Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Ubezpieczenia na życie
  • /
  • Piotr Pyczak
  • /
  • 1

Opinie o Piotr Pyczak

Poznań

Finanse Piotr Pyczak opinie
Cena/Jakość
1.96
Obsługa klienta
1.96
Oferta
1.96

Średnia ocen

1.96

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

93

dodanych opinii

 

renta / 2022-04-28

Kolej na działanie prokuratury Pyczak oszuście finansowy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

dużo

Extra informacje

zaraz

karol / 2022-04-26

Czad na Oszusta Piotr Pyczaka do paki z nim
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

dużo

Extra informacje

zaraz

ROLO / 2022-03-31

OSOBY OSZUSKANE PRZEZ POLSKI DOM FINANSOWY PODAJE NUMER TEL PAN PROWADZI SPRAWE ZBIOROWĄ PYCZAKA TEL 723643142
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA

Wady

DUZO

Extra informacje

ZARAZ

renata / 2022-03-17

Firmy Komornicze dzwonią w sprawie Oszusta Pyczaka zbierają informacje o nim
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

dużo

Extra informacje

zaraz

Roman inwestor / 2022-02-24

OSOBY OSZUKANE PRZEZ PIOTRA PYCZAKA PODAJE NUMER DO SIEBIE 602771065
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

Robert / 2022-02-12

OSZUST pyczak dalej oszukuje kłamie i mataczy znają go w Poznaniu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dużo

Extra informacje

Zaraz

Rom / 2022-02-07

Pyczak to Oszust znany w całym kraju wiele prokuratur nim się zajmuje
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Oszust naciagacz

Extra informacje

Od razu

Rom / 2022-02-02

Nie ma jak zadowolona morda oszusta z Poznania przyjdzie ta chwila oszuście
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo

Extra informacje

Zaraz

Roman / 2021-12-02

Sąd Rejonowy Poznań – Stare Miasto w Poznaniu VIII Wydział Karny w dniu 12 grudnia 2019 r. wydał wyrok skazujący w sprawie prowadzonej pod sygn. akt VIII K 714/19 Zawiadomienie z art. 178 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi. W odniesieniu do działalności prowadzonej pod nazwą wskazaną w pkt 1 zawiadomienie zostało skierowane przez UKNF. Prokurator Okręgowy na podstawie art. 6b ust. 6 ustawy o nadzorze nad rynkiem finansowym zawiadomił KNF o objęciu tym postępowaniem także działalności prowadzonej pod nazwą wskazaną w pkt 2. Przewodniczący KNF korzysta w tym postępowaniu z uprawnień pokrzywdzonego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wiele

Extra informacje

Zaraz

Robert / 2021-11-25

PYCZAK PRZYCHODZI CZAS NA ROZLICZENIE I DZIAŁANIE PRAWNE CZŁOWIEKA W ZLOTYCH BUTACH
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

ZARAZ

Roman inwestor / 2021-11-23

Prokurator ogłosił panu P z Poznania zarzuty popełnienie przestępstw oszustw dotyczących mienia znacznej wartości. Są to czyny kwalifikowane z art. 286 par. 1 kk, 294 par. 1 kk i art. 311 kk. Grozi na nie kara do 10 lat pozbawienia wolności.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

ZARAZ

nie Tomasz / 2021-11-20

Tu sa opinie o oszuście z Poznania Pyczaku
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

wiele

Extra informacje

zaraz

Tomasz / 2021-11-17

Ubezpieczenie drogowe, co warto wiedzieć? Pozwala chronić siebie i innych uczestników ruchu na wypadek zdarzeń drogowych, a także zapewnić pomoc w przypadku awarii lub wypadku. ubezpieczenie OC jest obowiązkowe i przypisane do każdego pojazdu, polisę posiadać powinno większość pojazdów silnikowych, także quady i motocykle,oprócz samego OC warto rozważyć dokupienie także mini-assistance w przystępnej cenie,ubezpieczenie AC obecnie zapewnia nie tylko wypłatę świadczenia w przypadku kradzieży pojazdu, ale często w jego zakresie jest także szeroki zakres assistance,ubezpieczenie NNW obejmuje nie tylko posiadacza pojazdu, ale także pasażerów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

ANDRZEJ / 2021-10-29

Stroną poszkodowaną w sprawie Pyczakabyła Komisja Nadzoru Finansowego, która wcześniej na swojej stronie opublikowała alert o podejrzanej działalności firm pana P. - Polskiego Domu Finansowego i Polskiej Grupy Inwestycyjnej. W ostrzeżeniu KNF-u znajdowała się informacja o postępowaniu prokuratury z zawiadomienia z artykułu 178 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi.
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

ZARAZ

JAN / 2021-10-22

Art.286. §1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. zarzut prowadzenia nie będąc uprawnionym działalności w zakresie usług płatniczych finansowych- wyrok KNF, za zarzucone przestępstwa oskarżonemu grożą jednostkowe kary do 10 lat pozbawienia wolności. Kolejnym warunkiem uznania, że zachowanie sprawcy Piotra Pyczak stanowi przestępstwo oszustwa jest to, że sprawca działał w celu osiągnięcia korzyści majątkowej. W wypadku gdy mamy do czynienia z mieniem znacznej wartości (powyżej 200 000, 00 PLN a takie było) kara za oszustwo jest surowsza i wynosi do 10 lat pozbawienia wolności.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA

Wady

MA

Extra informacje

ZARAZ

KLOS / 2021-10-22

PYCZAK SPRZEDAWAŁ AKCJE POLFY BUMARU WODOCIAGÓW I JAKIE JESZCZE ZA KOSMICZNE CENY BA POWOŁALI BIEGLEGO I JUŻ GO MAMY
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Ryszard / 2021-10-21

Zbieramy dowody i osadzimy Pyczaka w więzieniu za oszustwa i dzialanie bez uprawnień
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

ANDRZEJ / 2021-10-19

mitoman Pyczak dalej oszukuje i kłamie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MAM

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

OSZUST

Robert / 2021-09-19

Jasne to jest to że Piotr Pyczak to oszust finansowy z prawomocnym wyrokiem xa oszustwa finansowe
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

dużo

Extra informacje

zaraz

Dom Finansowy / 2021-09-17

Genialnie. Miałem wątpliwości ale wszystko jest idealnie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

JAN / 2021-09-07

Podaje dane do zarządów firm Pofy 327346205 i Bumaru 512000649 tak dowiecie się wszystkiego o Pyczaku
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

ZARAZ

KAMIL / 2021-09-07

OSZUST Piotr Pyczak dalej oszukuje, wyłudza, mataczy z wyrokiem prawomocnym na koncie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

OSZUST

KRET / 2021-09-07

UWAGA OSZUST PYCZAK ZNOWU KUSI OSZUST FINANSOWY UWAGA NA NIEGO
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MAM

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

ZARAZ

Kredyt / 2021-09-06

Kup z Naszą pomocą nieruchomość. Gratis otrzymasz ubezpieczenie mieszkania na rok. Wygodnie - rozmowa telefoniczna lub spotkanieKompleksowe wsparcieBez zobowiązańBez opłat - darmowa usługa Masz pytania, chcesz wiedzieć więcęj ? NAPISZ TERAZ !
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Ubezpieczenie / 2021-09-06

Ubezpieczenie drogowe, co warto wiedzieć? Pozwala chronić siebie i innych uczestników ruchu na wypadek zdarzeń drogowych, a także zapewnić pomoc w przypadku awarii lub wypadku. ubezpieczenie OC jest obowiązkowe i przypisane do każdego pojazdu, polisę posiadać powinno większość pojazdów silnikowych, także quady i motocykle,oprócz samego OC warto rozważyć dokupienie także mini-assistance w przystępnej cenie,ubezpieczenie AC obecnie zapewnia nie tylko wypłatę świadczenia w przypadku kradzieży pojazdu, ale często w jego zakresie jest także szeroki zakres assistance,ubezpieczenie NNW obejmuje nie tylko posiadacza pojazdu, ale także pasażerów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

ROMAN / 2021-08-30

Polski Dom Finansowy Piotr Pyczak z siedzibą w Poznaniu Prokuratura Okręgowa w Warszawie Sąd Rejonowy Poznań – Stare Miasto w Poznaniu VIII Wydział Karny w dniu 12 grudnia 2019 r. wydał wyrok skazujący w sprawie prowadzonej pod sygn. akt VIII K 714/19 Zawiadomienie z art. 178 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi. W odniesieniu do działalności prowadzonej pod nazwą wskazaną w pkt 1 zawiadomienie zostało skierowane przez UKNF.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA

Wady

MA

Extra informacje

ZARAZ

ANDRZEJ / 2021-08-30

beszczelny OSZUST Piotr Pyczak dalej oszukuje, wyłudza, mataczy z wyrokiem prawomocnym na koncie przegrany proces z Komisja Nadzoru Finansowego w Poznaniu w grudniu 20219 roku
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

ANDRZEJ / 2021-08-26

PYCZAK twoja beszczelność zasługuje na to aby media się nimi zajęły
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

ZARAZ

ryszard / 2021-08-25

Pisemka od Pyczaka G W,P z błędami to szczyt bezszelnosci podcieram sobie nimi *** Pyczak
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

wiele

Extra informacje

zaraz

Roman / 2021-08-24

Oszust Pyczak wysyła mi jakieś pisemka GWP którymi pocieram sobie tylek od tego jest sąd i prokuratura
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

dużo

Extra informacje

zaraz

Ryszard / 2021-08-18

Początkowo Pyczak zapewniał osiągane sukcesy zachęcały klientów do akcji do kolejnych inwestycji finansowych. Następnie Pyczak proponowali klientom nietrafione inwestycje, które powodowały wyzerowanie kont pokrzywdzonych. Po pewnym czasie inwestorzy tracili kontakt z przedstawicielami PDF, tracąc także wcześniej zainwestowane pieniądze. Ustalono, że poszczególni inwestorzy na nietrafionych inwestycjach ponosili straty od 3 tys. zł do nawet ponad 2 mln zł.
Zalety

NIE MA

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

ryszard / 2021-08-18

Podaje dane do zarządów firm Pofy 327346205 i Bumaru 512000649 tak dowiecie się wszystkiego o Pyczaku
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

b dużo

Extra informacje

zaraz

Ryszard / 2021-08-16

Czas na rozliczenie Pyczak jade
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

oszust

Extra informacje

uwaga oszust naciagacz zlodziej

ANDRZEJ / 2021-08-13

Piotr Pyczak wykształcenie mgr politolog urodzony 15.05.1977 ojciec Władysław matka Krystyna mamy dużo informacji na jego temat
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

ZARAZ

ANDRZEJ / 2021-08-13

602771065 poprawa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

ZARAZ

sprawa Pyczaka / 2021-08-13

proszę podane nr tel 60271065
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Magda / 2021-08-13

Chciałabym dołączyć. Proszę o informacje.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Tomasz / 2021-08-12

Skad takie informacje?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

slone / 2021-08-04

Pyczakowi zarzuca się działanie na szkodę wielu osób doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia mieniem czyli Oszustwa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

ma

Extra informacje

zaraz

slony / 2021-08-02

Wydanie zostanie nakaz Aresztowania Przestepy Pyczaka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

duzo

Extra informacje

zaraz

cukierek / 2021-08-02

poznanska policja poszukuje Piotra P z powodu popełnienia przestępstwa z art. 286 Kodeksu Karnego, czyli oszustwa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

dużo

Extra informacje

zaraz

niepyczak / 2021-08-02

Oszust Pyczak dalej manipuluję oszukuje kłamie i naciąga podaje się za kogoś innego taki ma styl oszusta z Poznania
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

ma

Extra informacje

zaraz

konfident / 2021-08-02

Uwaga to Oszustwo Polski Dom Finansowy +48 530 666 885 [email protected] ul. Św. Antoniego 32/2 61-359 Poznań - Starołęka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

bbb

Wady

ccc

Extra informacje

hhh

rodzynek / 2021-08-02

niec sprawy Piotr P. jest oskarżany o sprzedawanie akcji spółek po zawyżonych cenach i oszukiwanie ludzi. Takie zarzuty wysuwają osoby, które miały mu zaufać, a następnie zostać przez nie czas na nabrane, tracąc swoje oszczędności i przychodzi czas na rozliczenie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

dużo

Extra informacje

zaraz

rodzynek / 2021-08-02

Przychodzi ten czas na ciebie Pyczak
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

nie ma

Extra informacje

zaraz

rodzynek / 2021-08-02

Piotra Pyczak w 2019 roku został skazany za obracanie instrumentami finansowymi bez wymaganej zgody Komisji Nadzoru Finansowego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wiele

Extra informacje

zaraz

rodzynek / 2021-08-02

Rodzynek mówi Pyczak nie stawia się na wezwania do sądu i prokuratury
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

dużo

Extra informacje

zaraz

Tomasz / 2021-07-31

Ale komu ogłosił? Naszemu rodzynkowi ?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

nie Pyczak / 2021-07-28

Prokurator ogłosił podejrzanym zarzuty działania w zorganizowanej grupie przestępczej mającej na celu prowadzenie działalności w zakresie obrotu instrumentami finansowymi bez wymaganego zezwolenia Komisji Nadzoru Finansowego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

JAN / 2021-07-28

UWAGA piotr pyczak to OSZUST
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Grazyna / 2021-07-27

Polski Dom Finansowy +48 530 666 885 [email protected] ul. Św. Antoniego 32/2 61-359 Poznań - Starołęka Godziny otwarcia: pon - pt : 10:00 - 18:00
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

grazyna / 2021-07-22

proszę o kontakt sprawa Piotra Pyczaka- 602771065
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA

Wady

brak

Extra informacje

od zaraz

NIE Piotr Pyczak / 2021-07-13

W grudniu 2019 roku poznański sąd rejonowy na Starym Mieście uznał go winnym przestępstwa w postaci obracania instrumentami finansowymi bez wymaganej zgody Komisji Nadzoru Finansowego. Mimo że za takie przestępstwo grozi kara grzywny nawet do 5 mln zł, to Piotr P. został skazany na grzywnę w wysokości 35 tys. zł.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

nie pyczak / 2021-07-13

Piotr Pyczak - Kto dopuszcza się przestępstwa określonego w art. 278 § 1 lub 2, art. 284 § 1 lub 2, art. 285 § 1, art. 286 § 1, art. 287 § 1, art. 288 § 1 lub 3, lub w art. 291 § 1, w stosunku do mienia znacznej wartości,\r\n\r\podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Magda / 2021-07-08

Polski Dom Finansowy +48 530 666 885 [email protected] ul. Św. Antoniego 32/2 61-359 Poznań - Starołęka Godziny otwarcia: pon - pt : 10:00 - 18:00
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Zofia / 2021-07-08

Potwierdzam. Dobre dane.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Anna / 2021-07-08

Polski Dom Finansowy +48 530 666 885 [email protected] ul. Św. Antoniego 32/2 61-359 Poznań - Starołęka Godziny otwarcia: pon - pt : 10:00 - 18:00
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Rolo / 2021-06-21

Wojciech i Krystyna wykształcenie mgr politolog zbieramy dokumenty na Pyczaka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

dużo

Extra informacje

Od zaraz

Piotr PYCZAK / 2021-06-20

Biznesmen oszust ma się dobrze śmieje się z naiwnych taki.mam.styl Oszusta z Poznania
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

duzo

Extra informacje

zaraz

genio / 2021-06-19

Brat Pyczak lubię pieniadze cudze bo lubi oszukiwać innych ba i boi sie sądów Poznań stare miasto
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

dużo

Extra informacje

Od zaraz

Ryszard / 2021-06-19

Piotr Pyczak oszukal prokurature i sąd wiele razy a co będzie wyrok prawomocny pokaże
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

oszyst

Extra informacje

Od zaraz

Ryszard / 2021-06-18

Pyczak już znam nazwisko sędziego przydzielonego do twojej sprawy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

ANDRZEJ / 2021-06-18

Piotr Pyczak - Kto dopuszcza się przestępstwa określonego w art. 278 § 1 lub 2, art. 284 § 1 lub 2, art. 285 § 1, art. 286 § 1, art. 287 § 1, art. 288 § 1 lub 3, lub w art. 291 § 1, w stosunku do mienia znacznej wartości,\r\n\r\podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10 to o tobie Pyczak
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Piotr Pyczak / 2021-06-18

oszukuje naciągam naiwnych taki mam styl cwanego poznaniaka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

BRAK

Wady

brak

Extra informacje

od zaraz

jola / 2021-06-18

Ostrzegam przed OSZUSTEM z Poznania Piotrem Pyczakiem, co sprzedawał akcje po cenach x razy wyższe niż są warte, ten człowiek bez uprawnień i licencji będzie osądzony i skazany.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA

Wady

MAM

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Piotr Pyczak / 2021-06-18

śmieje się z tych idotów co mi powierzyli swoje oszczędności bo żyje jak w bajce i śmieje się z tych sądów i prokuratur co mi mogą zrobić
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

brak

Wady

brak

Extra informacje

od zaraz

PYCZKA BRAY / 2021-06-18

PYCZAK JUZ NIEDŁUGO W SĄDZIE BO SPRAWA NABIERA TĘPA OSZUŚCIE FINANSOWY
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Brat Ryszarda / 2021-06-17

Ryszard C. to oszust i motoman. Oszukał sąd kilkanaście razy. Dowody wkrótce.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Piotr / 2021-06-11

Pyczak Piotr UWAGA -W grudniu 2019 roku poznański sąd rejonowy na Starym Mieście uznał go winnym przestępstwa w postaci obracania instrumentami finansowymi bez wymaganej zgody Komisji Nadzoru Finansowego. Mimo że za takie przestępstwo grozi kara grzywny nawet do 5 mln zł, to Piotr P. został skazany na grzywnę w wysokości 35 tys. zł.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

lonia / 2021-06-09

Jak taki oszust moze dalej oszukiwać kłamać naciagac
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

wiele

Extra informacje

zaraz

henio / 2021-05-28

Oszust Piotr Pyczak dalej jest na wolności osoby oszukane prosba o wpisy co was spotkało jak was oszukał
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

wiele

roman / 2021-05-28

Osoby oszukane przez Piotra Pyczak podaje numer telefonu proszę o kontakt 503 306 838
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

oszust

Extra informacje

Od zaraz

KASIA / 2021-05-28

PYCZAK O O TOBIE- Kto dopuszcza się przestępstwa określonego w art. 278 § 1 lub 2, art. 284 § 1 lub 2, art. 285 § 1, art. 286 § 1, art. 287 § 1, art. 288 § 1 lub 3, lub w art. 291 § 1, w stosunku do mienia znacznej wartości,\r\n\r\podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

ANDRZEJ / 2021-05-28

złodziej oszust naciągacz PIOTR PYCZAK trafi do więzienie za oszustwa na ludziach z całej Polski, rób sobie wpisy to nic ci nie da OSZUŚCIE FINANSOWY ZŁODZIEJU
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Olaf / 2021-05-23

Bardzo dobry doradca
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Piotr Pyczak / 2021-05-10

OSZUST Piotr Pyczak ma teraz nowe pseudo PETER PORTER ba nawet JEST w grupie UWAGA OSZUST, NACIAGACZE, PARABANKI FINANSOWE, OSZUŚCI INTERNETOWI
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

ANDRZEJ / 2021-05-04

Po wpłaceniu gotówki kontakt z tym człowiekiem się urwał zablokował swój numer telefonu i e-maila do siebie. Rozmowy z zarządami Polfy Tarchomin i Bumary Łabędy nic nie przynoszą, odsuwają się od wszystkiego, zasłaniają się tajemnica handlową mimo że jestem ich akcjonariuszem co jest bardzo dziwne. Do dzisiaj nie wiem ile te akcje są warte i za ile je kupił oszust Piotr Pyczak
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

oszust / 2021-05-04

Oszusta Piotra Pyczka znalazłem w ogłoszeniu w internecie oferował zarobek znacznie większy jak oferują banki posiadał stronę z adresem firmy NIP Regon i nr telefonu. Tej strony w internecie już nie ma została usunięta . Po rozmowie telefonicznej oszust przywoził gotowe umowy akcji Polfy Tarchomin i Bumary Łabędy. Nidy nie było mowy o ustalaniu ceny na sztukę akcji sam ją ustalił wykorzystując moją niewiedzę, naiwność i nieznajomość zasad odnośnie zakupu akcji. W punkcie paragrafu 5 jest informacja że niby ja kupujący dysponuje wiedzą i doświadczenie w kwestiach finansowych i gospodarczych w zakresie ryzyk związanych w akcje co jest nieprawdą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

ANDRZEJ / 2021-05-04

Pyczak czytaj to o tobie \"Art. 286. [Oszustwo]\r\n§ 1. \r\nKto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,\r\npodlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.\r\n\r\nart. 294\r\n§ 1. Kto dopuszcza się przestępstwa określonego w art. 278 § 1 lub 2, art. 284 § 1 lub 2, art. 285 § 1, art. 286 § 1, art. 287 § 1, art. 288 § 1 lub 3, lub w art. 291 § 1, w stosunku do mienia znacznej wartości,\r\n\r\npodlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

zosia / 2021-05-04

Piotr P. skazany za przestępstwo Chociaż śledztwo w sprawie ewentualnego oszukania pana Ryszarda wciąż trwa, to Piotr P. ma już na swoim koncie wyrok skazujący w innym postępowaniu. W grudniu 2019 roku poznański sąd rejonowy na Starym Mieście uznał go winnym przestępstwa w postaci obracania instrumentami finansowymi bez wymaganej zgody Komisji Nadzoru Finansowego. Mimo że za takie przestępstwo grozi kara grzywny nawet do 5 mln zł, to Piotr P. został skazany na grzywnę w wysokości 35 tys. zł.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MAM

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

OSZUST

JAN / 2021-05-04

UWAGA TO PRZEBIEGLY I WYRACHOWANY OSZUST PIOTR PYCZAK ZNAJA GO W POZNANIU BA I W INNYCH MIASTACH TEŻ
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

KLOS / 2021-05-04

UWAGA OSZUST PYCZAK TERAZ MA KOLEJNY NUMER TELEFONU 553296982 NACIĄGA MATACZY I CHE WYCINĄC INFORMACJE
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

NIE MA TO OSZUST

Wady

BARDZO DUZO

Extra informacje

UWAGA TO OSZUST Z POZNANIA PYCZAK

Magdalena / 2021-05-03

piotr- nie mogliśmy trafić lepiej. Dzięki fachowej pomocy Pana Piotra i jego wspaniałej Ekipy dziś piszemy tę opinię z naszego wymarzonego domu. Nasza sytuacja wymagała dużego zaangażowania i pracy , tym bardziej jesteśmy wdzięczni ! Jeśli szukacie doradztwa finansowego na wysokim poziomie lepiej trafić nie można! pozdrawiamy magdalena i kamil
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Karolina Kownacka / 2021-05-03

Kiedy zdecydowaliśmy się na zakup mieszkania, skontaktowaliśmy się z ekspertem Pan Piotr zawsze wyczerpująco odpowiadał na nasze pytania, przygotował różne oferty banków i był w kontakcie na wszystkich etapach starania się o kredyt hipoteczny. Dziękujemy Panu za pomoc najlepszym wyborze.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Ola / 2021-05-03

Bardzo dobry doradca. Szczerze polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Piotr Pyczak / 2021-03-20

Akcje już mnie nie interesują dzialam w nieruchomościach
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

mam

Wady

brak

Extra informacje

zaraz

Piotr Pyczak / 2021-03-20

No cóż musicie się pogodzić ze pieniedzy nie zobaczycie żyje bardzo dobrze za wasze pieniądze nieudacznicy życiowi
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

bardzo wiele

Wady

nie mam

Extra informacje

zaraz

Piotr Pyczak / 2021-03-20

Co możecie mi zrobić biedni ludzie ja ma wasze pieniadze i żyje zupelnie beztrosko
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

bardzo dużo

Wady

brak

Extra informacje

dzisiaj

Piotr Pyczak / 2021-03-20

Co możecie mi zrobić naiwniacy wszystkie sprawy są umarzane działam legalnie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

mam

Wady

brak

Extra informacje

Od zaraz

Piotr Pyczak / 2021-03-19

Śmieje się z prokuratur i sądów co oni mogą mi zrobić
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

brak

Wady

brak

Extra informacje

od zaraz

Grzegorz / 2021-03-14

Kończy mi się umowa chciałem dowiedzieć się co mi zaproponują. Dzwoniłem przez 3 dni w różnych porach rano w południe i wieczorem W sumie wydzwoniłem 3,5 godziny. Jedynie odpowiada konsultant w sprawie wypadku. Paranoja tam na telefonie chyba siedzi tylko jakaś jedna gwiazda. Łącząc się z wieloma podanymi numerami zero kontaktu. Pytam może sam prezes posadzi swój tyłek i będzie odbierał telefony lub sam spróbuje zadzwonić. Jeżeli macie honor to odpiszcie na moją opinię. Wleźliście do biednego kraju aby kasować ludzi. Chciałbym wiedzieć czy też tak działacie w Europię
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Zosia / 2021-02-04

Polecam. Bardzo dobry doradca

Adam / 2020-12-06

Bardzo dobry doradca
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Finanse Piotr Pyczak opinie