Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Podkarpackie Sady
  • /
  • 1

Opinie o Podkarpackie Sady

www.podkarpackiesady.pl

Dębica

Zakupy Podkarpackie Sady opinie
Asortyment
4.48
Dostawa
4.11
Łatwość zamawiania
4.51
Obsługa i reklamacje
4.31
Poziom cen
4.19

Średnia ocen

4.32

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

79

dodanych opinii

 

Maciek / 2024-03-31

Doskonała jakość sadzonek, przekroczyły moje oczekiwania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Johnie / 2024-02-10

Wow, wonderful weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content! You can see similar: Thebestsex.store and here Thebestsex.store
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Ramon / 2024-02-06

What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I've found It positively useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & aid other customers like its helped me. Good job. ventanza.top
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Monika / 2024-01-31

Piekne sadzonki, już owocowały rok temu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Marek / 2023-12-22

Doskonała obsługa, dobrze zabezpieczone drzewka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Martyna / 2023-11-30

Tania dostawa, do tego szybka. Drzewka świetnej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof_Zielonka / 2023-10-27

Obsługa sklepu jest naprawdę pomocna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Magda89 / 2023-09-30

Zdecydowanie najlepszy sklep z drzewkami owocowymi online.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2023-08-31

"Zakupy przez Internet nigdy nie były tak proste.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin Jankowiak / 2023-07-28

Doskonałe sadzonki o przystępnej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Grażyna / 2023-07-19

Bardzo dobre sadzonki, młode i zdrowe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marta / 2023-06-15

Szybka wysyłka, mam nadzieję, że sadzonki szybko urosną
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Lika / 2023-06-08

Nie wiem kto wypisuje pozytywne opinie. Zamówiłam dwukrotnie śliwy; jedna wykazała jakąś chorobę kory, wywaliłam z ogrodu. Drzewko ponownie zamówione nadeszło zasuszone , wsadziłam , nie widać dotąd najmniejszego listeczka. Klapa. Więcej u tych dziadów niczego nie kupię.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

jak w opinii.

Extra informacje

Ola / 2023-05-25

A ja muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam 14 różnych roślin w tym 2 drzewka owocowe, róże na pniu, jabłoń ozdobną, róże, hortnesje, trawę pompasową, azalię i sadzonki przyszły w bardzo dobrym stanie. Systemy korzeniowe ładne, listki zielone, nie zwiędnięte. Naprawdę rośliny ładnie się prezentują.\r\nCo do czasu oczekiwania na wysyłkę, fakt jest dość długi, ale informacja o tym jaki jest czas realizacji jest na stronie albo na samej górze na pomarańczowym pasku lub na stronie z rośliną. Jak zamawiałam było napisane, że aktualny czas realizacji zamówienia to 14 dni. I gdyby nie \"fantastyczna: firma kurierska paczka byłaby wcześniej, ale utknęła na magazynie (to już nie wina sklepu). Kontakt ze sklepem szybki, odpisali na maila w kilka minut. Nie mam się do czego przyczepić.\r\nTak więc podsumowując, sadzonki naprawdę ładne, dobrej jakości. Oby się przyjęły :). Na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładne sadzonki, cena, kontakt ze sklepem

Wady

Brak

Extra informacje

Iza / 2023-05-08

Niestety sklep Padkarpackie Sady szczyci się tym że gwarantują 100% przyjecia roślin i do pewnego czasu tak było że jak roślina się nie przyjeła to przysylali nową lub zwracali pieniądze. Niestety to sie zmieniło i już zmieniona polityka firmy powoduje że z suchymi badylami zostałam sama i NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

Brak uznania reklamacji

Extra informacje

Barbara / 2023-04-27

Sadzonki truskawek nie do przyjęcia, masakra, wyłamane zakopane w ziemi ich serca. Dają 2 m-ce na ich przyjęcie się. Truskawka bez serca się nie przyjmie. Dobrze, że zamówiłam tylko 11szt.Czekam ile przeżyje i jak sklep załatwi reklamację.

Anonimowy Ogródek / 2023-04-20

Wszystkie sadzonki urosły i owocują jak szalone!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Bartek / 2023-03-20

Już po kilku dniach od zasadzenia widać pierwsze oznaki wzrostu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojciech / 2023-02-17

Zostałem miło obsłużony przez ten sklep internetowy. Kupiłem od nich sadzonki i są one w doskonałym stanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Helenka / 2023-01-26

Przesyłka była pięknie i starannie zapakowana, czego efektem była sadzonka w doskonałym stanie. Rewelacja!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zakupy Podkarpackie Sady opinie