona bo parę dni za późno zgłosiłem, choć cały czas miałem nadzieję, że drzewka jednak ruszą. Te które się przyjęły mają górę suchą a liście puściły od dołu. Zamawiałem w wielu sklepach i nigdy tak źle nie było. Ogólnie bardzo nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Długi czas oczekiwania, towar w fatalnym stanie

Extra informacje

Mietek / 2022-07-19

Piękne sadzonki trzmieliny, rok wcześniej zamawiałem poziomki i maliny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75

Sadownik / 2022-06-30

Zamówione drzewka owocowe przyszły w bardzo kiepskim stanie. System korzeniowy "łysy", nie zabezpieczony (nie licząc kilku okręceń folią), bardzo ubogi jak na drzewka o wysokości 1,5 m. Drobne listki znajdujące się na gałązkach były białawe i przywiędnięte. Drzewka wyglądały tak jakby spędziły w kartonie, w którym przyjechały, co najmniej kilkanaście dni. Zamówiłem też trawy pampasowe żadna nie zakwitła sprzedawca oczywiście obarcza klienta że źle pielęgnował, ale prawda jest taka że jest to kiepski towar. Kupione wcześniej u konkurencji krzewy ozdobne dotarły profesjonalnie zabezpieczone dzięki czemu już owocują. Nie polecam Podkarpackich Sadów. Radzę wybrać innego dostawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Olewatorskie podejście do klienta.

Remek / 2022-06-29

Rośliny zamówione 7 marca, przyszły po 10 dniach i to w sumie tyle z wad. Rośliny dobrze zabezpieczone, wszystko mi się przyjęło i teraz rośnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.50

Paweł / 2022-06-10

Nie polecam rośliny kiepskiej jakości 6 traw pampasowych zakupionych żadna nie zakwitła ,nikt nie umie porozmawiać Zgłaszałem po zakupie że jedna jest połamaną ,zapewniano mnie że wszystkie na wiosnę zakwitną , niestety nie zakwitły Lepiej zakupić gdzie indziej NIE Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy Podkarpackie Sady opinie