Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Podkarpackie Sady
  • /
  • 1

Opinie o Podkarpackie Sady

www.podkarpackiesady.pl

Dębica

Zakupy Podkarpackie Sady opinie
Asortyment
4.16
Dostawa
3.77
Łatwość zamawiania
4.3
Obsługa i reklamacje
4.08
Poziom cen
4.04

Średnia ocen

4.07

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

61

dodanych opinii

 

Larsson / 2022-10-04

Kontakt na + Sadzonki drzewek owocowych piekne Szybka dostawa same plusy polecam absolutnie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Larsson / 2022-10-04

Zakupy drzew owocowych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

+++++

Wady

Extra informacje

Patryk / 2022-09-23

Zamówienie zrobione 3 miesiące temu, wszystkie 10 roślin się przyjęło i z tego powodu polecam firme podkarpackie sady
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Piotr / 2022-09-01

Bryła korzeniowa w malinach była przesuszona, kilka było uschniętych, przyjęła się tylko jedna malina na sześć sadzonek. Drzewka średniej jakości - odmiany duo wyglądały tak jakby ktoś doszczepił drugą odmianę po roku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

przesuszona bryła korzeniowa

Extra informacje

Stanisław / 2022-08-30

Zdecydowanie najlepsze na rynku sadzonki drzewek owocowych
Zalety

Wszystko na 5

Wady

Nie ma

Extra informacje

Mirek Opole / 2022-08-24

Hej wszystkim. Ja też kupowałem w tej firmie swoje rośliny. I powiem Wam, że zamawiałem dużą ilość. Urządzałem cały ogród. Trochę miałem obawy co i jak przyjdzie. Ale sadzonki dotarły fajne i zdrowe. Naprawdę jestem zadowolony. Jakby coś było nie tak, to żona dałaby mi do wiwatu. Musiałbym na dworze spać. Hahah a tak serio, to bardzo polecam wszystkim Podkarpacie Sady bo ja się nie zawiodłem na nich.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duże i zdrowe sadzonki roślin. Mega szybką wysyłka

Wady

Extra informacje

Zbysław / 2022-08-14

To był mój pierwszy zakup w podkarpackich sadach. Zawsze kupowałem w innym sklepie ale ostatnio jakość roślin się tam pogorszyła. Znajomy polecił mi Podkarpackiesady. Jestem dość wymagający, ponieważ mam swoje lata i nie mam czasu na kupowanie a potem reklamacje. I nie zawiodłem. Się. Lawendy i hortensja przyjechały nawet z kwiatkami. Stan roślin idealny. Nic nie uszkodzone. Posadzałem już 2 tygodnie temu i widzę że sadzonki się przyjęły. Bardzo się cieszę i na pewno będę jeszcze tam kupował . Przy okazji pozdrawiam miłą Panią z biura, która przyjmowała moje zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateo z Kilec / 2022-08-14

Zamawiałem na wiosnę drzewka owocowe. Czereśnia, brzoskwinie, jabłonie i parę wiśni. Wszystkie drzewka się przyjęły i niektóre bawet miały owoce. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep ogrodniczy wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika Bała / 2022-08-14

Otrzymałam w piątek przesyłkę. Na początku byłam zaskoczona, że wszystkie rośliny znajdują się w tym pudełku. Jednak, po rozpakowaniu okazało się, że wszystkie rośliny były pięknie zapakowane. Praktycznie nie uszkodził się nawet listek. Jestem w szoku, że tak super można przygotować paczkę do wysyłki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne rośliny. Super zapakowane

Wady

Extra informacje

Robert / 2022-08-14

Od dawna zamawiam w tym sklepie. Wszystko zawsze przychodzi dobrze spakowane i zabezpieczone. Chyba już 6 razy kupowałem tam sadzonki i jak dla mnie jest mega!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2022-08-03

Sklep z dość dużym asortyment. Mi to bardzo pasuje, gdyż lubię mieć wybór. Najlepsze jest to, że wszystko mają bardzo precyzyjnie określone. Ułatwia to znacznie zakupy. Obsługa potrafiła odpowiedzieć na większość moich pytań. Zamawiałem online już kilka razy i zawsze sadzonki dobrze spakowane. Generalnie sklep jest ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Jan Stanuch / 2022-07-27

nie polecam zapakowane rośliny beznadziejnie ,krzewy beznadziejne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25

Michał / 2022-07-20

Drzewka zabezpieczone fatalnie. Owinięte folią korzenie, przesuszone. Parę się nie przyjęło. Reklamacja nie uwzględniona bo parę dni za późno zgłosiłem, choć cały czas miałem nadzieję, że drzewka jednak ruszą. Te które się przyjęły mają górę suchą a liście puściły od dołu. Zamawiałem w wielu sklepach i nigdy tak źle nie było. Ogólnie bardzo nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Długi czas oczekiwania, towar w fatalnym stanie

Extra informacje

Mietek / 2022-07-19

Piękne sadzonki trzmieliny, rok wcześniej zamawiałem poziomki i maliny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75

Sadownik / 2022-06-30

Zamówione drzewka owocowe przyszły w bardzo kiepskim stanie. System korzeniowy "łysy", nie zabezpieczony (nie licząc kilku okręceń folią), bardzo ubogi jak na drzewka o wysokości 1,5 m. Drobne listki znajdujące się na gałązkach były białawe i przywiędnięte. Drzewka wyglądały tak jakby spędziły w kartonie, w którym przyjechały, co najmniej kilkanaście dni. Zamówiłem też trawy pampasowe żadna nie zakwitła sprzedawca oczywiście obarcza klienta że źle pielęgnował, ale prawda jest taka że jest to kiepski towar. Kupione wcześniej u konkurencji krzewy ozdobne dotarły profesjonalnie zabezpieczone dzięki czemu już owocują. Nie polecam Podkarpackich Sadów. Radzę wybrać innego dostawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Olewatorskie podejście do klienta.

Remek / 2022-06-29

Rośliny zamówione 7 marca, przyszły po 10 dniach i to w sumie tyle z wad. Rośliny dobrze zabezpieczone, wszystko mi się przyjęło i teraz rośnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.50

Paweł / 2022-06-10

Nie polecam rośliny kiepskiej jakości 6 traw pampasowych zakupionych żadna nie zakwitła ,nikt nie umie porozmawiać Zgłaszałem po zakupie że jedna jest połamaną ,zapewniano mnie że wszystkie na wiosnę zakwitną , niestety nie zakwitły Lepiej zakupić gdzie indziej NIE Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sebastian / 2022-06-07

zamowienie zrealizowane w sposob skandaliczny, zamiast rosliny w pojemniku otrzymalem rosline z odkrytym korzeniem, w nedznym stanie. Skandal i oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

bez, agrest / 2022-06-01

Zamówiony bez-lilak i agrest przyszedł z dużym opóźnieniem około 10 dni. Pierwsze powiadomienie od kuriera przyszło w piątek. Rośliny dostarczono w poniedziałek po południu. Ledwo żyły...., Na stronie internetowej przy zamówieniu specjalnie zwracałam uwagę żeby były w doniczkach. Dlatego też je zamówiłam. Niestety przyszły kopane bez zabezpieczenia. Po czym na stronie przy tych roślinach nagle ukazała się informacja, że są kopane. Bez-lilak po 2 tygodniach puścił dwa listki ale agrest niestety...:(. Nie polecam tej firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25
Zalety

nie ma

Wady

brak zabezpieczenia i czas wysyłki

Extra informacje

Martyna / 2022-05-12

Krzaczki przyszły zdrowe, jedyny minus to oczekiwanie na wysyłkę 7 dni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Bartek / 2022-05-08

Wszystko ok, rośliny ładne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zdrowe rośliny

Wady

Extra informacje

Meggie / 2022-05-07

Rośliny mega ! Polecam z czystym sumieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-05-05

Zakupiłam jeżówki, klony i lawendę. Wszystkie sadzonki dobrze zabezpieczone. Polecam i już składam kolejne zamówienie na nową rabatę. Pozdrawiam miły i pomocny zespół Podkarpackich Sadów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ładne rośliny, dobrze zabezpieczone.

Wady

Extra informacje

Iwona / 2022-05-05

Zamówiłam truskawki i poziomki, piękne sadzonki. Starannie wszystko było zapakowane w kartonowym pudełku. Nic się nie uszkodziło. Miły kontakt telefoniczny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirek / 2022-05-05

Bardzo fajny sklep ogrodniczy. Paczka świetnie zapakowana. Rośliny duże i ładnie się przyjęły.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontakt i świetna jakość roślin

Wady

Extra informacje

Andrzej / 2022-05-02

Nie chcą zrobić reklamacji tłumacząc że w grudniu powinienem rozpoznać czy drzwi się przyjęło
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Nie wykonują reklamacji, nie kupujcie u nich

Extra informacje

Katarzyna / 2022-04-26

Drzewa przyjechały niezabezpieczone, połamane, korzenie liche. Od razu wysłałam reklamację ze zdjęciami, otrzymałam poradę, aby odczekać kilka miesięcy i odbiją. Był wrzesień, poczekałam więc do wiosny. Drzewa uschnięte, nic nie wyrosło. Napisałam maila z ponowieniem reklamacji, nie została uznana, bo ponoć trawa wokół drzewa była spalona, choć nie używano tam żadnych środków chemicznych. Jakość drzewek znacząco odbiegająca od standardów, ale też jakość obsługi klienta na bardzo niezadowalającym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same minusy

Extra informacje

Katarzyna / 2022-04-26

Drzewa przyjechały niezabezpieczone, połamane, korzenie liche. Od razu wysłałam reklamację ze zdjęciami, otrzymałam poradę, aby odczekać kilka miesięcy i odbiją. Był wrzesień, poczekałam więc do wiosny. Drzewa uschnięte, nic nie wyrosło. Napisałam maila z ponowieniem reklamacji, nie została uznana, bo ponoć trawa wokół drzewa była spalona, choć nie używano tam żadnych środków chemicznych. Jakość drzewek znacząco odbiegająca od standardów, ale też jakość obsługi klienta na bardzo niezadowalającym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same minusy

Extra informacje

Katarzyna / 2022-04-26

Drzewa przyjechały niezabezpieczone, połamane, korzenie liche. Od razu wysłałam reklamację ze zdjęciami, otrzymałam poradę, aby odczekać kilka miesięcy i odbiją. Był wrzesień, poczekałam więc do wiosny. Drzewa uschnięte, nic nie wyrosło. Napisałam maila z ponowieniem reklamacji, nie została uznana, bo ponoć trawa wokół drzewa była spalona, choć nie używano tam żadnych środków chemicznych. Jakość drzewek znacząco odbiegająca od standardów, ale też jakość obsługi klienta na bardzo niezadowalającym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same minusy

Extra informacje

Niezadowolony i oszukany Klient / 2022-04-25

Przestrzegam wszystkich firma oszukuje ludzi wysyła zgnite roślin, uschnięte nie nadają się do zasadzenia. Totalna porażka, telefonu nie odbierają wciskają ludziom kit, że to odbije. Zwracam się do ludzi oszukanych, abyśmy połączyli siłę i zrobili coś z tym. Nie można na takie duże pieniądze oszukiwać ludzi. Zamówiłam u innych i rośliny przyszły cudne.
Zalety

Wady

zgnite, uschniete

Extra informacje

Maciek / 2022-04-13

Wszystko z zamówienie w porządalu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

beata achatz / 2022-04-06

nie polecam! zamowienie za 1200 zl a dostalam odpady, tragedia! 90% roslin padlo, czesc juz podczas transportu. Male, chore, watle. Przestrzegam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2022-04-04

Polecam wszystkim, piękne zdrowe sadzonki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne zdrowe sadzonki

Wady

Brak

Extra informacje

Szybka wysyłka

Jolanta / 2022-04-01

W dniu dzisiejszym otrzymałam przesyłkę, po otwarciu opakowania doznałam szoku. Na 9 zamówionych krzewów owocowych ( 2 aronię i 7 borówek amerykańskich) tylko jeden krzew jest do przyjęcia. Pozostałe to splątane badyle, wywinięte w jedną stronę. Dla mnie to towar poza gatunkiem. Często zamawiam rośliny przez internet i zawsze wszystko było ok. Jakością roślin z tego sklepu jestem rozczarowana. Wszystko zwracam. Przestrzegam Państwa przed zakupami w tym sklepie ponieważ zamiast przyjemności z zakupu nowych roślin narażamy się na problemy ze zwrotem towaru.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.75

Krystyna / 2022-03-25

Bardzo ładny sklep, łatwo mi się zamawiało, a paczka przyszła po 2 dniach od zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Bożena / 2022-03-24

Tej szkółki nie polecam,dostałam dziś zamówione berberysy,rośliny są przesuszone,cały torf wysypał się z doniczek próbuję je ratować. Na pewno nic tu już nie zamówię i przestrzegam innych,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75
Zalety

Wybór

Wady

przygotowanie roślin do podróży

Extra informacje

Zdzisław / 2022-03-10

przestrzegam wszystkich przed zakupami w tej firmie, drzewka wysyłają zasuszone i bez systemu korzeniowego, reklamacji nie przyjmują a podczas rozmowy telefonicznej pani po prosty była chamska. te pozytywne opinie to piszą sobie chyba sami

Zdzisław / 2022-03-10

przestrzegam wszystkich przed zakupami w tej firmie, drzewka wysyłają zasuszone i bez systemu korzeniowego, reklamacji nie przyjmują a podczas rozmowy telefonicznej pani po prosty była chamska. te pozytywne opinie to piszą sobie chyba sami

Wiola / 2022-02-20

Polecam, wszystko sie zgadzalo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Remek / 2021-12-12

Podkarpackiesady.pl to miejsce, do którego regularnie wracam. Kilka lat temu przeniosłam się z bloku do domu jednorodzinnego i jestem szczęśliwą posiadaczką sporego ogrodu. Zamawiając u Was mam zawsze pewność, że zostanę fachowo obsłużona, a roślinki będą starannie spakowane. Sadzonki zawsze przychodzą piękne i dorodne, a potem nienagannie rosną. Szczerze polecam. Wybór gatunków i odmian jest ogromny, a przesyłki przychodzą ekspresowo. Stała klientka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2021-10-08

Bardzo polecam, sadzonki w bardzo dobrym stanie. Zamówiłam wiele odmian jabłoni, gruszy, czereśni i śliw, korzenie dobrze zabezpieczone, ceny atrakcyjne, rośliny zgodne z opisami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2021-08-26

Serdecznie polecam podkarpackie sady, kupione jabłonie kilka lat temu dobrze się przyjęły i kwitną
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek / 2021-07-25

Od 2 lat kupuje od nich i nigdy mnie nie zawiedli, wszystkie rośliny się przyjęły
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa

Wady

czas wysyłki

Extra informacje

Beata / 2021-07-01

Fatalnie!!! zamawiałam 6 klonów jesienią.Jedno drzewko od poczatku wygladało kiepsko.Zadzwoniłam-odpowiedzieli ze 2 m-ce są na gwarancji,zeby poczekac i obserwowac.Nie wiem co miałabym obserwowac w grudniu:((.Na wiosne drzewko oczywiscie było wyschniete.Po telefonach i chamskich tekstach od samej pani kierownik machnęłam ręką.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

całosc usługi i obsługi

Extra informacje

Patryk / 2021-06-03

Polecam zakupy w tym sklepie Duża wiedza na infolinii pomogła mi nie popełnić błedu. Będę dalej korzystał z tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

jakość, obsługa

Wady

czas wysyłki

Extra informacje

karola / 2021-05-18

drzewka piękne zdrowe, posazone wmarcu już kwitną
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ok

Wady

Extra informacje

MIROSŁAWA / 2021-05-17

Nie polecam tego sklepu. Zamówiłam drzewka owocowe dotarły po trzech tygodniach w fatalnym stanie w dniu dzisiejszym. Jest druga połowa maja a gałązki są suche nawet nie ma zawiązków liści ,jedna z brzoskwiń miała kwiatki i to zasuszone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75

weronika / 2021-05-17

polecam bardzo, berberysy są piekne, a maliny juz wypuszczaja liscie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piekne drzewa

Wady

brak

Extra informacje

Robert / 2021-05-03

Polecam ten sklep, wysoka jakość obsługi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szeroka oferta

Wady

ceny mogłyby być troche niższe

Extra informacje

Danuta / 2021-04-28

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Podkarpackich Sadach zamówiłam róże z gołym korzeniem są doskonale ukorzenione za pierwszym razem 10 sztuk już wypuszczają liście czyli przyjęły się wszystkie domówiłam jeszcze 6 sztuk te są także dorodne jestem bardzo zadowolona polecam tego sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Bolo / 2021-03-31

Sklep polecił mi znajomy, bardzo zadowolony z jakości oferowanych tu roslin. Zakupione przeze mnie krzaczki są rewelacyjne - opinie piszę po kilku miesiącach od odbioru paczki. Przy takich cenach to naprawdę rewelacja. Na pewno wrócę tu na zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena, jakość

Wady

Wysyłka

Extra informacje

Miłosz Sanecki / 2020-11-01

Spotkałem się z kilkoma negatywnymi opiniami dotyczącymi czasu transportu. Chciałbym je obalić. U mnie wszystko dotarło na czas. Po 4 dniach miałem swoje sadzonki. Jednak pamiętajmy, może zdarzyć się sytuacja, w której nie dotrze przesyłka na czas, ale to nie jest najważniejsze. Wpływ na to ma wiele czynników. Ważne, aby wszystko było dobrze zabezpieczone. Ja na pewno polecam podkarpackiesady.pl i na pewno skorzystam ponownie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas dostawy

Wady

Extra informacje

Marcin Ch. / 2020-10-05

Polecam zakupy w internetowym sklepie Podkarpackiesady.pl. Zaangażowanie pracowników i doradztwo na zadowalającym poziomie. Jestem przekonany, że to nie ostatnie moje zakupy, a poza zasadzonym w tym sezonie drzewkami owocowymi, zakupie następnym razem inne gatunki roślin.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zaangażowanie

Wady

Extra informacje

Gloria P. / 2020-09-16

Kocham róże. Nie wyobrażam sobie ogrodu bez tych kwiatów. Wybrałam nisko-rosnące róże rabatowe, a także róże na pniu. Są przepiękne. Jesteście odpowiedzialnymi dostawcami sadzonek, którzy bez wątpienia spełniają oczekiwania swoich klientów. Bez wątpienia do Was wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Odpowiedzialny biznes

Wady

Extra informacje

Daria / 2020-08-07

Podkarpackiesady jesteście wspaniali! Wczoraj doszło do mnie zamówienie. Wszystko pięknie i dokładnie zapakowane, sadzonki nienaruszone. Dziś od rana już działam w ogrodzie. Mam nadzieję, że wszystko pięknie się przyjmie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dokładność i rzetelność

Wady

Extra informacje

Elwira Mularska / 2020-07-02

Polecam usługi sklepu internetowego PodkarpackieSady. Bardzo obawiałam się zamawiać rośliny przez internet, gdyż nie wiedziałam w jakim stanie do mnie dotrą. Ku mojemu zadowoleniu wszystko przebiegło bezproblemowo! Jestem zachwycona jakością sadzonek, pomimo, że przesyłka szła tydzień czasu. Kontakt mailowy ze sklepem bardzo szybki i sympatyczny. Z pełnym przekonaniem powiem – "Tak! Warto u nich kupować".
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakość

Wady

Extra informacje

Matylda Tańczyk / 2020-06-08

Zamawiałam u Was wielokrotnie i nigdy się nie zawiodłam. I tym razem wszystko zostało dopięte na ostatni guzik. Dzięki różnorodności roślin jest w czym wybierać, zatem bez wątpienia każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2020-05-13

Ja zamówiłam kilka gatunków bylin, które zdobią mój balkon. Mieszkam w bloku, zatem o cudownym, rozłożystym ogródku mogę zapomnieć. Jednak nawet tak niewielka balkonowa przestrzeń, ozdobiona odpowiednią roślinnością może być miła dla oka. Polecam wasze roślinki, bo bardzo szybko się zaaklimatyzowały i przyjęły.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szeroki wybór

Wady

Extra informacje

Marzena H. / 2020-05-06

Wielokrotnie robiłam u was zamówienie i nigdy się nie zawiodłam. Wszystkie rośliny przychodziły odpowiednio zapakowane i zabezpieczone. Wszystko zawsze dopięte na ostatni guzik. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Terminowość

Wady

Extra informacje

Witek i Marzena / 2020-04-15

Bardzo dobrze prowadzony sklep, w którym warto kupować. Moje clematisy pięknie się prezentują. W tym roku zamawiam drzewka owocowe. Mam nadzieję, że się nie zawiodę :) Co więcej śmiało można dzwonić i uzyskać odpowiedzi na swoje pytania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Asortyment

Wady

Extra informacje

Nirma / 2020-03-05

W pełni jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Podkarpackie Sady opinie