Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Passy.pl
  • /
  • 1

Opinie o Passy.pl

passy.pl

Zakupy Passy.pl opinie
Asortyment
1.65
Dostawa
1.15
Łatwość zamawiania
1.5
Obsługa i reklamacje
1
Poziom cen
1.63

Średnia ocen

1.39

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

20

dodanych opinii

 

*** passy.pl / 2022-10-15

*** ich
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

Hasiek / 2022-03-01

Nie dostałem mojej subskrybcji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Paweł / 2022-02-14

Nie płacić żadnych pieniędzy !!! Jeebani oszuści !\r\nKupiłem dostęp na pół roku do Youtube Premium w połowie grudnia - do dziś nie mam nic, nawet na moje pytania chuuje nie odpowiadają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Krystian / 2022-02-02

scam nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katarzyna / 2022-01-10

Pierwsze zamówienie na kwotę 4.99 zł złożone 26.10.2021r. dostałam zaproszenie do rodziny YouTubePremium po paru dniach. Następne zamówienie złożone 06.12.2021r. w kwocie 39.99zł, dostała tylko potwierdzenie z informacją że zamówienie zostało przyjęte. Do teraz brak kontaktu, brak odpowiedzi na e-mail. Dodam tylko, że telefon kontaktowy jest już nieaktywny. czy jest tu osoba, która chce się zająć pozwem na tą firmę?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
1.00
Zalety

Brak, nie polecam. Oszustwo.

Wady

Oszustwo.

Extra informacje

Daniel / 2021-12-20

Kod YouTube premium na 180 dni kupiony tydzień temu. Do dziś nie otrzymałem kodu ani żadnej informacji co z moim kodem. Porażka, zwykli złodzieje /
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Omijać szerokim łukiem - naciągacze!

Extra informacje

Damian / 2021-12-14

Złodzieje i oszusc zapłacone i to na tyle.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

Wojciech / 2021-12-13

kod, ktory mial byc wazny rok wygasł po 2 miesiącach; zero kontaktu ze sklepem; bardzo nie polecam, oszustwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

kupiony otwar niezgodny z opisem, brak kontaktu

Extra informacje

Lukasz / 2021-12-13

Oszuści. Nie wysłaja zakupionych kodów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Weronika / 2021-12-04

Po miesiącu anulowali, miałam wykupiony abonament na 180 dni na YouTube
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mikołaj / 2021-11-28

Kupiłem Spotify na rok za 29,99, po miesiącu wygasło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

-

Wady

Extra informacje

Paweł / 2021-11-26

Witam nie polecam zapłaciłem za 180 dni. Dostałem dostęp na 1-miesiac. Co.najlepsze.nikt.z.formy nie odpisuje. Typowe naciagarstwo. Nie warto oszuści reklamują.uslugi których nie są w stanie zaoferować i wywiązać się z umowy. Naciągacze omijać z daleka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak żadnych

Wady

Same minusy brak kontaktu brak odpowiedzi,a co najważniejsze płacisz za usługę która przerosła firmę. Oszuści nie polecam nie warto tracić pieniędzy.

Extra informacje

Oszukują długim dostępem a tak na prawdę. Dostęp ograniczony do 1-miesiaca za wyższa kwotę. Nie polecam

Marcib / 2021-11-26

Nie warto, 29.99 na rok, po miesiącu anulowali
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

*** i zlodzieje

Extra informacje

1 msc

MONIKA / 2021-11-23

Oszuści! nie kupujcie nic u nich! Chyba że chcecie stracić pieniądze!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak kontaktu, okradają z pieniędzy, zero zgodności z opisem

Extra informacje

Mikel / 2021-11-19

Okradli mnie na 29,99 nie polecam zero kontaku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Żadne

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Mikel / 2021-11-19

Okradli mnie na 29,99 nie polecam zero kontaku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Żadne

Wady

Złodzieje

Extra informacje

RAF / 2021-11-06

Nie przyslali kodu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Leszko / 2021-11-04

Wcześniejsza opinia przestała być aktualna. Po 5 dniach otrzymałem produkt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

W końcu ale doszło

Wady

Długi czas realizacji, brak kontaktu

Extra informacje

Leszko / 2021-11-02

UWAGA. OSZUŚCI. Kasa wysłana, brak wysyłki kodu, brak kontaktu. Telefon nie istnieje. OMIJAĆ
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Brak realizacji, kontaktu. Kasa w błoto.

Extra informacje

Paweł / 2021-10-27

Uwaga na firmę. Sprzedają kody do kont premium a potem ich nie wysyłają - zero kontaktu ze sklepem! Na szczęście straciłem jedynie 4,99 zł, ale lepiej żeby inni nie wtopili kasy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Zakupy Passy.pl opinie