Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Aquaparki i Termy
  • /
  • Park of Poland - Suntago Wodny Świat
  • /
  • 1

Opinie o Park of Poland - Suntago Wodny Świat

parkofpoland.com

Wręcza

Podróże i wypoczynek Park of Poland - Suntago Wodny Świat opinie
Czystość
3.11
Obsługa klienta
1.89
Oferta
2.11
Poziom cen
1.67

Średnia ocen

2.19

w skali od 1 do 5.

 

Park of Poland - Suntago Wodny Świat opinie Park of Poland - Suntago Wodny Świat
2.19 1508

Tomasz / 2022-09-12

W mojej opinii przeciętnie wystrojony, za dużo tam „hali jak magazyn” widać i czuć. Straszny tłok ludzi, w tropical island kontrola liczby gości jest w o wiele lepszej kondycji. Dzieciaki naturalnie bawiły się świetnie, ale z powodu kolejek, hałasu, ogólnej jazdy z nieładem wróciliśmy negatywnie zmęczeni. Ceny biletów również pozostawiają wiele do życzenia. Zjeżdżalnie to coś co pochwałę, bo są super, ale Tropical Island > Suntago.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
1.75
Zalety

Zjeżdżalnie

Wady

Tłok, cena, wystrój, ogólny brak różnorodności atrakcji.

Extra informacje

Agnieszka / 2022-08-30

Przyjechaliśmy w poniedziałek pod koniec sierpnia - dwójka dorosłych i trójka dzieci w wieku 9, 7, 3 lat. Za bilety całodzienne do strefy zabaw Jamango zapłaciliśmy ok 700 zł. Byliśmy przerażeni liczbą ludzi w obiekcie, poziomem hałasu i długością kolejek do atrakcji i do kas... Dobre 10 minut szukaliśmy dostępnej szafki w szatni. Czas oczekiwania w kolejce do zjeżdżalni z pontonem/kołem powyżej 20 minut. Pozostałe zjeżdżalnie ciemne, wąskie i mroczne - wyłącznie do korzystania na leżąco i także z kolejkami... ciężko czerpać radość z jazdy na leżąco wąską czarną rurą, gdy cały czas twarz zalewana jest przez wodę... Jacuzzi pełne ludzi, wszystkie leżaki "zajęte" przez ręczniki, w basenie z falą setki osób depczących sobie po stopach... Zdecydowanie więcej tam się nie wybiorę.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
1.75
Zalety

Poziom bezpieczeństwa

Wady

Tłumy, hałas, długi czas oczekiwania do atrakcji, bardzo wysokie ceny

Extra informacje

Ola Wojtuń / 2022-08-06

Odwiedziliśmy Suntago 30.07.2022, wykupiliśmy bilet na 4h z myślą o tym, że przedłużymy nasz pobyt. Jednak po wejściu na hale baseną szybko zmieniliśmy zdanie. przez 4h udało nam się skorzystać z 3 atrakcji. To był chyba jakiś żart. Do jednej zjeżdżalni staliśmy GODZINĘ. Mało tego, w drodze do zjeżdżalni napotkaliśmy informację, że jedna ze zjeżdżalni jest na 3 osoby (przyjechaliśmy w 3), po 45 min stania w kolejce na górze okazało się, że jednak jest na dwie. Po zapytaniu Pani obsługującej pontony (bo tylko to robiła tam obsługa) o co chodzi, Pani sprawdziła i przyznała, że ktoś się pomylił i ona nie ma zamiaru nic z tym zrobić. Pani była opryskliwa, niemiła i znudzona swoją pracą.\r\nChyba nie muszę wspominać, że ilość osób w tym parku była zwyczajnie niebezpieczna. Ludzie dosłownie gnietli się w basenach. W basenie ze sztuczną falą uderzali o ścianę, a jedyne co potrafił zrobić ratownik, to użyć gwizdka. Nawet nie chciało mu się wstać i wskazać ręką o kogo dokładnie chodzi. Taka ilość ludzi utrudnia ratownikowi ewentualną akcję ratowniczą, bo nawet nie wie kogo ma ratować, nawet nie widzi, że coś jest nie tak. Obsłudze nawet nie chciało się wstać z krzesła dla lepszej widoczności.\r\n\r\nDo zwykłego basenu nie dało się wejść i swobodnie popływać bo było tyle ludzi. DOSŁOWNIE ZUPA Z LUDZI.\r\n\r\n2. Brak wentylacji w pomieszczeniach ze zjeżdżalniami.\r\n\r\nStojąc w kolejce godzinę, byłoby fajnie mieć czym oddychać. Brak wentylacji, klimatyzacji, czegokolwiek co umożliwiłoby wymianę powietrza. My wybraliśmy się w dzień kiedy nie było upału, a i tak nasze czekanie graniczyło z omdleniami. Nie chcę wiedzieć jak tam jest w 30 stopniowym upale...\r\n\r\n3. Opryskliwa i niemiła obsługa.\r\n\r\nDo tego stopnia, że pan ratownik okupujący jedno z krzeseł, zapytany która jest godzina, mając zegarek na ręku, odesłał nas kilka metrów dalej, mówiąc \"same możecie sobie sprawdzić godzinę, tam jest zegar\". Przy zjeżdżalniach brak pomocy, jedynym obowiązkiem wg tych co tam \"obsługiwali\" było tylko przerzucanie pontonów. Bo przecież ściąganie pontonów z taśmy wymaga 4 osób. Przy zjeżdżalniach ludzie nie mogli sobie poradzić i \"ruszyć\' z samej góry. Każdy musiał prosić innych ludzi, który byli następni w kolejce o pomoc.\r\nNiestety, ale to nie był jeden czy dwa przypadki. Na pytania o drogę do jakiejś atrakcji, obsługa odpowiadała, że tam jest mapa, wywracając przy tym oczy. Zaznaczę, że liczba ludzi była tak duża, że tych map na ścianach ciężko było wypatrzeć.\r\n\r\n4. Taśma, która wyciąga pontony na górę.\r\n\r\nJej prędkość to jakieś 2 km/h i to ona w dużym stopniu opóźnia kolejkę.\r\nW innych parkach ludzie po prostu sami biorą sobie pontony z dołu i idą do zjeżdżalni, jest to szybsze rozwiązanie. U was trzeba najpierw stać w kolejce po ponton, z później do atrakcji. DRAMAT!\r\n\r\nCo powinniście zrobić?\r\n\r\nPowinniście ograniczyć liczbę dostępnych biletów na każdy dzień, zwłaszcza w sezonie.\r\nZ pewnością zwiększyłoby to bezpieczeństwo i komfort w basenach. Do atrakcji nie byłoby kilometrowych kolejek, ludzie by się nie denerwowali i nie byłoby skarg czy reklamacji.\r\nMOŻNA STAĆ W KOLEJCE 15 MIN, ALE NIE GODZINĘ!\r\n\r\nProszę nie tłumaczyć się szczytem sezonu. To żaden argument. Lubimy tego typu rozrywki. Udało nam się odwiedzić już sporą liczbę parków wodnych, nie tylko w Polsce i z takim absurdem spotkaliśmy się pierwszy raz.\r\nSiam Park w trakcie sezonu nie jest tak zatłoczony, a przyjeżdżają tam ludzie z całego Świata.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnej

Wady

Obsługa, liczba ludzi, smród w szatniach, kolejki, brak organizacji, brak wentylacji - można się udusić

Extra informacje

Jola / 2022-07-28

Nikomu nie polecam Tłok straszny jak w żadnym Aquaparku Brudno Nie sprzątane toalety Smród moczu Ludzie nie myją się i idą do basenów Personel siedzi z nosem w telefonie i jest obojętny na to co się dzieje Moloch nastawiony na zysk Byłam z dziećmi 1 i ostatni raz
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
1.75
Zalety

Fajne baseny na zewnątrz

Wady

Brud brak środków czystości Obojętny personel

Extra informacje

Bartosz / 2022-07-17

Brak miejsc parkingowych, czas oczekiwania w kolejce do zjeżdżalni 1h, czas oczekiwania w kolejce w restauracji 1,5h No cóż obiekt nie wprowadził limitów korzystających z obiektu wychodząc z założenia im więcej tym lepiej! 5 godzinny pobyt rodziny 2+3 wyniósł nas 800zl w tym oczywiście były zapiekanki dla wszystkich ????
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
1.75
Zalety

Bram

Wady

Kolejki, ceny, brak miejsc parkingowych, brak wolnych leżaków

Extra informacje

5 godzin

Lipiec 2022 , za taką cenę korzystania ze zjeżdżalni to tragedia : nie można skorzystać ponieważ nie ma kół do zjezdzania- czas oczekiwania na koło 1 godz. I kolejna godzina w kolejce na zjeżdżalnie ???? .
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
2.25
Zalety

Żadne

Wady

Dojenie pieniędzy

Extra informacje

Danuta / 2022-03-22

Nie polecam!!! Byliśmy z malutkim dzieckiem i to był koszmar. Dzieci od 0-15 lat umieszczone w jednym miejscu, był tłok i ścisk, nie było dla wszystkich leżaków, nie było nawet miejsca żeby na posadzce położyć ręczniki Czwórka dorosłych z rocznym dzieckiem nie mogła skorzystać ze strefy dla dorosłych, gdzie było pusto, żeby nakarmić płaczące dziecko pomimo naszych próśb i zapewnień, że nie będziemy nawet korzystać z basenu. Nigdy więcej tam nie pojedziemy i odradzamy wszystkim znajomym. Właściciele nastawieni tylko na zysk, zero organizacji. Zapłaciliśmy niemałe pieniądze za cały dzień a byliśmy tylko 1,5 godziny.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
1.50
Zalety

0

Wady

100%

Extra informacje

Karolina / 2022-01-09

Nie polecam, przereklamowane miejsce. Wpuszczają zbyt dużo osób w stosunku do możliwości skorzystania z różnych miejsc. Na zjeżdżalnie wpuszczają dzieci poniżej 120cm, mimo że przed każdą atrakcją jest taka informacja. Łamiąc zasady bezpieczeństwa. Śliskie podłogi.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
3.00
Zalety

Fajny basen z falą

Wady

Zbyt przeludnione miejsce, brak zasad BHP.

Extra informacje

Długie kolejki i przeludnione miejsce.

listek / 2020-03-14

Rozrywki podczas wizyty w parku mi nie zabrakło.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
5.00

Podróże i wypoczynek Park of Poland - Suntago Wodny Świat opinie